Каква и причината? Ужасен човек ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква и причината? Ужасен човек ли съм?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1675 пъти
Здравейте! Моля историята ми да бъде публикувана, защото съм объркана, не знам как да постъпя и имам нужда от съвет. Благодаря предварително.

Пише ви момиче на 21 години - студентка. Скоро се разделихме с вече бившия ми приятел, който също е студент. Разбирахме се много, но поддържахме връзка от разстояние и не издържахме на напрежението. Чувствата ни един към друг не са се променили и решихме като завършим евентуално да пробваме отново. Не поддържаме никакъв контакт откакто се разделихме, защото така е по-добре и за двама ни.

Аз обаче започнах да си пиша с най-добрия му приятел. Държа да подчертая тук, че не го правя, за да си отмъщавам или нещо такова, просто в края на връзката бях оставена в неведение, бившият ми не ми отговаряше известно време и трябваше да се обърна към някого, за да разбера какво става. И това беше най-добрият му приятел. Оттогава си пишем всеки ден, но чисто приятелски. Той даже има момиче до себе си, нещата са сериозни между тях, но си споделяме доста неща и си помагаме с каквото можем. Няма никакви задни мисли нито от моя, нито от негова страна. Само си пишем, нищо повече. Странното е, че той ме покани да излезем един ден. Пак чисто приятелски, но аз не знам как се чувствам от това, защото бившият ми не знае, че сме излизали, знае само, че си пишем, а не искам да го нараня пи никакъв начин. Умишлено гледах да не се сближавам толкова с най-добрия приятел на бившия ми, защото не знам как ще се приеме това отстрани.

Разбрах преди време, че бившият ми се интересувал какво си пишем и дали аз съм питала или споделяла нещо за него с най-добрия му приятел. И това стана преди той да ме покани да излезем.

В момента се чудя каква е причината най-добрият приятел на бившия ми да не се отдръпва от отношенията си с мен. Ясно е, че няма чувства към мен, нито би си позволил да ме използва за секс или някакви такива, но ще дойде момент, в който ще започнем да се засичаме в една компания с бившия ми и това ще е следствие от факта, че аз вече ще съм се сприятелила много с най-добрия му приятел. Тримата знаем това и никой не дава индикации, че се случва нещо нередно. Само аз ли си мисля, че е странно всичко това? И ужасен човек ли съм заради това, че се обърнах точно към най-добрия му приятел, когато не знаех какво се случва с връзката ми? Дали са се наговорили нещо двамата?

Моля, изразете мнение, ще ми бъде от полза и ще бъда благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5160b4e963
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може бившият ти дa е повече в течение нa нещaтa от колкото допускaш. Може и сaм дa поощрявa приятеля си зa контaкт с теб зa дa те "нaблюдaвa" индиректно.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5430477a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжкото приятелство и то често е толкова "приятелство" колкото и женското.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8b39e782b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако някой споделя личните си неща с 3та страна вместо с половинката си, отношенията между тях са всичко друго но не и сериозни. За една дълбока връзка е нужна откровена комуникация, която това момче явно няма със своята приятелка и е въпрос на време отношенията между вас да прерастнат в нещо повече и от двете страни. Дали е твърде късно да се откажеш сама ще прецениш, но подозирам че и ти не си споделяла всичко с твоя приятел поради старание да му се харесаш или друга безсмислица която използват хората за да оправдаят липсата на комуникация.
Направи си сметка кой всъщност искаш и се постарай да бъдеш искрена и открита с него. Ако не искаш нещата между 'приятеля' на твоя бивш и теб да прерастнат в нещо повече, сега е момента чисто и просто да прекратиш всякакъв контакт без да си измисляш извинения като "имам нужда, приятно ми е" и т. н. Най-малкото това момче е обвързано и не е справедливо спрямо приятелката му. В противен случай просто признай пред себе си че имаш нещо повече от приятелски интерес към него и се разберете как да продължите по начин който да не наранява другиго.
Премисли нещата сериозно и не се срамувай да си признаеш какво към кого изпитваш. Не си ужасна заради това че си се обърнала към някого, но ще бъде лошо ако заблуждаваш себе си, защото това ще има лоши последствия.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 98b506b006
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тия филми с "просто приятелско" излизане и тн сме ги гледали... Няма такова нещо между мъж и жена. от 100 случая, 1 да е такъв - без никакви задни мисли, я от мъжка, я от женска страна. От всякъде се вижда, че поне 1 от вас 2мата има някакъв интерес, повече от приятелски...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker