Майка ме сватосва за един, а аз искам друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майка ме сватосва за един, а аз искам друг
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1857 пъти
Здравейте, пише ви едно объркано 20-годишно момиче. С майка ми винаги сме имали различни разбирания за качествата, които една жена трябва да търси в един мъж. Съветите, които тя ми дава, аз не ги разбирам и не ги харесвам. Досега съм била с трима и е права, че не са били най-добрия ми избор - емоционално дистанцирани, арогантни и себични, но е имало мигове, в които сме били щастливи и съм получила добър урок, така че не съжалявам. Ние живеем на запад, в момента започнах да се виждам с двама унгарци. Единият е от моя град, на 28, има си жилище, кола, собствена фирма и е много работлив. Майка много го харесва, смята, че е способен да се грижи за семейство, постигнал е нещо в живота. Разбирам, че ми е майка и ми мисли доброто, но аз не споделям мнението й. Много е мил, идеалният приятел, с когото от време навреме да си пия кафето. Всеки път ме взима от нас, носи ми шоколад. Не искам да звуча неблагодарна, но понякога не ми е особено приятно, защото му намекнах, че се опитвам да се храня здравословно и спортувам, а той като ми го носи и ме принуждава да го ям насила от любезност. През повечето време говори за себе си, за своите интереси, за постиженията си в работата, за семейството си, за своя си език и традициите на държавата си, показва ми снимки. Аз винаги изглеждам заинтригувана, хваля го, разпитвам, а когато аз говоря за себе си, той ме изслушва и пак го свързва със своите си неща. Другият е пълна противоположност - на 24, съсед на майка, работи в хотел, на квартира, няма кола, но е много сладък. Подари ми плюшена играчка, рядко се виждаме и пишем, но сме стояли до 5 сутринта да си говорим за връзки, секс, интересува се от мен, как върви в университета, кара ме много да се смея. Те двамата са в една компания, познават се, така че едва ли ще се получи нещо с някой, защото другият ще ме намрази, но искам да ви попитам кой е прав, аз или майка? Мен материалното положение никога не ме е интересувало, защото обичам да съм независима. Става ми приятно като някой почерпи и от дребни жестове, но най-важното е да ме кара да се смея и да имам някаква тръпка. Майка ми твърди, че съм млада и емоционална и затова критериите ми са такива, но аз си мисля, че си е просто до човека.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 537be867c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, с кого ще бъдеш интимна си е твой избор. Майка ти да си гледа нейния живот.
На 20 г. освен това не ти е времето да мислиш за семейство и кой ще хранил семейството, а да си мислиш за образованието и да се наслаждаваш на живота. Щом заможният мъж не ти е приятен, спри да излизаш с него сама и да му даваш напразни надежди. Ако другият ти харесва - защо не? Не дължиш обяснение нито на майка си, нито на някой друг. Между другото, вероятността на 20 г. да срещнеш едва ли не Мъжа на живота си е минимална, но си прави своя опит и така нататък. Може би е добре да походиш с мъж, който няма добро материално положение и планове, за да оцениш пък такива качества. Знам ли? На 20 г. животът е пред теб.
Спри да споделяш с майка си толкова интимни неща. Тя ти е майка, не ти е приятелка. При възможност се изнеси на квартира или общежитие!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 192cd9eace
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто е. Погледни на майка си като твоето бъдещо аз. Сега не ти пука за стабилност, за характер, за качества. Търсиш по-забавното, неангажиращото. Когато направиш едно дете на свой ред обаче, ще започнеш да мислиш като майка си...

Ако вземеш първият, ще го намразиш, защото ще го приемеш за отговорност, и никога няма да го обикнеш.

Ако вземеш вторият, ще го намразиш, защото с времето ще започнеш да виждаш какво му липсва и че нещата за които ти е говорила майка ти са били верни.

Изборът в крайна сметка е наистина твой... А причината да е точно такъв, си ти самата...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 16f1f88237
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторке, напиши какви са физическите параметри на двата екземпляра. Майка ти не разбира най-важното в половия отбор -че женската търси възможно най-добрите гени. Сексапилните мъже печелят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker