Дали иска да бъде с мен.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали иска да бъде с мен..
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 5525 пъти
Заедно сме от 2 месеца и половина, в началото беше прекрасно, както винаги.. Той ме търсеше постоянно, обаждания, смс-и.. Само че аз съм по-скиптично настроена към мъжете и не мога бързо да се доверя на някого, та се държах малко по на страна. На третата седмица когато бяхме заедно седяхме на маса и той се обърна и ми каза, че ме обича, а аз му се изсмях.. да, знам.. грубо..просто съм с предувеждения..

Само че в момента не мога да разбера какво става.. дали аз започнах да хлътвам и да се обърквам.. Миналата вечер бяхме в тях и той пред мен се обади на бившата си приятелка, питах го защо го прави, а той ми заяви за да не криел от мен, е, да добре, но на мен не ми е приятно, още по-малко да ми каже че се чуват всеки ден, а после да ми твърди миналото с настоящето няма нищо общо, какво.. и аз ли да почна да звъня пред него на бившия, е, не е ли детинско, какво ще постигна с това, само едно излишно раздразнение.. Като дете ли се държи, иска да ревнувам ли? Не разбирам тези мъжки прояви на какво се дължат и с каква цел са..

Изминалият уикенд прекарахме заедно, беше много хубаво, казваше ми мили думи, правеше красиви жестове.. Ако не му се обадя един ден на следващия получавам смс от рода на: ти май ме забрави вече? Добре де, щом не съм му се обадила, той малък ли е да вземе телефона и да ме набере.. Страх ме е че ако само аз започна да вземам инициативата, той ще се отдръпне от мен.. Направо съм тотален блокаж вече..

Снощи му се обадих и отидох в тях, чудя се днес да направя ли същото?!?.. нямам идея каква ще му бъде реакцията, дали иска да бъде с мен.. Отивам няма целувки няма прегръдки, а само закачки, като децата, а щом си легнем вечер и заспим идва до мен и ме прегръща цялата и ме целува по раменете, гушва ме и заспива, ако спа през деня, а той е буден, кара всички да пазят тишина, ако му кажа че ми е студено вечер-завива ме, прегръща ме, топли ме.. Дали и двамата не сме сигурни в отсрещния човек, дали и той си задава същите объркани въпроси като мен!?.. Не съм от хората, които вярват в любовта и съм си изградила една стена пред сърцето и на никого не съм позволила да я прекрачи, ами ако сега съм съборила няколко реда от нея... просто.. съм объркана...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: fc86357ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не виждам какъв е проблема тука.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 43a0b558ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжете мила са прочетена книга една маика ги ражда и една маика ги възпитава делят се на 3 наркомани пияници и егоисти.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: c20c8c4e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   здравей,
ей, 1. проблема е, че мъжете са лицемери и не се знае на кой да се вярва и от кой става човек, ето това е проблема.
Мила, искам да ти кажа само, че или се отпусни и да става каквото ще, или се отдръпни. Така да си играете на котка и мишка не е работа. Бих ти казала и да поговориш открито с него, но той ако е решил да си те мами, няма да ти каже "да, лъжа те". Така, че или цялата отрова на екс или не я почвай! Може и той да е твоя човек, знам ли. Уф, аз май само те обърках. Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: af275b4a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами миличка докато не се отпуснеш няма как да се получат нещата. Никой не те кара да разрушаваш стената пред сърцето ти, но просто бъди по-мека, по-мила и може би нещата ще се нормализират. А и по принцип нещата в една връзка са перфектни поне до първата година или дори две след това би трябвало да идват проблемчетата. Несигурността. Не знам поне при мен е така. Ами при всички случаи желая ти много късмет и дано всичко да е ок ;) :)

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: a7db1c736a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 3, на теб искам да ти кажа, че и от мъжете и от жените има лицемери и свястни. Няма нищо вярно в това едните да превъзнасят своята "партия" или, че все пак са по-добри.

А авторката: съветвам те да седнеш, спокойно да говориш с него и да го пипиташ сама - въпросите, които си написала по-горе.

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: e9782a5303
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката: не знам как, но в момента всичко е коренно различно, мисля че започвам жестоко да се влюбвам в този мъж, а и той не по-малко в мен. Сега всичко е прекрасно, надявам се и за в бъдеще да е така, благодаря на всички и успех, намерете своята любов и бъдете щастливи с нея! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 78ff922b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   .Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
4.Месецът ти на раждане 5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
6.Напиши името на човек от същия пол като теб 7.Любимото ти число
8.Калифорния или Флорида
9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът 10.Напиши желание.


Отговорите:
1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал: Червено - Ти си жив и изпълнен с любов. Черен - Ти си скромен и агресивен. Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие. Син - Ти си човек със спонтанен характер. Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3.Ако инициалът ти е: А-Р - Имаш много приятели и любов в живота Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне. С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през: Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, който не си очаквал. Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго. Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени. Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа.
5.Ако избереш: Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много промени и ще се радваш на тях. Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш: Калифорния - Обичаш приключенията. Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш: Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран. Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснеш това в друг форум до 1 час!!! УСПЕХ!!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker