Порното съсипва мен,чувствата ми и връзката ..Как да постъпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Порното съсипва мен,чувствата ми и връзката ..Как да постъпя
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2455 пъти
Първо ще помоля модераторите да публикувате проблема ми, изключително важно е за мен! Благодаря

Здравей те мили хора, първо много ви благодаря че отделяте време за мен и моят проблем.. аз съм момиче на 19 години имам връзка от 3, 4 години той е на 24 г изключително много обичам приятелят си, държа на него и го уважавам много, но проблемът ми е ПОРНОТО! В началото на връзката ни, нещо като порно не съществуваше... Искаше ме многооо, искаше да правим секс поне 2 пъти на ден, аз също го исках. Аз се смятам (и не само Аз) за едно доста добре изглеждащо момичe, нямам задръжки в леглото, всичко което ми дойде на ум го правя, бих казала че съм доста разкрепостена. Единственото нещо което не мога да правя е да готвя.
Моят характер е много различен, знам че всички мъже гледат порно, но ЗАЩО????
Той сам каза че в началото не е гледал порно, но напоследък е започнал, не съм направила нищо с което да го предизвикам, искам си го само за мен :( да сме си само двамата без странични фактори да си имаме едно гнезденце само наше. Когато се караме не правим секс, той отива в Wc и.. :(

Хора чувствам се ужасно, той си трие историята + това ме лъже ( вбесявам се когато разбера че някои ме лъже, ненавиждам лъжата)
Може би съм малка и не мисля правилно? Но към този момент чувствата ми започнаха да отихват, отвръщавам се от него и всички мъже гледащи порно, отблъскват ме чи****те
Предпочитам да на**е някоя като мъж отколкото да ми гледа тъпите порно клипчета и знаете ли защо съм против, защото мъжете си изграждате нереална представа за жените.. както някъде в сайта прочетох "като нарисувани са "
Аз се разхождам гола, преструвам се че се мажа с някви кремове поне да ме погледне.. ммм не, гледа си телефона
И съм сигурна че това се дължи на порното, защото нямам най-голямото дупе и гърди не съм перфектна и това ми разбива и малкото самочувствие, което съм успяла да си изграда, опитах се да говоря с него, но той всеки път отрича, поне да беше ме успокоил по някакъв начин. Все едно ние жените всеки път да гледаме надарени мъже, ами то и нашата представа ще се промени и ще спрем да обръщаме внимание на мъжете с по-малки.. как ще се чувствате вие?
Предпочитам тази връзка да приключи, отколкото да се измъчвам всеки ден, но заслужава ли си 4 годишна връзка да приключи така?
МЪЖЕ МНОГО ВИ УВАЖАВАМ, НО ТОВА ПРОСТО МЕ ОТБЛЪСКВА... винаги съм смятала че без вас не е добре, но мнението ми започна да се променя тотално!


Чувствам се много зле, какво мислите вие приятели? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: e19912262d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен преиграваш. Винаги си е гледало момчето порно и винаги ще си гледа. Ти избираш дали ще те лъже, че не гледа, но той ще гледа така или иначе.
Да ти имам и проблемите....Човекът е над 18 г. и до колкото знам порното за пълнолетни не е забранено все още. Нямаш право да го ограничаваш чак до там

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: edb457c4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приеми го всички мъже гледат порно, без значение дали водят сексуален живот или не.
И моят приятел гледа порно редовно, в началото и мен ме дразнеше и исках да спре, но това не ни пречи на сексуалния живот, никога не ми е отказвал секс или не е имал желание. Така че, ако не ви пречи на сексуалния живот не мисля, че трябва да го взимаш толклва навътре.
Права си, че порното промива мозъците на мъжете и много малко разбират, че реално изобщо нещата не се случват така, но мъж започнал да гледа порно на 12-13 годишна възраст и да се опитваш да го спреш вече в пилешкия му мозък трайно са се насадили разбирания който обикновенно не желае да промеми. Ако го обичаш не му обръщай внимание нека си гледа.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d91319217e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хаха, че то не знам дали има някой мъж, който де не гледа порно? ! И аз съм семеен от доста години и досега не съм спрял да гледам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9130feee85
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката към N:1
Според теб може да преигравам, но ако си на моето място няма да мислиш така !
Аз спирам да се чувствам като жена,спирам да показвам това което съм и това което мога. Но аз не мога да продължа отношенията си по този начин и да се правя че нищо ми няма,и съм окей аз се ИЗМЪЧВАМ ..
Обичам го този човек с цялото си сърце и душа,но ме боли като се сетя какъв беше и какъв стана ..
Това е единственият човек в моя живот , разбирате ли защо го обичам толкова и защо го ограничавам ...
Но не мога да се примиря :(

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9f5b55a2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Съсипваш връзката с обсебващото си поведение. Историята на браузъра, пощата, телефона, джобовете са лично пространство и ти нямаш работа там. Искаш двамата да сте си самодостатъчни в едно малко местенце, но това е АД! Една жена трябва да е загадъчна, да изисква известно усилие. Ти му се предлагаш наготово, та чак се натрапваш.

Дядо Торбалан

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 030dd045ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ще си дам моето мнение като мъж.

Принципно мъжете още от тинейджъри започват да гледат порно и се пристрастяват. Според мен приятелят ти гледа порно не защото те смята за недостатъчна, а защото е пристрастен. Аз от доста време се опитвам изцяло да спра да гледам, даже по едно време бях успял, но в един момент за жалост пак започнах.
Има много информация в интернет как може да се справи с това пристрастение, като Nofap например. Но ако наистина цениш тази връзка трябва да преодолеете този проблем заедно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9f485122cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм момче, не гледам порно и съм съгласен с написаното, авторке...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 66e24d13ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Мъжете гледат порно. Точка. И едва ли ще намериш някой, който да не гледа. Даже по-скоро обратното би било притеснително за мен.
Остави приятеля си на спокойствие и си вдигни самочувствието. Той казвал ли ти е, че трябва да изглеждаш като момичетата на клиповете? Не, предполагам. Защото това не е реален секс и мъжете го знаят. А и да имаше голямо дупе и гърди, той пак щеше да си гледа.
Защо не почнеш и ти да гледаш- не с него, а сама? Може би ще разбереш защо гледа.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: eefdff682e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   С мъжа ми правим страхотен секс и не мога да се оплача от липса на внимание. И той гледа порно и знам, че маструбира, когато не съм наоколо. Отначало се дразнех, още повече че ок отказва да гледа порно с мен, предлагала съм му да правим то коео правят и актьорите, но той не ще и не ще. Това си е някакъв негов свят, в които не ме допуска. Аз съм майка на детето му и жена му и мисля, че по уважение просто иска да ме държи настрана. Примирила съм се отдавна, не му пра я проблеми. Той е моряк и има незнам си колко броя хардуери с порно. Да си го гледа, не ми пречи, важното е да не ме пренебрегва заради него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ca086a25ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Странно... Значи казваш, че предпочиташ да ти изневерява пред това да гледа порно? Според мен е по-добре мъжът ми да си гледа порно, клипчета и каквото друго му скефне в нета, но в реалния живот да е само с мен, да се подкрепяме и да вървим заедно в една посока, отколкото да скита по чужди жени. Защото според мен има огромна разлика между някакви актьори от екрана и хора, които реално присъстват в живота ни. Той нито ги знае, нито ги познава тези жени. Колко често гледа порно? Защото ако го прави от време на време, не виждам нищо лошо. Даже е нормално за мъж. Обаче ако гледа постоянно при всяка възможност и един вид само това прави в свободното си време, тогава вече имаш проблем. И то не заради жените в тези клипове, а защото той е развил зависимост към нещо нереално. И друго, ако той не те харесваше, нямаше да е с теб. Поработи малко над самочувствието си. Ако си мислиш, че гърдите на една жена са най-важното нещо, за да има пълноценна интимна и романтична връзка с мъж, значи разсъжденията ти стават повърхностни. Да, вярно е, че (почти) всички мъже полудяват, когато видят жена с големи гърди. Но дори и в секса има други неща, с които да компенсираш липсата на пищен бюст и мъжът да е задоволен в леглото. Аз също имам малки гърди, но никога не съм се замисляла над това и не съм го превръщала в някакъв комплекс. Старая се да подчертавам другите неща, които ми харесват във външния ми вид, така че аз самата да се харесвам. Открий кое е това нещо за теб. Аз примерно гледам да поддържам определени килограми, но не за да се харесам на мъж или на хората като цяло, а защото аз самата така се харесвам. Може да промениш нещо във външния ти вид, да смениш стила на обличане, да се гримираш по различен начин, да тръгнеш на фитнес, да си направиш нова прическа и т. н., и т. н.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bc050f5d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Проблема е в липсата на комуникация от негова страна. Опитай сериозно да седнеш и поговориш с него по въпроса по спокоен и предразполагащ начин. Ако няма ефект - забрави тази работа, твоя човек няма изгледи да се промени. Нормалните двойки правят много добър секс точно след като са се скарали.
Работите че всеки гледа порно не са точно така. Хората които умеят ефективно да комуникират с партньора си в сексуално отношение го правят изключително рядко или когато и двамата го харесват и намират за възбуждащо. Ако при твоя приятел разговори не помагат, просто приеми че не сте подходящи едн за друг и е по-добре да прекъснеш сега, отколкото да прекараш още няколко години в изчерпана връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4f01b8c60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На порното се дължи нефелността на днешния мъж. Щото природата не ни е такава, че да се възбуждаме от чуждия акт толкова. Първобитните хора са се възбуждали когато става. Затова днешния мъж често му засича цевта.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8ca21bc859
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Гледай и ти какво ти пречи? Може и заедно с него, ще ви е забавно! А ако почнеш да го караш и да прави това което гледа и със същата продължителност може сам да се откаже и да пусне подовна тема тук ;)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c17c316f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако имаш претенциите той да спре порното ти бъди готова да спреш да четеш еротични/романтични романи и да гледаш романтични филми и сапунки разни. Защо ли? Той не ти ли е достатъчен, че да гледаш такива работи... Те създават погрешна представа за връзките в реалния живот.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: eac6de2548
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Стига сте оправдавали гледането на порно все едно е манна небесна. Нормално е ако човек е сам или има някакъв застой във връзката, но това което описва авторката не е нормално. 99% със мъжлето ѝ не са съвместими и това е.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 62e7436fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Доказано е че порното в големи дози, като всичко друго е психотоксично.
Поврежда до необратимост/пристрастява/ и ума и тялото. Повечето мъже и жени онанирайки злобно с времето губят способноста си да правят секс със живи не виртуални хора. Защото във живия секс няма толкова груба и такава високочестотна и продължителна стимулация на ерогенните зони. Просто Природата така ни е създала. Или бързо, но кратко, като заек, за да не стане плячка докато прави опит за размножаване, или бавно и славно, като по- безстрашните примати.
Порното не е създадено за човешко улеснение, то се създава за ПАРИ.

Който каквито изводи си направи.

М53

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker