Беше еднократен секс, но тя иска повече... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Беше еднократен секс, но тя иска повече...
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2427 пъти
Всички тук ще ми се нахвърлите, че съм играч и женкар, но това не е така. Аз съм мил и романтичен млад мъж, на 28 години, зодия Риби, мога да говоря на много теми, имам повече приятелки жени, защото като цяло ми харесва тяхната грация и лично повече злоба усещам от мъжете и завист, затова предпочитам приятелствата с жени. Нормално е да им хвърлям погледи, хетеро мъж съм все пак, но никога не съм свалял някоя от тях (приятелките ми) с мисълта да спя с тях. Има определени качества, които търся в една жена и общо взето преследвам такъв тип. Не си падам по секса за една нощ, но така се случи, че стана нещо такова.
Имам приятелка, бих я нарекъл най-близката ми след моя наистина най-добър приятел от ученическите години още. Тя е най-милото, сладко и добронамерено създание. Ужасно емоционална е, защото е водна зодия като мен, Рак. Държа на нея като на повече от сестра и я обичам. Но не е тайна, че тя си ме хареса откакто сме се запознали. Много пъти съм й показвал, че тая само приятелски чувства и тя уж продължава напред, но си личи, че иска мен. Нямаше как да се отдръпна, защото и аз искам да общувам с нея.
Та през септември бяхме на едно голямо парти за годежа на едни приятели, подпийнахме доста и се прибрахме заедно. Тя започна да ми се натиска, аз бях в еуфория и отвърнах и така правихме страхотен секс. Все пак половин бутилка водка, която бях изпил + факта, че е много красива жена, която знае как да те възбуди (има прекрасна лешникова коса, гладка кожа с хубав тен, малко стегнато тяло и големи сиво-зелени очи). Но на сутринта освен че имах ужасен махмурлук, се чувствах и като най-големия боклук и подлец, а тя сладко се гушкаше в мен. Аз даже помнех смътно, но тя явно е запомнила всичко. От тогава си помисли, че има шанс и ми се държи като гадже, а аз не знам как да й обясня нещата, без да я нараня и да се скараме. Дефакто знам, че постъпих като лайно, но и тя не е оправдана, че се възползва от пияното ми състояние и сега ме манипулира за нещо, което не искам.
А защо не искам ли? Защото макар да имаме сходни характери и интереси, възгледите ни за живота са много различни. Тя иска да срещне добър мъж, който да й даде сигурност, да създадат семейство възможно по-скоро, иска той да е задължително по-силният от нея, защото тя е леко лабилна като личност. Аз също съм отвеян, но пък се гордея с това. Аз искам жена с приключенски дух, не съпруга, с която да си направим две деца и да живеем типичния живот. Искам да живея за момента, за приключението. Мога да съм много отговорен, но не искам. Ако тръгна с нея, тя ще иска да ме извае по неин идеал, а аз нея - по моя. Така никой няма да е щастлив и това е. Та тя дори е почнала вече, намеква ми разни работи за общ съюз. Но освен ако тя не се промени, а аз не искам това от нея, няма как изобщо нещо да се получи.
Най-гадно се чувствам от факта, че искам отново да преспя с нея поне, изпитвам нечовешко сексуално привличане. Вече разсипахме приятелството отвсякъде. Пък трябва и да говоря с нея, защото още не съм го направил и тя се има за нещо като мое гадже, въпреки че вътре в себе си и тя знае как точно стоят нещата. Какво да правя? Наистина ли съм голям боклук? Моля само без прекалено цинични и вулгарни коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: ddd4c15bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си много самовлюбен. Пълен егоист. Искаш секс с нея, а твърдиш, че я харесваш само като приятелка. Проблемът е, че не искаш да се ограничаваш само с нея. Все пак утре може да срещнеш Адриана Лима и да ти се метне на врата. Тогава изведнъж ще преосмислиш концепцията си за живота и ще решиш, че искаш точно семейство. Дълбоко зад думите ти прозира, че не я харесваш достатъчно. И понеже я описваш като много секси, или не е достатъчно красива за високите ти скандарти, или просто ти е скучна. Аз залагам на второто. От самото начало тя е проявявала интерес, а ти не. Престани да се самозалъгваш. Ти просто не я харесваш достатъчно. А след като и сексапилна жена не те грабва, представям си тая с авантюристичния дух на какви критерии трябва да отговаря - минимум топ модел, минимум завършила Харвард, минимум луда нимфоманка, минимум душата на компанията. Според мене имаш мн претенции и си егоист.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4afc55135f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   "Много красива жена" дълго време няма да я вземе алфа-мъжкар, а ще се натиска на някакъв неориентиран, който "Мога да съм много отговорен, но не искам", изпитва "нечовешко сексуално привличане", но го е шубе от връзка?
Измислицата за секса в сънено състояние ли я писа? Надявам се си се събудил вече.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bb4ab9a4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Авторе ти си играч и женкар всъщност - неосъзнат, но такъв. Поговори сериозно с момичето за това което искаш. Ако е толкова влюбена в теб е възможно да влезе в твоята авантюристична рамка. В противен случай съвсем ясно си постави условията и така. Щом не искаш сериозна връзка, а тя очаква такова нещо след секс - изобщо забрави да преспиш с нея отново. И най-важното - престани да я държиш на каишка, защото глупости като "Нямаше как да се отдръпна, защото и аз искам да общувам с нея. " са причината да си на този хал. В реалния живот няма такъв филм, като приятелство между мъж и жена ако едната страна има интерес. Ти ѝ прецакваш шансовете да си намери някой друг, който ще я оцени, за сметка на това да чешеш собственото си его. Спри.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c70d60c67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Кво да ти кажа, човек. И на мен ми се случи с най-добрата ми приятелка, тя на 23, аз на 17 тогава. От десет години сме заедно, а резултатът от връзката - три годишната ни дъщеря, в момента спи до мен, хванал я е вируса :)). За нищо не бих я заменил, прекрасно дете, но с жената сме много различни. Както някои неща са ни събирали, така и сега доста ни разделят. Примерно, тя не може да се отпусне, хубаво е да е отговорна, но нейното е прекалено. Аз пък, макар да не ѝ изневерявам, да има за ядене и т. н, не съм някакъв, който мисли как ще изгради империя, или как ще си прекарвам живота само с нея. В смисъл такъв, не че ще я напусна, но си имам нужда от време за себе си, от време за приятели и т. н. Да кажем, че съм по-вятърничев и приключенски настроен, като теб. Винаги един ще е...
Както и да е, казвам това по-горе, за да ти кажа, че нищо не се знае. Може да имаш малко човече, без което да не може да си представиш живота, а сега дори не помисляш. Може тя да е жената за теб, кой знае. А и животът не е както си го представяш, особено ако правиш компромиси.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3a800b5416
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Много гaднa ситуaция. По подобен нaчин рaзвaлих дълго приятелство със секс. Окaзa се, че през всичките ни години приятелство той е бил влюбен в мен. То и всички други ми го кaзвaхa, но aз се смеех нa подобни "подозрения" бях сигурнa, че сме си приятелчетa, почти кaто брaт ми беше. В момент нa емоционaлнa слaбост след силен стрес по лични причини, пихме и двaмaтa aлкохол, a не никой от нaс инaче не пие и се случи.
Aз нaпрaвих грешкaтa дa се "ослушвaм" и дa чaкaм сaм дa се сети, че връзкa нямa, нямa и дa имa, че беше грешкa. Е, не стaнa тaкa. Той нaистинa стрaдa толковa много и достaтъчно дълго зaрaди стрaхът ми просто дa седнa и поговоря с него (с мълчaнието си явно съм мудaвaлa нaдеждa) че смени грaдa нaкрaя въпреки, чи се беше устроен в нaшият.
Говори с нея открито и кaтегорично! Не и остaвяй място зa съмнение или нaдеждa! Тaкa ще я зaболи в моментa и време след товa, но много по-добре и по-бързо ще приеме истинaтa и ще продължи животa си без излишни илюзии и болкa след всеки отпор от твоя стрaнa. Приятелството ви вече е прецaкaно. Не рaзчитaй дaе кaкто преди. Отдaлечете се поне известно време един от друг.
Минa много време от моя случaй с приятеля, двaмaтa сме си във дълги връзки, но нaстоящaтa му знaе зa мен и не ме трaе дори виртуaлно. Опитaх по едно време дa проверя дaли можем дa си върнем приятелството, тa ние сме рaсли зaедно дори. Голямa грешкa нaпрaвих, явно съм остaнaлa кaто "тръпкa" може дa си говори с мен до сутринтa докaто тя спи в другaтa стaя. След двa тaкивa случaя просто прекъснaх всякaкъв контaкт зa негово добро.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7eff8a9331
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Винаги съм се чудила как го правите мъжете това- секс без чувства. Аз като жена съм пробвала, ама не става- веднъж, дваж и айде влюбена-загубена.
Разбирам, че те привлича, обаче ако наистина си мъж на място, кажи й какво може и какво не може да получи от теб- секс и приключения- да, стабилност, семейство и деца-не. Може да е грубо, но поне е честно, а и е по-добре от сега да го знае, а не след няколко месеца, когато наистина няма връщане назад за нея. Възможно е обаче тя да се надява, че със секса ще те накара ти да се влюбиш в нея и примерно да се съгласи да сте си приятели с привилегии- поне на първо време. Тогава наистина ще си прецакан.
Като цяло- доста си затънал и няма лесен изход. Но все пак по-добре е да си искрен и да ги кажеш нещата както си ги мислиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1ae9976474
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не, Авторе, не си боклук и няма за какво да се самотормозиш...
ОК, били сте пийнали, натиснали сте се, изчукали сте се порядъчно...
Няма нищо лошо в това - и двамата сте го искали...
Комплимент за трезвото описание на ситуацията!
Всеизвестно е, че практически всички проблеми в една връзка тръгват оттам, че единият се опитва да промени/моделира другия по собствено виждане/начин.
Ти това го осъзнаваш, което ми показва умствена зрялост!
Имаш следните варианти:
- говориш с нея така открито, както с нас тука във форума. За секс с нея след това можеш спокойно да забравиш.
- каниш си я редовно да се виждате, гушкате и чукате без да изявляваш нищо конкретно, без да правиш "commitment", както се казва. Това може да продължи много дълго време, от собствен опит знам. Е, в един момент тя ще те натисне директно, искайки да чуе как стоят нещата от твоя гледна точка... При умело изхлъзгване можеш да я държиш така доста време.
Слушай сърцето си, не прави компромиси заради други.
М48

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 078b3691b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Изплюй камъка и си кажете всичко. От опит ще кажа, че разбитото сърце веднъж завинаги е по добре пт пропиляното време и изхабени нерви. Никой не го заслужава.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 35a7776401
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами вие май сте си лика прилика и се искате. От какво се оплакваш, не ми е ясно? Според мен, си си наумиил някаква визия за жената до теб и не искаш да погледнеш какво реално се случва.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7f1ad66bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Виж, не искам да прозвучи като нападка или обида, но си безхарактерен. Кажи й, че трябва да поговорите и й обясни В ПРАВ ТЕКСТ как стоят нещата. Не я жали, не жали и приятелството ви - тя най-добре от всички би следвало да те разбира от всички жени на света (сам го казваш! ). В момента те манипулира и изисква от теб нещо, което не можеш да й дадеш. Това е всичко друго, но не и приятелство.
Колкото до това, че искаш все пак да спиш отново с нея - недей! Сам ще се вкараш в същата ситуация, която уж искаш да избегнеш, с тази разлика, че в този случай ще е напълно умишлено. И да, няма да е мъжкарска постъпка, ама никак!

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bfb6de0b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Нямаш ядове, като цяло казваш и как стоят нещата ясно, без да те притеснява факта, че ще я нараниш с две думи: Променяш се, както аз искам за да бъдем заедно или просто си оставаме приятели и това, което се случи беше случайно двамата имаме вина но искам да го забравим и толкова

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2b0fa8399b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Сядате на 1 маса и й казваш това, което написа на нас. Сега ще я боли по-малко, отколкото ако нещата се задълбочат и тогава й се изтърсиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a2609afc1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Да, и аз ще те посъветвам като предишните коментирали-обясни и всичко, кажи и твоята гледна точка. Ако е съгласна да продължите да правите секс след като те изслуша-не разбирам какъв ви е проблема. Тя като знае истината-сама да си направи сметката. Аз не само, че няма да те плюя, а съвсем честно ще ти кажа че харесвам мъже като теб-да са наясно с чувствата си и да са директни в отношенията си. Много ценя честността в човешките отношения. Кажи и всичко, което написа тук-оттам натакък тя да решава.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: df598290f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Истинското приятелство между мъж и жена е само когато са били интимни помежду си....

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9fc9bf5dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Аман от.авантюристи, скаути , ловци на духове... ало, тази шашава жена, дето я.търсите се намира на адрес карлуково или 4ти километър.
Попаднах на.двама плъхове, нещастници, мразя ги. Дано горят в най-горещия кръг на ада.
Сега живеят с грозни жени, едната мърлява , която си прави селфита със мръсни свине, другата луда алкохоличка. И те авантюристи като теб. Даже им е малко. Ей такива използвачи заслужават да останат сами като кучета, които се правят на.много хитри и оборотни.
Научих си урока да не си свалям нивото с такива. Има все още мъже с класа. Рядкост са, но аз като образована и красива жена ще се намерим. Дотогава няма да позволя да ме употребяват като кърпичка. Нямам нерви да се занимавам.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0737109b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Това, че сте различни, не е никаква пречка за една успешна и трайна връзка. Напротив, ако сте еднакви, скоро ще си омръзнете. Казвам го, защото изтъкваш от себе си някакви доводи против една евентуална връзка с нея. Това разсъдъчните доводи в любовта са голяма глупост, която винаги вреди и руши всичко. Много хора си мислят, че разумът е по-важен от чувствата, но не е така. Остави нещата да ги реши времето. Щом тя те изкушава, и вече те е съблазнила, значи е вероятната Ева за теб - тя също е изкушила Адам. Това е то любовта и бракът, по същество. Всички други философии и приказки са вятър работа. Може би сега, като я отблъснеш и ще почувстваш облекчение, но после е възможно да съжаляваш. Да се хванеш с някоя, която ще ти създава само грижи и проблеми с "приключенския" си авантюристичен характер. Един мъж и просто всеки човек трябва да помни, че освен приключения, в живота има и дълг. Е да де, сега този дълг те плаши, но рано или късно трябва да го осъзнаеш и последваш. Е, по-добре е рано, отколкото късно, повярвай.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7befd22252
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Тя няма да спре да се надява. Макар че не си представям и ти как ще я отрежеш категорично. Ако тръгне да ти прави скандал или се разстрои, ще изпаднеш в абсолютен шах. Щом не искаш жена да те моделира, забрави за нея. Раците са си такива, добре знаеш.
На свой ред, аз съм влюбена в един много подобен на теб. Каква трябва да съм, за да те спечеля? Подскажи малко:)

Alpha, ж. 27

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 80589f0717
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Вие сте един за друг .НЕ Я ИЗПУСКАЙ!!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker