Защо и аз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо и аз
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3266 пъти
И аз се записах в клуба на лошите, иначе бях много добра да раздавам правосъдие, да укорявам, да съм безупречна. Семейна съм от много години, и никога не съм била лошата майка или съпруга, били са лоши с мен и каквото и да правех винаги се намираше някой недоволен. До мен има човек когото тайно обичам и това ме побърква. Никога няма да си разваля семейството но ще се разболея от тази.. забранена любов... Явно е трябвало да го изживея и ще го направя. Искам мнение от жени минали през този рай и ад, а тези които нямат търпение да укоряват ги моля да замълчат, просто може би съм била и по добра от тях в упреците и няма да ми кажат нещо което да не знам и да не съм казвала на други.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: b1262c0b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   аз го изживявам вече 2 години, но мисля че само се измъчваме !!! лошото е, че ние жените искаме нещо повече от това, което имаме и след време ще искаш изцяло да е твой. но това няма как да стане, защото ти само сладкото изкушение и толкоз, ето това се случва с нас любовниците !!!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d71e3134d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм в клуба на лошите... Ами, какво да ти кажа... Много е трудно и болезнено. И колкото повече време минава, толкова повече не можеш без човека. Започваш да си имаш паралелно семейство-уж науж, но ти се иска да е истина и болииии, от невъзможността. Не се разделяш със съпруга, защото си е твой, мъчно ти е за него, свикнала си, деца, общ дом, общи спомени, нагнетяващи мисли как ще реагират близки и приятели, ако си позволиш лукса да го напуснеш... Срам, страх, угризения... Представяш си, сънуваш другия в семейни отношения с теб, искаш да се случи... Но съвестта те спира и болката те раздира отвътре. Нараняваш себе си, за да не нараниш друг. Когато такава любов продължи с години, и не се предприеме нищо за събиране-нещата стават инертни и тегави. Любовта я има, страстта също, но вече никои не копнее така и не прави безразсъдни постъпки или стъпки за общо бъдеще. Навикът става спътник на тази връзка и тя си върви-тънка и разтеглива като паяжина, но не води до никъде... Пак има срещи, пак има страстен секс, но нещата са се уталожили и копнежа не е водещия... И започваш да превърташ лентата с първите дни, месеци, години-хубави са били и ти се иска да се върнат. Обаче връзката вече е влязла в коловоза и си върви все така еднотипна и без сътресения и изненади. Даже ставаш още по-страхлив и предпазлив да не те види някой, защото не знаеш дали все още я искаш така силно тази любов, или тя е била само един хубав сън и химeра. Кофти ти е да я приключиш, защото все още обичаш, но кротко и по-спокойно... И пак ти е кофти и за този човек, защото и него обичаш, но и на мъжа си държиш. Кой от двамата да прецакаш е труден и невъзможен избор. И ревеш наум и без глас в нощите и мокриш възглавницата. Защото наранената си пак ти, но пощадила чувствата на двама други. Съсипващо е, а докога-не знам...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8f7f107f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз го направих и тази връзка продължава вече три години.
Не съжалявам за нищо. Това е нещото, което ме кара да се чувствам жива. Като гръм от ясно небе ме връхлетя тази любов и се чудех къде да се дяна, за да престана да се побърквам и да спра да желая този мъж. Мислех, че ще ми мине, обаче се гърчех около две години и не минаваше. Накрая реших, че ще действам на принципа "Искаш ли нещо - вземи си го!"- и го направих. Беше доста трудна цел, защото той горкия и хабер си нямаше какви трески ме тресат. :)
Имаше много обстоятелства, които правеха нещата още по-сложни, но бавно и полека с много търпение и упоритост, успях да постигна своето. Заграждах го - от тук-от там, но много внимателно, за да не го подплаша. :)
Само като се сетя какви съм ги вършила и започвам да се смея, ама тогава хич не ми беше смешно. Болна се бях разболяла за този мъж. Той хайвана докато се светне за какво иде реч, още доста време мина, ама веднъж като зацепи и лека-полека станаха нещата.
Имаше проблеми в началото - той не беше влюбен в мен, така, както аз бях влюбена в него и понякога правеше неща, които ме нараняваха. Постепенно обаче нещата се орегулираха. Сега си имам едно доста предано и привързано скорпионче. Вече виждам и нежност и любов в очите му, а не само първична страст, виждам също прояви на грижа и отговорност, а в секса си пасваме просто перфектно. Много си го обичам и ми е безкрайно хубаво с него. Правим обаче всичко много внимателно и дискретно, за да не пострада семейството ми, да няма разбити животи, нито наранени и оскърбени близки хора...
Иначе приятелят ми е свободен. Аз съм семейно обвързана, но детето ми е вече голямо и самостоятелно, а съпруга ми го чувствам по-скоро като другарче, отколкото като любим мъж.
Към него отдавна вече не изпитвам желание и страст и той си има голяма вина, за да се стигне до тук, но както и да е. Вече няма значение.
Сега нещата са такива каквито са - имам двама мъже.
Единия го чувствам като много близък другар, когото ценя и на когото държа, а към другия изпитвам нежност, любов, страст, треска, желание, лудост...

Какво да те посъветвам? Направи го щом толкова го искаш.
Животът е само един и е твърде кратък, но си помисли, ще издържиш ли психически?
Това не е за всеки. Ако си човек, който е много съвестен, добре си помисли, ще се справиш ли, защото чувството за вина може да те побърка?
При мен явно желанието за този мъж беше толкова огромно, че чувството ми за вина, направо беше наритано там някъде в някой тъмен ъгъл и никой не му даваше да гъкне.
В последно време се опитва да се прокрадва, но гледам да не му позволявам. То не е нещо, което ще ми е полезно, така, че не го допускам.
Та, ако смяташ, че ще се справиш - давай! Ако обаче не си сигурна - помисли си добре! Знам за жени, които до лудница са я докарали от това, че не им е издържала психиката на такъв двойствен живот.

Това е от мен за сега!
Успех каквото и да решиш да направиш! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 32247eca17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз нищо не разбрах от така написаното. Имаш си любовник, така ли, или само си тайно влюбена в мъж, който не е съпругът ти?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 10d653b3d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Твоето бъдеще е в това, което не си сега и което никога не си била :)
В клуба на "лошите"? По-скоро в клуба на свободните, преживелите и разбиращите...
"Не съди за да не те съдят". Всъщност никой не те съди - човек сам се "самоосъжда" като посъбере повечко опит.
Не се терзай за нищо - в края на живота си няма да съжаляваш за нищо, което си направила, ще съжаляваш само за нещата, които си искала, но си пропуснала да осъществиш.
Адът и Рая зависят изцяло от нас, иначе всички все в един и същи свят живеем.
По-малко предразсъдъци и упреци, и повечко вдъхновение, любов и творчество :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c235abd975
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това е моята история или почти. Върни се назад и прочети "За всичко се плаща". Напълно те разбирам, защото знам какво е да живееш с огорчения, обиди, със затихващ и накрая напълно престанал сексуален живот. Връзката ми започна и се разви във времето подобно на твоята. Аз също имам деца и също не мисля да травмирам нито тях нито тези около мен. Приятелят ми - също. За мен лично т. нар. "забранена любов" ме мотивира ежедневно да се опитвам да изглеждам добре, да не забелязвам, че годините отминават и аз осстарявам, защото в неговите очи вече девет години съм най-хубавата, сексапилната и обичана жена. Но няма да се разпростирам да разказвам за моите колебания и угризения. Всеки има право да бъде уважаван, обичан и да обича достойния. Не винаги, когато се създава семейство можем да преценим как ще се развият отношенията след това. В днешно време има безброй пречки, за да можеш с лека ръка особено, ако си жена да си вземеш децата и да приключиш с неудачния брак. Така, че според мен не се измъчвай от мисълта, че правиш грешни неща. По-скоро дано човекът, с когото имаш такава връзка да влага същото както теб и да имате еднакво усещане за отношенията си и това, до къде могат да продължат. А колкото до това колко трайни са такива връзки - зависи има ли чувства. Може да са и цял живот.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: e9a153fb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм от "вашия" клуб... В крайната фаза по описанието на №2! /между другото много точно е предадено развитието на нещата! / При мен обаче, това раздвоявяне отключи депресия, която след няколко години пренебрегване, вече е хронична и ме "превзема" по едно и също време всяка година! Пропуснах да кажа, че моята история продължава 9 години - то не бе любов, то не бяха раздели и последващи подновявания на връзката, то не бе страст, илюзорни планове за общо бъдеще, но и страх от последиците на промяната... Сега си пия хапчетата и съм добре, но по мое решение на се срещаме - обичаме се, без да контактуваме, защото всяка среща ме хвърля в порой от сълзи... Мъчно ми става, че го няма онова очакване, че нещо ще се случи и ще бъдем заедно, трепета, че той иска същото, каквото и аз - защото вече аз самата не знам какво искам! Всичко се е променило - близък ми е, скъп ми е, но и страшно далечен и невъзможен, защото вече я няма надеждата... Изживях с него толкова страстна, силна и взаимна любов, че не знам как да приема факта, че съм достигнала върха и сега вече слизам надолу! Той също не иска да го приеме, предпочита нещата да останат каквито са си - да се срещаме тайно, да крадем мигове на щастие, но и поне да останем с хората до нас, за да не ги нараняваме, защото вече много пъти сме го правили - "половинките" ни знаят, че нещо такова е минало през живота ни... Много е сложно! Особено, когато нервната система не издържа и се пропуква някъде по пътя - при мен поне се стигна до там! Не казвам, че съжалявам - това е любовта на живота ми и добре, че съм я срещнала, но последиците понякога никак не са добри! Затова просто бъдете предпазливи, доколкото изобщо е възможно...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c979822e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз тук. Но мен тази забранена любов ме измъчва, не се чувствам щастлива, мисля, че той също. Втурнах се презглава, без да се замисля, не помислих, че може да се усложни всичко. Тази вечер реших, че няма вече да го търся, макар че искам, изтривам всичките му телефони. Много боли, но аз съм си виновна. Не трябваше да поддавам....

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5b990d5150
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз година и нещо бях в отбора на лошите. Сега се върнах в отбора на добрите, но май ми трябва още време за да осъзная, че съм постъпила правилно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 72b923e068
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката. Благодаря ви на всички за хубавите думи и за разбирането. Стигнах до извода че тези неща са по силни от нас. Знаете ли колко пъти съм си казвала'не е редно това което правим, няма да отговарям когато ме потърси'', и се улавям че чакам да ми се обади. Радвам се че по нощо не се издаваме какво се случва с нас, продължаваме да се раздаваме за семействата ни, така и трябва да бъде. Кражба на лично щастие, без да крадем от семействата ни. Вие поне ме разбирате, още веднъж Благодаря ви.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2021f3bd9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами, сигурно вече не четеш, но ето че ще се намери някой да те укори - аз, всъщност добре си направила като "си се записала в клуба на лошите"явно си си за там.... Дали наистина си била толкова добра, колкото казваш, а пък те виждаш ли оставали недоволни. Това е по-скоро оправдание за постъпката ти според мен. То хората обикновено гледат на себе си с други очи- т. е. със своите, по-различно е ако успееш да се видиш с очите на другите, опитай.... ама май ще се отвратиш???

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2021f3bd9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не те съдя, животът ще те осъди, почакай и ще се убедиш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: e09169bdc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Има и един елемент в човешките отношения (и качества), наречен достойнство. Своето лично достойнство, както и достойнството на партньора.

А при такъв сценарий - такова нещо липсва.
Като си щастлива с другия - съберете се с него, така няма да нарушаваш собственото си достойнство.
Да се разделиш с мъжа си пък ще запази донякъде неговото достойнство.
Но сигурността е водещата... и колкото и обяснения и извинения да си скалъпвате, истината е, че не се уважавате достатъчно, което пък води до същото отношение и към партньора.
А за страха да поемете нещата в своите ръце - да не говорим. Всякакви там обяснения, от сорта на, че мъжа ви бил като дружка, без която не можете, бла-бла, вие на дружките въртите ли им такива номера, а? !

 
  ...
преди: 13 години, 6 дни
hash: d3259afd63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Хахахах ама много сте ми смешни всичките които сте изказали мнение тук и по точно по въпроса с тази статия. Имам пердвид жените писали коментарите. Защото съм сигуренм, че ако статията беше написана от мъж, то тогава щеше да има коментари от типа на: "курвар... остави си малката любовница; ти си мъж-нищожество; не си разваляй семейството; любовницата ти е курва и т. н. и т. н.... всичко в този ред на мисли, всичко насочено и плюещо мъжа, който се е осмелил да има любовница... " А тук пишат само жени, които са в това положение и всички малко или много окуражават авторката (поне аз не видях злобни, упрекващи коментари). Едно ще ви кажа на вас - вие сте смешни и жалки... Кой ви знае колко сте писнали до болка на мъжете си и те не ви обръщат внимание, кой ви знае колко пъти вечер "ви заболява главата" и не искате да правите секс с мъжете си. Всички вие заслужавата да страдате и да знаете, че всичко се връща. И да знаете, че ще сте вечните любовници, жените 2-ра ръка, тези които са само за секс (и дано ви боли от това). А само искам да се обърна към номер 3 - ти си най-долната от всички к--рви.

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 6825b9de0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Сигурно съм глупава или изостанала, или не разбирам нищо от семейства и взаимоотношения... ама не разбирам!

Държиш на другарчето вкъщи, уважаваш го, пък го лъжеш и го караш да живее в твоята заблуда, че всичко е наред?
Обичаш другото другарче, секса е невероятен, мечтаеш за него, пък го нараняваш като го заставяш да се крие и да не може да си изрази свободно любовта.

Себе си ли наранявате така? Най-малко наранения и предаден в любовните триъгълници е егоиста, който има две връзки и не се решава да е смел. Или си запазвай сигурността на семейството и си се мъчи в живот без страст или се впускай в новата любов.

Наранени има! Онзи, който твърдиш, че обичаш Е наранен. Мъжът ти Е наранен, а идея си нямаш колко по-наранен ще бъде като разбере, защото се разбира...
Ти си наранена, защото се раздвояваш и се чудиш какво да правиш...

Ти решаваш Щастието на доста хора зависи от теб!
Децата също са наранени или ще бъдат...

Въобще... пълни абсурди, хораааааааааааааа!
Осъзнавайте се! Да изневеряваш е най-голямата лъжа, която можеш да си вкараш сам. Говори за пълна липса на себепознание, за никаква смелост и липса на всякакви ценности.

Семейство с любовник и пълни джобове с лъжи, ама го "пазя" и какво пазиш? ! Жалкия си задник и нищо повече!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker