Защо така се промени изведнъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо така се промени изведнъж?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2023 пъти
Здравейте. Приятеля ми е на 25. Заедно сме от половин година. Всичко започна да се развива много бързо още от самото начало. Чувстваме се много добре един с друг и имаме чувството, че сме заедно от години. Бях му предложила да се премести в моя град (той живее в село близо до града ми), баща му има апартамент и е пуснал наематели. Говори с него и с тях да освободят апартамента. Докато чакахме месец да го освободят постоянно си говорихме за това как ще живеем заедно там, ще ми вземе кученце, защото много обичам и искам. Ще си го гледаме двамата, ще ми изкара ключ да ходя когато поискам, даже и него да го няма дрън-дрън. Те се изнесоха и той започна основен ремонт. Когато споменах за ключ, той ми отговори - рано е още може би догодина по това време. А когато бях поискала да остана там сама, защото той имаше работа някъде ми отговори "какво ще правиш там сама? ! ". Относно кучето - сваляло много косми. Не ме разбирайте погрешно, не му искам апартамента, не става и въпрос за кучето, а за обещанията му. Искаше ми се да го нарича нашия дом, а не 'апартамента ми'. За врати ходи с родителите си да избира, защо изобщо ме пита какво ми харесва след като все пак си взима каквото реши. Чувствам се наранена, че всичко което сме си говорили за това не го мисли. Искам да се почувствам жена, искам да му гладя ризите, да приготвям любимите му храни, да създам семеен уют. Искам да се грижа за него, искам да е добре. По този начин разбирам, че той не гледа сериозно на нас, тогава защо иска да имаме бебе? ! Започнах да пия противозачатъчни. Вече не чувствам сигурност с него. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2a87291acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам какво да ти кажа просто, освен че си мечтая за подобна жена...Ще и дам ключове от апартамента ми, от сърцето, цяла връзка с ключове. Добре правиш с противозачатъчните, защото в един момент може да му хрумне, че не те обича и тогава лошо, ако си бременна. Дай му време, не се ядосвай, а само го наблюдавай какво реално прави за теб, не се осланяй и не вярвай на думи - наблюдавай му действията и ако те не казват - обичам те, искам децата ми да имат твоята нежна усмивка - знаеш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 33aefd6ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правилно си постъпила.Дай му време.
Но времето лети и ако не си спазва обещанията,знаеш какво следва.
Но е постъпил много гадно,аз не бих го приела,НО може и да не се е усетил.Намекни му.

-ПС99

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 06904abc3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Мисля, че прибързваш. Той не иска съпруга, а приятелка, любовница, иска да поживее сам без родители и жена. Ти прекалено бързо искаш едва ли не да направите семейство. Кучето също е отговорност, която той не иска да поеме - ами ако се разделите. Дай ви време. Походете малко като млада двойка, вижте как ще се развият нещата. Това е НЕГОВИЯТ апартамент. Не вашият и ти не си му съпруга. Млади хора сте, поживейте си без битовизми известно време. Той не ти дава ключ, защото го е страх, че ще се нанесеш съвсем при него. Насила хубост не става

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a3fb1614f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, ти зa половин годинa вече реши, че е "вaшият" aпaртaмент, куче искaш, ризите му дa глaдиш... плaшиш. Обсебвaщо е товa твое поведение зa толковa крaтко време.
Aз не бих дaлa ключ също при подобно "зaтягaне нa хвaткaтa".

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ad8881835d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Права е номер4. И на мен ми се е случвало мъже ей така да се пробват 'да ми затягат хватката'. Много е обсебващо и потискащо. Но, какво да ти кажа - за всеки влак си им пътници. Хората са различни. Има някои хора като теб, които искат бързо-бързо всичко да се начертае за 30 години напред. Други хора пък не сме така устроени.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e3b6d58c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Апартаментът реално е на техните, и да правилно е избрал да се допита до тях, не знам каква мания имаш, но си твърде обсебваща, само да ти кажа, че твоето не се нарича проблем, нито срив във връзката.
Ако със собствени средства сте си купили апартамент, тогава миличка става ваш, относно кучето, не мисля че куче в апартамент е добра идея.
Имам чувството, че си една готованка, ще искаш с удоволствие да те издържат, но отново ще наричаш всяка придобивка на приятелят си твоя.
Аз дето съм от много повече време с приятелят си, не си позволявам такива "своеволия", никога не мога да кажа че нещо е мое, след като не съм дала и една стотинка.
А пък да се сърдя за такива дребни неща, като твоитв абсурд, това са детински прищевки, като дойдат битовизмите има да се оплакваш в сайта, а още не сте започнали да живеете заедно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b804f04234
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз като номер 1 мечтая за момиче като теб, но уви... попадам все на търсачки на силни усещания а аз просто искам да създам семейство.

M28

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9a4e2c0b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз бих обяснила внимателно на момъка, че за мен е важно чисто и просто да говори неща, за които е сигурен. (Но без да вдигаш скандал. Представи му ситуацията от твоята страна и обясни защо ти е неприятно)
Има го и момента, че може да се е постреснал, когато нещата са започнали да се реализират.
Важно е обаче отношението; важно е човек да говори само онова, за което е сигурен и да не подвежда другия. Ако е точен и му представиш нещата рационално, може би ще си вземе поука.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f11fc0d5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Вече са ти го казали, но той не е с теб защото те обича, а просто защото си му удобна, най-вероятно заради секса. Предпочита да има някой който да държи под контрол, а вероятно междувременно сваля други жени. Цялата история с бебето е просто да те върже да му въртиш дома, докато той бройка други и се забавлява. С този мъж семейство не можеш да имаш, защото реално ще си сама с децата - добре си постъпила с противозачатъчните. Сега е момента да си дадеш равносметка че бъдеще с него нямате и няма да проимате защото той няма да се промени, колкото и да искаш това. Освен че не те обича вие сте и несъвместими и е време за окончателна раздяла. Ти заслужаваш повече, а той заслужава да бъде с някоя подобна на него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b3d17ceb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много лесно заживявате заедно и се заигравате на семейство. Приятелят ти може да не иска да поеме все още такъв ангажимент. Едно кученце ще опикае и оака ново ремонтирания апартамент, за космите е точно така. Дръж се спокойно и естествено и не му намилай на главата, защото бързо може да ти бие шута. Добре е, че взимаш противозачатъчни, преди да се е видяло на къде ще тръгне връзката ви. Мъжете не обичат скандали, упреци и тропане с краченца. По-кротко!

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8d022cf9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Половин година е твърде кратко време да имаш някакви претенции към това момче. Апартаментът е негова собственост все пак. Той трябва да реши дали изобщо да ти даде ключовете. На негово място не бих се занимавал след тези твои изисквания изобщо с теб. За мен си обсебваща нагаждачка, при това доста досадна.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 45346489cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това не е ваш апартамент, а винаги ще остане негов. Той още не се е нанесъл - ти му искаш ключове. И реално наистина какво щеше да правиш там, когато той не е там? Странно е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e14b9d368f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Много ме размя Мадам! Искам да ти кажа, че твоя мъж е под влиянието на маме и тате. Не се натискай за такива работи още ви е много рано.... Пък и все пак това е апартамента на Тяхните!!! Освен ако не са му го прехвърлили или завещали? Другото което е той ако за първи път в живота му ще заживее сам ще се стресира 100%. Моя брат е на 25 години видно мъж на очи с приятелка сериозна но не знае какво да прави с чорапите си. За това че спокойно и за двамата ви е рано. ПС: недай си Боже тяхните да не обичат кучета ще останете и без апартамент!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b349475360
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   От авторката. Искам да кажа на всички, че далеч не съм нагаждачка и чакам той да ме издържа. Напротив, ученичка съм, работя за да помагам на семейството си и доколкото мога на приятеля си. Да не плаща винаги той сметките, като ходим някъде му давам пари за гориво. Ако бях нагаждачка когато искаше да се разделим за това, че не иска да работя (той щял да ми дава пари) - щях да се съглася. Просто се чувствам излъгана - това е проблема, а не че искам апартамента му или куче. Осъзнавам, че го стреснах с поведението си, но не мога да се примиря, че на 25 той още е за полата на майка си и я слуша за всичко, защото тя го настройва против мен, просто не ме иска. Осъзнавам и че съм малка за нещо толкова сериозно, че сега ми е времето да се наживея, но някак не ме влече живота на съученичките ми. Всяка вечер по дискотеки, пияни, излагат се и харчат парите на мама и тати и са големите баровки. Предпочитам да прекарвам време с момчето си.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a3fb1614f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   A, тaкa! Ученичкa, пък и се нaложило дa зaпочне дa пие контрaцептиви, че вече не билa сигурнa зa бебе?
Или ти е много скучнен животът и си измисляш историйки зa привличaне нa някaкво внимaние, мaкaр и aнонимно или нaистинa си много зле в глaвaтa. Ужaсно обсебвaщa, достaтъчно лудa зa дa уплaшиш всеки здрaв психически човек.
УЧЕНИЧКA-говори зa бебе, искa aпaртaметът МУ дa се нaричa "нaшият" дa глaди ризи и т.н....
Женице, не си добре ти!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: be63316b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке това е момчето на мама, не твоето - сама си го разбрала. Раздели се с него докато не си изгубила прекалено много време и нерви.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7c385808da
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Сега разбирам,защо си се вкарала във филма - Семейството.
Ами малка си,все още не можеш да добиеш реална представа за живота,за връзките между мъж и жена.

Никой не ти казва да ходиш по дискотеките,да пушиш,да се дрогираш и прочие.
Порасни момиче,след като имаш връзка с почти мъж.
Рано е за възрастта ти и за времето ви във връзка, да живеете заедно.
Всяко животно иска грижи,това е все едно да имаш дете в дома си.
Апартаментът не е твой,не е купен с твой пари и ти не си дала средства за обзавеждането му,а нашата тръгнала да реве,защо не й оставал ключ.
Както момичетата на твоята възраст са под панталона на някой чичко,така и момчетата/мъжете могат да стоят зад полата на майките си,кое е по-жалко и трагично?!
Всеки може да си живее както намери за добре,ти не си тази която ще решава живота му.
Нищо лично,ама се чудя,защо винаги обвинявате майките на половинките си за случилото се? Ако вие самите сте проблемът,ако има странично мнение,което не е дошло от родителите му?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0b801c258a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Съгласен с н15! Това е някаква самотна откачалка с много свободно време. Пише разни противоречиви глупости.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c5d6768db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Използва те и не те обича. Може да е срещнал друга от по-добра партия или неврачна кукувица и да му е влезнала под кожата, да има собствен апартамент, кола, с родители с парички.
Минах през това, което ти се каниш на минеш и ти казвам - Недей.
Никой няма да ти каже БРАВО. Искаш ли да се превърнеш в слугиня? Да слугуваш на маминото синче, на кучето, на родителите му? Ще те ползват известно време инще ти кажат да си събираш багажа, когато най-малко го очакваш.
Учи, работи и не му давай и стотинка повече! Раздели се с него. Ти ще му плащаш горивото, добре ли си? Той ще плаща. Още малко и парите си дай за данъците за колата му.
Усещам, че си добричка и наивна. Имаш нужда да се грижиш за някого. Но това не е е този мъж в кавички.
Купи си куче. Не чакай той да ти купув. То ще ти е по-признателно и ще ти отвръща със същата любов.
Не е вярно, че връзката им била в началото. Този просто я използва, ако я искаше щеше да й даде ключ дори на първия месец от запознаството им.
Зарежи го първа докато не го е направил той. После много боли и няма да имаш доверие на мъж.

В.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker