Десет месеца без секс :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Десет месеца без секс :(
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2783 пъти
Здравейте хора. Ами, чувствам се ужсно! Вече десет месеца ме държат на сухо. Случва се само по някоя свирка и то когато тя каже, защото аз като си искам и тя ми откаже аз се ядосвам и потискам, тя се ядосва, че аз съм се разсърдил и става скандал. По принци тя си има някакъв проблем, боли я там долу, когато прониквам в нея. Споделила ми е че така е било и с предишните, макар да я е боляло по-малко, отколмото с мен. Аз съм ок с това, проблеми всякакви може да има. Не е физически проблема, здрава е, просто я боли. Дразни ме факта че близо година ми обяснява, колко съм важен за нея, колко ме обича и т. н. и за това време не направи нито един опит за близост, помолих я да отиде при специалист и първоначално се съгласи но после се отказа и сега обвинява мен. Бил съм непривлекателен за нея и не съм знаел какво да правя за да я възбудя. Честно казано всичко това ме дразни още повече, първо защото тя е първата, която се оплаква и второ защото в начлото правехме относително достатъчно секс, а сега не съм по-зле от колкото бях тогава, даже съм по-добре. Говорили сме, карали сме се, нищо не помага, а като съвсем няма желание и на мен ми е по-трудно дори да започна. Казва, че за нея секса е само начин да поиска след това нещо, че може без никакъв секс много време (очевидно) и че не разбира аз какво чак толкова искам, защо не мога без секс като нея! Незнам вече какво да правя, от тлкова време без секс, сега изобщо не ми е до любовни игри, искам просто да я хвана и да я разкъсам :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1977426246
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Да ти имам проблемите! Абе вие тука в сайта повечето сте намерили та зайдили, имате всичко, а се оплаквате от най-малкото проблемче. Аз пък съм на 29 и до 28 дори не бях правил секс, секс правих тази година февруари и от тогава съм на сухо. Кой има по-голям проблем според теб? !

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 15d42bc29a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Важно е да отиде на специалист, за да се установи от къде идва тази болка и дали има някъв здравословен проблем, ако няма такъв, значи е на психическа основа. Колкото и да не ти е до любовна игра, жените имат нужда от нея, защото всеки опит за секс без жената да е достатъчно възбудена е малко или много болезнен. Познати жени са ми казвали, че понякога първите 2-3 прониквания са болезнени, дори и да са възбудени в случай, че отдавна не са правили секс с никого. Опитай се да правиш секс с нея така, както на нея ѝ се иска. Попитай я какво ѝ харесва, какъв тип любовна игра, допада ли ѝ оралната любов, къде харесва да я докосваш, такива въпроси. Пробвай да започнеш с целувки, натискане, игра, нека тя сама пожелае секса. Истината е, че дори и да нямам желание за секс, когато партньорът ми положи усилие да ме възбуди нещата приключват така, че аз го искам повече и от него. Опитай по този начин, само за да видиш как ще реагира и дали ще те пожелае, а ако не се случи и тя не пожелае да отиде при въпросните специалисти, знай, че е малко вероятно сама отведнъж да стане в пъти по-сексуална. Проблмът би могъл да е в теб само и единствено, ако не я задоволяваш и не правиш нищо, за да я възбудиш, но предвид факта, че и с бивши е била по този начин, сигурно изобщо няма общо с теб,

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f216b4bae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Много съжалявам, но приятелката ти не е добре! И аз съм жена, но такова поведение не разбирам, не знам изобщо как си издържал 10 месеца, но да ти кажа положението няма да се промени от тук нататъка, дори би могло да стане и по-зле. Сексът е едно от най- важните неща в една връзка и ако той куца скоро се появяват и други проблеми. Не знам как тя няма такава потребност, не си писал на колко сте години, но на колкото и да сте това не е окей. Още по-грозно е че тя ти казва, че не я привличаш и че не знаеш какво да правиш и как да я предразположиш. Изхода е един - сяате да говорите, стигате до извода, че не сте един за друг и всеки по пътя си това е

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 307828e823
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зарязвай. Щом е започнала да обвинява себе си за твоите проблеми е време да си тръгнеш. Иначе че проблема е в нея то е ясно. Но липсата на сексуално образование си казва думата. Проучете заболяването наречено вагинизъм и си направете паралелите. Не е нещо от което трябва да се срамува и се лекува. Но ако предпочита да си остане комплексирана, фригидна и да обвинява другите - напускай кораба.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 98dd030e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Леле, на мен ако моята ми каже, че съм непривлекателен за нея и не знам какво да правя за да я възбудя, това беше, зарязвам я и ще си намеря друга с която да има "химия" между нас....

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 822b448126
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не сте зa връзкa, a зa приятели нaй-много.
Рaзделяй се до кaто още ти си Здрaв и aктивен сексуaлно мъж.
Тя нa всичкото от горе те и обиждa и те кaрa дa се чувствaш грозрн и виновен, че желaеш нaй-естественото нещо нa светa, секс с любимия човек.

Женa съм.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 131badea57
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жена съм. Единствената причина да бъдеш с партньор, с който сексуалните ви желания не се припокриват е да сте изминали път от 20 години житейски живот примерно и промяната да е по-плашещата от оставането в това положение. Мисля че при вас не е така и аз на твое място бих се разделила с жената.
Преди години имах едно гадже. Много го харесвах. Направо си бях влюбена. Много красив, с колоритен живот, много социални контакти, непрекъснато пътувахме и ми беше много интересно да бъда с него. НО много го мързеше като цяло. Мързеше го да дойде до нас, да ме вземе от работа и много го мързеше да прави секс. Първия месец това не го усетих. Но оттам насетне установих, че ние обикаляме наляво-надясно, след това се прибираме, лягаме и спим. Без секс. А връзката ни бе млада. От пасивна дама в леглото се превърнах в доста активна половинка. Само аз инициирах, почти всичко аз правех, а след няколко месеца той продължаваше да страда от своя мързел и дори започна да ме отдръпва, когато аз започна да правя нещо. След четиримесечна сухота му заявих, че или се стяга и развихря сексуално или се разделяме, защото аз без секс не мога. Момчето реши, че му трябва някоя, която е с по-ниско либидо и се разделихме.
И аз доволна, и той. Не може да пренебрегваш собствените си нужди заради някой, който за момента е "гадже". Измъквай се преди да отидете на друг етап.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 03f47b4f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   А дали не ти изневерява? Замислил ли си се за такова нещо, защото надали някой НОРМАЛЕН човек ще издържи 10 месеца. Много време е.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 73d2cf15f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Истината ти е казала. Просто не я възбуждаш и затова я боли, тя просто не се овлажнява и отпуска достатъчно. Не е задължително причината да е в теб, очевидно е доста несексуална по начало.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7162222cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Купи и Глайдгелен от аптеките да се маже и няма да я боли поне. Иначе ще си остане фригидна. Освен това има и заден вход, там дори ще ти е по-добре. Ако си късметлия може дори да не хареса аналния секс и да си иска. Ех, мечти...

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ff9cf1c6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   А по какъв начин те държи в тази връзка. Бий си камшика и ще видиш как ще дотърчи с отворени крака. :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d81fef0b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Хората имат различна сексуалност. За съжаление вашата явно не пасва...
Другият вариант е наистина да има проблем - физически или психически, но ако не желае да търси решение... Ти няма какво да направиш.
Поговори с нея още един път и и обясни, че това е нещо много важно за теб. Предложи и подкрепа в търсенето на решение на проблема. Ако резултат няма и тя държи на своето, по-добре търси щастието другаде.
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 53b4c1ed81
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Никакви физически проблеми няма, просто тя не те харесва и ти изневерява с друг който я възбужда.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 24ac660d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не те иска, пич. Просто е.

О да, и те лъже. Боли я с тебе повече, отколкото с другите, но много държи на тебе, ама без близост. Демек ти намеква, че уж ти е голям суджукът (какъв комплимент само), но това не ѝ пука, ти не я привличаш (това поне явно го заявява).

Отеби и търси другаде.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e5396d7978
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Много ми е тъжно да прочета това, защото и аз съм като приятелката ти. Сексът никога не е бил важен за мен и проникването винаги ме е боляло, съответно аз нямам възбуждащ спомен или фантазия, която да ме мотивира. Цял живот съм го правила, за да бъда "нормална", като другите и т.н и никога не съм разбирала за какъв толкова секс говорят всички като той е пълна гадост от чисто физическа гледна точка. А съм била само във връзки и то обични последните 10 г. Преди време ми се случи да срещна мъж, който беше страхотен в оралната любов и за първи път сексът ми хареса (без проникване) и изпитах първия си оргазъм.
Според мен твоята приятелка също в началото се е насилвала и го е правила заради теб, но в някой момент й е писнало. Според мен наистина те обича, но сексът с теб наистина не й харесва. Ако искаш да промениш това, опитай се да я разбереш, уверявам те, че хич не й е лесно. Може би пък оралната любов ще й хареса, щом от проникване я боли? Но с тези обвинения и негативна енергия не знам имате ли още възможност да бъдете търпеливи и внимателни един към друг... Дано!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 85d4fecdb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 19, ако продължаваш да имаш проблеми със секса при проникване, определено трябва да посетиш специалист. Това състояние чисто физически не е нормално и е повлияло на психологическите ти възприятия за секса. Няма нищо срамно в това да потърсиш помощ за подобно нещо.

Проблема на автора междувременно е съвсем различен, защото неговата приятелка е започнала да обвинява него за несполуките си в леглото. Това не е нормално поведение в една любяща връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6ab5f2acac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Пич, не те обича, ама изобщо, а най-вероятно дори не те харесва. Просто търси истинската за теб жена. Когато една жена те обича, тя те желае, тя е мокра още докато я доближаваш и иска да ти достави удоволствие! Да откриваш нещо такова при сегашната си приятелка?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3a5725fb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Прочети какво си написал - казала ти е всичко съвсем право и ясно

“непривлекателен за нея и не съм знаел какво да правя за да я възбудя“
“Казва, че за нея секса е само начин да поиска след това нещо, че може без никакъв секс много време (очевидно) и че не разбира аз какво чак толкова искам, защо не мога без секс като нея! “

Или с нейна помощ намираш начин да станеш привлекателен за нея, и тя да те желае и да имате удовлетворителен за теб секс, което, ако има по природа слабо либидо си е невъзможно
или се разделяте.
Ако не влага сериозни усилия за първата възможност, неявно е избрала втората, т. е. няма смисъл да се напъваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker