Голяма глупачка съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Голяма глупачка съм...
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3288 пъти
Незнам откъде да започна... Той ми е бивш началник, женен от 15 години. Ние се познаваме от 8 години, имаме връзка от 3 години... Аз съм омъжена от 12 години... в началото връзката ни беше само сексуална, но се прерасна в нещо повече и от двете страни !!! направихме съвместен бизнес... . и така до преди 3 месеца, когато той започна да си споделя за друга жена... /пропуснах да ви кажа че аз съм най-близкия приятел всичко си споделя с мен/. Жена която му е била съученичка/ ученическа любов/ но не са имали нищо до сега !!! Започнали са да излизат, всяка свободна минута е прекарвал с нея /това го знам защото, когато се виждам с него ми казва всичко/. Мен не ме е пренебрегвал, напротив по никакъв начин не се е променил... ., но самата аз усетих че го губя !!! тя замина в чужбина, но връзката им продължи, аз се правих че не ме боли, но не издържах и го хванах на къс пас... и той си призна всичко... . че е спал с нея няколко пъти, че има чуства към нея, но не иска да ме изгуби... . много съм объркана, мислех че съм му простилла изневярата, но явно не съм. сега усещам, че започвам да страня от него, а толкова много го обичам/много ме боли/ А НАЙ-ЛОШОТО Е ЧЕ СЕМЕЙСТВАТА НИ СА МНОГО БЛИЗКИ... . КАК ДА ПОСТЪПЯ ! ! ! ако продължавам така ще го загубя завинаги, а неискам... . но другата жена искам да изчезне... как?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: b91d7a2ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много заплетена работа. Ти сега какво точно си мислиш, че би могло да стане? Не искаш да си разваляш семейството, не искаш обаче и да" си останеш" само в семейството. И от любовника си не искаш да се лишиш, а може би и съвместният ви бизнес би пострадал, а? Така става, като се мъчиш да седиш на 2 стола едновременно. Ами ако мъжа ти реши да се разведе? Къде е изобщо той в цялата история? Ами жената, т. е. съпругата на любовника? Незнам... ... ... .. мисля, че е трябвало да очакваш някаква развръзка в един момент. Мисля, че ще страдаш и от любов, и от самолюбие, и от съмнения и от угризения. Не съм ти враг, разбирам те донякъде. Когато има намесени чувства, човек не мисли много. Пробвай да се отърсиш малко. Виж дали мъжете около теб (съпруга и другия) си заслужават и вземи някакво решение. Ако има дете, става още по-гадно! Но във всички случаи се обърни само към единия от тях, недей лъга никого.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: efb0b9fb84
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи ти смяташ, че човекът, с когото изневеряваш, ти е изневерил? А говорим, че днешните тинейджъри нямали никакъв морал и прочие. Новото поколение видимо е по-читаво от старото.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1eabe6e1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не ви ли е минавало през ум, че както вие изневерявате, така и на вас може да ви се случи? Връзката ви се крепи на измама /явно сте добри артисти или публиката е заспала, при близки семейства да не ви усетят/, дошло е време и теб да те заболи.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9ab7d0df1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и двамата изневерявате на съпрузите си, а ти говориш за неговата изневяра с трета? ? ? що за простотия... не мисля, че имаш право да го упрекваш в каквото и да било, колкото и да се обичате уж:))
това, което си написала звучи толкова абсурдно... въобще прочела ли си историята си след като си я публикувала? !

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 808cf98aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Каква изневяра, ти да не си му жена, че да ти изневерява. А въпросният господин - просто нямам думи, да не е арабин и да е решил да си отвори харем? Боже, докъде още ще деградират ценностите на днешно време? ! ! !

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ae57032501
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами покани ги на вечеря и на приятелката сготви гъби по рецепта от някой крими роман. Шегувам се естествено. А сериозно - първо прецени какви са чувствата му към теб, въпреки, че според мен хич ги няма. Естествено, че не е нужно да ти е съпруг, за да се говори за изневяра. даже напротив. За мен първо би било обидно и унизително, защото явно той е изсстинал към теб. Колкото до отношенията ти със съпруга - нямате шанс. Една подобна продължителна връзка не се започва и не продължава, ако нещата вкъщи са наред. Дори сдлед приключването й те няма да се наредят и да зажбичаш мъжа си отново. По-скоро ще изживееш предателството и раздялата и на хоризонта ще се появи някой друг.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 905b134b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва да я разкараш тази жена. Трябва да има начин-мисли.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: dbfa8b6b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   каква изневяра какви 5 лева? този човек не ти дължи нищо.. нито пък ти на него.. имате си семейства! защо въобще сте ги създали като не сте си изживяли тинейджърските години...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6d15f0231b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много объркяаща история, но все пак успях да разбера за какво става дума. Когато загубиш себе си, е лесно да попадаш я такива взаимоотнощения. Успех в разрешаването на дилемата!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: ee6d684d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   връзката ви и без това не е била пълноценна, щом за толкова години не сте намерили сили да се разведете и да почнете заедно.
Естествено е той да се влюби пак, защо не? Ти какво си очаквала - жена му поне го държи с брачно свидетелство, ти си просто добър приятел, колежка, партнъор и си му била любовница... какво толкова?
Изневерил ти е, да не е твоя собственост?
В крайна сметка - така става, когато се оставиш на течението и чакаш да падне нещо наготово - няма какво да сториш, можеш да чакаш това увлечение да мине, но аз лично не бих спала с мъж, за който знам, че обича друга - едно е малка забежчица, друго е да е влюбен...
Ако ми беше мъж бих се развела направо - иначе забежки прощавам и съм прощавала, но знам кой е в сърцето и в мислите... не съм парче месо за ч.. не, когато жената, която обича е другаде. Не - мерси

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker