Тя изневери - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя изневери
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2889 пъти
Здравейте читатели!

Бих искал да споделя една завъртяна история с цел съвет, тъй като аз немога да сглобя пъзела.

Имам връзка с едно чудесно момиче от почти 2 години, която беше на път да приключи преди няколко дни.

Тя е изключително търпелива и всеотдайна във всяко едно отношение и винаги е търсела начин да ме зарадва с нещо, а аз от моя страна заобиколен и обсебен от проблемите в професионален план не обръщах внимание на почти нищо, което тя правеше за да превърне нашият свят в място, в което и двамата ще сме щастливи заедно. И не че не обръщах внимание, виждах и забелязвах, радвах се, но никога не и го показах. Тя изтърпя много, а саможертвата и бе голяма. Наскоро започна да контактува с едно момче, чията цел бе да си легне с нея и беше готов на всичко за да го постигне. Разбрах на време, говорихме. Дадохме сме си обещания да вървим по един път и двамата. Казах, че ще се променя и тя повярва. Уви аз отново потънал в дълбоки мисли как да спася работата си, не направих нищо, избягвах вниманието и както и интимните взаимоотношения.

Бяхме за няколко дни на почивка преди 3 седмици. Непосредствено след като се върнахме, същото момче което споменах се е свързало отново с нея. Говорили са си часове по телефона. На следващият ден са излезли и е имало близък контакт, не интимен! Често са излизали и в крайна сметка тя ми е изневерила. Хванах я, карахме се говорихме сме си. През този период, в който тя е излизала с него многократно търсеше интимна близост с мен, но аз я отсвирвах. По нейни думи, след като питах защо е търсила близост с мен като е искала такава с него, тя отговори, че е искала да си ме върне. Тя не искаше много през цялото това време, обикновенно внимание и обикновенни жестове.

Твърди, че само 1 път е сгафила. Излязохме, говорихме, хванах я за ръка и поисках да знам тя има ли желание да е с мен за напред, има ли желание да спаси това което е имала, а аз съответно да преглътна егото си и да бъда този, който тя заслужава. Написах по горе, че нейната саможертва найстина беше огромна, ако беше друго момиче щеше да ми бие шута много отдавна, но уви се задържа вече почти 2 години и изтърпя цялата моя неебателност.

Незнам какво да очаквам, тя бе взела решение да се разделим, преди да изневери, тъй като вече е минала по този път да дава всичко от себе си, а човека до нея да не отразява нищо от случващото му се.

Моля за мнения и съвети. Объркан съм и нерешителен, което не е в мой стил, винаги съм намирал отговорите на трудните въпроси, но тази история ме съсипва малко по малко.

Знам че не е спала с това момче само 1 път, но хей.... за 14 дни няма и да са 100 пъти.

Хора сме, правим грешки и трябва да прощаваме. Аз простих, но правилно ли беше?

Извинявам се за дългата история, но трябваше да напиша нещата по детайлно, за да придобиете минимална представа за историята.

Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: e7e7b26584
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Впечaтли ме, че ти успявaш дa нaпрaвиш добър рaзбор нa ситуaциятa и отчетеш коректно своите грешки.
В този смисъл вярвaм, че си достaтъчно зрял зa дa можеш истински дa простиш и нa себе си и нa нея и евентуaлно продължите с нови основи. Aко ти си сигурен зa себе си, че можеш товa, a не дa носиш гняв в себе си и дa си "отмъщaвaш" с мaлки и не толковa мaлки постъпки в бъдеще....
Честно кaзaно, изглеждaш по-зрял и спокоен от мен въпреки, че мисля дa си по-мaлък. Aз съм твърде емоционaлнa зa дa ти дaм прaвилният зa теб/вaс съвет.
Със сигурност нямa дa ми е никaк лесно дa преглътнa изневярa, aко продължa с човекa ще си отмъщaвaм във времето-дaли с дрязги по други поводи, дaли с игнор във вaжни зa него моменти... просто съм тaкъв хaрaктер, a вероятно и aз ще се "подхлъзнa". Кaто се зaмисля обaче, не съм пренебрегвaлa половинкaтa си никогa-ние сме си и нaй-добри приятели тaкa че, aко имaм и aз голямa винa... все пaк бих се отдaлечилa мaлко, поне зa няколко дни зa дa aнaлизирaм добре и aко се върнa дa съм сигурнa, че ще се върнa с чисто съзнaние, a не с гняв.
Зa мен би било трудно, може би невъзможно. Във вaшaтa ситуaция ще ми остaне въпросът: зaщо след кaто е решилa дa се рaздели с теб ПРЕДИ дa бъде с другото момче не го е нaпрaвилa първо? Дaли не е просто опрaвдaние, a дори и тaкa кaквоъо и дa е мислелa, не те уведомилa тaкa, че си е изневярa. Не се е рaзделилa първо с теб.
Не знaем обaче и кaкво толковa е жертвaлa зa вaс...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ae2049a4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами, хубаво е, че си и просто и осъзнал. А тя колко пъти ти е прощавала, замислял ли си се. Върни си я обратно и дано този път я оцени!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: dcfdea7e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Лично според мен, в момента в който човек изневери на другия, връзката приключва

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0c0d5b719a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-скоро приятелката ти трябва да се пита дали правилно е постъпила, връщайки се при теб.
Ако не промениш поведението си, резултатът ще е същият.
Обръщай внимание на жените до себе си, никой не е длъжен да бъде с човек, който се държи с него сякаш не е достоен за обичта и вниманието му.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ec06151405
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И аз изневерих на бившия, защото ме отсвирваше сексуално.
Ж31

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e06172d8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това момиче просто не е за теб. Наскоро започнала да контактува с някакво момче... ами то не се започва ей така от нищото. Пишеш, че си "разбрал навреме", ами замислял ли си се, че може да е имало други случаи, в които не си разбирал въобще? Живее му се на момичето, не ѝ е до обвързваници. Интересно е колко е силно чувството ти за вина - изкарваш себе си виновен за част или даже цялата ситуация. Не си ѝ бил давал внимание и бла бла бла и тя изневерила. Оправдаваш я. Не се градят така интимни отношения, поне не истински и хармонични, дълбоки отношения.

За съжаление повече от половината от хората в днешно време не могат да имат нормални интимни отношения, основен "виновник" за това са свръх развитите комуникации. Всеки все търси нещо "по", а незабавната интернет комуникация означава, че може и да намери нещо "по" за момента. А след време ще трябва нещо още по-"по". До момента, в който вече хората биват притиснати от времето (биологичния часовник тиктака), затова и възрастта за брак скача последните години в цял Свят.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 20dc3146cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   *В момента я оправдаваш всячески, само за да ти повярваме, колко е добра и всеотдайна във връзката ви.

Ако беше добра, дали щеше да ти изневери? !

Ако беше всеотдайна, дали щеше да бъде в прегръдките на друг? !

*Моят мъж също е зает и не може да смогне от работа, даже лятото не спеше, виждали сме се за по час, колкото да се порадваме един на друг и пак се залавяше за работа.
Да, беше ми гадно, да беше ми мъчно, но не съм му изневерила, а го подкрепях.
През ум не ми е минавало да му изневеря, когато обича човек, не може да допусне друг/а до себе си.

*Нейното авторе не е саможертва, а каприз който е задоволила, но с цената да загуби любовта, е направи си сметка, тази любов била ли е толкова истинска.


*Саможертва е, когато е избрала теб пред всичко останало.
Саможертва е, когато избира да живееш ти, вместо тя.
Саможертва е, когато оставя да я бичуват, а теб те спасява.

*Да, всеки прави грешки, но нейното не е грешка, а избор.

*Ако бях на твоето място, НЕ няма да простя предателство.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b9b23d69c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Позната история, опитала се е да ти даде шанс, но ти нищо не си направил, ако това което казваш е истина момичето до някъде е читаво до някъде не. Нужно ли е да си легнеш с някой за да разбереш какво значи другия за теб, не ги разбирам такива хора, връзката не върви приключваш като бял човек и поемаш по пътя си. Не е нужно да се гавриш с човека до теб. Според мен връзката е бита карта, първо защото ти няма да се промениш, и второ ще е доста унизително да се върнеш при нея, поне според мен лично мнение. Ти вече от своя страна си знаеш най-добре, един съвет не търси хорско мнение, за да не се сърдиш после на някой, прецени си сам. Успех :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 62f4071bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Не тя а ти си сгафил.... ти направо си се усрал. Не и прощавай. Ти моли за прошка. Но ако смяташ щом си я върнеш пак да я игнорираш - освободи я от жалкото си егоистично същество!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f6a0e3b19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Грешен въпрос -не уцелваш същността на проблема.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d752ba417d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен не всяка връзка свършва с изневярата. Пример за това е моята, а може би и твоята връзка. Аз също съм с приятеля си от 2 години, направих същия гаф. Прости ми и в момента сме по щастливи от всякога и не бих погледнала никога друг отново. Затова да, постъпил си правилно, а и ти го е казала... Не е било защото си й писнал, даже напротив. Хората правят грешки. Щом обичаш това момиче, дай й втори шанс.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7569f1b70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Прости. Животът е кратък.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c1be77cb80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   11, я сподели малко повече, как така си с някого от 2 години и вече си сварила да изневериш, че той да прости, че да сте по-щастливи от всякога? Кога е било това всякога, та това са някакви си мижави 2 години, в които си сварила да се запознаеш с друг, че и да направиш "гаф", че и да те хванат и да има време за прошка и за щастие. Дано се лъжа, но си мисля, че не са ти простили, търпят те поради липса на по-добро предложение и ще те отсвирят на минутата щом се появи "по-добрата". Не искам да съм краен, но според мен никой не ПРОЩАВА изневяра, има такива, които се примиряват, има такива, които изтърпяват, има всякакви, но надали има някой забравящ предателството. Призракът на предателството постоянно витае в една такава връзка и скелетът на изневярата рано или късно излиза от гардероба.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9dd4fd6314
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   11, не би погледнала, докато не се появи отново някоя твоя прищявка, на която не угажда...

До автора: Наистина, струва ми се, че се самобичуваш повече от необходимото. Разбираш грешките си, това е добре, но мацката ти е изневерила емоционално много преди да си легне с този левент. Замисли се, това грешка породена от моментна емоция ли е или добре премислена изневяра? Добре, търпелива е била, всеотдайна е била, но явно сте прекрачили границата на тези й качества. И то само след 2 години, не са никак много. Честно казано, не е голямо постижение от нейна страна, така че се съмнявам в истинските й качества.
Истината е, че ние можем да си разтягаме локуми още 2 месеца в тази тема. Обаче решението ще се появи, когато седнете на една маса заедно и поговорите. Не го правете в леглото, тогава ще изгубиш разсъдъка си и решението ти няма да е обективно :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4775c7179f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Пич, не е сгафила жената! ТИ си за бой и за е.. не!
Ще ми се да съм на мястото на "другия" и да ѝ пръсна сливата, докато ти гониш Михаля, пардон - кариерката...
Добре, че поне си даваш сметка за нещата. Има някои тюфлеци и цял живот не се усещат...

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 45b78dbbb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   А ти ьащо й отказваш секс? как се справяш? Не си й обръщал внимание, приел си я за даденост и тя ти е показала, че не е. Жалко, според мен връзката ви няма бъдеще.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: dfbd1def66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Изневярата е признак, проблема е другаде. Липса на отговорност - отговорност да те напусне щом не е щастлива във връзката ви, вместо да те лъже. Отговорност да не се заиграва с други, само защото си зает, отговорност да не спи с тоя и оня, само за да ти го върне.
Другия проблем е че и двамата нямате идея как се поддържа една връзка. Ти защото си се вглъбил толкова в своите проблеми че отебаваш целия свят. Тя защото не е знаела как да постъпи правилно, така че да се разберете най-малкото преди да кривне от пътя.
Авторе ако се налага да преглъщаш егото си - тази връзка няма да я бъде така или иначе, защото не я обичаш достатъчно силно. Ако случая беше такъв, егото ти само щеше да отстъпи. Разделете се и дерзай.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5c73f08d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не трябва да отказваш секс, но е факт че 2/3 от жените изпитват перверзия да изневеряват, това е проблема.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 58e0f2377e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Прати я на майната си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker