Нямам желание да започвам връзка с друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам желание да започвам връзка с друг
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2060 пъти
Привет, хора! Обръщам се към вас за мнения и съвети и ще бъда благодарна, ако получа такива.

Студентка съм вече трета година. До преди 3 месеца си имах приятел. На една и съща възраст сме с него. Бяхме заедно повече от половин година. Той скъса с мен. Водехме връзка от разстояние, понеже сме студенти в различни градове.

Първо каза, че се измъчва, че не се виждаме често и както искаше да ме зареже, в следващия момент ми каза колко много държал на мен и че все още искал да сме заедно. Виждахме се, прекарвахме време заедно, показвахме си, че се обичаме. Всичко беше идеално. Издържахме още месец и той отново каза, че иска да се разделим, но този път беше категоричен. Като гръм от ясно небе заяви, че нещата от негова страна не се получавали и че в момента не можел да поддържа връзка. Тук трябва да поясня, че не сме се карали, не сме си изневерявали и не сме си правили напук. Аз поставях на първо място образованието си, а след това него и връзката ни. Той, от негова страна, също поставяше образованието си на първо място, мен и връзката ни на второ. Това не е просто мое виждане за нещата, казвали сме си го няколко пъти.

Аз още имам чувства към него. Това е момчето, което ме караше да се чувствам желана и оценена. И двамата си имаме проблеми и се стараехме да сме си подкрепа един на друг по всяко време. Имала съм още една сериозна връзка преди тази, която продължи една година, и мога да заявя, че в нея не се чувствах толкова добре. Най-сериозната връзка на бившия ми обаче, не е била повече от 3-4 месеца. Имал е 2 или 3 такива. И това не е, защото е женкар или несериозен (както повечето хора биха си помислили), просто е наивен и е попадал на разни златотърсачки. Аз смея да твърдя, че съм интелигентна, добре изглеждаща и преследваща целите си, той също ме е описвал като такава, и съм далеч от пари, подаръци и скъпи коли.

Откакто се разделихме, се опитвах 5-6 пъти да говоря с него, но той не си вдига телефона и не ми отговаря, ако му пиша. Вече дори и не си отваря чата. От общи приятели разбирам неща за него и знам, че не е намерил друга засега. Исках да отида до града, в който живее и направо да говоря с него, но не знам как ще реагира и дали няма да го стресирам още повече. Не знам какво да направя.

Е, тук идват терзанията и въпросите ми. Дали си е помислил, че не съм за него, защото съм прекалено амбициозна и го показвам? Или съм го обидила с нещо незначително за мен, за което не ми казва? Разстоянието ли е наистина причината да не иска да е с мен? Това, че не е имал сериозна връзка досега ли е пречка? Или връзката ни е повлияла на успеха му в университета?

Аз в момента нямам желание да започвам връзка с друг. Обичам бившия си и съм готова на всичко, за да съм с него, колкото и отчаяно да звучи това за някои хора. Моля ви за съвети и мнения относно цялата ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: be367223a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямам желание да започвам връзка с друг - ми недей.
Съвет - изяснете се.
Какъв съвет очакваш? Дай му лекарство, за да те хареса? То или го иска или не.
Иди и се разберете.
"По-добре ужасен край, отколкото ужас без край."

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fcdf49cc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Краят на еднва връзка, за разлика от началото, не изисква взаимното съгласие на двамата. Не всеки човек може да поддържа отношения от разстояние, натоварващо е. Дори да отидеш в града му, да се срещнеш с него и да поговорите, ако ще и да се съберете, рано или късно той пак ще сметне, че не може да е с теб през километри. Явно просто е от хората, които имат нужда от нещо тук и сега. Ако ти е толкова трудно и имаш нужда от разговори, опитай, в крайна сметка и да не се получи ще загубиш само 1 ден, малко пътни разходи и евентуално една вечер в хотел, но по-добре не се надявай на много. Той ти е обяснил причината, колкото и да дълбаеш, само ще се нараниш допълнително.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: db721865c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не си измисляй фантасмагорични прични защо не иска да е с теб, а приеми, че просто не иска да е с теб, защото е осъзнал, че не му идва отвътре да е с теб.
Аз съм жена и на мен ми се е случвало обратното. И повярвай ми много е неприятно и натоварващо някой да продължава да ти се бута, след като си му казала, че не го искаш.
Съветвам те горещо да престанеш да се интересуваш дали си има някоя нова и изобщо за живота му като цяло. Просто е гадно е и потискащо за него. А след време ще осъзнаеш, че и за теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e3b78fc520
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ме разсмивай- студент (и по-млад ,защото е било в миналото му) и "попадал на златотърсачки"!?? Те не са толкова тъпи, да знаеш! Така, че не се самозаблуждавай с тези негови оправдания....

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4ab34c6f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бившия ти вече приятел е млад мъж, който си има нужди- демек редовен секс. С тая връзка от разстояние няма как да си удовлетворява потребностите. Дори смятам, че доста смело и благородно е постъпил, че ти е казал в прав текст "край", защото можеше да те върти с още няколко неподозиращи за теб ( съответно и ти за тях) девойки. А така му е чиста съвестта.
А относно въпросите, които ти се въртят в главата:
1. не, не си прекалено амбициозна за него.
2. не, не си го обидила с нещо незначиетлно, което си казала.
3. разстоянието е най- вероятно основната причина за раздялата.
4. това, че не е имал сериозна връзка до сега, би било пречка при други обстоятелства, не при сегашните.
5. и как може връзката ви да му навреди на успеха в университета... ти чуваш ли се...
За съжаление няма лесен начин, по който да се чувстваш по-добре отново. Ще боли, но ще мине. Не се затваряй вкъщи, тренирай, излизай.
Спри да му пишеш и да му ревеш, че искаш да се връщаш при него- по този начин проваляш дори и миналния си шанс да си преосмисли решението.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 45a3900785
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Понеже си имала една непълноценна връзка и в тази си се чувствала по-добре сега си въобразила че си силно влюбена. И това ще ти мине, а за него е ясно че не те обича и изобщо не го интересуваш в момента. Ако отидеш при него най-много да има противоположен ефект на това което искаш, но поне ще се разберете очи в очи, кой какво иска. Според мен най-накрая му е светнало че сериозните връзки не са за него и е решил да си поживее. Затова няма "друга", но е вероятно да има много други. Изобщо не ви разбирам хората които продължавате да мислите за някой, с който очевидно не сте съвместими по характер, незаивисимо колко държите един на друг. А още по-малко след като е очевидно че другия не държи на вас.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d1ec9966ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той нали на 3-4 месеца ги сменя. Теб те е сменил след тези 3 месеца с друга. Млад е. Оправдавам го. Рано му е за нещо сериозно. Ти ако имаш време за губене, преследвай го. Мъж млъкне ли, ясна е работата. Колкото и да се мислиш за интересна, отсвирил те е. Да не си единствена, за да се занимава до края на живота с теб?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7ad797b6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Знаеш ли, мила, въпросът „защо„ е възможно най-тъпият въпрос. Да питаш тук нас е безсмислено, а даже и да ти дадем отговор- това какво ще промени? ! Нищо! Не е важно „защо„! Той е пожелал да си тръгне- нека! Пусни го и ти, не гледай миналото, той очевидно не е твоят човек, дай си време и не го мисли! Живей днес!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7394bb0ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Има една приказка, че времето ще покаже. Нито е единствения, нито е неповторимия. Не се вкопчвай в някой, който не те иска.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5cd865eeee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Далече от очите, далече от сърцето. Има си друга там, където живее.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 316a0d0d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами може би просто харесва златотърсачки, и следователно ти не си негов тип. Някои мъже всъщност много харесват жени, които ги използват. Нещо от типа на синдрома "Бий ме, обичам те".
Не го изживявай толкова, мъже много, ще срещнеш някой подходящ за теб. Този очевидно не е.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 301574f8ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо, щом поставяте нещо друго на първо място преди връзката си, не ревете, че нея вече я няма, а се примирете с този факт. Навярно не сте се обичали истински, иначе не бихте слагали нищо друго на първо място преди нея. Приеми, че истинската любов все още е в твоето бъдеще и продължи напред. Бих искал да ти помогна, но след прочетеното, това е единствения съвет, който мога да ти дам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker