Предателство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предателство
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1736 пъти
Здравейте! Искам да споделя нещо, което не мога да го споделя на никой дори на най-добрата си приятелка... надявам се тук да ми помогнете със съветите си.. Момиче на 20съм става въпрос за любоб, отношение, изневерява. Имам приятел с който дълго време сме заедно около 3 години и половина всичко без перфектно до като не започнаха лъжите между нас... Лъжа след лъжа всичко много се промени... Съмнявам се, че ми изневерява не мога да напиша всичко подробно, но на кратко ще разкажа моята история. От 7, 8 месеца всичко между нас се промени отношението, желанието, искрата я няма не е като преди, но мисълта да се разделим с него ме убива... Правим секс, но от няколко месеца го правим по рядко... Истината е там, че не знам какво да правя с приятеля ми се познаваме от деца. Преди 1 година горе долу ми предложи брак и аз приех и точно от тогава всичко се промени. Стана по-груб, стана по- безотговорен взе да ми посяга и да ме обижа когато се скараме никога не признава вината си и не отстъпва. Цялата работа е такава аз не знам дали все още го обичам, ноо от няколко месеца 4, 5 може и малко повече се чувам и виждам с друг... този друг не негов колега момче което никога не съм харесвала. Изведнъж ми стана нещо не знам какво чуваме се постоянно с него виждаме се в седмицата 2, 3 пъти секса с него е уникален, но има и друго след като се разделя с въпросното момче започвам да търся приятеля си, но не ми е гузно не знам какво ми става, искам да го спра това желание, но не се получава. Моя приятел изобщо не ми обръща внимание все е изморен добре окей разбирам работи, изморява се, но пък и аз работя и аз съм изморена, но никога сънят ми няма да е по важен пт него. Може би ако разбере, че му изневерявам ще ме остави, но пък не мога да спра да го правя не знам какво да правя това другото момче ми дава всичко което искам.. Внимание, отношение о т. н... Но пъкк при мисълта че ще се разделим с приятрля си ме кара да се чувствам гадно няма да мога без него не знам защо или може би съм свикнала с него и за това... Не знам какво да правя моля ви дайте ми някой съвет да му кажа ли? Или да го оставя без нищо да му казвам? Или да продължавам да го крия? Да продължавам ли да водя двойствен живот, а дали точно в това другото момче не съмм влюбенаа не знам. Моля ви помогнете ми знам, че ще ми кажете ти си курва, ти си такава, ти си унакава, но приемам всякакви критики просто исламм да знам какво да правя защото този двойствен живот не ми влияе много добре надявам се някой да ми бъде в полза знам, че и аз не съм права, но и приятелят ми защото той е виновен, че стана така... Може би съм изгубила интерес към него не знам хора благодарна ще съм ако ми помогнете да взема решение благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8c8e9b7ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако е започнал да ти посяга след като ти е предложил да се ожените , най вероятно го е направил по задължение и си напълно права да му биеш шута. Вече си направила първата крачка,просто малко по малко го остави.щом си му изневерила няма връщане назад.той е минало за теб! Гледай си бъдещето и умната

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fbc75e3f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом е посегнaл дa удря- КРAЙ нa мигa! И рогa с рaзклонения дa му нaкичиш, пaк ще му е мaлко. Бий му шутa без жaл, той не зaслужaвa женa до себе си!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7b06d23957
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Момиче имаш сериозни психологични проблеми обвъразни с ниско самочувствие и липса на вяра в собствените си възможности. Най-вероятно не си влюбена в нито един от двамата, но имаш нужда от някой който да засвидетелства твоята значимост. Докато търсиш това усещане отвън, винаги ще поопадаш в подобни капани и отношения.
С любовника си сте заедно, защото ти дава внимание което ти липсва от твоя приятел, не за друго. Самия той те използва за секс и нищо повече, едва ли е влюбен в теб или нещо подобно. Междувременно твоят приятел те е приел за даденост и че си му в кърпа вързана в момента когато си приела предложението му за брак. Той винаги е бил такъв, просто умело го е прикривал, докато не е бил сигурен че ще останеш с него. Той също не те обича а те използва, защото си му удобна и го търпиш.
Време е не за една раздяла а за цели две. Първо се раздели с любовника, след това с приятеля си. Препоръчително да му признаеш всичко преди това, но без да назоваваш с кой си изневерявала. Внимавай обаче ако е голям грубиян и ти посяга, да не направи някоя изцепка! Ако имаш съмнения че би ти посегнал заради това че си изневерила - не му споделяй.
Изкушението да останеш с любовника си сигурно е голямо, но връзка започнала с изневяра, просто няма как да бъде стабилна задълго. Най-малкото като изчезне тръпката от факта че изневерявате и се стигне до рутина и битовизми, всичко ще свърши по естествен начин, дори да не си изневерите. След като останеш сама, започни да работиш по себе си и своето щастие. Това ще ти изгради самочувствието, което е било унищожено от твоя приятел. Впоследствие ще можеш да започнеш на чисто в романтичен аспект и да търсиш половинка която да е подходяща за теб. Не приемай увертюри то всеки срещнат а си давай време да прецениш мъжа срещу себе си. Свалячи много - истински мъже - кът.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9141f9a20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди с второто момче! Малко, по малко остави старото. Ти си в правото си да търсиш щастието и да бъдеш уважавана. С първият просто си свикнала, но съм сигурна, че имаш чувства към втория и ако го оставиш ще съжаляваш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1b59b950d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти му изневеряваш и той ти изневерява. Така че вашата връзка е приключила. Не разбирам защо си се вкопчила в него. Тук са прави, че още при първия удар е трябвало веднага да се разделиш с него. Защо не се раздели? Искаш да те бие, да те пребие? Нито ти го обичаш, нито той теб. Само си губите времето взаимно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker