От зубър до мъжемелачка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От зубър до мъжемелачка
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 3217 пъти
Преди 10 години бях зубърът на класа. Кой би повярвам, че 10 години по-късно ще съм това, което съм. Преди време си представях, че ще имам една- две сериозни връзки и ще се омъжа за втория например. Но животът ми излезезе извън контрол. Късно започнах със секса, на 19. Само че имаше нещо по-различно в мен, което ме караше да се променя кардинално. Винаги съм била тотално разкрепостена. И на 30 да бях почнала със секса, това нямаше как да не излезе наяве. Всъщност, Преди да го направя за първи път, се скъсвах да мастурбирам, по 4-5 пъти всеки ден. Днес, 10 години по - късно, съм друг човек. Няма и помен от прилежното и добро момиче. Имам секс приятели. И искам да направя семейство, но явно не съм като другите. Дразнят ме прекалено добрите момчета. За мен са не просто скучно, а обсебващи, търсят внимание и стават досадни. В леглото, ако изобщо им стане след толкова притеснение, трябва да съм Благодарна. Е това ли е разтърсващата любов, която трябва да процъфти, да се развие и да стигнем до семейство някога. Че то от самото начало ти писва. Харесвам недостъпните мъже. Красиви, умни, със самочувствие, обиграни. Само че те се харесват на всички. Голяма конкуренция. И вместо като повечето жени да бъда като в приказката с лисицата и гроздето и да си кажа: ее хубав е, но не ме заслужава, щом не ми обръща внимание, аз се стремя до последно и не се самозаблуждавам. За мен това не са женкари, а хора с високи критерии и с покритие. Трудно ми е да се примиря и да бъда с добро, скромно момче, което обаче нито е хубаво, нито с добро образование, нито има чар... И най- доброто му качество е, че е добър.
Предполагам до тук се стигна защото опитах от сладкия забранен плод. След като попаднах на не малко мъже, надарени и страхотни любовници, вече и да искам не мога да се върна към скромния ми живот от преди. Защото знам кое е хубаво и кое не е. И докато за една жена с малко бивши, да срещне добро момче е дар и го цени, аз се опитвам, но не успявам. често си повтарям, колко е свестен, но няма полза. Защото вече не сме от една порода. И защото неувереността му ме дразни. А и за мен размерът отдавна има значение. До толкова, че при вида на 10 см., ми иде да се откажа от секса. В една сериозна връзка не всичко е секс, напротив. Но какво става, ако не искаш и да те докосне, а секса с някой ти прилича на наказание. След толкова мъже, с които съм била, ми е трудно да намаля критериите. Иначе ако бях останала прилежната забърка досега сигурно щях да съм заживяла с някой. По - малко опит и емоции, по- малко претенции. Но вече съм опитала от забранения плод, както казах.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 814c8dad7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какъв ти е въпросът? Лесно е за една средностатистическа жена да е "мъжемелачка". Мъже за секс - бол. Имам бивша в същото на твоето положение.Тя беше на 20, когато я "отворих", ходихме няколко месеца и после скъса с мен, защото била открила, че е "прекалено сексуална" Сега е на 28 и е била с много мъже, но с нито един не е имала нормална стабилна връзка, основана на взаимно разбиране и интимност.

Всеки трябва да направи някакъв компромис в този живот за нещо.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e39bb60024
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И? Много хубaво, щом тaкa ти хaресвa, тaкa си живей. Кaкъв е проблемa? ! Не рaзбрaх нaкое му викaш "слaдкия плод".
Aз съм женa с богaт сексуaлен опит. Никогa не съм зaдръжки тип "ужaс, някой комплексaр би ме взел зa курвa" Живея си животa кaкто нa мен ми хaресвa, с мен съм си ок, мнението нa другите си е техен проблем. Обaче един ден се влюбих, опитaхме връзкa, получи се, рaзбрaх, че искaм с него и тaкa. Достa години вече сме си зaедно и дaже ми е добре с него сaмо :)
Дa не мислиш, че ние "горките" обвързaни не сме опитaли от "слaдки плодове"? !
Друг ти е проблемa, a може и дa не е проблем. Може пък просто дa си сaмодостaтъчнa, егоист ( нямa зaщо дa е негaтивно) дa нямaш нуждa дa "спирaш" с един, проблем с доверие и т. н. може дa сa десетки причини, но не е която посочвaш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 75eb3291e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Бъра-бъра, сто чадъра! За какво става дума тук?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fce7530308
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като ти разбие някой такъв сърцето и страдаш няколко години, като те обрули живота, ще оцениш нормалните момчета. Има една приказка - всеки си намира майстора, вярна е

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2c509b2eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А хрумвало ли ти е, че недостъпните мъже, които описваш като умни, обиграни и ала-бала са недостъпни само за теб?
Никой уважаващ себе си мъж, още повече пък високо рангов, няма да има връзка с мъжемелачка. За какво му е- той секс може да има, с която си поиска. Ще търси някакви по-дълбоки качества от външен вид и умения в секса- например: амбиция, достойнство, сила на характера.
От това, което си написала, изглеждаш много плоска героиня. Опитай да развиеш духовните си качества и конкуренцията за най-атрактивните мъже ще я издухаш ( преносно казано ;)).

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 06eef91a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Споко ще си начериш Мъж за семейство и предизвикващ те и с добра физика и ще се разбирате. Просто не залитай твърде много по женени и възрастни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f764231ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Единствено има значение само едно нещо- независима ли си финансово, да си човек със стабилна професия и доходи. Това би била най-голямата ти сила. Иначе " обиграните и умни " мъже след време няма да ти изглеждат точно такива- и те спрямо доходите си се разделят на две групи- едните стават подли, гнусни чичковци с хубави коли, които отново ще впечатляват млади и глуповати жени. Другите без доходи ще останат само глупави. Част от неуверените ще пораснат и ще станат мъже на по-късен етап от живота си.
Лошо би било за теб ако нямаш хубава професия. В този случай ще остарееш несправедливо бързо и ще се чудиш с какъв акъл си си давала най-ценните години на тълпата, вместо да направиш нещо ЗА СЕБЕ СИ. Бъди повече егоист! От големи и малки пишки полза за теб никаква! Инвестирай в себе си, в ценни личности, ценни контакти, образовай се, спортувай, гради кариера. Като се уредиш хубаво с парички- животът ти ще ти предложи много по-хубави блага от пишки!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 07396b266e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Житейска драма и голям проблем е това, наистина. Да искаш, да нямаш, но да заслужаваш. Вид, ум, чар, опит, размер, култура, амбиция - това са само част от характеристиките, дефиниращи мъжът, който ти трябва да имаш.

Само едно не разбрахме. Каква е принцесата на принца? Какво предлага тя на любимия?
5 стотинки под балатум? Срамни устни до колената? Кило целулит?
Съдейки по опита ти, сигурно и отвор с размерите на кофа?

Покритие зад претенцията не чухме.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 382270714e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   'По - малко опит и емоции, по- малко претенции. ' - това е абсолютно грешно схващане.

А и по - назад в текста си самата ти също го осъзнаваш:
'И на 30 да бях почнала със секса, това нямаше как да не излезе наяве. '

Ти си била зубърка, защото родителите ти са имали повече власт над теб. Ако не е било така може би щеше да почнеш на 15. Но и на 23 примерно да беше почнала - пак щеше да чувстваш и искаш това, което сега чувстваш и искаш.
А това каква е сексуалността ти си е факт по рождение - дали си хетеро, или хомо, дали си по - ненаситна, или по - лесно се задоволяваш. При всеки е различно, при всеки избуява на различна възраст, при всеки е заложена по рождение.

Замисли се - как има жени, които уж са били добри и скромни момичета, та дори и да не са били зубърки. Омъжват се, примерно на 25, но след 5, 10, или 15 години примерно стават супер развратни, тотално не се чувстват задоволени от съпруга си и ако не ходят по любовници, то просто биха се разболели или самоубили. Има и такива мъже - и при тях е същото.
Просто природата на тези хора, както и твоята, е била потисната в по - ранна възраст, но е било въпрос на време да избуи.

Приемай се такава, каквато си. Приемай сексуалността ти такава, каквато е. Търси активно и ще намериш себеподобен.
Ако сега вече беше обвързана за някой, който не чувстваш, че те задоволява, то щеше да се оплакваш от съвсем други оплаквания, от които между другото се оплакват супер много хора, само защото са се самонатиснали да се обвържат.

Не се връзвай на критики от моралисти, защото 99 процента от тях са псевдоморалисти. Предполагам, че това ти е ясно, но все пак да ти го кажа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7c5d5a83a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Каквито харесваш, такива търпиш. Ако си падаше по сериозни мъже, нямаше да са ти досадни и нямаше да имаш проблем с това да създадеш здрава, дълга връзка, която да прерасне в брак. Между другото е мит, че добрите момчета не са самоуверени и сексът с тях е лош. В момента съм с човек, който е със сериозни намерения, градим връзка, сексът е страхотен и има самочувствие. Това е вид балансиран мъж. Не е задължително да е успешен, разбираш ли, просто трябва наистина да те привлича неговата същност, това отвъд повърхността. Плюс това, много хора изглеждат самоуверени и прочие, а всъщност не са. Опитай се да разбереш, че всеки човек е различен, намери този, който те привлича, но не е женкар и всъщност и ти го привличаш.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b1dd327629
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   До номер 10: миньонче. Съдейки по вибратора ми тясна. 3 см в диаметър иначе ме боли с по големи вибратори. Не съм много кльощава. Не съм и пълна. 160см, 50 кг. Може да сваля до към 45. Имам голям бюст: чашка С. Завърших право в СУ. Знам три езика, от които два на по високо ниво С 1 - английски и немски. Старая се да се поддържам, както и да се развивам професионално и като личност. Обичам да чета книги по психология. Много съм общителна. Като малка нямах много познати и бях по затворена. Харесвам сексуални мъже. Това е.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e96d2b44ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не схващам по какъв повод повечето "леки" жени се пишат мъжемелачки ама то си е техен проблем.
Тия "недостъпните" мъже са недостъпни за жени които имат някакви очаквания от тях. Иначе е достатъчно да е му има мерак и да е хубавка. Винаги е по-лесно да се правиш на "играч" и да излъжеш някоя "мъжемелачка" да я изчукаш, отколкото да си играеш да сваляш звезди на нормална жена.
Няма проблеми да си поживееш още няколко години така. Виж като годинките започнат да се отразяват явно на външния вид, ще ти е сериозен проблема. Ама подобно на модерните мантри - ще го мислиш като му дойде времето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5757e52636
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Сега така наречените "добри момчета" ще изкочат и ще започнат да нападат авторката, защото знаят, че не могат да я имат.
Истинате е, че всички жени са като авторката, но ги е срам да си признаят, за да не ги помислят за леки.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 07396b266e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Браво, изпроси си дозичка внимание.

Не стана ясно защо това се споделя, нямаше конкретен въпрос. Но поне можеш да повтаряш думи като секс, забранен плод и т.н. Доста явна форма на фукане.

Ако ще имаш претенции за големи размери, вземи сама да качиш няколко санта, не е удобно да правиш св*рки права.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: df003ae63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Имах същия проблем на твоите години, в един момент осъзнах, че е същият като на милите момчета, които се борят за вниманието ти. При мен се оказа, че съм се борила за вниманието на мъже, които съм поставяла една идея (или повече) над мен или те са се поставяли на това развнище. Вижте ме колко съм перфектната - във всичко, включая и в секса. При мен се оказа, че е било заради вечните изисквания на родителите да съм най-най-блестящата, красивата, поддържаната, умната, да съм... абе - перфектната. И нуждата от едното ш*бано одобрение се е пренесла в търсенията ми с мъжете. А одобрението трябва да си го даваме сами.
В момента може да не мислиш, че не се одобряваш, но помисли - не търсиш ли с тези мъже точно това, външното одобрение, което не е никому чуждо, но не бива да бъде допускано да е двигател във взаимоотношенията. Добре си го написала - " И вместо като повечето жени да бъда като в приказката с лисицата и гроздето и да си кажа: ее хубав е, но не ме заслужава, щом не ми обръща внимание, аз се стремя до последно и"... се самозаблуждаваш - не гроздето е кисело, а мъж, който не се опитва и старае за теб, не те цени, иска евентуално да те прекара. Преследвайки го със сигурност няма да го спечелиш, най-много да те сложи в категорията на тъпите лепки.
Не смятам и че си заслужава да се пробваш да играеш такъв тип мъже, защото неминуемо ще избереш по-добър играч от теб (иначе няма да го чувстваш на ниво) и неминуемо ще те нарани. Защото, ако е достатъчно зрял, ще се е наиграл. А ако все още играе - то ще е, за да спечели. И в почти всички случаи няма да е с цел да печели теб, а да печели играта.
Не е нужно да намаляваш критериите, то е ясно, че скучните хора е хубаво да си се вземат с хора със сходни интереси и възприятия, а опаките с опаки, иначе все някой ще страда. Пък и науката е потвърдила, че всеки смотан мъж, когато се почувства наранен - напада грозно, вместо да покаже някакво достойнство, макар елементарно, освен че и постоянно се сравнява с жената... Тъй му е писано в гена - мъж е, иска да се доказва, като не може по мъжки, си го мери с жената, пример по-горе е сравнението межу мозъчните му клетки и евентуланите сантиметри на срамните ти устни. Тъй, де, разсеях се... Търси някой, който да ти кореспондира, с който чувстваш сродство, но не допускай компромис в отношението към теб, не търси да се доказваш или някой да те отчете като валидна, преценявай ги ти. И те се водят по максимата - жената избира мъжа, който ще я избере.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bd37c0fc46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Мисля, че ти хлопа дъската.
Ясно се вижда, че живота ти се определя от секса и от онази работа. Тя ти казва кое как и защо.
А уж мъжете мислят с онази си работа.

Ти си лезби или от сорта май. Пробвай с жена/жени може да се получи.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 73f5681383
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не знам колко книги си изчела, не знам с каква оценка си завършила право, не знам и дали работиш нещо, не знам и до колко ги знаеш тези три езика, но много общо ги слагаш мъжете. Явно има какво да представиш за средно-статистическият мъж, но лично на мен, на 30 г. мъж, с образование, видял доста от живота и тук, и таме, работи по разновидност - бол, от буквално във въздуха до под водата съм работил, пари си вадя, добър човек съм, дори изтървах един просяк докато му купувах торба с храна от магазина, 30 мин. съм го търсил по улиците, а да и в леглото съм си доста добре, сексуален, че дори не знам дали ще ми издържиш, добре изглеждащ. Има такива мъже, които търсиш явно, но пък аз няма и да среща дори да изляза само заради думата "мъжемелачка" :) И не, защото ме е страх ( от какво ли изобщо??? ), а от това грубо определение, което си слагаш. Ако си го слагаш с всеки или " трудно достъпните " или тези, които играят филма... не мерси, ама грам :) Аз лично филми не играя. За мен нещата са много по-прости, това, че някой не ти влиза във филма на "трудно достъпен мъж", не означава непременно, че е захлюпен и тнт. Вземи се осъзнай малко, че си на 30 г. Или създаваш семейство близките години 3-4, или си продължаваш по този тертиш и накрая си с няколко котки дядо приятел за секс :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e7db404dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   И аз да споделя, както вече се написа/намекна и по-горе, има доста съществена разлика между мъжемелачка и лесно достъпна жена... или такава, която вече не им знае бройката. Мъжемелачката използва и захвърля-тя е силната, тя определя кое как и кога, тя води. Докато тук до колкото прочетох, нещата не са баш така, а имаме просто един по-горям "опит" с мъжете ;-)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3787269db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Според мен до сега си си легнала с няколко квартални батки, които са те заблудили, че са ,,обиграни,, и ,,голямото добро утро,, и са те скъсали от клатене, а въщност те са ,,измислени герои,, и те вече си се вкарала в такъв филм, че холивудска продукция пасти да яде.Вземи слез на земята,един обигран, умен, и успял мъж никога не би си легнал с теб.Най-много загорял квартален батка,който по цял ден люпи семки в квартално кръчме което с гордост нарича ,,офис,,

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 18384a1aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Многото мъже съсипват жената, многото жени обогатяват мъжа. По простата причина, че жената на всеки мъж дава по нещо, а мъжът от всяка жена взема по нещо.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5d67ddadd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   27, не си прaв/a :) може тaкa дa ти се искa и зa товa тaкa и дa го вярвaш, но тц. Много жени буквaлно рaзвaлят мъжa, отнемaт му всичко което се предполягa, че трябвa дa бъде един мъж зa женaтa- отговорност, aнгaжимент към връзкaтa и семейство т. н.
Зa женaтa многото мъже сa опит, опознaвa себе си и знaе кaтегорично кaкво точно искa, избирa нaй-добрият ген зa възпроизводство и модел зa семейство.
И точно товa е проблемa нa. мъжa с женa с опит, ТЯ знaе кaкво искa и товa зaвирa комплексaря в дупкa, той пък знaе, че не може дa го предложи и зaпочвa с мaнтрите тип твоя коментaр, "леки жени, курви" блa блa "мaлкa ми е пишк.... е, възможностите, де"

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5757e52636
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Според мен авторката, ако въобще е жена, е трол и в момента ви се смее на глупостите които пишете.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 335eba8d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Хааа, колко е прав/а номер28 :) Евала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker