Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2078 пъти
Така... С мой много близък приятел се познаваме вече от около година. Винаги сме си споделяли, излизаме в една компания на дискотеки, барове, забавляваме се. Работата е там, че аз доста свикнах с него и започнах да се влюбвам. Естествено, не му го казах, защото ме беше страх, че ще се отдръпне от мен и приятелството ни ще се загърби. Най-лошото дойде, когато наскоро той тръгна с едно момиче и аз впоследствие разбрах. Не се бяхме чували за около седмица и тогава са се получили нещата... Попитах го защо не е споделил, а той отговори, че всичко е станало супер набързо и неусетно...
Лошото за мен е, че си се надявам всъщност да не е хлътнал прекалено по нея и да мога да го спечеля. Принципно усещам една ревност( или това ми се иска да е), когато съм си писала с някого или съм излизала... той - не ги харесва и най-често ми казва "Как може да пишеш на тоя? "
Преди няколко вечери излязохме на механа аз, приятелката му и още хора в една компания. Там той си я прегръщаше, целуваше, но аз също се запознах с едно момче(напук беше) и танцувах и се прегръщах с него (без да го целувам). Впоследствие си разменихме номерата с новото момче и моя приятел видя.
Той изпрати до таксито гаджето си и ние двамата тръгнахме пеша да се прибираме(живеем в един квартал)Тогава взе да ме пита за онова новото момче, дали ми е харесало и дали има нещо по-специално. После ме прегърна и през целия път вървяхме така, сгушени двамата. Признавам си, това беше най-хубавата част от вечерта, колкото и да беше студено навън.
Казах му, че много държа на него и, че е човек който си заслужава, после го целунах по брата и бузата(врата, защото първо не му стигнах бузата). Той ме прегърна още по-силно и ме целуна по главата. Дали просто ми е такъв приятел, че като е разбрал колко го харесвам, не иска да ме нарани? (е сигурно е разбрал, че го харесвам или... )Преди да се разделим пак го прегърнах и целунах по бузата (и той ме гушна силно).... знам, че е с друга и това доста ми тежи... приятел ми е, но го харесвам като за повече...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 80e41b356f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако държиш на него, го остави да е с това момиче, защото това е неговият избор засега. Ти обаче, не им знаеш отношенията и не знаеш как и защо всъщност са тръгнали, затова бъди само страничен наблюдател и ако той реши да направи крачка към теб, ще я направи. Не позволявай на чувствата ти да се засилват сега, защото не е ясно те колко ще издържат заедно и ако връзката им стане по-сериозна, само ти ще се измъчваш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 24dcb51a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сподели чувствата си преди нещата със приятелката му да са станали по-сериозни и виж каква е реакцията му. Ако продължаваш така ще се чувстваш все по-зле, докато не си докараш някоя депресия. Ако се окаже че той има чувства към теб - чудесно. В противен случай прекъсвайте всякаква връзка докато не го преодолееш. Такъв филм "само приятели, но аз те обичам" няма, защото се започва с едни огромни драми и болки.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7c129af66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   недей да чакаш, просто си му признай какво изпитваш към него

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6710651fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Давам ви месец. После чакам история как върви връзката ви. :D :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: af11601904
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако имаш чувства, ги кажи, защото цял живот ще те яд. Виждаш го насаме и му казваш в очите --- Обичам те! Не знам, дали ти имаш чувства към мен, но аз бих искала да бъдем повече от приятели! и го целуваш, където искаш. За по сигурно леко по устата. И го гледаш в очите. Казваш му ---- Не искам да те притеснявам, но не мога да задържа любовта си към теб! Обичам те! и пак го целуваш по устата като задържаш по-дълго целувката. И разбира се, ако успееш да пуснеш някоя сълза...... ТОЙ Е ТВОЙ.
Желая ти успех. Бъди сигурна реномето няма да ти пострада.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: cd9893e9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много сте ми интересни жените. Така ли не се научихте че мъжете обикновено не четем между редовете и не анализираме постоянно поведението ви за да разберем какво си мислите. Кажи му директно както искаш и точка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 137f8b33c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Защо нападате момичето? Мъжа е този който трябва да направи първата крачка и да свали жената. Щом той не е предприел нищо, значи не я заслужава - това е.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 24dcb51a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, тук е очевидно че момичето вече го харесва. Ако не иска да се самоизмъчва, сега е момента да направи самата тя нещо по въпроса, в противен случай ще има да си чака. Остарели виждания като "мъжа винаги да прави първата крачка" можете да си ги запазите за 19 век.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8e818fa857
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Прегръща теб, тръгнал е с друга... тоя човек е непостоянен, защо искаш да се обвързваш с него, не знам.
Приятели сте си само, но той тръгнал с друга, защото може би иска секс, а от теб вижда едно чисто приятелско поведение и никакви такива заигравки от твоя страна... за съжаление явно това си търси-връзка за секс. Не знам какво търси, не ги разбирам хората като цяло с тия сексове, пълно е с такива теми тука и виждам, че основния проблем е секса, а не взаимоотношенията между момче и момиче - разбирателство, подкрепа и т. н.
Не разбрахте ли че тва е една тъпа плътска нужда и няма нищо общо със любовта и по никакъв начин не показва, че обичаш човека отсреща, не знам.

Ти можеш да искаш любов, той може би иска секс, не знам нищо. Говори с него и това е. Ако искаш да се обвързваш, не си създавай големи надежди за успешна връзка, след като сте приятели от дълго време, пък виж как бил тръгнал с някаква, че и пред теб на показ се целува с нея. Явно иска ти сама да се откажеш от него, защото той няма смелостта да ти сподели, че не иска повече да му се въртиш около главата и е решил по този долен начин да ти демонстрира, че е обвързан и мисли за друга, има си друга, сериозни взаимоотношения целят и че ти вече си на заден план и иска да прекрати така близките си взаимоотношения с теб.

Не знам. Чел съм не малко романи и просто такива са ми разсъжденията, но всякаква може да е историята и причината да е с друга и така да ти го показва и така.

Момче-25

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 069662d9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Да, държа на него и то много. Ама няма какво да правя. Той си я харесва и щом е щастлив, аз също се радвам.
Като се съберем всички, не се отделя от нея - подозирам, че е доста ревнива... и най-вероятно ревнува и от мен, защото винаги съм с тях.
Няма значение, не мисля да се меся, в така развила се ситуация - явно към мен няма нищо, освен приятелство... , а и да има, щом е с нея, не е достатъчно силно. Интересно е, че щом приятелката му я няма се залепя за мен и даже беше ми казал, че на него трябва да имам най-голямо доверие. Прегръща ме и се дразни, че излизам с други момчета...
От авторката

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 24dcb51a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторке, поведението което описваш не може да продължава - има си приятелка но постоянно е залепен за теб през останалото време. Нито има право да ти диктува на кой се доверяваш, нито да ти държи сметка с кой излизаш. Дори ти да нямаше чувства, това не е нормално поведение, той се държи като емоционален паразит.
Време е да прекъснете отношенията си или да му поставиш стриктни граници какво не може да си позволява. Прблема на това че имаш чувства към него е глупава идея че можете да сте приятели и това да не доведе до проблеми. Работата е обаче че ти си тази която страда най-много, докато той си чеше егото за твоя сметка. Трябва да му дадеш да разбере че не можете да бъдете толкова близки щом си има приятелка. Може дори да му признаеш чувствата си, че поведението му те обърква и да спре да се държи по такъв начин. А най-добрия вариант според мен е всичко това да го последваш с тотално прекъсване на отношенията ви докато не го преодолееш. Такова нещо като приятелство, докато едния има романтични чувства към другия, не съществува. Това е просто форма на емоционален тормоз.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker