Да живея или просто да дишам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да живея или просто да дишам?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1382 пъти
Здравейте!

Обвързана съм от 3 години. Приятелят ми е наистина много добър човек, обича ме и си представя животът му да протече
с мен до края.

От около година му се наложи да се премести в друг град. Не живеем заедно, но имахме нагласата след още една наложителна година да се приместя при него. Идва си през почивните дни, все пак тук съм и аз, тук е и семейството му. Откакто нямаме възможност да се виждаме всеки ден, връзката ни се усложни. Първоначално се чувахме често по телефона и си чатихме много, липсвахме си. Ноо, когато той свикна с живота там, започна да ме търси значително по-рядко. Винаги щом е с някой, той затваря телефона, а след час (например час) ми казва какво е правил и с кого е бил. След това се извинява, че ме е притеснил, защото нищо не бил правил. Накратко, когато е там аз се чувствам като негово бреме. От известно време стана и по-активен във фейсбук, но не и за мен. Харесваше страници с голи жени, харесваше снимки на други момичета и ми казваше, че го прави "заради лайковете". Имахме спор за това и пригледно вече не го прави. Проблемът е там, че ако го търся много време без да получа отговор (което е много често), почвам да се притеснявам за него и едновременно да се ядосвам. Хващала съм го да ме лъже покрай приятелите му в 'новия град'. Не е било за нещо много сериозно, но защо тогава крие/лъже? ! След неразбирателство вместо да решим проблема той ми мълчи, сякаш всичко е заради мен. Проблемите ни ми влияят наистина зле психически.. Не знам вече до колко го обичам или е останала само привързаност. :(

От известно време се срещам с един авер, чисто по приятелски (уж.. ). Все пак имам много добър приятел момче и смея да твърдя, че приятелството м/у мъж и жена е възможно. Уви, това не се оказа просто от онези приятелства. Прекарваме си супер заедно: смеем се, говорим си.. , но така започнахме да се привързваме един към друг. Не ме беше пипнал и с пръст, докато не се опита да ме целуне. Най-лошото беше, че отвърнах на целувката. Той винаги е знаел, че си имам приятел. Зная го и аз, но просто се случи. Не съм и от хората, който се влюбват в случайни. Какво става с мен? !

Не знам как да постъпя. Не искам да нараня приятеля си, защото въпреки пренебрегването, знам, че ме обича. Ще кажете да го оставя ако не е взаимно? ! Ще кажете, че случилото се с целувката е нещо моментно и не оценявам какво имам? ! Последният опит за раздяла с момчето ми (без значение причината) 'едва не го уби', ако ме разбирате.. Истината е, че искам и той да е щастлив. Изчерпах се и ми е много мъчно. Моля за съвет, ако ли не, подминете. Оценки за себе си не желая.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 78382aa80f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво ти казва сърцето и интуицията?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1031c801db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ако го обичаш отиди да живееш при него, иначе ще се разделите.
Готова ли си да се разделиш с приятеля си, това ли искаш? Защото натам а тръгнали нещата---помисли си добре, ако мислиш, че ще съжаляваш от9иди при него и заживейте заедно. Оженете се след време и имайте семейство.
Бог да ви Благослови

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0248f64d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на мнение, че когато усещаш нещо да се отдалечава от теб в буквалния и преносен смисъл, колкото и да го гониш и пак да не се получава, то е време да помислиш за привършек. Не задължително всеки път да се получава така.
Още повече не е правилно да се омъжваш за човек, с когото подкрепяте "разпадналите" си отношения с брак - това ще ти донесе само един "прекрасен" развод след не толкова много време, а да не дава Господ да ти донесе И дете, защото това ще е краят.
Човек, който е позволил такава близост с друг човек, който познава от много време е или вече напът да продължи напред, или просто отчаян и слаб в този момент. Според мен ти не си второто (не ти давам оценки, така мисля просто).
Никога не е било правилно да съветвам човек да се отказва, но работите вървят натам и ако с твоето момче не се разберете сериозно от 1 път, то смятай, че се заключваш в един омагьосан кръг, от който излизането ще е още по-мъчително и от сегашното.
Изчакай, бъди подготвена емоционално и бъди силна, защото от моя личен опит 3-годишна връзка не се преживява от днес за утре и води до доста емоционални щети - бих те помолила да успееш да се съхраниш и да не се предаваш :) Успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4f45139730
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Е, този път нямa дa го. "убие" дори подозирaм, че ще му олекне.
При тaкa описaните ви отношения когaто е в другия грaд, е, поигрaйси нa детектив...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1c651f6f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Втора идентична тема авторке, и ще ти кажа същото - раздели се с твоя приятел и това е. Опитите за изнудване тип "ще умра без теб" ги знаем и подобни емоционални вампири не са ти нужни. Да не говорим че той вече си вее байрака без теб в новия град. Възможно е дори отношението му към раздяла между вас да се е променило, кой знае. Така или иначе и двамата губите от настоящата ситуация - ти не си щастлива, а той не си търси момиче което да направи щастливо. А може би го прави а ти просто не знаеш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0daea5fefc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако не се съберете физически скоро, връзката ви ще се провали.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 889c3aa15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пренебрегната си и веднага си отключила съзнанието си за други, които те харесват, няма нищо лошо, но да ти кажа вашата връзка с приятеля ти май е към своя край. Има нещо, което го държи далеч от теб, но все пак още ти се извинява ако не се чуете. Ако искаш можеш да пробваш варианта да спреш да го търсиш и да оставиш на него да се чуди какво става, или ако искаш можеш да продължаваш да просиш внимание, докато край тебе има мъже, които са до теб и с теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker