Бившият ми качва мои неприлични снимки в фейсбук! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият ми качва мои неприлични снимки в фейсбук!
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 3425 пъти
Здравейте, от две години сме разделени с бившият ми приятел.
Разделихме се по мое желание, а той беше против.
И разбира се започна да ме тормози с обаждания, с заплахи, на работното ми място идваше всеки ден почти, за да поговорим уж. И всеки път беше едно и също, обвинения, че съм го напуснала, че най-вероятно съм му изневерила и трябвало да му кажа истината.
А истината всъщност беше, че започна да ми посяга няколко месеца преди да реша да си тръгна. Беше започнал да ми вика, да ме обижда, все нещо не му харесваше, а всеки мои опит да се защитя, приключваше с бой.
4 месеца след като си тръгнах, се наложи да се обърна към полицията. Беше неизбежно! Той идваше пред нас и на няколко пъти ми драскаше по колата с различни надписи "к**ва", пукаше ми гумите и. тн. Извикаха го в полицията, придопредиха го, плати ми ремонта по колата и се спря. Реших, че това беше всичко и че е приключило за винаги.

Приди 8 месеца започнах нова връзка. А преди 2 седмици се сгодихме и качих няколко снимки от събитието в социалните мрежи.
Снощи около 00:30 ч. 05. 11. 17 сестра ми ми се обади и ми каза, че бившия ми е пуснал мои неприлични снимки в фейсбук профила си. Отидох в най-близкото раянно, с намерения да пусна жалба срещу него за това, което е направил.
От там не ми дадоха големи надежди, защото той не се бил свързал с мен и не ме е заплашвал.
Снимките ми още са в фейсбук. И не знам, какво да правя?
Накой имал ли е подобен случай и какво може да се направи?

С. Л 24

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6820441bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Веднага докладвай снимките във фейсбук, да ги свалят.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a0314b5fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това по принцип е незаконно, да се публикуват чужди (особено еротични) снимки без позволение. Изненадана съм, че полицията си е замълчала. Но мисля, че можеш да го осъдиш за това? Въпреки че в тази страна не знам за някакви действащи закони, удивлявам се направо на това безхаберие! Другият вариант, балканският, е да събереш едни яки момчета (твоя годеник и негови приятели може би) и да му хвърлят тупаник, който да не забрави. Ще го видим тогава! Против насилието съм, но такива индивиди и липсата на правила го предизвикват!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: baec0d9942
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бившия ти трябва да лежи в затвора.
Но.
Ако нямаше неприлични снимки - нямаше да има какво да качи.
Много момичета се надпреварват коя ще се снима по-гола и коя ще събере повече лайкове и накрая - ама що така се случи. Не се правете на невинни агънца.
Какво искаш да направи полицията? Ти си се снимала гола и ти си пратила снимките на бившия си. Полицията се занимава с престъпления - кражби, убийства, побоища, а не със снимки във фейсбук. Това да не ти е детска градина?
И все пак поздравления, че си се разделила с него. Има някои патки които търпят да ги бият.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d904e462d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Как не те бил заплашвал. Това е злепоставяне и е подсъдно дори!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 807190e36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами, проблема е че си допуснала да си правиш навремето с него еротични снимки. Това е. Как щеше да ти навреди, ако не си ги правила тея неща? Ясно, че по друг начин, но поне нямаше да е толкова долен и сега ти да се срамуваш.

Съвет към останалите момичета-да не си играете с тея неща- да си правите такива снимки, с цел еротичен подарък за рождения ден на вашата половинка...

Момче-20

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 69e51c8c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е луд, този който яде баницата, а този, който я дава. След, като си допуснала да ти прави такива снимки, сега си береш плодовете. Може да съм много консервативна и закостеняла, но за мен това с голите снимки в телефона на на партньора не е нормално. Като искате да се гледате голи, правете по-често секс. А и ако не се похвалиш във фейсбук- какво? Не се ли е случило събитието? Мислете, какво споделяте, и как се снимате, да не ревете после.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a324bbec6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Кое му е незаконното? Може да си публикува каквото му е на сърце.
Вие какво очаквахте? Хем да си развявате коня, хем после да няма последствия и да се задоволявате със следващия без никакви последствия.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 12cbf95a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Реагирай с достойнство и бъди коректна-той качва твои неприлични снимки, качи и ти негови. Не се срамувай, нормално е да сте си пращали такива снимки и не бива да се чувстваш виновна! Той излага сам себе си. Аз щях да му отговоря с коментар под поста с подобни негови снимки. Да правиш нечие тяло публично достояние, без съгласието на притежателя му, е долно и недостойно. Тази негова постъпка има за цел да те изложи-изложи ти него. Покажи колко отчаян е.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 19a08fb0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Наеми си адвокат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ad453a2894
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Била съм в подобна ситуация от време на време пак се появява ама гледам като цяло да бия тотален игнор таа... имаш два избора или да игнорираш случващото се (на него идеята му е да му обърнеш внимание) или наистина да намериш някой който да го сплаши (такива индивиди нападат най-вече чувствителни хора, страхливи също така)... но когато срещу тях се изправи силен противник най-вече мъж тогава се махат! Ама си трябва мъж ама мъж откачен мъж!

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 53b809544b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А защо качеаш снимки от годежа си в социалните мрежи? Това го е предизвикало.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fea150d63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Невероятни коментари сте дали. Абсолютно не е незаконно, това пък с боя чупи всякякъв тъпомер, живей си живота и да не ти пука, рано или късно ще му писне.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7eaec41b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Ми... тук съм да кажа това, което вече е казано.

Нуждае е се от счупена челюст и извита накриво ръка. Пречукват го в тъмна канавка. Казва му се ясно - паднал е по стълбите ако го питат. Ако продължава да се прави на интересен, пак ще падне по стълбите.

Това е насилник. Разбира от насилие. Дай му да разбере.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 75597036d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Добре са те посъветвали да докладваш снимките, че да ги махнат. Бившият ти е една утайка, за да постъпи толкова долно. За жалост в днешно време полицията ни е толкова загрижена за гражданите, че няма на къде. Надявам се единствено да не ти се вижда лицето, за да не може да се докаже, че си ти, защото знам от личен опит колко унизително е за една жена да и се качат подобни снимки... но ако се вижда, че си ти, занапред недей рискува да пращаш, освен ако си си снимала само тялото така да се изразя... Мога единствено да ти пожелая успех...
Момиче, 18год.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 12fba3ef26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Консултирай се с адвокат, можеш да го осъдиш!!! Направи достатъчно снимки на това, което е качил и свали копие на страницата в случай, че тръгне да ги трие.

И вместо в районното се обърни НЕЗАБАВНО към отдела за киберпрестъпления към ГДБОП - не мога да кача линк, но ако го зададеш в търсачка ще ти излезе сайта им - взимат подобни оплаквания много сериозно.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: edd4f4bd12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Сподели на повечко хора за случая и нека всички докладват фейсбук профила му, ще изтрият не само снимките, а и профила!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3f21a66de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Ние жените сами сме си виновни защо давате еротични снимки на мъжете си? Не знаете ли, че като се скарате ще ги разпространят и ще ви направят като курви да изглеждате? Престанете вече с тая разкрепостеност.
Виждат ли ти се половите органи? Лицето ти вижда ли се?
Ако не ти се вижда лицето отричай ДОКРАЙ и това е...

- На човек да му писне от стари мъжки номера

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fe4255bb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   А когато му даваше снимките къде беше това възмущение, а? Предполагам, че не ги е правил без твое знание и са от модерните снимки, които си разменят двойките, защото се обичали и така било модерно. Не давай на човека до себе си това, което не искаш да използва срещу теб! Можеш да го осъдиш, можеш и да намериш хора, за да го бият, но какво става, ако и с новия ти се разделите и нещата тръгнат по същия начин с нови снимки от теб? Поне взела ли си си някаква поука от случилото се или си заета да го обвиняваш, че е имащ проблеми с контрола на гнева и невъзпитан опортюнист, пропускайки своята непредвидливост, наивност и липса на добра преценка?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4cb023f2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Онлайн пространството е като джунгла. Никой няма право да качва твои нецензурирани снимки, особено без твоето знание и съгласие, но дефакто освен да докладваш и да я свалят, нищо друго не можеш да сториш успешно. Имаше страничка във фейсбук, която все качваше подобни снимки на реални лица, всеки от вас ще се сети за името на тази страница, та колко години отне тази страница да се затрие и реално да дойдат някакви последствия (ако изобщо се е случило)? В другите коментари са ти дали съвети какво да сториш, не мисля, че мога да дам нещо по-адекватно като мнение. Единствено те съветвам да не пращаш повече такива снимки и да поговориш с годеника за ситуацията, преди той сам да е разбрал и да си е набил филм (ако още не знае за това).

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a128993da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Ще се снимат момичетата както искат и колкото искат, щом й е бил гадже се предполага, че трябва да е бил сигурен човек, а не случаен. Това, че българчетата са все комплексирани и все се мъчат да вменяват, че жените били курви си е само тяхна комплексарска заблуда. Защо на мъжете не им викате курви, като се събличат, изневеряват и си просят ебане от всичко що мърда? !! Осъди утрепчицата моля те, ако не бяха такива овце повечето български жени, едните бедни комплексарчета умрели от злоба и яд, нямаше да си позволят да качват снимки, клипчета и да пускат смешни средновековни изказвания, с които да вменяват, че жените не може да ходят голи и да се ебът, като тях. Е не вие мижитурки решавате кой какво да прави, не сте ли го забелязали най-после? !

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: baec0d9942
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   22, не всички мъже се "събличат, изневеряват и просят ебане от всичко що мърда". Ако ти си лека жена и покрай теб се въртят само курвари, това си е твой проблем.
Щом българите са ти виновни, хвани си някой циганин.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9c916dd32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   23- тя 100% вече си има някой такъв мургав хубавец от близкия изток. Такива много умеят да омайват и някои жени като въпросната н. 22 си повярват и почват да плюят по българските мъже... Интересното става по-късно вече когато манго я овърже хубаво с няколко чавета и я замъкне някъде по родните си места на изток...
Н. 22 някой да те спира да правиш изброените от теб неща? Май не само бедните комплексарчета са умрели от злоба и яд, в твоя коментар същото е в изобилие.
До авторката: По-добре не му обръщай внимание на боклука и си качвай редовно снимки с годеника ти да му става гадно още повече. Ако искаш да го подразниш хубаво изпрати му някаква твоя гола снимка заедно с твоя приятел в някоя по-интимна поза, естествено без да се виждат лицата ви, пък нека да я качва ако иска. Между временно не пречи да подадеш жалба в отдела за кибер престъпления както те посъветваха в повечето коментари. Боя не е универсално средство за решаване на този вид проблеми. Някъде може да подейства, но може и да ви донесе по сериозни проблеми. Най-доброто решение както ти казах е да не му обръщаш никакво внимание. Самият той се е самонаказал достатъчно.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: baec0d9942
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   24, говориш глупости. Арабите, за които говориш, никога няма да допуснат жена им да си качва голи снимки във фейсбук. При тях жената няма право да излиза от вкъщи без разрешение от мъжа и задължително носи забрадка, за да не я заглеждат другите мъже. Ако не е съгласна -
бой, докато не се кротне.
Хубаво е да имаш поне малка представа за нещата които говориш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fe9c814603
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Aвторке, доклaдвaй снимките и ще ги смъкнaт веднaгa.
Aко пък искaш дa "ритнеш" виртуaлно въпросното същество, кaчи някоя снимкa с годеникa си и нaдпис тип "единственият МЪЖ" или нещо от сортa. Нещо което нaклaня мисълтa, че никой друг не е бил мъж в животa ти...рaзбрa ме.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e275a156bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Правиш скрийшот на профила му и после подаваш жалба в прокуратурата, съда и в ГДБОП. Можеш да го направиш в сайта им там има раздел кибертормоз опиши им ситуацията и изпрати скрийншотове от качените снимки, плюс заплашителните съобщения, които ти е пращал.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4abac3b6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   25, а ти изобщо прочете ли ми коментара преди да отговаряш? Не че нещо, ама това което си написал/а не ми се струва много адекватно като отговор.
от н. 24

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker