Изневяра.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра....
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1878 пъти
Как да започна... Мъж на 36!! Женен, с дете на 2, 5 години! С съпругата ми имаме 2 години разлика в възрастта, в смисъл по -малка!! Заедно сме от тинейджърските години!! Бяхме заедно 7-8 години преди да се оженим, имаме брак от 10!! Живеем и работим в чужбина!! Работихме Много заедно за да стигнем някъде в живота!! Отлагахме детето все!! Дотук общо взето това!! Разбира се при всеки може да е така, но с времето страстите утихнаха и в отношенията ни се настани един вид битовизъм така да се каже!! Сега към проблема.. Влюбих се изневерих!! Голяма страст, голяма любов!! Бях разбира се хванат!! Толкова бях заслепен и влюбен че не виждах нищо!! Жена ми през годините винаги казваше че не ме обича, защо не намерих сили да я напусна не знам!! Както и да е!! Поиска развод поне на думи, молих кълнях че я искам и не искам да си развалям семейството!! В началото беше непреклонна че иска развод!! Преместих се при жената, с която изневерих!! Чувствах се жив, обичах я!! Много неща и обещах, много я лъгах!! Казваше не ме лъжи!! Поддържах паралелна връзка и съпругата и със нея, за която тя не знаеше!! Обичаше ме, плачеше!! Точно преди датата на развода се прибрах окончателно при съпругата си, без да обясня на другата жена нищо, без да и кажа къде отивам, просто я изоставих!! Сега се водя използвач!! Тази жена беше разбита на хиляди парчета, забих и нож в гърба!! Мнозина ще кажат ето прибрал си се при детето и жена ти това е важното!! Писа ми последно СМС, че е разбита че е искала да сме щастливи!! Каза ми че заминава и никога повече няма да я видя и действително тя се прибра в бг, и не отговаря на никакъв вид комуникация!! Винаги ми казваше в смисъл, накрая като видя че се колебая, че съпругата ми ще ми отмъсти!! И сега какво прибрах се и наистина съпругата ми почна да ме тормози и гони, а уж искаше да се съберем!! Изоставих жената която обичам в името на детето си!! Въпросът чи е сега накъде? Какво трябва да направя? Да живея с съпругата си и да търпя в името на малкото ми дете или да опитам фа си върна жената която обичам истински и която не иска даже да ме види? Благодаря!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3c3ce985d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много ми ставате интересни като почнете да се оправдавате с децата заради собствените си глупости и слабости
Ти не търпиш заради детето, а просто си нямал достатачно топки, за да вземеш окончателно решение. Избрал си сигурното ЗАРАДИ СЕБЕ СИ и си загубил
Не намесвай детето ама изобщо. Грешките (поредиците от грешки) са си напълно твои. Детето ползваш, за да се оправдаваш, но сам си знаеш, че винаги си бил слабохарактерен. Дори самото дете си го направил като си знаел, че не обичаш тази жена вече. Пак ли е било негова вина?

Не знам какво да правиш. Ако бях любовницата ти нямаше да се занимавам вече с теб, защото си пълна загуба на време, но и жена ти ще те зареже, освен ако няма финансов интерес от теб.
Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9b7b967d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Слабохарактерен си авторе, по-добре си търпи при жената и недей да съсипваш живота на другата за втори път. Тя нито ще ти има доверие повече, нито заслужава такова отношение. Остави я да намери истинското си щастие, ти като не знаеш какво искаш, продължавай да дерзаеш. Само спри да използваш другите за да си чешеш егото по най-смотания начин.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 735435e622
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Типично по мъжки.... толкова слабохарактерно... Както каза номер 1, не оправдавай собствената си нерешителност и слабост с детето. И как очакваш да се развие семейния живот в бъдеще? Двама човека, които не се обичат ше играят цирк за пред детето? Колко време ще изкарате така - 2, 5, 10 години докато се намразите напълно?
Постъпката ти спрямо другата жена е изключително долна, дори не знам как да я коментирам. Не можа да и кажеш, че ще дадеш още един шанс на семейството си? Толкова ли беше трудно? Но както казах по-горе типично "мъжка" постъпка....
Човек сам кове съдбата си. Решенията за твоя живот ги взимаш само ти и съответно последсвията са за теб. Излез от тази самозаблуда, че го правиш за някой и нещо друго и ти си жертва на обстоятелствта.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f5be9daad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нищо няма да правиш, ще си сам. От два стола падаш на земята. В смисъл женати ти може и да те търпи заради финансите и детето, но ти няма да издържиш и ще се махнеш. не вярвам да си мазохист. Другата също не е луда да ти повярва отново. Това е пич. Сам си си надробил попарата, сам ще я сърбаш. Нямаш полезен ход. Душевна агония поне няколко години.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 55e85f52b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Въобще не търси любовницата си повече. И аз на нейно място нямаше да се занимавам с теб. Изпуснал си шанса, да си мислил на време! За жена ти не знам, може и тя да те изгони. От два стола на земята. Трябвало е да обмислиш нещата на време, а не след дъжд качулка. Обаче толкова объркано и несвързано си я написал тая история, че така и не разбрах коя си лъгал и на коя си обещавал... Нищо не се разбира!

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a17dd2f245
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами много си наранил жената, която те е обичала. Ще страдаш!
Хубавото е, че си още млад, и имаш още шансове (но не с тези две жени - любовницата и съпругата ти - просто забрави за тях! ).
Според мен, разкарай се нанякъде сам! Много по-добре ще е и за детето, вместо да търпи токсичните ви отношения с жена ти, и да се трови и то.
Ближи рани година-две. МНОГО ХУБАВО анализирай причините, довели до цялата тази каша, ако трябва всяка вечер си повтаряй КОЛКО СИ ТЪП! и си блъскай главата в стената, но накрая научи хубаво всичките си уроци.
И едва след това тръгни да търсиш сериозна и свястна жена, с която да се обичате и уважавате.
Никой не се е родил научен. Млад си, имаш шанс.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: dd1110052f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Леле, как сте били толкова време с жена ти без да се обичате, това е ужасно. Но според мен, ако поживееш примерно година, две с любовницата си, ще разбереш, че жена ти е най-важното нещо в живота. Аз съм твърдо против изневярата и твърдо против да стоя с човек, който не обичам. Истината е, че и любовницата ти ще ти писне, и от два стола ще паднеш на земята. Разбира се сега си влюбен и няма да разбереш, но ще мине време и пак жена ти ще ти липсва, но няма връщане назад. Изневяра не се прощава, просто трябва да ценим това, което имаме, стига да е истинско. А сега най-добре напусни жена си, остави и другата, и остани сам за седмица, за да разбереш кое е правилно. Децата на разведени родители, каквато съм и аз се радваме, когато са щастливо разведени отколкото заедно и тъжни.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1833f6c81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, въпросите, които задаваш в края на историята си май не са много логични. Дали при жената или при любовницата? Ами надявам се и двете да ти бият шута. При първите битовизми не правиш опит да си спасиш брака, а бързаш да изневериш. И то така, че жена ти да разбере. Влюбил се бил, страст изпитвал. Ама не щеш и питомното да изпуснеш. Ще посмекча гадния израз от уважение към четящите, но напълно се отнася за теб-хем душата в рая, хем оная работа до края. Ама то така никъде не дават. Сърбай сега каквото си надробил. И внимавай да не разплачеш хората, като разказваш за любовницата си-разбита на хиляди парчета, с нож в гърба. А тя милата какво търси при женен мъж с дете? Тя, ако е стойностна жена, жена с достойнство, ще поиска първо да приключиш с брака си и чак тогава ще се занимава с теб. Старо, изтъркано от употреба, но абсолютно вярно клише-не гради щастието си върху нещастието на друг. Защото краят обикновено е горчив... много горчив-и от два стола-на земята...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3654cc0cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако искаш да наречеш себе си почтен човек и да не ти идва сутрин да се заплюеш в огледалото, докато се бръснеш, махни се от живота и на двете жени. За тяхно добро го направи. Това е най-малкото, което им дължиш. После пиеш една студена вода и започваш отначало, след като си си премислил ценностната система. Това, че си изневерил на съпругата си, защото си се влюбил, поне за мен не е драмата;случват се такива неща, хора сме, емоционални сме. Драмата е, че си предал и другата жена, която също ти се е доверила. Ако жена ти е момиче на място, няма да те "тормози", а просто ще ти изхвърли багажа през балкона и ще смени ключалката. И то не защото си си тръгнал, а защото си имал наглостта да се върнеш. Ако любовницата ти е сериозен човек, също никога не би те приела обратно. За какво си й, след като не може да разчита на теб? Единственият начин да си възвърнеш себеуважението е да намериш доблестта да се извиниш на оскърбените от теб жени и да напуснеш завинаги живота им. Уверявам те, детето ти също би оценило това. Ако не сега, то като порасне. От теб то няма какво да научи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker