Пресилено ли реагирам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пресилено ли реагирам?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1326 пъти
На 24 г. съм, уча последна година магистратура. Той е на 29 г. и работи в родния ни град. Познавам го, откакто бях 15-годишна. Но не е имало нищо между нас. Просто се познавахме, тъй като родният ни град е малък. Преди две години се добавихме във фейсбук и си пишехме от време на време. Преди няколко седмици се видяхме случайно и започнахме да си пишем по-често. Ясно ми показа, че иска да сме заедно. Пита ме какво мислят родителите ми за него. Иска да им се хареса. С мен се държи мило, обича да ме разсмива. Още не сме се разбрали кога ще бъде първата ни среща. Казва, че иска да отидем на кино, на кафе и на разходка, ако е хубаво времето.
Но има нещо, което ме притеснява. То е, че снощи ми писа в десет и половина вечерта. Пита как съм и после ми каза, че щял да играе една компютърна игра и после, ако не съм заспала, сме щели да си пишем. Аз си го тълкувам, че в момента играта му е по-важна и повече му се играе, отколкото да си пише с мен, а аз съм някакъв резервен вариант за после. Не искам да съм нон стоп заедно с човека, с който имам връзка. Редно е всеки да си има своя живот извън този с половинката. Но когато потърсиш една жена, не трябва ли да й посветиш цялото си внимание, докато общуваш с нея? Според мен, когато един мъж харесва една жена, поне в началото прави всичко възможно, за да я накара да се чувства по-специална.
Не мога да преценя ситуацията. Много съм объркана. По принцип му е хоби да играе компютърни игри, може да искал да отдели време за хобито си и аз да реагирам пресилено. А може би не ме харесва достатъчно. Моля ви, помогнете със съвет. Моля модераторите, публикувайте историята. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 51b9f0bea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пресилваш нещата,може да е имал уговорка да играе с други хора.От друга страна ,компютърните игри са детинска голяма мания и бъди сигурна ,че ще бъдеш пренебрегвана за това.
На мен ми направи впечатление,че още не се е виждащ с теб,а иска да се хареса на родителите.Пресметлив е.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 11f9fc7d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко е окей :)
Само внимавай да не станеш обсебваща, защото е отблъскващо.
Познавам една мацка, която денонощно спами приятеля си ( имат връзка от разстояние) и не му дава да диша. Само го замесва в някакви измислени драми, само за капката внимание и е абсолютен перко.
Не ставай като нея НИКОГА!!! :D
А това момче щом ти е споделило, че ще играе, значи не си просто някакъв фон за него.
Мъжете споделят интересите си само с хора, които ценят.
Така че няма за какво да се притесняваш :)
Проблем щеше да е, ако не ти беше писал изобщо или пък е бил груб.

Ж 28

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a1cbdb7fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   По-скоро не иска да изглежда отчаян и супер хлътнал, а и те пробва ти до колко го харесваш- ядосаш ли му се-значи си лапнала въдицата. Кажи му- ок, до после, и после не му отговаряй като ти пише по нощите към 12. То е някак много логично той защо правш така и съответно ти как трябва да реагираш. Не че съм последна инстанция при свалките, обаче трябва да имаш предвид, че много рано във взаимоотношенията си проличава кой ще е шефа и кой подчинения. Някои ги кефи да са "отдолу" и нямат проблем с това. Аз не мога така и реагирам реципрочно- нямаш време за мен- еми и аз нямам време за теб. Но това не значи, че има един единствен начин на поведение. Обаче от моите наблюдения съм стигнала до извода, че когато винаги си на линия за мъжа, колкото и да те харесва, накрая му доскучава. В началото му харесва, че постоянно си на разположиние, после почва да те взема за даденост, а оттук до изневярата примерно е много малка крачката.
За това бъди ти шефа- мила, нежна, добра, усмихната и достъпна в 50% от времето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4150c7d20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не бре, споко. Само искаш да ти окаже всичкото внимание на света, за да може после да му дадеш зелена светлина да прави нещо допълнително в свободното си време. Това ще е моментът, когато мрънкаш пак тук как те е ухажвал в началото, а сега играл някакви игрички (и как всички мъже са свине).

Нищо пресилено, нормално женско.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 082e8df27e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не го приемай толкова навътре. Бил съм и от двете страни: и аз съм отлагал разговори с любимата за да играя някакви игрички (твоя приятел най-вероятно вече знае че ще станат нещата и се чувства по-уверен), но също така и много пъти са ме отсвирвали разни момичета за да се занимават с доста маловажни неща... гадно е но хората сме такива.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e7b59499fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оф, може просто да са се били разбрали с приятели да играят заедно. Според теб мъжка постъпка ли е да се отмята от обещанието си към тях? Прекаляваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2ac70dad91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако не сте имали супер важен разговор в този момент, просто вероятно е искал да ти остави малко пространство. Нормално е да има желание да не се чувстваш задушена във връзката ви, като покаже че има собствени интереси и не е вързан за теб. Вероятно се чувстваш странно, защото контактите ви са основно онлайн и си свикнала на друг режим до момента.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker