Той ,тя и аз . - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ,тя и аз .
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1913 пъти
Здравейте скъпи приятели, пиша ви защото от скоро време на сам ми се въртят разни мисли и не знам с кой мога да споделя за да не изглежда налудничево. Аз съм жена на 27, а моя приятел и на 30 с него имаме 5 годишна връзка. Преди да се срещнем с него той е имал 3 годишна връзка с друго момиче което хем е обичал много хем му е късала нервите. това е било предпоставка за тяхната раздяла както и не добрия сексуален живот. Всичко това ми го е разказвал самия той като се има в напредвид, че аз съм повдигала въпроса. Мисля че освен любов в една връзка трябва да има и много добри приятелски отношения и да не се крие нищо за което съм му благодарна. Преди около 3 години бяхме решили да се разделим окончателно като споделил на моя приятелка, че вече му било време да мисли за деца и семейство, а не мислил че аз съм била готова на тази стъпка- което не е вярно! Още тогава му било минало през ум да потърси старата си приятелка, но се отказал. Следователно пак се събрахме. Понякога ми липсват от него думи на нежност от сорта липсваш ми или обичам те. Даже мисля, че втората никога не е произнасяна. Не държа на това да се казва на човек колко много се обича според мен е важно действията му, а те са такива че му пука и би направил всичко за мен. Тука се намират доста плюсове и минуси. Един ден пак бяхме повдигнали духа на старите гаджета с хумористична насоченост. Пак заговорихме за неговата стара любов и тогава ясно заяви, че нито е виждал нито е чувал от много години. Е не е така един ден докато си ровеше в телефона видях съобщения които са си писали въпреки че бяха най доло където стоят съобщенията които са били по отдавна. Тогава ми стана интересно как така хем не са се чували ама хем са си писали и какво толкова има да си пишат. И доколкото си го познавам знам, че той е писал пръв. Никога не съм била преследвачка, но тъпо ли ще е ако ми се отвори възможност да хвърля едно око. Другото нещо което ме озадачава е, че хем е искал семейство хем не е готов все още. Наскоро на майтап подхвърлих да ми направи едно бебе за да мога да изляза в 3 годишен отпуск защото съм уморена от работа. Неговата реакция беше дръпната и го изби на хумористична страна. Идеята ми беше спонтанна, но така ми се отвори възможност да видя той какво мисли. Сега от разказаното ми се надявам да кажете и вие какво мислите, защото понякога си мисля, че той винаги ще има нужда да намира път към старото си гадже и това в стечение на времето смятам, че ще ми пречи. Пък може и да греша, знам ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 42c27d57f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе колкото и да ти показва, ако никога не е изричал "обичам те" е много много странно. Аз съм мъж ако има значение и пак не го разбирам, да не е някой темерут?

М29

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 82bba9f59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отговора е прост - приятеля ти е хаховец, който явно още е обсебен от жена с която не си пасва. Негов проблем, но покрай това замъква и теб. Разделете се защото колкото и да се разбирате той не те обича, независимо от всичко. Примирил се е да бъде с теб, просто защото не може да има нея. С такъв мъж ли искаш да прекараш живота си?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7412a5a23c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Потърсил е старата приятелка, ама тя не му е вързала, поне не и за нещо по - сериозно, затова отново се е събрал с теб. Честито, ти си първа резерва в списъка му!
Само че не се знае какво ще се случи, ако изведнъж старата приятелка вземе, та реши, че си го иска обратно! Или просто ей така, от чиста злоба и за да скапе връзката ви, започне да му пише съобщениийца, даже и да няма намерение да започва нещо с него /защо змии има всякакви, някои доста нагли/.
Така че, авторке, моят съвет е, хич да не се опитваш да се ровиш в телефона на гаджето си, а направо да му биеш шута и да си намериш мъж, който държи на теб и не си чати зад гърба ти с бившите си приятелки, а после те лъже, че не го прави.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9e64a37ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той не иска дете от теб. Това е сигурно. А мъж не иска ли дете от една жена значи, че намеренията му спрямо нея не са в нейна полза. Сама прецени да продължаваш ли тази връзка или да си търсиш по-подходящ човек.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d287c12787
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дали приятелят ти намира или ще намира път към бивши или бъдещи гаджета, теб не те засяга. За теб е важно дали иска да намери общ път с теб, очевидно май не, за това само ти носиш отговорност. Ако не се получи ти и той, това няма да е заради тя, стига рови минало, стига обсебване и контролиране, погледни себе си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 38abecfa99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Просто сладура се е опитвал да бръкне в гащичките на приятелката ти.
М45

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker