Прекалена красота за момче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прекалена красота за момче?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2248 пъти
Искам да питам как приемате едно момче когато има почти женска красота без да е гей? Аз се дразня понякога че ме оприличават на такъв, а просто чертите ми са повече детски и женствени, имам тъмна чуплива коса и зелени очи и съм дребен и слаб имам много фино тяло със съвсем лек релеф. Общо взето момичетата много ме харесват, това е добрата страна, но и много ме мислят за гей или емо и ме закачат и мъже, което как бих могъл да избегна? Плюс това ме е страх да се обвържа с някоя защото ще е с мен заради външния ми вид а не заради вътрешното ми аз. Други момчета са искали да ме бият пак заради това и мислих да започна някакъв силов спорт, но ме е страх че ще ми се подиграват другите в залата. Иначе тренирам бягане и карам колело, нищо сериозно. Какво да направя за да съм по незабележим по улиците? Не искам да си режа косата или да се обезобразявам сам по някакъв начин, но не виждам друг вариант?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4a59529296
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тренирай и се храни,за да заякнеш. Да не ти пука кой за какъв те мисли. Важното е ти да се харесваш. Ако решиш промени прическата си,за да се видиш по друг начин,все пак ще порастне пак.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 56f78fc7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разгледай сайта на bb team и потърси диета за напълняване, след което се запиши на фитнес, без изобщо да се притесняваш. Хората отиват там, за да тренират и ако някой те бъзика, то той си чист тъпак, на когото не си струва да обръщаш внимание. Обикновено иде реч за разни прости ганьовци, които смятат за мъжествени само хайдушкия мустак, шкембето и миризмата на пот и лук или да се назобиш като животно. Или просто завиждат. В крайна сметка го направи преди всичко за тонус и личното си здраве.
Рядко хората се замислят, че това да си красив, също може да носи неприятности, но е определено по-добре отколкото да си непривлекателен. В този смисъл използвай добрите си гени и се развивай още повече - спорт, четене, хобита и каквото те влече.
Не се притеснявай, че момичетата те харесват само заради външния вид. Няма какво да се лъжем - физическото привличане е много важно за една връзка и е нормално то е да е първото нещо, което да забележим у някого. Изглеждайки добре, привличаш много женски погледи и съответно имаш по-голям избор, така че сред простите кифли, 100 про ще се появят и читави момичета. Просто преценяваш и отсяваш.
За набезите от мъже не знам какво да те посъветвам - режи ги любезно, но радикално. Имай предвид, че някои са страшно нахални. Двама мои приятели имаха случаи, в които Денди ги нападна на някакви пейки, но го обърнаха на майтап и сега просто си се хилим, когато се сетим. :)
Не си режи косата и не се крий в никакъв случай, а гради върху това, което вече имаш. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 35bf834ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Единственото, което можеш да направиш, е да се пострижеш много късо, не знам защо не искаш... А ако отидеш на фитнес никой няма да ти се подиграва, защото всеки е бил така, когато е започвал.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 66c28a65ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм спортист и съм атлетичен, едното ми око е леко притворено и все ме мислят за побойник и странен персонаж, така и никой не се замисли, че може да е здравословен проблем. Други пък много завиждат на физиката ми. Нисък стандарт! Той озлобява българите и ги превръща в ограничени коне с капаци и безмилостни съдници. Неосъзнатите хора робуват на стереотипите.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 65b6221b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Хaххaхa, споко слaдурче, не си чaaaк толковa неотрaзим. Жените хaресвaме едри, мускулести мъже. Ти си просто нежничко тaковa и товa те прaви "слaдък" но не знaчи непременно желaн кaто мъж. Зa съжaление скоро ще ти се изясни товa и ще мечтaеш някоя дa те зaбележи и пожелaе зa връзкa.
Имaме във входa едно подобно момче, сaмо че е синеоко. С едни дъълги извити мигли и перфектни устни, с чернa чупливa косa... кукличкa :) много му се рaдвaме, aз си го щипкaм по бузите кaто мaлко дете (нa 22 г е) но НИКОГA не бих го пожелaлa кaто мъж. Тa той изглеждa кaто крaсиво момиче...

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d5fff50bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   За да си криеш вида носи качулка. Прави същото и в залата - дълги ръкави, торбести дрехи.

Другото е тренинг и храна. Ако ядеш по една пица с кола на ден и караш колело, маса няма да добиеш. Почваш с упражнения за тялото като лицеви и набирания.

https://www.youtube.com/watch?v=lmddL6FF3zs

Калистениката ше ти оправи проблемите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fa06f6b56f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Досега не съм чувала някой да е прекалено красив. Не прави глупости с лицето си, ако ти харесва да спортуваш някакъв силов спорт - спортувай, никой няма да ти се подиграва за това. Не виждам къде ти е драмата. По-скоро се фокусирай върху натрупването на мускулна маса и по-яко тяло и това ще компенсира "женственото" излъчване на лицето.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 93756a6d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Точно това ме дразни също в жените, което е написала N 5. Чувствам се супернеудобно когато ми казват същите неща–"Аууу колко си сладък", "Сладурче", "Сладкишче" и подобни гадости. Не съм избирал как да изглеждам и определено не съм искал женска красота и дребна структура на тялото. Това не ме радва, и не мислите ли че жените вместо да направите комплимент унижавате момчетата по този начин? Аз поне съм се чувствал унижен. Не всеки може да изглежда "мъжкарски". Това, че момичетата в класа ми примерно всички ми се натискат също знам че е заради това, че съм "сладък" и как да бъда с такова момиче, за което ще съм като нейната играчка? Как да намеря нормално момиче за приятелка, което ще ме приема като мъж и насериозно, а не да ме "щипкат", гушкат и целуват и да си правят селфита с мен сякаш съм бездушен манекен в магазин. И момчетата ме мразят заради това. Страх ме е и от мъже които ме закачат, в инста и фб непрекъснато ме питат дали съм гейче и като кажа не мислят че ги лъжа, блокирал съм доста такива. А ако си отрежа косата просто няма да отива на лицето ми и ще стои смешно.
Автор

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9c38265311
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Какво ще правиш, трябва да си решиш сам, но направи така, че другите да те уважават. Да не се лигавят с теб, като разните там кифли, една от тях дори тук се е изявила под №5.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6f368859a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Номер 5, аз като мъж, който си знае цената никога не бих се занимавал с пикли като теб с такова мислене. Вместо да го мотивираш момчето и да му дадеш увереност като жена ти го смазваш с думи. Харесвай си едрите, напомпани мъжаги без грам сиво вещество в главата и една крушка не могат да сменят и живеят при мама и тате да им плащат сметките за да имат пари за хранителни добавки. И после ревете, че мачото ви е посягал и ви е изневерявал. Брат бъди естествен, честен, самоуверен с това че имаш мозък и можеш да бъдеш опора на една жена. Момичето което търси тези качества ще те оцени и появи.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 65b6221b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Н 11, знaчи едрите, хубaвите мъже зaдължително сa прости, родителите им ги издържaт, пък и бият жените :) еей, лошо нещо е зaвисттa, дa знaеш. Хубaво е, че си "знaеш ценaтa" според мен, но aз и две стотинки не дaвaм зa теб. Дaно те "купи" някоя, aмa нaдaли.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9ed4d03fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   12 - Не, имат и 5-10% от тях, които не са толкова лоши, но болшинството е изградено от предимно недорасла деца, които и мислят, че всички се възхищават на екшън филмите от 80те години и че мътренията е най висшата философия.

Авторе - ако ти се тренира, моля те, избягвай масовите тренировки в залите за "маса". Искаш да имаш тяло, като модел на бельо, а не като но горила. Жени, които само ръцете са им в главата, заслужават мъже, които мислят само за гърдите им. Такава не ти трябва.
Да, в момента продължаваме да сме в някаква морално-културна тъмна епоха, където някой може да те нападне, дори и физически, не само вербално, защото носиш блейзър, а не горнище с логото на Nike, дори а е с двойно к. Няма да забравя, когато бях в една кръчма, по случай рождения ден, как чух едно умопомрачително просташка песен, в която се пееше:
"Да имаш готина жена
ти внимавай със това!
Ако си под 100 кила,
ще ти я вземат хей така!"

Моят съвет е следния - смени си обкръжението, работа, приятелите и всичко. Вярваш или не, дори и в това време, на всеобща идиотщина, дори и в нашата страна, в моментното и състояние, има кръгове, които не са обзети от мускули, силиконов и безкрайна глупост.

И не се притеснявай, за това, че момичетата ще са с теб, заради външния ти вид. Дори и да не се получи с една, ще ти е лесно да си намериш друга. Рядко се случва, на хората, да намерят партньор за цял живот от първият път.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6f368859a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Номер 5 хубаво е. че не даваш и 5 стотинки за мен, защото пред теб има десетки други, които измерват красотата на един мъж в качествата му и отговорноста към думата му. И изобщо не ми липсва женско внимание така, че нямаш шанс.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8eeb008d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторе, не се връзнай на лаещи мелези, карай го лежерно.

Има си хора за всичко. Високи, изключителни, чувствителни, ниски, богати, всякакви. Дори има и нещастници, които изпитват удоволствие от това, да тормозят онлайн някое дете, което иска съвет.

Ти си си ти. Ако не си харесваш вида, направи нещо по въпроса - къса коса и примерно калистеника (вече бе споменато). Пробвай ако искаш плуване или гимнастика, тези спортове изграждат добра и естетична физика.

Погледни хора като Йордан Йовчев - по-дълго лице има, челюстта му не е точен квадрат, не е висок (160 санта), не е и реално едър. Това спря ли го? 6 поредни пъти олимпиец - говорим за атлет от свръхсветовна класа. Бицепсите му не са 2 метра широки, но са достатъчно големи, за да бъде легенда. Мислиш ли, че му пука за това, какво някаква елементарна селянка без базово възпитание мисли за мъжествеността му? Такива ще му се молят да му седнат отгоре, ама друго освен сифилис не могат да му предложат.

Бъди над нещата. Ти нямаш на кого да се доказваш, никому не дължиш каквото и да е. Каквото правиш, то го прави, защото на теб ти е кеф. Градиш личността си, даваш напред. Това, че някакъв пес се е разлаял (тук или в училище), какво толкова? Помиярчето лае по 100 коли на ден - всичките го подминават, то си остава същия мелез. Караш по магистралата на живота и не те грее.

peace nigga

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d2d8c66934
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Какво приказват скучаещите хора, когато минем покрай тях. Или защо трябва да спре да ни пука как ни виждат хората.
/Мили модератори, целя да представя хумористично нещата за да разсмея малко автора, който нещо се е притеснил. Моля да го одобрите :) /

1. Относно външния вид

Привлекателна жена - глупава кифла, която гледа само в портфейла на мъжа, прекарваща времето си в козметичните салони. Абсолютен боклук, неспособен дори да сметне 2 2. Като я гледам и силикон си е сложила. Малеее, такова нещо и с пръчка не искам да пипам. Колко ли венерически болести има?

Непривлекателна жена - невероятно, че в днешно време са останали толкова неподдържани жени. Срамота е! Гаранция има и целулит /Вариант 2 - на анорексичка прилича. Само това ми трябва, по болници да я разхождам/. Бляк, гадно ми става само като я гледам.

Жена с хубава кола - гледай я тая курва. Кой ли я опъва, че й е дал и такава кола да кара? Няма да я закачам брат, че кой знае каква мутра ще ми се изтърси после да ми търси сметка.

Жена с ниски финансови възможности - тая не може сама да се оправя в живота. Ще трябва и нея като дете да я гледам. Мани брат, гаранция е златотърсачка, ама още не я е огряло.


Мускулест мъж - малоумен нацепен батка. Ей такива много ги мразим. Пълни идиоти, мислещи само как да се напомпат.

Немускулест мъж - виж го па тоя, ще се счупи. Сега как може на 25 години да се остави да прилича на деветокласничка. Ха-ха заеби го тоя.

Мъж с хубава кола - да се радва, че баща му е богат, иначе е абсолютен пикльо.

Мъж с ниски финансови възможности - нищо мъжко няма в тоя. Истинския мъж трябва винаги да има амбиция за повече!

2. Ако случайно сте във връзка

С привлекателна жена - тая курва се е обвързала? И то за тоя ли бе? ! Еееее, кажи честно.

С непривлекателна жена - тоя па! От няма и къде се хванал с тая. Ха-ха смях в залата. Явно е смъкнал критериите.

С привлекателен мъж - и какво намира в тоя сопол? Е да хубавичък е, ама за сметка на това не може да вдига като Веско 120 от лежанка.

С непривлекателен мъж - гледай я с какъв пъпчив педал се е хванала. Ей ма, толкова ли не можа нещо по-сносно да намериш?

Заключение:

Без значение как изглеждате и с какво се занимавате, вие винаги попадате в някой стереотип. Неизбежно е. Не може да се угоди на всички. Сайта е залят от теми, в които авторите се комплексират от разни бай Ганьовци. Но наистина ли ви интересуват? Нека говорят, нека се смеят. Казват, че смеха е здраве. Мили момчета/мъже, ако не ходите на фитнес ще се пръскат от смях по ваш адрес. Бъдете добри и удължете живота на бедните душички, търсещи само малко забава. Същото важи и за дамите. Какво по смешно от жена с малки цици? Или с 5кг под/над нормата?
Авторе, важното е да сме живи и здрави. Всички останали неща са дреболии.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 31ae170a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ехххх да явно е труден живота на красавците... ама как да знаем всички тука едни грозновати сме се събрали.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 31ae170a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Дай поне една снимка да те видим, чак ми стана интересно каква е тази невиждана и нечувана красота, че така да се жалваш

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 93756a6d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Благодаря на 9, 11, 13, 15 и 16 просто ми е тъпо какво означава "мъж" за жените. Ако не си едър и висок и не можеш да се биеш не си мъж ли? Както има разни типове жени така има и мъже, примерно с какво някой нацепен и грубиянски тип е повече мъж от мене? А момчета като мен ни изкарват "гейчета" и "сладурчета" и се държат с мен като с олигофрен. Това ме дразни и нямам самочувствие въпреки че сигурно трябва. На запад когато си красив те уважават и никой не ти се подиграва за това, а тук обратното трябва да се криеш, за да не ти лепят обиди като "гей", "много си нежен", "женчо", "момиченце", "лигльо", "ходи тичкай при майка си" и жените да се държат сякаш си бебе на 5 години. Защо е така?
Автор

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 673fddfb11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Охх, не се връзвай на тъпаци. Погледни от добрата страна -ще предадеш красиви гени на децата си.
Тъй като една (ще пропусна епитетите) дама те оплю по-горе, сякаш си виновен за това как изглеждаш, аз като момиче пък да кажа, че много ме кефят дългите коси. Подивявам направо. Не я режи.
Писах по-горе вече, ако си харесаш спорт - запиши се. Ще споделя една тайна: най-голям ефект от спорта има, когато се прави за кеф и с желание. Тогава не мислиш какви нормативи трябва да покривш за днес, а просто си прекарваш приятно и резултатите пак се постигат.
И не на последно място, пак от женска гледна точка, най-важното, което гледам в един мъж, са личностните качества и характера. Ако си пасвам с някого като характер, даже да не е хубавец - ще го взема, а какво остава ако е супер красавец... :) Със сигурност никоя няма да те върне заради това.
Правилното момиче ще те оцени заради качествата ти като мъж. Просто се научи да отсяваш не отразявай злобните комплексари, които ти завиждат.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8eeb008d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   На последния ти въпрос, Авторе:

Не, не е така само тук. В САЩ също ще ти се подиграват, в Германия пак ще те еб*ват. Ако си въобразяваш, че простащината и мачовщината са уникални само за този географски регион, то ти си доста наивен.

Разбрахме че си хубавец, не е нужно да го напомняш толкова често, става вече наистина хомо-еротично.

Ето къде ти е проблемът: няма "прекалено красив" мъж. Има обаче прекалено сладичко момченце.
Основната мъжка черта не е външната красота, не е и портфейлът.

Характерът. Увереността. Това са най-важните качества на един мъж. Мъжествеността е въпрос на излъчване, на авторитет. Кое ти звучи по-мъжествено от двете:
"Дойдох. Видях. Победих. " - Цезар
"Браааат, да знаиш колко протийн бохах вчера, браааат! " - Жорко

Помисли малко: какво те докара тук? Искаш съвет, срамуваш се от външния си вид - нито си очилат, нито си дебел, нито си инвалид, нито си импотентен. Но нямаш и грам увереност! Нямаш характер - оставяш някакви лекета да ти влияят на самооценката. Сам си призна, че онази пръчка №5 те е засегнала. Единственият случай, когато ти трябва да се чудиш дали човек от нейния калибър те е засегнал с нещо, то е след като си ѝ пръснал черната череша, подхвърлил си ѝ 2 лева и се чудиш дали в широката хралупа между краката ѝ не живеят срамни въшки.

Оставяш тъпизмите на други хора да те определят като личност, до такава степен че си готов да се променяш, защото не се чувстваш удобно в собствената си кожа и се самосъжаляваш. Това, мой човек, не е мъжествено. Никак. И затова този омагьосан кръг продължава.

Можеш да продължиш на това дередже и да чакаш някоя принцеса на бял кон да те спаси.
Или.
Игнорираш циганьорите. Градиш характер.

Изборът е твой.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 87ce3ba24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Всъщност аз съм сигурен че "кварталните батки", напомпаните анаболи мутри които се правят на яки мъжаги са много по страхливи от момчетата, които те обиждат и са пълни комплексари! И жените които ходят с такива типове също! Мускулите са примтивни, животински и такива мъже повечето са побойници и са от миналите векове! Сега не е важно да си физ силен че да си мъжкар, а да си модерен, интересен, с много знания, да се държиш супер с жените и ако не им харесва това а си падат по нацепени динозаври с два пръста чело и мозък колкото грахче то си е за тях!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker