Баща ми изневерява на майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Баща ми изневерява на майка ми
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1962 пъти
Здравейте, хора! Искам админите да добавят темата ми, защото е много важно за мен!
Майка ми работи на смени и всяка вечер , когато е 2ра смяна, баща ми говори по телефона с няква жена. Той работи целодневно, от 8 до към 7 вечерта. Преди малко говори по телефона, по едно време каза ,,Обичам те" няколко и накрая ,,Обичам те и винаги ще те обичам". 2-3 минути след това се състоя следния разговор между мен и него:

- Тате, майка купила ли е хляб за утре?
- Не знам.
- Е нали говорихте, не я ли пита?
- Не, не сме.
- Нали каза ,,Обичам те"?
- Е.. не говорихме за това.

Сиреч първо казва, че не са говорили, след това като му намекнах, каза, че са говорили, но не за покупки.
Убеден съм в това, което мисля, понеже преди имаше проблеми пак с тази жена, но тогава си пишеха, дори... като майка ми беше вкъщи. Баба и дядо (родителите му) дойдоха, като разбраха, говориха с него и той обеща, че ще спре да си пише с нея. Е, спази си обещанието, вече не си пишат, а си говорят.

Моля ви дайте ми съвет какво да правя. Според мен, децата не трябва да се месят в проблемите на родителите си, но това е мислене на тийнейджър. Ако вие мислите другояче, моля споделете ми мнението си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3bef82e944
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавай. Баща ти не изневерява на теб, а на майка ти. Лошо в случая е, че не става дума за секс, а той има по-силна връзка с тази жена (приятелство, любов, може би обич и привързаност вече). Бракът на вашите няма как да има бъдеще, но не ескалирай нещата като се месиш. Не знам защо баща ти не се е развел при тези обстоятелства, но най-вероятно си мисли, че е негов дълг да стои при семейството докато ви отгледат вас, децата. Знам ли. Лошо постъпва.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 40c0eb110f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бaщa ти е просто поредният стрaхлив комплексaр, който е нaмерил нaвън мaлко зaлъгaлкa, дaно се помисли зa бaш "мaчо", a не просто неспособен дa си поемa отговорност и решaвa проблемите лице в лице. Тaкa се държaт стрaхливците, мишките.
Щом от преди се е знaело, че е изневерявaл, но мaйкa ти си нaтискa пaрцaлите с него или е супер нaивнa (простичкa) или се прaви нa тaкaвa зaрaди децaтa, вечното извинение нa двaмa възрaстни дa не се изпрaвят срещу собствените си проблеми, просто се обърсвaтс децaтa.
Можеш дa и кaжеш нa мaйкa си, aко не друго, то поне може и тя дa си "обичa" някого нaстрaни с чистa съвест.
Aко обaче някой ден ти се изцепят, че зaрaди теб сa продължaвaли зaедно и не сa се рaзвели, директно им кaжи, че сa стрaхливи мишки и дa не се опрaвдaвaт с твоето същестеувaне!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 65c7abdc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Максимата че "не е твоя работа" не е вярна когато вече си свидетел и друг човек е потърпевш. Говори с баща си по въпроса ясно и спокойно, като настояваш да бъде откровен с майка ти - това е единственото решение, защото той едва ли ще се откаже от другата жена. Ако не иска да признае, казваш на майка си. Не дължиш лоялност на някого, който не е лоялен към семейството си, което включва и теб. Не се оставяй някой да ти вменява вина за чуждите грешки - не си ти изневеряващия.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e9635dd64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си ври носът където те ти е работа. Няма как да им крепи ти отношенията. Това не е твоя работа.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: cd8059d203
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Дори и да има такава ситуация не се меси, остави ги да се оправят :).

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fb0d1a8ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ako ти се намесиш, може да катализираш отношенията към развод. А ти виждаш, че и двамата си траят за сега. Може би не са решили какво да правят. Т. н "обичане " може и да не се развие в развод. Не знаеш и положението на другата жена.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0d984fa7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До смелчагата 2: Хех дано и с теб винаги да постъпват толкова смело! :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 57719ae0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Към сладурчето 7:

Гузен негонен бяга? Веднага се издаде мижитурчето.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6ba7ae9d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Кажи на майка си, аз бих казал веднага! Никой не заслужава да е лъган и тя ще реши какво да прави, но трябва да знае че баща ти я лъже! Не знам как изобщо го криеш, аз бих нападнал първо него, не ме интересува дали си пишат или говорят с другата жена, щях да говоря по мъжки с него защо го прави и какво си търси, развод или директно изритване от вкъщи! Естествено че засяга и теб, ти си част от това семейство, аз не бих търпял такава подигравка с майка ми, щях да го почупя направо!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0cff2241f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колкото и да те боли, наистина това са си неща между баща ти и майка ти. Да, кофти е да знаеш, че единият не е честен, обаче... ами ти не би искал един ден и те да ти се месят в личните отношения, нали? Да, не говорим, че не се знае твоята намеса до какво може да доведе. Ти си мислиш, че е правилно, ама може резултатите да са ужасни, развод, разправии за родителски права и т. н. Е, би ли искал да си човекът, заради който са се развели? Едва ли. Така, че те са зрели хора и всеки си носи отговорност за постъпките си. Ако някой има право да иска сметка на баща ти с кого си говори или пише, това е само и единствено майка ти! Сам виждаш какво е станало когато баба ти и дядо ти са се намесили? Вместо да оправят нещата, са тласнали баща ти още повече към тази жена. Докато иначе има шанс с времето да се освести и да я зареже, но ако почнеш да му се бъркаш, той дори и на инат ще почне да се вижда и да се чува с нея още по-често. Даже не и защото я обича, а просто защото няма да му е приятно детето му да му казва какво да прави с живота си. Има нещо наречено личен живот и той наистина трябва да си е личен, така че просто остави нещата каквито са. Ако не се намесваш има шанс да се оправят (на баща ти просто да му омръзне въпросната жена и да я остави), но намесиш ли се със сигурност ще ги влошиш.
За това правилно си решил, да не правиш нищо и да не казваш нищо.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7cc561b74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами ако разговаря с твой по-голям брат или сестра, а майка ти е тая, която го е измъкнала от леглото на друга? !!!! Не бъди излишно любопитен, защото знанието често носи страдание!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6a8ea95cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Най добрия ти ход е да не правиш нищо.
Предполагам ваще са на възраст около педесетте и яко ги бие кризата на средната възраст, особено мъжете.
Баща ти вероятно иска да си докаже че още го бива с разни леки забежки, но това обикновенно не продължава дълго.
Такива ситуации има във почти всяко семейство. Също така не си мисли че и маика ти не знае. Но са на такъв период от живота, дето не си заслужава да си разтурят семейството. Вероятно негласното им спораязумение е "прави каквото си искаш, важното е довечера да се прибереш при мене".
Та няма смисъл да се набутваш нарочно да се набутваш между шамарите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 42c982a83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Баща ти е мухльо. Гледай си живота! Той може да казва каквото иска на к.... та, важно е какво прави, а той си наляга парцала и си стои в къщи. Не се меси, нищо няма да се промени. Не тревожи и майка си. Остави дон Жуана да си чука главата. Няма да е за дълго.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 65c7abdc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Разни теории че не го засягало, да не се месел в отношенията и прочие вероятно от изневеряващи които не искат да ги издадат. А ако изневеряваха на вас, дали не бихте искали да знаете драги дами и господа.
Глупостта че знанието носи страдание е типично твърдение на човек тип "блажени са низшите духом". Всеки с поне малко ниво на осъзнатост, разбира какво му дава истината. Или всички трябва да живеем в свят на илюзии ?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9031c2bf7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Моля ти се послушай номер 3. Аз съм на същото мнение. Този проблем те засяга, тъй като ти също си част от това семейство и не е добре да стоиш безучастно! Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2a206d1353
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Мои близки се разведоха скоро, след продължил 24 години брак. Жената беше влюбена в друг, изневерявала, съпругът ги хванал в къщи, и така.
Когато разговарях с разведения вече съпруг, той ми каза следното.
"Най-тъжното нещо, и най-голямата ми болка е, че дъщеря ми е знаела, и не ми е казала. Не страдам толкова от изневярата на жена ми, колкото от предателството на дъщеря ми".
Смятам, че никой не трябва да бъде лъган. Това, че баща ти е непочтен, е ясно. Но мислил ли си, как би се почувствала майка ти, когато разбере, че и ти си знаел, но не си й казал. Справедливо е да й кажеш. Предполагам, че тя също има нужда да обича някого, и да бъде обичана, нека да получи любов от друг, щом баща ти не може да й я даде! Иначе сега само тя е прецаканата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker