Как да срещна подходящ човек за мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да срещна подходящ човек за мен?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2888 пъти
Здравейте, историята ми е следната:

Преди около година приключих доста дълга връзка и сега се опитвам да продължа напред. Понеже на работното си място имам много ограничени контакти с жени реших да си пробвам късмета във всякакви сайтове за запознанства и application-и като Tinder и т. н.

Имах що годе някакъв успех и няколко кратки връзки, но сякаш не мога да намеря подходящ човек за мен. Имам се за интелигентен, нормално изглеждащ, имам хубава работа, собствено жилище, супер много интереси и идеи, които искам да споделя с някой, но колкото и странно да звучи онлайн не мога да намеря нито едно нормално момиче/жена...
Бях с по-малки от мен, бях с по-големи... попаднах на всякакви кифли и надути интелектуалки, попаднах на всякакви "номади" и хипстъри, които живеят от днес за утре, но така и не попаднах на човек който знае какво иска и който има с какво да ме впечатли освен някое duckface селфи и снимки от поредното пътешествие до някоя европейска столица...

Та сега съм решил, че може би трябва да се опитам да намеря контакти на живо и тук идва въпросът ми - как и къде?

Отписал съм всякакви барове и дискотеки, понеже не вярвам, че ще намеря там човека който търся.
Първото което ми идва на ум са уроците по танци, понеже съм чувал, че доста хора се записват с тази цел, но въобще не си падам по танците и не мисля че би ми било приятно. Може би някой курс за езици или уроци по музика/музикални инструменти или нещо такова?

Ще се радвам да чуя предложения за занимания, при които мога да срещна нормални хора.

М28

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3e7f7ba138
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз това се чудех преди време. Питах за сайтове за запознанства, препоръчаха ми романс.бг. Има доста нормални мъже ( жена съм, с мъже пиша :), та предполагам, че и жените са такива. Изглежда обещаваш сайт. Ползвал ли си го?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 66431ca54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма подходящ човек, рано или късно всяка жена ще ти омръзне. Ако си решил да се жениш - не го прави, това е най-голямата грешка за един мъж. Моят съвет е - бройкай си гаджетата, прави секс и си живей живота. Не се тормози с излишни глупости.
Най-близките ми приятели са точно такива и всичките са щастливи. Познавам и мъже които се ожениха - браковете им се разпаднаха, жените им избягаха, а нещастието и депресията ги съсипаха.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: eaa2291db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Н2, съветът ти е добър, но ако си под 30. Не създадеш ли семейство, деца... в един момент ще си зададеш въпроса: " Защо живях?" Времето лети много бързо. Жалко ще е да си самотен цял живот.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b4ed45457e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вечният въпрос без конкретен отговор. Зависи от интересите ти. Аз например харесвам танци и ги посещавам от 4 години, но с цел забавление и разтоварване, макар че веднъж поканих на кафе една мацка, с която не се получиха нещата. Всичките ми приятели с гаджета обаче са се запознали с тях в университетските си години или на работа.. Нямам лично познанство с човек, запознал се с гаджето си през сайт за запознанства. Аз съм приел, че може и да не срещна подходяща жена за мен, ставам на 30 след 2 месеца и не съм излизал на среща от 3 години. Общо-взето винаги е имало стари ергени, както е имало и стари моми. Трудно е за приемане, че може да си сред тези хора, но не е невъзможно. Гледам да си доставям удоволствие по други начини - чрез общуване, хобита, излизания с подобни на мен хора, дори работа и тн.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d60bd98acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На днешно време е трудно да намериш истински човек за брак. Освен да се регистрираш в някакви сайтове за запознанство. Или пък да се запишеш в курс по чужд език. Но и това не е гаранция, че ще намериш твоето момиче. Може би по-често да излизаш с компания приятели на заведения и там да се запознаеш с някоя дама...

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8d8ee411d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Толкова оптимистично ми звучиш. Аз съм необвързана на 27г., струва ми се много трудно да открия човек, който да ме впечатли и заинтригува. Никога не съм се влюбвала силно, но пък съм лоялна към половинката си.
Какво точно търсиш в една жена? Какво те впечатлява и заинтригува?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0ea1d34585
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Хм, пич, сложен въпрос. Аз съм малко по-голям от теб и имам същият проблем - няма къде да се срещам с жени. Освен това повечето вече са сериозно обвързани. И аз много често напоследък си мисля за танци, но изобщо не обичам да танцувам и нямам никакво желание. Последните около 3 години се оглеждам усилено, резултат обаче никакъв, ако не броя едно момиче на около моята възраст, което много ми хареса и което виждах почти всеки ден. Положих доста усилия да разбера повече за нея и се оказа, че е омъжена от 4 години. Пробвал съм, когато имам време чрез общи приятели във фейсбук просто да видя какви свободни жени има, но отново почти нищо. Делят се общо-взето на омъжени и тип кифли. Нито една двете опции не ме устройва. Чрез общи приятели не става. И там всички са сериозно обвързани. Ако има някоя свободна, там си говорим за някакви сериозни крайности, като злобна, нагла, невъзпитана, мързелива и т. н. Поне аз на такива попадам. Така, че ако намериш някакво решение, може да го споделиш:)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a98506753e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 2, аз пък познавам такива, които са свободни да "бройкат" и нещастието плюс депресията ги довършват. Та няма универсално лекарство - и бройкането свършва, когато усетиш какво пропускаш или венерическата болест ви раздели.

Моят жизнен опит ми казва, че ако някой търси жена, значи му трябва такава. Ако нищо не търси, значи в момента е задоволен. Това е като с глада - сега го няма, но рано или късно се появява. Така че ако аз не съм гладен, няма как да посъветвам някого да вярва, че и той не е. Номерът е някой ден да не се превърнеш в патетичен сваляч на средна възраст, (почти) всичко останало в сексуално-любовен аспект е приемливо.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6b37fbb257
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Според мен се запиши да доброволстваш - 90% от доброволците са млади момичета, при това обикновено добри, мили, умни. Познавам много такива и някои си търсят мъж :-) разгледай в ТаймХироус, има много опции и просто пробвай някоя :-) Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 37311aab06
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хората търсят забавления, а не любов. Много от тях могат да купят букет цветя, но не и да покажат и дарят любов. Търсят атракция, материално подсигурена връзка. Бъркат го с любов. Но не е.

Ето, аз съм срамежлив и това не е качеството което искат момичетата. Те искат приказлив, нахакан.
Но просто искат. Искат да не е такъв, да е онакъв и т. н.

Но не казват най-важното, защото явно не го искат, а именно любов.
Заети да искат толкова много неща от едно момче, че се самозабравят накрая и си губят фокуса от любовта и не търсят отговор на въпроса какво е това любовта, а просто искат.

Искат човек с чувство за хумор, да знае какво иска, да не пуши, да не пие, да е забавен, позитивен, да обича животните, да си допадаме заедно, общ възглед за живота да имаме и т. н.

И търсят точно определени качества в новия човек отсреща, с който са се запознали някъде.
Нямат желанието просто да опознаят човека отсреща.
Видят ли, че тоя е срамежлив- не, не става, не отговаря на първото ми изискване.
Видят ли, че не обича животните, няма домашен любимец- не, не става, няма да ми се грижи за кучето добре, или изобщо.

Просто един списък за пазаруване са си направили и обикалят и търсят и четат етикета и ако нещо липсва или не е наред, край!

Така няма как, много момичета, няма как да си намерят някой, който наистина да ги обича.
Самонадеяно търсене на половинка с очаквания за любов.
Не става така.

Трудно се заговарям с хората, но получа ли студено отношение или нежелание за обръщане на внимание, просто спирам да се мъча и явно да губя времето на хората.

Но реших да бъда себе си, пък което момиче, прояви интерес към мен, тя ще си го покаже. Макар и да забелязва, че трудно започвам приказка с нея и често пъти са кратки приказки и рядко прерастват в горе-долу дълъг разговор. Примерно. Не съм пълна риба :D

Бъди себе си. Не се насилвай да се запознаваш с хора и да си създаваш някакви очаквания. Не се опитвай и насилва да правиш впечатления на хората.
То правилните хора в живота ни, не ги избираме и намираме сами. С течение на времето, бавно и без никой да бърза, живота ни среща с тях-с правилните.

Момче-25

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: daa9263ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От Автора:

До номер 1 - да, знам за романс. бг и имах регистрация там преди известно време. Като идея ми се стори добре, но сякаш повечето потребители не са активни или са фалшиви и общо взето не можах да си "харесам" никоя. В момента общо взето вися в okcupid и tinder.

До номер 6 - това е сложен въпрос, но предполагам че има няколко неща които ми правят впечатление: търся що годе силен човек, човек който знае какво търси и единственото, което му липсва е любов, търся някакъв вид баланс, не мога да живея с някой който разчита на мен за абсолютно всичко и няма собствено мнение, но от друга страна не търся и някой който ще се опитва да налага постоянно мнението си.
Харесвам хора, които са страдали поради каквато и да е причина или са се борили, за да постигнат това което са - това са хора които могат да оценят това което имат.
Много ценя честноста и лоялноста в една връзка и търся човек, който може да е открит с мен и да сподели всичко което му е в главата.
Търся някой, който не е живял в пещера през последните години и е запознат с цялата интернет култура, някой който знае поне английски (а се оказва че страшно много хора не знаят дори един чужд език), някой който ще разбира шегите ми и препратките ми към популярни хора, групи, събития, филми, сериали и т. н. а не към последния епизод на VIP Brother примерно...
Някой който търси да се самоосъвършенства и знае, че човек никога не спира да се учи и да се развива както в кариерата си така и като личност.
Естествено, че ме впечатляват всякакви общи интереси като музикален вкус (алтернативна музика), технологии, дизайн, музиката като изкуство (да умееш да пееш или да свириш на инструмент винаги ме е впечатлявало много), екстремни спортове, умерено пътуване... но вече не мисля, че ще открия някой който да си пада по същите неща :)

Излезе доста по-дълго отколкото очаквах.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 66431ca54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 2 съм.
номер 3, с коя да създам семейство? Ти имаш ли представа какво е мисленето на днешните момичета на възраст между 16 и 28 години? Колко гаджета си имал и с колко жени си излизал? Защото ако нямаш опит, просто замълчи.
Ще ти кажа набързо:
Много са лесни, стига да знаеш как да им подействаш. Всяка която е добре изглеждаща си има няколко мъже за секс и няколко балъци които й свалят звезди по чата във фейсбук, и ги сменя когато й омръзнат. На 20 години вече има поне 10 бройки, и с времето се увеличават. Когато стане на 25 вече се оглежда за някой с когото да създаде семейство. До вчера си е отваряла краката за кеф, но на теб ти казва - ааа, ти ще си ми съпруг, трябва да ме обгрижваш, трябва да ми сваляш звезди и аз за награда ще ти пусна.
За щастие, отдавна осъзнах как стоят нещата и реших от кой тип мъже искам да съм. Пък ти ако искаш й сваляй звезди, после аз ще й сваля гащичките докато теб те няма, защото винаги така се случва с "добрите момчета" и "свестните им жени".

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3148dfce7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Знаеш ли, прекалено си капризен...Все едно избираш скъпа вещ, а не човек до себе си. Млад си, но си с разбирания на стар ерген.Какъвто и ще останеш, може би...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f35b84bbb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Аз се влюбих в автора! Жалко, че е забранено оставянето на координати тук...
Ж 23

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 97a241ae84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Номер 12 много клишета.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4f1ba82e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Пробвай с танците, много е забавно.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 66c882e3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От Автора:

До номер 9 - Благодаря. Не е лоша идеята за time heroes. Разгледах сайта и някои от каузите ми допаднаха, но други не толкова.

До номер 12 - Има някаква доза истина в това, което казваш, но също така не можем и да генерализираме казвайки, че едва ли не всички млади жени са леки и т.н.

До номер 13 - Ами да капризен съм. Знаеш ли защо? Защото вече опитах да правя компромиси със себе си и минах през няколко безмислени връзки и просто нямам желание за повече.

До номер 14 - Да разбирам, че все пак има някой с подобни интереси? :) Не могат да се оставят координати, но както казах съм в okcupid където няма много българи...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4c0ce95e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Да, 16 е прав - пробвай с танци. Ама, не ти харесвали танците, не обичаш да танцуваш... Е, като се налага, ще заобичаш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4c0ce95e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До № 14. Винаги има начин, ако много искаш нещо. Координати са забранени, но можеш за му определиш среща на някой музикален сайт, да кажем, във Vbox7, или You tube, под някоя определена песен... Шанс е все пак, не го изпускай.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a98506753e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Къде сериозно, къде на шега: ако ще се ориентирате чрез ОкКюпид, имайте предвид, че както са тръгнали постоянно да спират различни опции на сайта или ще го закрият, или ще го обединят с някой друг. Та ако ще се засичате там, е добре да бъде бързо, защото знаеш ли какво мисли господин Илай Зайдман, CEO-то им? Или пък собствениците на сайта, които са собственици и на печално известния Match. com. Там май единствено кихането пред компютъра по време на разглеждане на страницата още не е платено. Само да създадат детектор за засичане на кихавици... ехаааа! Иначе интересен избор имаш - наистина там българите сме малко.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 67350a3627
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторе, има много такива хора. Момиче съм и съвпадам с повечето от нещата, които си описал в коментара, познавам и много такива хора около мен. Само че съм по-малка от теб и вероятно хората от моето поколение (или поне тези, с които аз общувам) са по-отворени към живота и с по-разнообразни интереси. Може би жените около твоята възраст, с които общуваш, са вече изхабени и уморени от работата и от живота и нямат енергия и време за екстремни спортове и свирене на музикален инструмент.
Може би се огледай за жени с 6/7 години по-малки от теб.
Идеята с time heroes e страхотна - хем ще направиш нещо добро за някого, хем ще получиш личностно удовлетворение, хем ще срещнеш интересни хора и може някой от тях да е твоят човек.
Наистина супер идея - самата аз разгледах сайта и се заинтересовах, даже мисля да се включа в някоя кауза (не, че ще си търся гадже там, хах :D). Хора, правете повече добро, мислете по-често и за другите и позитивната енергия ще ви се връща. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 66c882e3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От автора:

До номер 20 - и аз забелязах че липсват доста от опциите, които ги имаше преди няколко месеца когато последно го ползвах. Спрях се на него защото забелязах, че има доста повече интелигентни момичета, но също не липсват и странни птици като феминистки, веганки, бисексуални, пансексуални, демисексуални и всякакви други модерни сексуалности...

Но както и да е. Доста се отдалечихме от темата :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8eae8cf85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Ето мее.. И аз това се чудя къде да се намерят свестните хора. Аз съм си вкъщи и на работа...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 66c882e3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От автора:

До номер 23 - и моето ежедневие е същото. Вече дори започвам да се замислям да сменя работата само и само да се запозная с нови хора...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 55d8f03b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз съм в същото положение, по-голяма от теб и да с генерални компромиси не става. Аз съм се примирила, че ще остана сама. Единственият, който ми харесва е един преподавател от университета, но той май ме възприема като бивша негова студентка само. Виждам го от време на време, но някаква инициатива от него няма, само добре възпитано отношение или забелязвам да ме гледа и да се усмихва, но нищо повече. Няма друг човек, с който да си поговоря на някакви културни теми, да имаме общи интереси, но очевидно той не проявява същият интерес към мен...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker