Запознанство с рускиня - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Запознанство с рускиня
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 13097 пъти
Здравейте скъпи читатели на моята история!

Запознах се от около 2 седмици с една рускиня, живееща в Русия. Тя първа ме заговори в български сайт за запознанства. Самата тя търси мъж за семейство. Аз също търся жена за семейство, но съм на 26, а тя е на 32.

Поддържаме връзка по имейла. С всяко едно следващо писмо тя казва, че съм ù повдигнал настроението. Опознаваме се постепенно, но ми е странно едно нещо – как така не си намери един хубав руснак от нейния град, който да е сериозен и да не ù изневерява? Не може всички руснаци да искат само секс и да изневеряват.

Колкото до връзка с нея, едва ли би се получило нещо, тъй като тя живее и работи в Русия, а живея и работя в България. Въпреки това на нея ù е хубаво да си пишем и заради това поддържам връзка с нея. Иначе отдавна съм се отказал да търся нещо онлайн.

Самата рускиня иначе е много хубава на външен вид – с руса коса, слабичка. Праща ми нейни снимки от време на време.

Учудва ме много тази млада жена. В България няма такива жени дето да си търсят мъже директно. Те чакат да падне нещо от небето и да дойде принц на бял кон.

Ако някой се е запознавал с чужденци, може да сподели. Вярно е, че има мошеници, но мошениците искат пари, а тези хора не искат пари, те си имат работа. Не виждам друга причина да иска да си пише с мен, освен да желая мъж за нещо сериозно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: d695cfbbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Братко, рускините са като пирани, а България им се вижда като Калифорния. Дават мило и драго да се пласират някъде на вън, само да не е тяхната мизерия.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f6eeaae7a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Гледам, че са налазили вече и българските жени. Искай задължително да се видите по Скайп, защото често такива жени са фейк - в момента, в който ти поиска пари за билет до Бг., знай че е измама.
Има и жени, които не са измама, но нарочно търсят мъже от ЕС, за да се доберат до виза и постоянно пребиваване. Вече западните мъже май не им се връзват. Аз навремето учих в Гермаиния и познавам доста такива случки - има дори специално реалити, в което ходят мъже да си търсят булки в Източна Европа и е нещо гротескно.
Имах такива рускини в университета - стоят 5 г. с някакъв не особено атрактивен мъж, дори могат дете да му родят и в момента, в който получат пребиваване го зарязват. Често се касае за действително интелигентни жени и хубавички, но разбира се почти само бедни и прости западняци си търсят рускиня за булка и затова такъв брак няма бъдеще.
Само един истински успял мъж знам, който си „купи“ такава булка- беше консултант в Маккинзи. Такива хора нямат време за личен живот - на практика отиде за 1 събота и неделя, ожени се и си доведе булката. После всички го подиграваха, но той си беше доволен, защото си имаше жена за леглото и да му върти домакинството, за деца и така нататък. Тяхното може и да е потръгнало, защото докато има кинти, рускините са доволни.
Имах една приятелка рускиня, която беше дошла като детегледачка, но истинската ѝ цел беше да зариби мъж - имаше си списък с професии (лекар, адвокат, финансов експерт...) и този списък и на мен ми го показваше, за да съм си намерила и аз такъв мъж и да съм гледала. Посещаваше само такива заведения, в които ходиха заможни мъже. Трябваше ѝ някаква операция на глезена и хвана та зариби хирурга, но като забеляза, че хирурзите в държавните болници не взимат добри пари го заряза. Премахна лекарите от списъка и вкара зъболекарите. Бързо се ориентира с две думи...така и у нас рускините като дойдат се оглеждат за по-добра партия. Безкомпромисни са. Готови са на всичко, но никога повече да не живеят в мизерия.
Освен това техните мъже ги бият и не е тайна, че пият.

И не само руски булки така си търсят мъже от Европа, но и жени от Тайланд и Виетнам, от Украйна много.
Не е стар феномен. Имаше навремето много рускини, които се бяха оженили за наши гастарбайтери в Русия - големи драми. После замъкнаха децата си обратно в СССР и затова у нас има много строг закон за пътуване на деца в чужбина - сума ти деца са отвлечени по този начин. Колега на баща ми има 2 деца, коиото така една рускиня му взе и не ги е намерил до ден днешен.
В твоя случай обаче мисля, че по-скоро става дума за измама. Очаквай скоро да получиш банкова сметка, на която да пратиш пари я за болна майка, я за медикамент, я за билет до България. Въпросната рускиня може и руснак да е ха-ха

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 72ea15d19f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   :) кaто ти поискa пaри "дa дойде дa те посети и после ще ти ги върне" пиши пaк, че дa зaкриеш темaтa поне хaхaххa.
Имaше тукa в сaйтa друг също толковa впечaтлен от рускиня. Всички му кaзвaхa, че е фейк, то не, тa не, комплексите не му позволявaхa дa види истинaтa. След време сaм писa и кaзa, че точно кaкто се предвиждaше от коментирaщите е стaнaло и беше бесен нa нея, a не нa своятa си глупост.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3948b0f4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Здравей авторе,

Съгласен съм с номер 1 и 2, че трябва да внимаваш, но от друга страна не смятам, че и трябва да си параноик. Не избързвай с нищо, просто продължавай да общуваш, задължително се вижте на живо и в никакъв случай не пращай никакви пари по никакъв повод. А, като се видите на живо ще си проличи бързо дали е нормална жена, която иска семейство или пираня по израза на коментатор номер 1. Но, разбира се трябва да мислиш трезво, с горната си глава да усетиш това.
Ето ти и моят личен опит. Щастливо женен съм за рускиня от градче до Москва вече 4 години и имаме дъщеря на 3 годинки. Аз работя като експерт по киберсигурността в австрийска банка и през 2012 г. имах командировка в Москва за няколко месеца да помогна на местна банка с подобряването на киберсигурността им. Така се запознах с жена ми, много мила рускиня, на 26 години, а аз бях на 32 - обратното като възраст на твоя случай. :) Работеше в банката като касиерка и 3 години нямала преди това връзка с мъж. Омъжила се бързо след университета на 23 години за неин колега от университета, който се оказал дръвник и започнал да се напива яко и да я бие един месец след сватбата. След няколко месеца се развели, нямали деца, но той дълго време й правел какви ли не номера, вкл. и това да направи така, че да не може да се намери свястна работа в градчето, затова и работеше в Москва. Тя не си търсеше богат мъж, никога не ме питаше за заплати и финанси и дори не беше мислила за емиграция. Една година живяхме заедно в Русия и тя постоянно ме агитираше да останем в Русия дори след като се оженихме, но когато започнаха санкциите заради Украйна и на мен ми писна от санкциите и руската бюрокрация, просто се преместихме в Австрия, където сме в момента. Но, ако кажа на жена ми, че се местим в България или обратно в Русия или където и да е, тя веднага ще стегне багажа и ще ме последва. Има и такива случаи всъщност със свестни рускини и украинки. Българин от Монтана, на който не му удължили американската виза и се връща в родната българска Монтана, заедно с украинската си приятелка, която идва с него и се женят в България, въпреки че е могла да остане в САЩ. Така че не всички рускини и украинки са пирани.
Аз съм питал жена ми, защо обича и предпочита мен пред някой русокос руски красавец. Аз не че съм грозен, но определено не съм Брад Пит, доста близко съм до Хари Потър - черна коса, бяло лице, очила, слаб, но без мускули. Жена ми каза, че й харесва това, че съм мил с нея, не я обиждам, не я бия и не се напивам, освен това й харесва, че имаме общи интереси, обичаме да пътуваме, да ходим на опера и по музеи заедно. Изключително й харесва и това, че обичам много детето ни и съм готов винаги да й помагам с дъщеря ни, тоест, че съм отговорен и държа на семейството. Разбира се, харесва й това, че мога и финансово да издържам семейството и дори когато не работеше година и половина за да си приравни дипломите, научи немски и да се грижи за бебето ни, аз издържах семейството ни без проблем. Но, не проявявя някакви супер претенции за къща на австрийски граф, диаманти, Ферари и т. н. Нито очаква да спим в петзвездни хотели като пътуваме. Щастлива е с това, което имаме, че сме част от средната класа, имаме собствен дом и скромна кола, можем да си позволим да пътуваме и да имаме нормален социален живот.
Иначе докато бях в Русия видях тези златотърсачки или пирани ако предпочитате. Но, те си личат от 100 км. Умишлено ходят в кафенета и ресторанти, в които се събират чужденци и много често говорят отлично английски или поне имат супер добри познания за географията, живота, имиграционните закони и доходите в целия западен свят. А, моята жена като се запознахме не знаеше примерно почти нищо за Австрия и България във финансов аспект. Е, оперните ни звезди ги беше чувала, но до там. Освен това златотърсачките са буквално агресивни, идват до чужденеца и след 5 минути вече ти слагат ръка на рамото или те галят по ръката, усмихват се, преиграват с жестовете и само като им кажеш, че си от ЕС, САЩ или Канада, очите им светват! Бързо започват да разпитват къде живееш, какво работиш, каква кола имаш, имаш ли собствен дом, колко ти е вноската за ипотеката или наема и изобщо са като малки калкулаторчета. Такива съм ги виждал в Москва стотици докато съм се срещал с познати и колеги европейци и американци по служебни и лични поводи. Но, човек наистина трябва да е идиот за да не засече подобно поведение. При мен също са се пробвали няколко подобни, но аз бързо им показвах, че интересът ми е нулев. Но, точно там е проблемът, че много от западните жертви на такива жени не мислят! Идват разни американски каубои, които за първи път срещат красива жена да им се натиска и губят ума и дума. И ако си легнат с нея след първата или втората среща, край, готови са на всичко! Готови са да купуват, злато, диаманти, маркови дрешки и палта, каквото им подшушнат на ушлето! Един дори 50-годишен английски архитект под ръка с 22-годишна рускиня ми разправяше, че не само той бил лудо влюбен в нея, но и тя в него! Изобщо книга мога да напиша за такива фрапантни случаи! Е, как да не се възползва една хитра рускиня от подобни наивници? ! От друга страна, обаче, има и друг момент. Един мъж като реши да се жени трябва да си помисли какво може да предложи на жената до него. Защо една руска докторка, университетска преподавателка или журналистка на 30 години ще се омъжи за 50 годишен германец или американец? ! От друга страна, дори една 25-30-годишна рускиня да обича наистина един българин на подобна възраст, ако той е селски бек, напива се редовно, очаква да му сервират ракия и салата по команда, не дай Боже я обижда и бие, защо тя трябва да търпи това? ! Или пък е мързелив и семейството живее в мизерия? ! Аз също ако бях жена щях да си търся не милионер, но определено интелигентен, отговорен и амбициозен мъж, който има нормална професия и може да осигурява финансово семейството. Именно затова много от нашите гастарбайтери от Коми си загубиха рускините съпруги. Имахме дори подобен съсед в блока на родителите ми в България, абсолютен простак, но симпатичен и излъгал някаква рускиня да се ожени за него, че дори й разправял колко много обича руската класическа литература, балетите на Чайковски и т. н. И тя жената идва с него, с руска филология, интелигентна, а той нашият й говори на ма и като крещи къде ми е салатата и ракията ма, го чуваше целият блок. А, на предложенията да посетят опера или музей, отвогорът му беше, ти луда ли си ма, ще си губя времето с тъпотии! :) Ами, няколко години го издържа, че й дете му роди, но накрая си отиде с детето обратно. Е, можете ли да я вините? ! Не казвам, авторе, че ти си подобен простак, но само казвам, че от рускините златотърсачки трябва да се пазиш, а ако попаднеш на свястна, трябва да знаеш как да я задържиш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f6eeaae7a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   От н. 1, благодаря за историята ти н. 4, но твоето е съвсем друго - ти си срещнал жена си в РЕАЛНИЯ живот. Има огромна разлика.
Аз самата имам и имах много познати и приятелки рускини защото съм учила в чужбина и там имаше доста, с които се събирахме по източно европейски, но и съпругът ми работеше до преди 1 година в руска голяма фирма и покрай него познавам негови колежки и ми е разказвал за командировките си в Русия и Украйна.
Мога да потвърдя, че историята на жената на ноемр 4 е много често серщана. Не знам защо се омъжват тези рускини толкова млади, но и аз съм имала точно такива приятелки, които са разведени на 25 години едва ли не и мъжете им в Русия са ги били като боксови круши. Учудват се като им кажа, че нашите мъже не са такива. Разбира се, и у нас има всичко, но не се толерира такова поведение, а имам чувството, че при тях е нещо нормално. Пиенето сякаш повече толерират, но боят в крайна сметка ги кара да се разведат. Някои имат и деца от такива бракове. Аз познавах преди всичко бездетни млади жени, които бяха дошли като фиктивни студентки или като детегледачки. Те имаха фикс идея да впримчат някакъв мъж преди да им изтече визата, но българите тогава не бяхме в ЕС и общо взето не бяха цел на такива планове.
Първо се целят в някой мъж с определена професия и финансово положение, но когато ножът опре до кокала са готови буквално да вземат всеки боклук, за да не се върнат обратно.

В рускините много ми харесва, че са високо образовани (поне тези, които аз познавам), че са приятни на вънжност и поддържани, но и повечето са отлични домакини и страшни чистници. Спала съм при рускиня и като се прибрах почнах да чистя 2 дни, макар че и аз съм добра домакиня. Момичето имаше и котка, а вътре беше уникално чисто, подредено. Нямат добър вкус що се отнася до мебели и тем подобни неща, но се стараят поне и си личи, че си обзавеждат домовете с голямо внимание и желание.
Те са и доста емоционални, драматизират много. Непрекъснато ги вълнуват някакви мъжки истории и за това говорят - реват, искат да ги успокояваш и поне в женска компания са готови да говорят за всякакви интимности. Случвало ми се е аз самата да имам по-сериозни лични проблеми, но да прегръщам рускиня и да се чудя как да я успокоя, само защото мъжът и е 1 седмица в командировка и не ѝ се е обаждал от 1 ден. Пускат някакви драматични руски балади и реват с дни. Не пият толкова, колкото им се носи славата обаче. По поводи пийват, но не повече от нас. Не пушат толкова колкото българките.
Българките, макар балкански момичета, не драматизираме толкова и не споделяме толкова особено интимности. Ако сте с рускиня бъдете сигурни, че приятелките ѝ знаят всичко за сексуалния ви живот.
Добродушни са и като цяло не искат да използват някого, но им се налага имам чувството. Много държат на семейството и на.... госпожа майка си. Не познавам рускиня, която не слуша майка си и не знам ако се събере с наш мъж какво става - българинът и той е замайчен. Става война на световете!

Също си гледат децата добре, не се оплакват от трудности и битовизми, работливи са и интересни. Четат много и обичат да ходят на културни събития. Уважават другите култури и владеят езици. Страдат от непрекъсната носталгия и се събират с други руско езични хора.
Украинките са малко по-различни, по-селски сякаш си, но са и по-скромни момичета, но и те не могат да се откъснат от родителите си. Наш приятел е с ураинка и тя забременя, но държеше на всяка цена да роди в Украйна при майка си. Седи вече 6 месеца при мама и не се прибира при мъжа си. Това българка не знам да го е правила. При нас идва майката да помогне ако живееш в чужбина, но до тук.

Другото, което 4 сподели за леките момичета го е преживявал и съпруга ми. Също една секретарка на колега непрекъснато му се обаждаше да я уредил на работа в Европа срещу определени услуги, разбира се. Направо като захапят, няма оттърване и той ми е показвал такива неща, за да не си помисля после нещо лошо, но не всички жени са такива, разбира се. Има страшни професионалистки и жени с кариера. Живеем в черноморкси град и имаме руснаци особено лятото. Чувстват се добре у нас, интегрират се без проблем, учат езика и правят добро впечатление. Има и доста рускини, които са женени за българи, но не са се запознали онлайн. Аз пазарувам дамско бельо примерно от магазина на една жена от Беларус, която е женена за българин. Нейният магазин е много скъп, но бельото ѝ е с мново високо качество и го внася от родината си. Имат повечето някакъв малък бизнес или си гледат децата. Някои ги познаваш само по лекия акцент, че са рускини. Не знам поне от браковете в последнтие години да има проблеми. Доволни са рускините с малко ако се отнася човек добре с тях.

Имат си позитивни и негативни качества в сравнение с българската жена, но като цяло най-зле е човек да тръгне с жена от Запада - ако търсите истински пирани, това са западните жени.

Проблемът е, че Авторът просто е попаднал на измама. За съжаление много измамници използват нуждата на хората с такива схеми, но идеята за задомяване с рускиня не е лоша.
На един фолклорен фестивал за народни танци на всякакви българи имаше и няколко състава от наши бесарабски българи. Добро впечатление ми направиха и момичетата, и момчетата и това също е идея. Вземете очастие във фейсбук групи на нашите бесарабски българи и там поне ще се запознаете с реални хора или дори отидете за 1 месец като доброволец там в някое читалище или нещо такова - защо не.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c5abad6966
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Мили душички, защо се връзвате на някакви си онлайн контакти?
Това ми напомни на един пич, с когото си бях писала през един сайт, та той твърдеше че си е писал с дъщерята на Кичка Бодурова, точно през същия сайт.
Така ми стана мега смешно, ама той човека си вярва, така и ти сега, може да се окаже някой мъж представящ се за жена.
Винаги искай видео чат или разговор, за да може поне да разбереш истината.
Не искам да се повтарям с горните коментари, но със сигурност е измамник/ца твоето чат "приятелче".
Руснаците може да са пияници и побойници, ама рускините са пияници и к.. ви.
Като дойде лятото в България гъмжи от пияни, развратни рускини и украйнки, а после не можели да си намерят свестен ха-ха.
Още е рано да се хвалиш, че е толкова примерна и свястна, и че си търси сериозна връзка, нека минат поне 2 месеца или повече.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e6b4d85509
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Много верни неща са казани по-горе...
Майка ми е рускиня и имам поглед до исвестна степен-:)
Единствено внимавай да не е измама, ако ти поиска пари под какъвто и да е предлог работата е ясна...
Ако е за операция, болест итн. съвсем е ясна.
Ако поиска за билет да дойде да те види: кажи и да ти изпрати копие на паспорта си по мейла, за да и купиш ти билет на нейно име...веднага ще си проличи дали е истинска както и намеренията и.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 129c1cf4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Здравейте! Синът ми се ожени за рускиня. Преди 4 години момичето дошло на екскурзия по черноморието и тичало сутрин по алеята. Моят син също тичал. Тичали, разминавали се, тичали и ... следващите няколко дни се обичали. Три години беше виртуална любов и веднъж годишно ту той ходеше, ту тя идваше. Накрая тя дойде и подписаха. Всички покрай мен ревнаха в глас - Той луд лие да се жени за рускиня? На всички отговарях - Това е неговият избор и аз го уважавам. Рускиня или не, човек е. Момичето е върха!!! Уважавам или по-скоро обожавам снаха си и винаги я издигам на пиедестал. А синът ми не дава и капка да падне на главата и. Като орлица я закриля.
До автора: против съм сайтовете за запознанства и продължителното опознаване може само разочарования да ти донесе. Решението е среща възможно най-скоро. Ако имаш пари отиди за 3 дни и се вижте или тя да дойде лятото на екскурзия за няколко дни. Редно е поне първата среща да няма финансови обвързвания, но понякога и това се случва. Разликата в годините не е нещо фатално, стига жената да е искрена. Добър вариант е да се видите поне на живо по скайп, вайбър или WhatsApp. Най-малкото може да ти прати не само снимки, а и клипче със себе си. Желай ти успех!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e242ac79e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей искам да ти кажа че това е пълна измама, най вероятно ти говори и на скъпи и е много учтива и ти разправя как мислила за теб и всичко е толкова прекрасно. Това са измамници които накрая искат пари за да дойдела уж при теб, направи един простичък експеримент свали снимките от имейла които ти праща качи ги в гугъл търсачката на изображения и ще видиш в колко сайта излиза тая девойка в които хората се оплакват че е измама. Ти си говориш в момента с един бот, ти я питаш нещо опитваш се да разбереш повече за нея а тя в повечето случаи отговаря така - о скъпи ми, днес цял ден мислих за теб, може би някой ден трябва да се видим ние, ще се радвам това да стане. - Ей в такъв стил, и да знаеш праща ли те някой на пощата не му е чиста работата, все на пощата искат да им пишеш. Ето ти една тема на един който беше в твоето положение http://spodeli.net/4/story-111929.html . Няма нищо общо с взимането на европейско гражданство златотърсачки и така нататък , просто искат да пратиш пари за да дойде и тва е, после оставаш с пръст в устата . Жена да ти пише първа знаеш ли кога ще стане, ако някоя го направи значи или си някакъв културист или тя е въз грозна или с психическо разстройство

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bf59f2abee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, много е вероятно да е измама. Намери си българка, ще си спестиш много проблеми.
Номер 4, личи си, че вече си обработен. Не казвам, че няма чувства към теб и те използва, просто е по-умна от обикновените златотърсачки. Имаш хубава работа, навсякъде като имаш пари си добре, защо да не си живее в страната? ВИНАГИ имай едно на ум.
Познавам доста рускини и украинки - много силни жени, несломим дух и сила имат. Без значение образовани или не - оплитат те без да усетиш, може и несъзнателно, просто такъв им е табиата. Абсолютни националистки, особено рускините, с високо самочувствие, безапелационни, но са женствени, все ти се лигавят/жалват за нещо и накрая имаш чувството, че са ангел небесен. Украинките са някак по-простовати, но не падат по-долу. Не искам да обидя никой с поста си, не нападам никой, надявам се българските мъже да са щастливи с избора си, а не съсипани емоционално и финансово - за съжаление познавам много такива българи и чужденци

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 58f42569c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Мен постоянно ми пишат такива (и всички са адски красиви, а аз не съм най-големия красавец) и отдавна е публична тайна, че търсят начин да се легализират и да емигрират в ЕС. Дори има голяма вероятност да не е същата като на смнимките, но и да е, едва ли общува с теб от любов. Съжалявам, не искам да те разочаровам, но в бг сайтовете за запознанства е пълно с такива.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 77509656c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8, случайно снаха Ви да е от Беларус и в момента да работи в кол център?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 80a18e8a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

13.   Доста люде от т.нар Запад си поръчват булки рускини по интернет.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a8a37885a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   " В България няма такива жени дето да си търсят мъже директно. Те чакат да падне нещо от небето и да дойде принц на бял кон. "

В цялата източно европейска култура, няма такива жени.

"После замъкнаха децата си обратно в СССР и затова у нас има много строг закон за пътуване на деца в чужбина - сума ти деца са отвлечени по този начин. Колега на баща ми има 2 деца, коиото така една рускиня му взе и не ги е намерил до ден днешен. "

Този закон съществува във всяка една страната, която става за нещо, не само в България. Деца, замъкнати от единия родител в чужда страна, са ежедневие. Когато се стига до такива работи, нека ти кажа, че винаги има причини и от двете страни. Ако животът на рускинята бе цветч и рози в България, щеше да стои в България. Ако животът на нея и децата и бе лош в Русия, щеше да се върне.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f098278647
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Страшни са тези рускини, хитри и много алчни, и аз имах подобни запознанства в сайт, уш за сериозна връзка пишат. И искат само да комуникират с писма през емайл. Едно нещо ми направи впечатление много лъжат и едни и същи лъжи при всяка друга, и аз веднъж им клъвнах на въдицата им, комуникирах с една ала бала ала бала беше добра комуникация "" после тя ми поиска пари за туристическа агенция за да дойде в българия и така нататък, изпратих и и тя дойде, но да се върнем на лъжите им 1вата рускиня ми казваше че е знаела български език и учила второ нямала интернет в дома си, включително и нямала смартфон, както и да е и аз глупавата риба чакам я на летището и тя дойде прегръдка ала бала и като почнах да и говоря на български тя ме гледаше учудено, и не знаеше грам български език лъжа номер 1, и тя изкара своя смартфон от най новия модел на самсунг от най-скъпите модели и ми включва преводач през интернет, но ъя ми беше казала че няма смартфон и нямала никакви пари, след което изцяло се шашнах включително и се ядосах твърде много, ударих я един шамар и си тръгнах и се върнах в моя град, и тя след тази случка спря да ми пише и изпраща емайли. След определено време пак ми почнаха да ми пишат в сайта за запознанство други рускини, но само веднъж кълве рибата ха ха ха и нарочно ги питах дали знаят български език и т. н., около 10 руски жени и тези 10 руски жени казват абсолютно едно и също и едни и същи лъжи. Недейте да им вярвате и да им се връзвате, ако им се доверите ще навредите единствено само на себе си. Не им вярвайте изобщо. Аз пострадах и се набутах скъпичко с 1000 евро. Много са нагли и алчни, безгрижнни, хитри, умни но и големи актриси, грижа им само за себе си и интересуват се само единствено от своите интереси.
Накратко не им вярвайте изобщо приятели. :)))

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c6b4f95980
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не искам да четя всичките ти коментари просто ...
Всеки си има мнение
Да съгласен съм със това че има измамници и не само в Бг. така е навсякъде ...
Ако ти иска пари да дойде при теб бих ти казал не недей тя щом работи сама ще събере пари да дойде при тебе
Аз съм Руснак самия и бих искал да намеря Рускиня тук но уви животът сам ще си покаже какво ще стане
Не че българките са грозни не не са
Леля ми която беше туй до преди 2-3 год си намери мъж в русия и се върна там и роди момченце от него за което съм много благодарен
Не че е Руснак просто любовта няма граници само не мисли само с долната глава
Вище кво иска как ще се развият нещатата
Но ако ти иска пари да дойде да се видите ... бих ти казал само че е преебавка
Бях там да има адски много жени повече от мъже мисля си от части че е заради това искат да дойдат тук да си намерят ( мъжа на белия кон )
Дано изборът ти те не подлъже ...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 54c3fab669
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Начинът да се отървете от тези руски хиени е много прост - като започнат да врънкат за пари им пишете, че сте безработен, метач на минимална заплата или че сте си изгубили всички пари на хазарт. Изчезват завинаги. :))) Иначе има цели сайтове в които такива булки се продават като стоките в интернет- магазините. Освен за секс и дружки по чашка като цяло не стават за нищо.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3d7365e14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Сегашните рускини са меркантилни до ужас, безсрамни сметкаджийки и хищници. Е, може би има и изключения, не отричам. Говорим, обаче, като цяло. Затова най-вероятно е въпросната да се е влюбила не толкова в теб, колкото в европейското ти гражданство, защото в РФ животът не е песен, и огромни тълпи рускини и руснаци искат да се изнесат към Европа, САЩ и Канада. Други търсят пристан в Китай, Корея, Тайланд... В крайна сметка ще се почувстваш използван, рискът е огромен. Защото очевидно България за нея ще е само трамплин към ИСТИНСКАТА Европа. Отваряй си очите. Самите руски мъже са пропищели от сънародниците си от женски пол, направо ги мразят!! А ние Ганьовците, защо пък да ги обичаме? Пълна загадка. Руско-езичните форуми са пълни със сърцераздирателни истории за измамени, изоставени, обезправени, дискриминирани, сдъвкани и изплюти мъже, с отнето имущество, оставени на доизживяване без никакви перспективи. От всички бракове в Русия 70% се разпадат само по официални данни. А много бракове продължават формално само заради децата или по други материални съображения.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker