Нека да спи с която иска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нека да спи с която иска
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3171 пъти
Не знам от къде и как да започна.. Трудно ми е.. Не знам дали съм сигурна в това, което чувствам и в това, което искам да кажа. Като цяло не знам как точна да обоснова проблема си. Ще започна от самото начало.

С приятелят ми се познавахме от години. Живеем в един град, но преди сме били само на здравей и здрасти. Той имаше едногодишна връзка, а аз имах две годишна връзка, когато започнахме да си пишем и да излизаме по кафета. Понеже половинките ни бяха на далеч с него се сближихме много. В началото всичко тръгна като на шега. Бяхме любовници докато в един момент, той не се раздели с приятелката си, а нещата с бившия ми вървяха зле. Стигна се до там, че аз също се разделих с приятеля си и връзката ни от любовници стана официална и за кратко време доста сериозна.

Вече седем месеца сме заедно и от доста време живеем заедно (може би от 3-4 месеца). Може би, проблема е в това, че докато бяхме любовници си казахме доста неща. Той е голям женкар. Имал е доста жени и не знам дали това е проблема между нас, че му нямам доверие, след като знам как е тръгнала нашата връзка или може би в това, че е комарджия.

Пренебрегва ме стане ли въпрос за пари. Имахме доста проблеми и скандали заради хазарта и на казино мисля, че не е ходил през последните месеци или поне само си мисля. Постоянно играе еврофутбол и не че ме дразни това, но след секс вместо да те гушне и да легне до теб скочи ли да си провери резултатите от мача и най-вече като е спечелил и това го развълнува и те заебе сама е доста кофти.

Понякога се осъзнава. След еуфорията за печалбата си ляга до мен и ми казва, че съжалява, че просто бил превъзбуден, прегръща ме и заспиваме, но явно това не ми стига. От друга страна преди време си бях наумила, че ми изневерява. Ходеше да говори в другата стая. Веднъж случайно му звънна тела пред мен и на телефона му изписа "гъзелката", което малко или много ме подразни, но си премълчах.

Да колкото и да не ви се вярва се направих на сляпа, че не виждам какво става, поради простата причина, че исках да видя до къде ще стигнат нещата. От време на време проверявах телефона му и ми стана ясно, че са провеждали само два разговора. Нямаше никакви данни преди и след това, нито смс-си, абсолютно нищо. Беше ми ясно, че ако изобщо е имало нещо е било само секс за една вечер. От тогава си казах така: "Ако се чувства по-добре когато ми изневерява или го прави, защото може би му липсва нещо (ако изобщо ми изневерява).. свободен е.. Нека да спи с която иска.. стига да е доволен и щастлив. Но нека всеки път, когато го прави да поглежда в очите ми.. Нека види, че огънят, който пали в мен постепенно угасва. Нека разбере, че ще изгуби и малкото което има. Нека си спомни за това, когато ми предложи брак и за мечтите, които е имал"..

Да, всеки е свободен сам да избира пътя си и аз не мога да го спра. Може би, тук е момента да кажа, че съм на 23, а той на 27 и това което казах, че ми предложи да се омъжа за него е вярно с изключение на това, че за сега са само думи и нищо официално. Не знам какво ще ми кажете след всичко това, но аз съм оставила всичко на времето. Но понякога времето не стига. Както при пясъчните часовници. Изтича толкова бързо преди да си се усетил. Надявам се да го разбере преди изтичането му. Надявам се да не е прекалено късно. Колкото и да ги крия, мислено забавям изтичането му.. с малка надежда.. надежда, която има във всяко влюбено сърце.... Не знам какво повече да кажа, може би, пропускам още неща, които съм искала да споделя, но за сега е това. Исках само да споделя какво чувствам и мисля и олекна ми. И то много :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: e3b33fba95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само това, че си пада по хазарта е достатъчно, за да ти светне образно казано червената лампичка. Пристрастяването е много силно и почти няма отърване. Това води до загуба на пари, време и нерви.
А това, че може би кръшка и е доста небрежен, че явно послъгва, че не отчита какво чувстваш ти - е, че то много лампички светнаха, не мислиш ли? Ако при всичко това можеш да не изстинеш явно много го обичаш. Мнението ми е, че рано или късно ще направиш самооценка и ще разбереш, ча просто този мъж не те заслужава.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5bbe5fd929
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам какво положително виждаш в този човек и защо още си с него. Явно осъзнаваш, че има проблем, но ти липсва кураж да сложиш окончателен край. От мен запомни едно - вълкът козината си мени - нравът не. Примирението и мълчанието не решават проблеми, само ги задълбочават. Помисли си добре - такъв живот ли искаш за в бъдеще - живот в несигурност, в проверки на телефони, вечно треперене и питане "с коя ли е сега". А когато дойде детето и грижите около него. А когато се окаже, че парите които си заделила за памперси и пюрета, са проиграни на ротативката или в букмейкърския пункт? Млада си, не прави грешки, за които ще се каеш цял живот.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 29c11e4dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Благодаря Ви за коментарите и наистина се радвам, че си изразявате мнението. И към номер 1 и номер 2 ще кажа, че сте прави. Наистина прекалено много лампички светят и съм наясно с това и колкото да ме боли наистина го обичам много. Въпреки хазарта и съмненията ми, ако не бяха тайните разговори и да видя че няква му звъни нямаше да се усъмня нито за миг, че може да ми изневерява. Той е все още толкова мил и грижовен както в началото като изключим случаите когато спечели от еврофутбола и тогава забравя за мен. Знам, че може би греша като все още съм с него и може би, нямам смелост да го оставя. Винаги съм казвала, че съм силна жена минала съм през много неща, но до сега не съм се чувствала толкова влюбена и може би това е причината, която ме спира да се разделим.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 67340e4809
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, мило момиче. Прочетох историята ти и моето мнение е че това момче не е за теб. Друг ще срещнеш. Хазарта е нещо което не бива да присъства в живота му. Гледай напред и не си губи времето с такъв екземпляр. Млада си и живота е пред теб. Успех.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fafb4a97a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз пък ще кажа, че на всеки човек трябва да се даде шанс. Времето ще си покаже. Но е сто пъти по-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал от предпазливост. Давай смело напред, който не е опитал, той не е имал шанса да спечели. Може пък този човек да се окаже достатъчно силен и да преодолее зависимостите си с твоя помощ (нито зариването в пясъка, нито скандалите обаче биха били от полза за това). Намери начин, поговори със специалисти как да му помогнеш и се бори за него. Вие все пак сте в началото на сериозните си отношения и още нищо не е ясно. Ти го познаваш така, както никой друг и само ти можеш да му помогнеш. Това ще кажа аз.

Не бягай още преди да си опитала, дори да предусещаш някакъв неблагополучен край. Както казах, всеки човек заслужава шанс, а какво ще направи той с него, си е негов проблем. Ти просто му дай този шанс и виж какво ще излезе. Ако не се получи и той продължи със стария си начин на живот, а ти изстинеш, просто си тръгваш и гледаш напред с високо вдигната глава и със съзнанието, че поне си опитала. Ако обаче се получи, ще си една от малкото истински щастливи жени, защото знам за мъже, които от най-големите женкари, са ставали най-страхотните съпрузи, попадайки на правилната за тях жена... Искрено ти го пожелавам. Късмет и всичко добро.

П. П. Не знам какво толкова трябва да се плашат жените с "последствия" като децата, няма по-голямо щастие да гушнеш плът от твоята плът, пък било и с цената да го отглеждаш сама. В днешно време има детски градини, училища все пак и ако човек си постави за цел, обикновено изобщо не е чак такъв напън за една жена да отгледа сама дете, особено ако е запазила едни добри отношения с баща му и може да разчита на него за някои неща. Но аз пак ще кажа, че има достатъчно добри шансове изобщо да не се стигне до там. Отново късмет и всичко най-добро.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 654ef45cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Дааа бе номер 5 - дай му шанс да се олеее и тогава му търси колая... бих се изсмяла на мнението ти, но то не е смешно. И какво според теб очаква въпросната госпожица след година, две? Нека ти кажа - дете, безработен мъж, който няма грижа за пари в семейството, който го е грижа само за залозите му (от който вечно губи), дългове които и жена му трябва да изплаща при положение че пари няма, всеки път отнякъде изниква нова и нова изневяра, почти не се прибира в къщи... дали да продължавам? На много хора картинката им се изясни, само на авторката май не е, ноооо тя си го оправдава и сама си иска този живот, кои сме ние за да я спираме? Можем само да я предупредим, но и това не върши работа...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 29c11e4dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Номер 5 искам да ти кажа, че съм напълно съгласна с всичко което каза. Човек сам се бори за това което иска и съответно го получава. Аз се боря за това което имам. Няма да се откажа, защото по един или друг начин този човек ме е спечелил. Въпреки лошите му страни той ме е накрал да се влюбя в него и в повечето моменти аз съм щастлива с него. Искам да се обърка към номер 6. Упреквай ме колкото искаш. Може да си мислиш, че съм малка, но съм преживяла много. Какво си мислиш, че губя, ако опитам да променя човека който обичам? Според мен губя само времето си. Но време имам много пред себе си и мога да го наваксам по всякакъв начин. Говорите ми за деца и какво ли не. Да ок съгласна съм, че ако не се промени ще бъда лишавана от много неща. Но най важното е, че аз няма да направя такава важна крачка в живота си, ако не съм сигурна. Няма да създам семейство с него, ако не се убедя, че съм стабилна финансово. Просто без да знам, че той се е променил аз няма да бъда негова жена. Искам да опитам, защото го обичам, ако не се получи ставам и си заминавам и нищо не може да ме спре и не губя нищо. Получи ли се както каза номер 5 ще съм една от малкото щастливи жени. Еми надявам се да съм от тях, ако не късмет. Така ми било писана и толкоз....

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a456d42e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хората не се променят!!! Който си е леке, леке ще си остане. А ти само ще си изгубиш времето.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0f4dcfeb8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами, троши си главата, след време ще пускаш нови тук нови истории от рода на "Чувствам се нещастна", "Животът ми се разпада" "Останах сама с дете и едвам смогвам да го издържам".

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 29c11e4dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много скептично гледате на нещата. Чудя се, ако някой от Вас изпадне в такава ситуация като това момиче, дали тогава бихте говорили така. Много е лесно да съдите хората. Много сте уверени в думи те си, но човек говори така уверено, тогава когато не е минал по-този път, защото тогава нещата се променят. Ако примерно не дай си Боже мъжът ти изневери толкова ли лесно би си вдигнала парцалите и би зарязала всичко? Каквото и да кажете не мисля, че ще е така. Не е толкова лесно. Хора, това момиче не иска от Вас да му дадете тласък в живота, а да сподели мъката си, да бъде просто изслушана, да си кажете мнението, но нападките са ви долни. Лично мое мнение

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker