Има ли хора,които мислят като мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли хора,които мислят като мен?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1936 пъти
Здравейте. Момче съм на 21 години. Има ли хора като мен, които ненавиждат изневярата? Лично аз смятам, че това е най-отвратителното нещо, което можеш да причиниш на човека до себе си, а когато той те е обичал със цялото си сърце последствията могат да бъдат още по-катастрофални. За мен изневярата няма оправдание- дали от любопитство, дали заради нещо, което ти е липсвало във връзката, дали като отмъщение и т. н. Ако наистина държиш на човека до себе си никога не би му причинил такова нещо. Аз лично не бих простил изневяра, просто не мога да се примиря - веднъж разбито доверието много трудно може да се възстанови. След като си изневерил един път ще повториш, потретиш и т. н. Самата идея да правя секс с друго момиче би ме отвратила ако имам приятелка в този момент, като цяло секса за една нощ и краткотрайните връзки ме отблъскват. В момента нямам приятелка, но се надявам да открия някое момиче, което мисли също като мен.

Благодаря предварително. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6c9037ca5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А аз съм жена на 22 и мисля същото. Никога не бих изневерила и не бих простила изневяра. И аз веднъж се замислих за това и четох тука, че много хора изневеряват и може би е по-добре да се прости понякога. Но след малко си казах, че няма да мога да го погледна повече и никога няма да мога да му вярвам отново. А това, че някой мъже не биха оставили жена си, заради любовницата и любовницата е повече прецаканата или, че е било само за секс без чувства не ме интересува. Щом някой иска да е с мен не трябва да изневерява. А не като онези от Биг брадър които не можеха да си изброят бройката изневери и решиха да се женят.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d367229e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Казано на Фейсбук жаргон " 1 лайк от мен".

Оправданията обикновено не са убедителни и не успях да повярвам, че е по-добре да изч*каш махалата вместо да говориш с този човек и да се уточните какво куца във връзката ви. И двамата с теб сме необвързани мъже, което май доказва какво мислят жените за изневярата. Интересно колко ли фенове на същата стоят необвързани. Ще е забавно да направят едно статистическо проучване за връзката между двете.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cf88092274
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбира се. Аз съм като теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 029cd28a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много си млад и още виждаш нещата само в черно и бяло. Освен това няма на кого да изневеряваш и прощаваш, затова ти е лесно сега да ги говориш тези неща. Ще видим дали няма да изневериш до края на живота си. Още повече щом сам сега се изхвърляш, че никога няма да го направиш, значи самият живот ще те нагласи да го направиш. Тогава ще разбереш защо хората изневеряват и защо прощават.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6372954909
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да, има хора като теб и мен, но малко. Ненавиждам изневярата повече от всичко на света. За мен човека, който изневерява е страхливец. Познавам много такива хора, но рано или късно си плащат за греховете. Имам приятел от почти 5 години и никога няма да му изневереря, защото за мен изневярата е за слаби хора с лабилна психика. Това е грозна постъпка. Просто, ако човек иска друг човек до себе си, ще прекъсне взаимоотношенията си със сегашния партньор и няма да наранява нито човекът, който е бил с него, нито себе си. На 19г. съм, малка съм, но съм видяла много от живота. Изневярата е за слаби хора, които не уважават себе си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4f2f5d525f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче на 19 съм и мисля по същият начин.

Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e9fea3e75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Тц, не, сaмо ти тaкa мислиш- МОЛОДЕЦ! Мечтaя си просто, дa бъдa с пялячо дето ще тичкa нaсaм-нaтaм с извaден... и. дa боцкaкъде и кaк може. Пък aз кротичко дa си седя у домa (след рaботa естествено, трябвa и дa го хрaнтутя, той мaчо aлфa-тa ще е зaет дa си пръскa болните гени) дa въртя вкусни бaници, с любов дa му перa мръсните чорaпки, кaто се върне пребит от тежко "орaне" мaсaжче дa му нaпрaвя, aко ми остaне време и шaлчетa зa зимaтa дa му оплетa.
Но пък и тaкивa кaто теб стрaшно си ги кльопaм, гaдже си нямa, опит в животa още нямa, aмa пищи кaто ощипaнa момa.
Още ти рaсте пишкaтa, a вече сaмо зa нея мислиш. Нямaло нищо по-отврaтително от изневярaтa. Буaхaхaх
Имa, имa и още кaк. Нямa дa му се изтъркa, нито оъл. нейнaтa ше се повреди, тaкивa си ги прaщaме по живо по здрaво дa си се рaзвивaт. Лесно е бързо, ритник в зaдникa зa нaчaлнa скорост и готово. Три дни сълзи и сополи и нa четвъртия следвaщaтa "голямa любов". Твоето е привърaност, дивa, отчaянa любов към теб сaмият, мaлко нaрцисче. Ти нямa и дa си помислиш "хубaво, че рaзбрaх и се отървaм от тaковa същество" ти ше пищиш "ооох, aз горкият, aз нешaстният, не ми оценихa пишкaтa"
Имaш ли идея изобщо кaкво е връзкa между двaмa? Колко много нешa освен генитaлиите се сливaт, споделят и т. н. и по колко рaзлични нaчинa някой може дa ти изневери?
Не! Чукнa се в стрaни, крaй, уби ми "мъжеството"! A aко ти си и изневерил десетки пъти до тогaвa мaкaр и не с онaя си ( явно много ценнa зa теб) рaботa? A? Зa теб изневярaтa е сaмо aко едното влезе в другото? !

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e8b7087076
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много хора сме на същото мнеие като теб за изневярата - предателството дори да бъде простено, разбитото доверие не се връща никога. Всякакви празни оправдания с трети лица и "заради децата" са супер пошли, защото най-често хората използвани за оправдание са тези които биват предадени. Същевременно на никой не му се иска да е от потърпевшата страна.

Разликата при мен е че нямам нищо против краткотрайни връзки или секс за една нощ, стига всички замесени да са наясно за какво става въпрос и да няма излъгани. Ако всички са възрастни, знаят последствията и са съгласни на подобни неща, не виждам какъв проблем може да има при положение че никой не остава наранен или предаден. Откровената комуникация е ключов момент в такива отношения.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8fd0053872
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1, ти не си жена, ти си момиче и затова все още вярваш в духове и извънземни. Не съм го казал аз "голям залък лапни, голяма дума не казвай", не се заричай, че никога няма да изневериш или да простиш изневяра! Изричането на заклинания от рода "аз никога няма да изневеря" няма да те спаси от чуждата изневяра, нито ще ти помогне когато усетиш "пеперудите" в стомаха си. Изневярата е нещо, което ходи по хората и ни е заложено от животинската ни природа - подготви се за всякакви изненади! Аз също съм противник на изневярата, за мен това е дори повече от предателство, но това е обкръжението ни и заравяйки главите си в пясъка не означава, че ще спрем изневеряващите. Аз лично вече се примирих (в някаква степен), гледайки предаванията на онзи, когото цитираш (сладки свалки) се замаих - момичета на по 18-19 години с по 5-10 "бройки", пробвали вече от всичко и не знаещи, че на "свирката" и се вика фелацио - какво да очакваш от такива, как да повярваш, че някъде си, някоя си е различна? Момчетата не правят изключение, всичките са някакви полови атлети, били са с по 2-3 едновременно, спали са с даскалиците си (да ви имам даскалиците), мачовци разни обезкосмени и самотни, плей бои с безброй кратковременни връзки и т.н. С две думи умряла работа, а аз да взема да се вторачвам в някаква си изневяра, че те са изневерили на самите себе си, много преди да ги срещнеш, точно сега и точно на теб ли ще простят?
Знам, че звуча твърде черногледо, но това е реалността, пазарна икономика, търсене и предлагане - котират се боклуците със самочувствие, отворковците, разкрепостените, хората без задръжки, а свестните остават някъде в сянка, мълчат си, не се натрапват, търпят да ги наричат моралисти, консерви, задръстеняци и загубеняци.
Пародията е пълна, резултатите са плачевни, изневерите са повсеместни и ежедневни - поразгледай и други теми тук!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker