Момичето което харесвам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момичето което харесвам...
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1684 пъти
Здравейте.
Доста ми е гадно и болно, затова реших да пиша тук... принципно никога не пиша по такива места, но явно съм отчаян.
Историята е такава. Запознах се с едно момиче от университета преди 3 месеца. Излизаме си няколко пъти в седмица, първоначално излизах с нея защото е ново запознанство, а аз търсех такова. Впоследствие обаче се обърна в чувства към нея. Почнахме да си споделяме повече. Писахме си всеки ден. За всякакви теми. Аз бях "специален" и много важен за нея, по нейни думи. Чувствата ми започнаха да нарастват след всяко наше излизане. Имаме еднакво мислене и дето се вика ми е направена по поръчка, принципно съм доста придирчив към хора, анти-социален съм... но с нея беше различно. Хлътнах много... Един ден си чатихме и ми сподели че имало нещо с някакъв пич който в последствие се превърна в неин приятел. Не знам много за него, знам че е в друг град. Тя се познава с него от доста време, ако не се лъжа. Един ден решихме да си кажем истината на майтап и така и стана, споделих и че я харесвам... При което греда, почна да ме "съжалява" казвайки как не искала да се чувствам по този начин, дрън, дрън, дрън. Общо заето, готин си ама бегай от тука. При което решихме да си останем само приятели и да сме си пак толкова близки. Това донякъде ни сближи. Но усещам как тя все повече и повече ме мисли за нейн приятел.

Излизаме си по кафенца, разходки. Лафим си и всичко е ок. Но чувствата ми вместо да стопират и да си я приемам като приятел с който мога да говоря, те нарастват... аз не го искам защото знам че от това само ще боли, но не мога да спра.

Какво мога да направя, винаги съм бил до нея, в ситуации които и трябва помощ, винаги бих и помогнал за каквото и да е било. В нея виждам сериозна връзка, не я искам за една нощ в леглото или за 1 месец. Искам сериозна връзка и мисля че тя момичето което съм търсил. Никога не съм изпитвал такова нещо през живота ми и не знам какво да правя. Бившите ми са... бивши. Не ми дреме толкова за тия връзки, имаше само една сериозна след която имаше сълзи и сополи и от моя и от нейна страна.... Но чак толкова да ме е боляло от невъзможна любов не е било.

Депресирам се... искам да попитам, струва ли си да се боря и как?
С пича ходят от скоро. Имам нереална омраза към него... а дори не го познавам. Никога не съм го виждал, но го мразя... мразя го от ревност. Почват да бъда гнусен дори и на себе си по този начин, по който съм в момента.
Как да се боря за любовта?
Вече не веднъж съм доказал че съм сериозен към нея. Но тя явно ме вижда като много добър приятел и нищо повече.
Аз не искам да спра приятелството си с нея... предпочитам така отколкото въобще да не се чуваме... Но не знам колко още ще издържа. Всеки път като спре да ми чати или като сме навън си чати с нейния (което е супер очевидно) ми става много тегаво и някаква агресия изплува в мен.
Какво да правя?

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 54f67644c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Въоръжи се с търпение и чакай. Може да се скарат, разделят. Междувременно я докосвай, поухажвай я ненатрапчиво. Изслушвай й чувствата към другия, макар , че няма да ти е приятно. Остави я да ти се довери. От време на време й разказвай за друго момиче, което уж харесваш, така че да те ревнува по малко... Или за момиче, коетомте харесва теб....Дано имаш късмет.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 569b997b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спри да бъдеш бета мъж и може би ще отбележиш. Сериозно, казваш и че искаш да сте повече от приятели и ако не може да ти даде повече от приятелство си продължаваш с живота и не се занимаваш с нея. Ако продължиш да говориш с нея, значи се съгласяваш на нейните условия за приятелство а ти не искаш това! Един вид приятелството ви е измама. А и тя губи уважение за теб подсъзнателно. Кажи и в пряк текст, че я желаеш и ако не може да ти даде това което ти искаш и кажи да ти пише ако си промени решението и буквално си тръгваш. Иначе ще се самоизмъчваш само. Приеми този изпитан и доказан метод :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4d10d44cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Грешката ти приятелю е точно тук "Аз не искам да спра приятелството си с нея... предпочитам така отколкото въобще да не се чуваме... ". С това мислене ще ти кажа че НИКОГА няма да получиш това което искаш. Номер 2 го е описал адски точно - не бих могъл да го кажа по-добре. Бил съм в подобна ситуация и изхода е точно това - съвсем ясно си заявяваш условията и ако не може да ти даде шанс си биеш камшика, с опцията да те потърси ако си промени решението. В противен случай си волна птичка. Бих казал ако все още не можеш да я забравиш след това да поработиш върху самочувствието и уважението към себе си. Не си заслужава да се унижаваш по подобен начин заради която и да е жена, най-малкото тази те използва да си чеше егото за твоя сметка, дори да е несъзнателно от нейна страна. Това че не мисли за чувствата на другите, не я прави по-добра.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1cafbd1cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Покажи че си по-силния. Не натяквай за онзи другия, просто я взимаш и отивате някъде за два дни, направи така, че да не откаже. Там ако пак търси оня ти се отказваш, ако те иска тебе пак ще разбереш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1a08f8ad02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 2 е прав!
Авторе, на първо място постави своите цели и нужди. Бъди принципен - ако тя, или която и да е друга в живота ти, не ти даде това което искаш - не се занимавай.

П.С - И престанете с тези глупости за приятелството между мъж и жена. Банално е!

1017

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0c9c44917d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тя много иска да сме приятели и мрази тези които се водят с момиче само защото я харесват. Ако го направя няма ли да ме намрази ? Аз със сигурност не искам това.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0c9c44917d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А и когато си говорихме за това как я харесвам... тя не спомена че харесва мен. Не съм съгласен с това че приятелството между двата пола е банално, имам много приятелки които са ми само и единствено аверчета. Не искам нищо повече от тях, те също. Лафим си и чатим от време на време но чисто приятелски. Но при нея е различно, може би тя го приема по единия начин, аз по другия и става разминаване. Ако и дам "ултиматум" връзка или прекъсване на контакти, няма ли да звучи супер егоистично и гаднярско? Тя мрази точно такъв тип хора.
Не знам дали съм готов да я изгубя изцяло ако първия вариант не стане.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4d10d44cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Приятелство между мъж и жена когато един от двата има чувства е невъзможно. Сам виждаш че с нея е различно. Изобщо не става въпрос за поставяне на ултиматум, а да знаеш какво искаш и да не се примиряваш с по-малко. Тя като не харесва хора поставящи ултиматуми, какво би казала за такива които се възползват от останалите за да чешат собственото си его. Това че го прави несъзнателно не е оправдание. Искаш ли шанс за нещо сериозно с нея - кажи ѝ го в пряк текст и продъли напред. Докато не даваш шанс на себе си, тя също няма да ти даде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker