За отношенията с любовника/цата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За отношенията с любовника/цата
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2800 пъти
Здравейте,
Бих искала да попитам участниците в извънбрачни, връзки какви са правилата? Какво е позволено и какво не? До колко си ставате близки, интетесувате ли се от живота на човека, с когото изневерявате и до колко е допустимо да се бъркате? Къде е границата на приятното и твърде ангажиращото, което става досадно? Позволявате ли си да се влюбите и бихте ли изрекли на глас какво чувствате към човека?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: b89d08fed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, питаш за неща, които са строго индивидуални и при всички подобни връзки се развиват различно. Едни изневеряват само заради секса с платени жени или със случайни познанства, а други търсят повече. Има и хора, които просто срещат своята половинка, а в момента са в друга връзка. Има известна доза случайност в тази работа. Всички хора сме различни и съответно динамиката на всяка една такава връзка е различна.
Като цяло обаче ако оставим на страна чисто сексуалните „забежки“, връзката с любовницата се развива като всяка друга връзка. Може би в началото сексуалното и влюбването са определящи, но с времето няма начин като си интимен с някого да не се стигне и до споделяне на повече и любовта да не премине в обич.
Сексът освен това е чисто еволюционно погледнато свързващ за връзката мъж-жена. При мъжа се отделят хормони на привързаността след секс. Това е естествен механизъм, който да свърже мъжа със сексуалната му партньорка, защото само с нея може да има бебета, за чието оцеляване е важен. Много успешен е този механизъм и не е случайно, че хората сме населили всички части на планетата, а мъжете имат определяща роля за оцеляването на бременната и после на поколението с нея. С жената, с която мъжът няма секс, няма как да има и бебета и малки деца, за които е важен. Затова особено за мъжа е често срещано да се влюби много силно точно в сексуалната си партньорка.
Затова мога да посъветвам всички съпруги да бъдат и любовници на мъжете си.
Само така няма защо да си блъскате главата дали ще ви изостави или не. Давайте всичко от себе си в леглото и кухнята и ще си спестите много проблеми, драми и тъга.
С две думи - всяка от нас може да бъде любовницата на съпруга си или да остави вакантно място за друга. Изборът е ваш, момичета.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a0b0358543
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правилата са - или говорете със половинките за отворен брак и какви условия ще има или се разделете. В противен случай каквото и да правите ще завърши зле за всички намесени. Липсата на морал не може да се извини с никакви оправдания.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2e30941221
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   2, представи си, че любовта между жената и мъжа е изчезнала, но не се карат, просто между тях няма вече грам тръпка, като чужди са си. Имат чувствително дете, което би изпаднало в невероятен шок при развод и това би му съсипало психиката.

Обаче мъжа има нужда от любов, има нужда да усети, че е важен за някого и той да дава любовта си на някого. За отворен брак и дума не може да става, защото жена му е консервативна и ревнива, не иска и да я говорят хората и предпочита въпреки че няма любов той да си и е верен. Но пък на него подобни пластмасови отношения не му допадат, защото има нужда от истинска връзка.

В случая какво прави мъжа според теб?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 88ae357605
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1, как ме разсмя... "Давайте всичко от себе си в леглото и кухнята и ще си спестите много проблеми, тъга и драми"Аз готвя от малка-нямах баба, а майка ми работеше. Научих се рано по неволя и нищо не ми се измъква от ръцете. В леглото съм готова на всякакви експерименти със съпруга си-не по принуда, с желание. Не допускам грам излишно тегло, грижа се за външността си. Със сигурност не съм перфектна, но ако пък ти кажа с каква цопуша ми изневери мъжът ми, чак като видя такава тема и ме втриса-дебела, дърта-ама чужда. Хайде сега, анализирай ситуацията, хайде обясни ми къде сгреших? Аз и него попитах. Знаеш ли какво ми каза-в нищо не си сгрешила, беше ми любопитно. Така че не подлъгвай клетите жени да се борят за съвършенство-който си е развратник, който си е "любопитен"-и на челна стойка да му застанеш-пак ще го направи. Хайде със здраве...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2e30941221
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   4, най-желаната жена е чуждата.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a0b0358543
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   От №2: Номер 3 говориш небивалици поради простия факт че ако детето е толкова чувствително колкото го определяш, то вече ще е разбрало че родителите му не се обичат един друг. Децата не са глупави, и макар да нямат понятие за изневяра също усещат. За пример мога да дам себе си, за разлика от твоята чисто теретична постановка. Ако родителите са достатъчно разумни да се разделят, то ще могат и да обяснят на детето кавко, защо и как, вместо да се лъжат един друг а и него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0935f0c9ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо пък все жените да даваме всичко от себе си и защо изобщо да се делим по полове? Когато мъжът ми е Брад Пит, тогава ще има претенции относно секса или готвенето. Аз домакиня не съм и няма и да стана! Имам достатъчно пари, така че съм НЕЗАВИСИМА от тъпите мъже.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 17f359fc42
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Номер 4, изненадваш ме! Че ти не беше ли наясно с това - че мъжете са "любопитни"? Е, и? Той с теб ли е? Какъв е проблемът? Някаква неугледна дебелана, с която си е позволил забежка, заради тръпката, трябва да ти трови самочувствието... Това ли те притеснява? Моят мъж има една "изгора" в квартала. Ужасяваща жена - проста, мръсна, а и май недобре психически. Отдавна има желание да спи с нея, точно заради "любопитството", но се въздържа, заради изброените нейни проблеми. Аз му се смея и постоянно се майтапим на тази тема. Направо не мога да повярвам, че наистина ще го направи и най-вероятно няма, но си фантазира... Но дори и да стане, разликата между двете ни е като между Космоса и Каспичан. Е, ще настоявам после да мине през венеролог и да прекара повечко време в банята, за да се дезинфекцира, и толкоз. Предполагам, че ще е разочарован и че не е дотам луд, но ако има пък толкова непреодолимо щение да се направи на глупак, да си троши главата.... Няма нищо страшно в това! Пак ще се обичаме!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 165232c17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   физическата изневяра не е толкова страшна, колкото емоционалната. Понякога от споделяне с любовника/цата се стига до по-дълбоки чувства.
Не разбирам тези съвети - да си облечем секси ношничка и да почваме мъжа си... Ами ако на него му е омръзнало от нас? Ако просто иска да опита нещо различно от собствената жена, как ще го спрем? Мъжете понякога изневеряват ей така, за спорта, а не защото жените им не струват.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b89d08fed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Oт н, 1 до 4
Виж, според мен мъжът ти в отговора си не е бил искрен с теб, но и често мъжете не могат вербално да изразят своите чувства.
Най-вероятно просто се е почувствал подтиснат от теб (супер жената) и му е трябвало някой, койго да му вдигне акциите и да го накара да се почувства желан и най-най.
Мъжете имат нужда от подкрепа, от жена, която да им казва и показва, че са най-най, че усилията им са оценени. Мъжете се бъхтят да докарат пари у дома и за кариера, за да бъде това оценено вкъщи и не им помага, когато вие ги превъзхождате или се отнасяте така с тях.
Да, понякога кухнята и усилията в леглото не са достатачни ако иначе си опак човек, но това не значи, че трябва да спрем да се стараем за партньора си.
Мъжете не искат много всъщност. Те обичат удобството, сигурното и затова и над 70% от разводите са инициирани от жените, не от мъжете. Много малко вероятно е да ви зареже мъжът ви заради любовница, но това не означава, че е по-доволен и щастлив с вас. Просто избира сигурното, не му се дели имущество, а ако има деца не иска да му ги взимате.

Точно физически не толкова атрактивните жени понякога успяват да направят мъжа на една атрактивна жена щастлив, просто защото му дават на НЕГО чувството за значимост, вместо да се самоизтъкват. Тя знае, че е грозна и неатрактивна и затова компенсира с нещата, които липсват на мъжа ти в твоя брак. Съвсем е възможно такъв мъж да се раздели само фиктивно с любовницата, а пак да си поддържа връзка с нея, защото това му е просто нужно.

Като цяло обаче действително е често срещан феномен любовницата да е на пръв поглед по-малко атрактивна от съпругата, но като цяло да дава на мъжа това, което липсва просто в брака.

Примерно моя близка рева цял месец, защото приятелят ѝ изневерявал с една много грозна жена, а накрая и скъса с нея заради „грозотията“. Показва ми снимки във фейсбук и действително беше грозновата въпросната жена, а моята близка е по-атрактивна физически, но честно казано си е чепат характер. Обича преди всичко себе си и мъжът трябва да ѝ е роб. Обича да се самоизтъква и не прави компромиси.
Определено се иска значи повече от кухнята и леглото, което не означава, че тези две неща не са важни.

Най-лошото, което можем да направим като съпруги е да приемем мъжа си и брака си за даденост. Затова и съветът ми е да си представяте себе си като любовница на съпруга си - тоест нищо не ви е сигурно и всеки миг с него е краден. В крайна сметка това действително е така. Днес има човек толкова много задължения, проблеми и работа, че вече времето с партньора си е екстра. Ако разбера, че мъжът ми е изневерявал точно това ще ме нарани - че е предпочел да прекара времето си качествено с друга жена, вместо да бъдем заедно, че е избрал да споделя с друга, вместо с мен. Самата физическа изневяра не би ме наранила толкова. 15-30 мин. секс не са това, което ще ме нарани, но знам, че ще е имал с нея часове друго време, което не е споделил с мен.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8404f91648
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   6, детето е разбрало, но иска да си е с родителите заедно дори и без любов. А ако е толкова лесно да се обяясни, обясни му ти. С радост ще приема помощта ти.

Не съдете прибързано. Не винаги нещата са толкова лесни, колкото изглеждат отстрани. Бъдете малко по-отворени и не предизвиквайте съдбата да ви го тури и да разберете от първо лице.

Преди и аз говорех като вас, ама живота има навика да се шегува.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a0b0358543
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, не съм казал че е лесно, но явно такъв манталитет са му насадили родителите му, че то отдава значение повече на повърхностни неща отколкото на наистина важните. Това дете ще има проблеми от съвсем друго естество в бъдеще. Приказките че раздялата на родителите му ще го вкара в депресия доживот са нереални. И аз не съм искал навремето моите родители да се разделят, но впоследствие свикнах и ми стана ясно защо е било наложително. Между другото ние сме 4 деца и в момента всички са в добри отношения и с двамата ни родители, въпреки че имаше изневяра и т.н. Това че някой пристава на акъла на емоционално незряло дете, което няма представа какво е най-добре за него всъщност, говори доста зле за качествата му на родител. Елементарна психология е нужна да разбере човек, че не винаги това което искаме води до нещо добро. В крайна сметка това дете освен другото ще се реши че винаги трябва да става каквото то иска превръщайки се в разглезен егоист. Родителите трябва на първо място да бъдат такива, а не най-доброто приятелче, пък възпитанието виждаш ли да върви подяволите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e1a44a6718
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Защо спорите, темата на авторката отива в друга посока. Недей те така. Относно въпросите на авторката ще и кажа, че за ви и от самите участници във връзката и нейна та п ех одължителност. При някои може да бъде чие го сексуални, а при други да има дълбоки чувства, споделяне и от двете страни и огромна близост и п ех и вързано. Много е индивидуално.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8404f91648
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   12, кои са истинските важни неща е относително. А това, че щяло да има последствия по-късно за него., чел съм достатъчно по въпроса и според статистиката и психиолозите децата на разведените родители се справят много по-зле във всяко отношение по-късно като възрастни. И ако няма караници между родителите по-малкото зло е да са заедно без любов отколкото разделени.

Но не това е по-важното - по-важното е, че винаги когато някой изневери, му се нахвърлят, а той може да си има основателни причини. Ако не изневери, му се нахвърлят, че не си оставял детето. И винаги всички са убедени, че са прави.

Но дори и да са, в което не съм убеден, никой няма право да напада другия за това, че направил нещо, което той смята за правилно.

В случая аз съм преценил, че това е по-малкото зло от развода и това ще правя. Но такива думи като "небивалици" говорят зле за автора им, а не към човека, кум кгото са насочени. Защото отстрани всичко е лесно, ама като си в обувките на човека е мааалко по-различно.

Аз себе си просто дадох за пример, нямах намерение тука да ме убеждават колко съм зле и колко ужасяващи последствия ще има това върху дъщеря ми.

Нека всеки гледа себе си и разбере, че в живота няма универсални решения и всяко нещо си има цена. Твоите родители са се развели и това си има цена. Ние няма да се разведем и това също си има цена. Коя цена повече си заслужава, може и никога да не разберем. Но нека всеки взима решенията си и си носи последиците, без да се бърка на другите и да ги изкарва, че говорят небивалици.

Това ми беше идеята. Ни най-малко смятам да се вслушвам в мнения на форумни анонимници, защото не те живеят моя живот и не знаят какво е в душата ми.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3cdd3ff233
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Прав си за едно - децата на неадекватни разведени родители се справят по-зле. Децата на неадекватни такива останали заедно - също. Продължаваш да гледаш поръхностно и да предаваш това на детето си. След 20на години когато дъщеря ти е с някой който я побийва, но тя го "обича", ще ти се иска да беше взел друго решение.
Никой не те е карал да отговаряш или навлизаш в спорове - ти сам си изля историята тук. А щом мнението на останалите "форумни анонимници" е невалидно, това какво говори за твоето собствено и защо коментираш изобщо тогава? Ако беше цъфнал и вързал нямаше да оставяш разпалени коментари също толкова анонимно.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2e30941221
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   16, виж, човек. Аз си казах историята, не за да ми даваш акъл. А просто да ти покажа, че нещата ен са толкова еднопосочни, колкото се опитваш да ги изкараш. Да, може да и да се унижава жена ми, но кой може да каже кое е по-малкото зло?

Просто приеми, че твоя вариант не винаги е най-малкото зло. Това се опитвам да ти кажа, но капаците ти идват в повече.

Аз за разлика от теб не се опитвам да изкарам, че има само едно единствено вярно решение. Ако имаше такова, нямаше да водим спор тук, а просто всички щяха да правят само него.

Аз мога да приема,ч е в твоя случай, това решение е било най-доброто, но ти не можеш да приемеш, че в моя случай моя вариант е най-добрия, без да си запознат в детайли със ситуацията.

Стопляш ли къде е разликата между мен и теб? Аз за разлика от теб никога няма да критикувам ничие решение, защото не съм му в къщата и ен знам конкретно, нито пък имам претенции, че аз съм единствения прав на света.

Имам само един съвет към теб - да разбереш, че има и др. гл. т. освен твоята. Живота не е само черен и бял. Има сиво, кафяво, дори и жълто да не повярваш. Че дае се носят слухове, че и зелено имало.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2e30941221
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   16, и забравих да попитам какво общо има това дали съм цъфнал и вързал с темата? Това за мен е лична нападка. Мислех, че водим интелигентна дискусия. Ако и аз ти кажа, че и ти не си цъфнал, какъв ще е смисъла на дискусията.

Това говори само, че искаш да си прав със всякакви средства, а не реално да обсъдиш проблема.

Виж, искрено съжалявам, че родителите ти са те наранили, но не съм аз човека, на когото трябва да си го изкарваш, само защото не смятам, че в моя КОНКРЕТЕН случай твоето мнение е най-меродавно.

В някои други случаи със сигурност си прав, но в моя конкретно едва ли. Това имах предвид с това за форумните анонимници, а именно че те не са в моите обувки, но ти и това не си разбрал и пак го използва срещу мен като нападка.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3cdd3ff233
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   17 - за разлика от теб аз не се опитвам да извиня нечие поведение и реално единствената причина да поствам са "разбиращи" родители като теб. Ако прочетеш нещо по въпроса за детската психология отвъд голата статистика ще ти стане ясно какво и защо. Можеш лесно да провериш като попиташ дъщеря си защо държи да сте заедно с майка ѝ след като няма да започнете да се обичате отново. Нищо не ти пречи да се консултираш и с детски психолог по въпроса. Съмнявам се да го направиш, защото и на теб ти е удобно да имаш къде да се прибираш и да ти угаждат.
Аз мисля достатъчно добре аргументирах себе си защо нещата които правиш не са по-малкото зло, нито за дъщеря ти, нито за теб. Ти от своя страна продължаваш с голото твърдение че "така иска детето", без да си даваш сметка за други възможни последици, а нещата които съм описал са само малка част от тях. Сега се опитваш да оправдаеш евентуалната си изневяра със "саможертвата" си. Защото както да го кроиш и смяташ, тази история е крайно предсказуема.
Прав си че нещата в реалния живот не са еднопосочни, но ти ти си този който гледа само от страната на "детето иска" и нищо друго. На никой не му е приятно да критикуват родителските му качества, но ако сам не може да си признае къде бърка, няма да се подобрят нещата. А това как сте научили малката да налага собственото си мнение над възрастни е достатъчно показателно за пропуските във възпитанието.
Аз не смятам че когато видя нещо нередно трябва да го игнорирам само за да "уважавам" чуждото мнение. И въпреки всичко винаги се старая да обясня моето а не да бъда голословен. Ситуацията е в твоя дом и ако наистина имаш интереса на дъщеря си присърце, можеш да провериш дали съм прав. Но ако изобщо не си даваш труд, не се преструвай че това е така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2e30941221
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   19, да, аргументира СВОЯ си живот, но не и моя или на детето ми. Не извинявам себе си, просто не съм съгласен с теб, че твоето е най-правилно в МОЯ случай. В ТВОЯ ти си знаеш е кое е правилното, но не ми го натрапвай на мен, защото не си прав за МЕН и за МОЕТО дете.

Това за психологията съм чел, чел и съм се скъсал. И точно затова се разубедих да се разведа, първоначално това ми беше идеята, но точно МОЯТА психоложка ме разубеди. Но сега подозирам, че и от психоложката ми повече ще разбираш.

За никаква саможертва не става въпрос, но пак четейки, си разбираш нещата както ти е угодно.

Аз не гледам от странта "детето иска", аз мисля за мен, за детето, за жена си, за любовта си. А ти мислиш "не се разбирате = развеждате се = няма други възможности. Всички ситуация са едно към едно и друго решение няма. Ако някой се опита да ми спори, ще го убедя, че АЗ съм прав, без значение каква е истината и ще изопача всяка негова дума, само и само да изляза прав. Щом аз съм се радвал за развода на нашите = всички други милиони деца по света ще се радват и това ще е съвършеното универсално решение и живота им ще стане цветя и рози веднъж завинаги. Точка"

Ако продължиш да спориш, ще ти дам номера на психоложката ми да и обясниш на нея как си по-добър психилог, нищо че нямаш диплома.

Твоя опит е ЕДИН ЕДИНСТВЕН случай. Но има милиони други случаи, които НЕ са като твоя.

За н-ти път ти го казвам и ако пак продължиш да спориш, ще ти го нарисувам, та белким вденеш най-после. Ти дори и подробности не знаеш около случая, но твоето мнение е единственото меродавно, нали?

Предпочиташ да си прав и толкоз.

Все едно един следовател да "знае" кой е убиеца, без да разполага с подробностите, само и само да е прав и да си оправдае собствените предположения. Голям следовател ще да е, няма спор.

Това беше последния ми пост към теб, защото със стени и развалени грамофонни плочи не виждам смисъл да споря. Мисли си, че си прав по дефолт, мисли си, че супер компетентен по всички въпроси, без да имаш подробностите, мисли си, че всички случаи са като твоя, мисли, че всичко на света е по калъп и винаги има само 1 универсално решение. Не си ми интересен повече.

Интересно ми е да водя дебат с интелигентни хора, а не с такива, които просто искат да са прави.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a0b0358543
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ти лично посещаваш специалист по детска психология, или твоят е експерт по тази на детето ти ?
В крайна сметка е ясно че няма да промениш решението си и искрено се надявам ти да си прав в случая. Не виждам защо би спорил обаче, ако не се чувстваше лично засегнат от "неверните" ми твърдения.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2e30941221
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Мислех да не ти отговарям, но пак ме провокира с нелогичните си думи. Точно защото са неверни, се засягам.

То и аз ако ти кажа, че си хомо, ще се засегнеш вероятно, точно защото не е вярно (предполагам). А ако не се засегнеш, вероятно наистина си с такава ориентация.

Логиката ти е наобратно, а аз споря с теб. Чудя си се и аз на акъла. Но вече наистина спирам, обещавам. Предпочитам да споря с маймуна. По-вероятно е да спорим градивно.

Идеята ми беше чрез примера си да покажа, че бялото и черното не са единствените цветове.

ПС: какъвто и да е психолога, със сигурност е по-компетентен от теб. Така че не виждам смисъл да ти отговарям.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 10083979da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   22 не беше ли обратното - дразнят се тези които са прикрити, а тези които са истински мъже и хетеро не им пука че някой паляк ги мисли за хомо. Щото знам много истински мъже без комплекси слушат всякаква музика без срам, защото са истински мъже и хетеро, а не да ги е срам.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a0b0358543
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Не бих се обидил от очевидно неверни неща, още по-малкото че не ме познаваш изобщо. Същевременно силната ти ответна реакция към моите коментари ми говори че съм засегнал важна тема, по болезнен за теб начин и най-малкото не си убеден в собствените си думи. Но продължавай напред и бъди "щастлив".
Интересно ми е обаче как не даде дори един довод защо "логиката ми е наобратно". Твоята логика ми убягва в случая предвид че моите доводи не са проекция на моя опит - родители ми са разведени, а ти давам примери какви негативи може да има ако вие останете заедно.
Защо не споделиш конкретни аргументи и съображения относно психическото здраве на дъщеря си, за да дадеш реална представа защо си стигнал до това решение. До момента излизаш единствено с "детето ми иска да сме заедно", "чел съм много книги" и "психолога ми каза така".

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 88ae357605
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Хайде и аз да се включа още веднъж в дискусията, че то и без това се заформи голям спор. №4 съм. Най-напред към 1/10. Никъде не съм написала, че съм супер жена, това е твоя трактовка. Да, старая се и да изглеждам добре, и да се справям добре в къщи-шибания живот го изисква. Ти казваш, че по този начин подтискам съпруга си-не, не е така, той не е комплексар. Напротив-супер му е приятно да се наглася и да излезем заедно. Готино му е другите мъже да ме оглеждат. А с успехите ми ми в работата откровено се гордее, за миг не е завиждал. Ако бях някоя смотана мърла сигурно щеше да напишеш-запуснала си се, кой ти е крив, че ти изневерява. Угодия няма. И какъв е извода-че №5 е най-прав-че най-желаната жена е чуждата. Макар, че с нея старателно се криеш от хорските очи по отбивките, че никога не би се показал пред хората с нея. №8, сега ще отговоря и на теб. Усещам, че въпреки, че ме критикуваш не си злонамерена, че искаш да помогнеш. Ти се учудваш на мен, аз се учудвам на теб. Ти си склонна мъжът ти да изчука повлеканата на квартала. Защото иначе си обичал теб. Аз не съм склонна. Отвращавам се. Гнуслива съм. Всеки с разбиранията си....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7e2277377e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   №2, тези правила "или-или" са характерни за компютрите, но не и за хората. Светът не е черен и бял, отношенията не са само "да" или "не".
Единственият "морал" е да озариш и придвижиш в положителна посока живота на колкото можеш повече хора, като същевременно нараниш колкото се може по-малка част от тях.

№4, сгрешила си в непознаването на човешката природа. То си има приказка за кралят, който изневерил с една селянка и мъжът ѝ ги хванал. Ясно било, че (селянинът) ще си загуби главата за това, но задал въпрос и получил неколкоседмичен експеримент в отговор... Разтърси се из мрежата, ако желаеш.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 009b140dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Била съм в ролята на любовницата, макар и за кратко. Всичко продължи две години. Строго установени правила няма. При всеки е индивидуално. Мисля, че си бяхме станали доста близки, защото си споделяхме лични неща, искахме си съвети, включително и той ме е питал за мнение по негови въпроси, въпреки че беше почти с 20 години по-голям от мен. Нямаше нищо досадно и твърде ангажиращо, защото не споделяхме ежедневието си, домакинството и т. н. , а само откраднати мигове. Единствено не беше позволено да се търсим, когато той е с жена си и семейството си, а пък аз с родителите ми или някой друг член от семейството. Аз се бях влюбила още отпреди да започнем отношенията си. Никога не съм му се обяснявала в любов, но той много добре знаеше какво изпитвам към него и без да го изричам на глас. Беше много странно усещане, защото някак си се разбирахме дори само с поглед, без всъщност да сме живели заедно.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c473a9793d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Н. 1/10, говориш смехории. Значи първо да даваме всичко от себе си, за да е доволен мъжът, но после да не се учудваме, ако ни изневери, понеже миличкият бил подтиснат от това, че има до себе си супержена. Дори няма да коментирам...
От всички въпроси в темата най-нелогичен е този дали си позволяват влюбване. Последното не подлежи на съзнателен контрол.
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 74f87c493c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   От авторката
Благодаря на всички!
Истината е, че отношенията ми с въпросния човек се развиват ужасно бързо и аз започвам да се плаша. Той ме ухажваше много дълго, това ми допадаше. В крайна сметка изконсумирахме привличането. Аз се старая да се владея, да не се увличам, но той казва, че е влюбен, че мисли само за мен и тн. Опитвам се да забавя нещата. Опитвам се да успокоя себе си и да събера сили да изляза от тази връзка. Много харесвам човека, но не мога системно да лъжа мъжа си, а не е момента за развот. Тежи ми, че лъжа, въпреки, че отдавна няма любов в къщи.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3cdd3ff233
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Да си дойдем на думата. "Въпреки че", не е никакво оправдание за каквото и да е авторке. Липсата ти на морал не може да се извини със "любов". Простите факти са че връзка започнала с изневяра често завършва с такава. Следващия път вероятно ти ще си потърпевшата, та ще усетиш какво е на свой гръб. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1cd0da5f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Правилата, които уговорихме предварително:
1. Без обиди, нападки или нараняване, каквото и да се случи.
2. Без телефонни обаждания в личното време и излагащи на риск другия действия.
3. Да се стремим само към позитивни емоции и градивност във връзката и когато усетим, че нещата започват да стават деградивни или да пречат - спирачка!
Всичко останало като влюбване, споделяне, копнеж, страст и т. н. без ограничения!
Но за всичко това е нужно огромна вяра и доверие в другия!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e83b0fa584
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Мда....
Уговаряш някакви правила, но единият от двамата се влюбва /обикновено жената/ и всички уговорени правила отиват на майната си. А след тях и браковете на двете либета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker