Хахавелка-Откачелка или защо се отказвам от Интернет запознанствата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хахавелка-Откачелка или защо се отказвам от Интернет запознанствата
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1547 пъти
Здравейте, преди няколко месеца ми хрумна да поживея малко в Централна Европа, та си намерих работа в Словакия. Търсих си жилище по ФБ. Добави ме една жена, по-голяма от мен. Постоянно си пишехме, а тя ставаше все по-обсебена от мен, пишеше ми непрекъснато по много, всеки ден. Въпреки това като я понатиснах да ми каже дали иска нещо повече от приятелство тя пощуря и започна да ме обвинява. Аз просто нищо не чувствах към нея, не харесвам по-големи. Но и с други момичета от Фейсбук и Тиндър излизах и имам чувството, че този интернет е направил хората откачени и странни меко казано. Иска им се, но не им стиска така да се каже. Ще кажете запознавай се в реалния живот но къде, като съм на трето предупреждение да не флиртувам с колежките? На работа не става, а тук няма много клубове и дискотеки, а и те ходят със свои компании, не върви да им се набутам. Тия дето ходят по планинарство хич не са мой тип честно казано. Все пак вече няколко дни не съм влизал във ФБ и се чувствам много добре, направо еуфорично. Имам чувство, че постоянното следене за съобщения и снимките на кой къде бил не е полезно и ме сдухва и депресира едва ли не. Сега чувствам някаква лекота и свобода, не се сравнявам с никого и ми е едно леко и свободно... както в годините преди да се появи интернет и социалните медии.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5dc265716d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интернетът не е направил хората странни и откачени, а ПРИВЛИЧА точно такива хора, чрез сайтове като ФБ, където всеки може да се изкара всякакъв, какъвто всъщност не е. Тези хора имат сериозни проблеми в общуването си с другите, а споменатите сайтове им дават нещо като единствена възможност за общуване. Затова ги привлича като магнит.
Има го и обратния ефект, разбира се. Когато нормален човек започне да използва подобни сайтове, той бързо намира "лесното' в тях и се изкелифещва.
Много добре си постъпил, че не влиза вече! Да, в сравнение с ФБ запознанствата на живо са и по-трудни, и по-бавни... сега на тебе направо ти се струват невъзможни. Но, повярвай ми - те не са лесни, но затова пък са истински.
От тези предупреждения в работата с колежките оставам с впечатлението, че много бързаш, много припираш... нещата не стават така. Аз като съм флиртувал и спал с колежки никой от останалите не е разбирал, дори и самите те, докато не налапат въдицата. Не става за един ден! Трябват месеци. Не е като по интернет - писали си няколко дена и излезли. Става с взаимни симпатии, с комплименти, с малки подаръчета, малки жестове на внимание, разпръснати в периода от няколко месеца, дори година или две. Ако отидеш и изръсиш на някоя "Искаш ли да спиш с мен? ", дори да си и симпатичен, дори да е загоряла, най-вероятно ще те отреже. Никоя уважаваща себе си жена не иска да я помислят за "такава". Трябва да я оплетеш в мрежи без самата тя да се усети, без дори ТИ самият да се усетиш. Това са подсъзнателни процеси, БАВНИ. "Бързай бавно! " е казал народът, което ще рече, че ще постигнеш по-бързи, и изобщо НЯКАКВИ успехи, ако не бързаш :)
А това да си намериш за няколко месеца или година работа някъде, и да се надяваш, че там ще те чака жена, която директно ще ти пристане, изобщо го забрави. При мен понякога 3-4 годишни познанства, свързани с взаимни симпатии, общи интереси, дейности, опознаване и т. н. са прераствали във връзки, съвсем безпроблемно, неусетно, съвсем логично бих казал. Така да легнеш директно да легнеш в леглото на някоя - ами извинявай, ама тя може да се окаже най-големият боклук на света, както и ти за нея... Забрави ги тези неща.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e1a2d413b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Кaкто в годините преди дa се появи интернет"?? ! Нa колко години си ти? Знaеш ли от когa имa интернет? В тaкъв случaй се предполaгa, че си в достa "сериознa" възрaст и е нaпрaво смешно дa се озъртaш в нетa кaто тийн или психопaт зa нещо "женско" дa пaдне.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: cb9d688a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Личиси кой е откачалката в цялата история, щом до предупреждения се стига. Това което правиш не е флиртуване а сексуален тормоз, затова не ти връзват жените. Нямаш подход и уважение към тях, което не им става ясно първоначално, но впоследствие си проличава. Промени себе си, за да не виниш другите до безкрай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 575ca8d09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наскоро се регистрирах в един сайт за търсене на съученици. И хоп - лепна ми се някакъв, който се представи за правист и директно ми предложи да си легнем. Онемях. Че и в тези сайтове ли чакат такива хиени? Има едни мачовци, които са около 40-те и са се лепнали за интернет, щото са женени и това им е начина да ударят нещо извън къщи. Има и едни сдухани мъже, които не умеят да завързват контакти и това е единствения им начин да се запознаят с жена. Нито един от двата типа не са за предпочитане. Запознанствата на живо са най-доброто нещо!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4c700a902d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 1 какви подаръчета даваш на колежките? И какви жестове?
Защото в такива ситуации аз често си оставам просто приятелче, може би споделям твърде лични неща?

Иначе относно оплакванията - всъщност пробвах с 3, но само една се оплака. Втората беше приятелски настроена, но само толкова, третата открито си флиртуваше с мен, въпреки че имаше гадже. То не бяха едни закачливи усмивки и погледчета.

Тая дето се оплака всъщност ми завижда, че нейните клиенти харесват повече мен. И то за какво се оплаква - просто я питах има ли си гадже и й се оплаках, че не ме приемат добре в екипа. И тя изпя това на шефа. Дори и да й кажа, че ме боли глава ще го изпее на шефа, затова я блокирах. И тези неща й ги споделях в извън работно време, просто тя си пада мръсница и обича да топи хората. Тъй че баш да съм сексуално тормозещ не е, просто я попитах дали има чувства, нито съм й се натискал, нито нищо.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8f28214dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   2, на 29 съм.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ad259fed6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   'а и те ходят със свои компании, не върви да им се набутам' - от това следва, че нещо ти куца самочувствието, когато си сред повече хора.

Както е изходил/а номер2 май си в доста сериозна възраст вече и е добре да излезеш от комфортната си зона и да преодолееш, да се надяваме лекия, проблем с общуването.

Винаги съм била против свалките в нета.
Иначе доста хора, включително и аз, имаме нужда ей така да си постамим в нета някъде (на/с някого), когато имаме промеждутъци свободно време. И поради това наистина понякога се получава кофти, най - вече за отрещната страна, защото е очаквал/а свалка/реални отношения някакви.
Това е една от причините да не ползвам фейсбук, а да предпочитам да пиша от време на време тук или на други места, където по - скоро само се коментира и анализира, без да има вероятност някои отсреща да ти се надява...

Послушай ме и отработи това, което ти казах в началото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker