Тази нощ означавала ли е нещо за него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тази нощ означавала ли е нещо за него?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 3963 пъти
Здравейте! Ще се радвам да прочетете историята ми, и да ми дадете някакви съвети какво да правя, защото се измъчвам. Дори бих приела и критики..

Преживяното е нещо, което не съм споделяла на АБСОЛЮТНО НИКОГО и едва ли ще го направя някога..

Таа.. На 25г. съм. Преди известно време се запознах с момче на 23г. Причината за запознанството ни беше обща компания. Харесахме се. Разменихме си профилите в социалните мрежи. Писахме си 2 седмици до следващата ни среща, за която ще стане дума малко по-надолу. Та момчето е малко притеснително, сподели ми, че е спал само с 1 момиче през живота си (бившата му, с която са ходили 2-3 години). Склонна съм да вярвам на това, защото и хората, които ме запознаха с него, твърдяха същото. Макар че винаги трябва да имаш едно на ум, но.. Както и да е.. Не съм разпитвала за причини за раздялата им и т. н. Просто времето, в което си пишехме, говорихме изцяло за мои и негови неща (като хоби, интереси и др. ) Аз също бях прекратила дълга връзка. Искам да споделя също, че и аз като него, съм имала само един партньор в живота си. И той знаеше това.

Уговорихме си вечер, в която да се видим. Аз го поканих вкъщи, защото нея вечер бях сама. Е може би се досещате.. Да, наистина исках да спя с него. Нещо, което е извън моите принципи, защото никога не си лягам с момче на първа среща.

Исках да се любим цяла нощ. Аз усещах, че това момче не е като другите. Не е женкар или сваляч. Мислех, че наистина изпитваше нещо към мен и наистина би могло да се получи нещо между нас.


И така настъпи вечерта на истината.. Преди да дойде той, пих малко бира, за да се поотпусна, защото аз също много се притеснявах.
Бях запалила една свещ в стаята. Той дойде. Носеше бира, както се бяхме разбрали. Поканих го да влезе в стаята. Угасих осветлението и седнах при него на леглото. Буквално му се нахвърлих. Почнахме да се целуваме. Той се целуваше божествено. След това му правих френска любов (той ми беше споделил че досега не знае какво е чувството).. Проникна в мене.. Целуваше гърдите ми.. Докосваше ме нежно.. Беше толкова нежен. 3 пъти се любехме. През паузите си приказвахме, НО той беше много студен.. Аз го прегръщах и го целувах, а той някак си се дърпаше.. Не знам защо се държеше така.. След 3тия път исках още да правим, но той каза, че не са му останали никакви сили и на мен ми стана много кофти тогава.. Помолих го да си ходи, защото усещах как той се притесняваше. Той си тръгна и оттогава.. Нито ми е писал, нито някакъв опит да се свърже с мен.. вече 1 седмица.

Не знам защо така се получи. С какво сбърках. Аз се държах супер топло с него, целувах го, прегръщах го, а той даже и не ме прегърна. Да не би да е останал с впечатлението, че съм го изгонила... НЕ ЗНАМ И ТОВА МЕ УБИВА.. За мене тази вечер означаваше много и беше прекрасна, макар края не чак толкова. Но аз мисля, че на него просто не му е харесало, иначе не виждам друга причина той да не ме потърси..

Моля ви за съвет, мнение и критики.. Кажете ми какво да правя, защото ми е много зле..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1416466d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да гадаем какво се случва в главата му. Защо просто не му се обадиш и не го попиташ? Според мен си била твърде напориста. На някои мъже това им харесва, но на някои не съвсем. Може би е от вторите, знам ли?
Сам по себе си сексът не означава връзка, любов или нещо друго. Понякога си е просто секс, независимо дали си очаквала това или не. Но така или иначе без разговор нещата няма да се изяснят.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ec90aa346a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мацкаа.... ще ти кажа къде ти е грешката. Замисли се как ще изглеждаш в очите на едно свястно и добро момче (по твоите думи) като го поканиш у вас и му се хвърлиш веднага на врата. Според мен е трябвало да му дадеш повече време, защото е имал сериозна връзка толкова време и първо трябва да свикне с това, че вече я няма. Трябвало е просто да бъдеш до него и да не бързаш. Понякога и момчетата не са готови. Но може и да има още много други причини. Например секса с теб не му е харесал. Или просто те е възприемал като много добра приятелка на която да си излее чувствата. Не знам би трябвало ти да усещаш какво не е наред, можеш да му се обадиш да го обсъдиш с него на по кафе примерно. Но му дай време, знам че е трудно когато имаш такива чувства, но го разбери и него.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: eb60b76421
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   На негово място нямаше да искам да имам сериозни отношения с момиче като теб. Пуснала си прекалено лесно, страхуваш се да не би да не те хареса. Зажадняла за мъжки ласки. Момиче като теб бих държал само за секс от време на време. Ти би трябвало да искаш да имаш вече сериозни отношения с по-големи мъже. От страх си се хванала с някакъв по-млад и също толкова неопитен като теб. Страхуваш се явно, че по-опитните мъже няма да те харесат, което издава несигурността ти.

Значи, създай си правило например: "поне една-две срещи НА ЖИВО преди да му пусна" (подчертавам на живо, не някакви чатове по фейса). Това като мъж ти го казвам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ae87e31cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може още да обича бившата си, не се знае.. Макар, че щом сте спали заедно едва ли има чувства към нея, а може и да е искал само една нощ с теб.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 128c1a64b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Той откъде да знае, че искаш сериозна връзка? Каза ли му?

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 854b123065
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Коя нормална жена ще описва интимния си живот по сайтове? Преценил е, че не може да ти има доверие. Мисля, че няма да ти се обади, разбрал е що за птица си. Подценила си го.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a7fdd6f038
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти направо си го изгонила!
Ж

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b4b39d5c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Потърси го ти, няма срамно. Мъжете се притесняват повече, отколкото си мислим.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 59b69e7ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Изгонила си го от вас след като се правили секс и после питаш защо не ти пише...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 17234b972e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Ето до какво води секса на първа среща!

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 34cfc9d09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Притеснява се, ти сама каза няма опит с жените затова и не знае какво да прави, ако ти се иска да се получи нещо между вас потърси го

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 37abb20840
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ти па какво се любиш на първа среща. Нещо явно не му е харесало в тебе. Може да не е харесал чувството да ти целува гърдите за това следващия път ги намажи с нещо сладко

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 19b3bd313f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ти за него си просто едно момиче, което ляга още на първа среща. А никой мъж не обича такава лесна плячка. Че и френска си правила... Няма как да чакаш нещо повече от него. Няма да го получиш. Точно защото не е женкар и сваляч. Спирам-нека да ти напишат повече мъжете, които са прочели историята ти. Но мисля, че едва ли ще напишат нещо по-различно.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b209a17bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Стрес играла си момчето! Била си много настъпателна и мисля, че нямаш шанс със с него повече за каквото и да било. Пропива си нещо, което е можело да бъде много хубаво и то защото си прибързала във всичко. Съжалявам, много гадна ситуация, но се учи от нея за вбъдеще.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5c535e3f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Няма чувства към теб. Получил е секса, който е търсил и си е заминал. А и може да се е стреснал, че ти така си го нападнала. Оставяй мъжете да са активната страна.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6a22dd2c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не искам да те съдя! Но се опитвам да те разбера, а ми е трудно.. Ти си очаквала, че като спиш с него и от там вече ще дойде доверието и любовта, така ли? Много грешна ми звучи тази стратегия.. Казваш, че си искала само да си легнеш с него, а очакваш и нещо сериозно.. Не схващам.. Много ясно, че няма да те потърси момчето и двамата сте си направили кефа и до там.. Сигурно се е разочаровал от това, че веднага си му пуснала..

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e75e5689ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   От авторката

Здравейте отново и благодаря на всички, които са оставили коментар. Накарахте ме да осъзная, че наистина съм допуснала грешка. Да, допуснах грешката, че преспах с него, но най-вече че му повярвах. Искам да вмъкна още нещо: въпросният човек много добре знаеше, че ще правим секс. Бяхме се уговорили да си прекараме страхотна вечер. Но в уговорката ни нямаше тази малка подробност той да не ме потърси след това. Мислех, че сексът ще разтопи леда помежду ни, а то какво стана образува се цял айсберг.

Съжалявам, че повярвах на грешния човек. И да, това ще ми е обеца на ухото. Не бих правила секс на първа среща отново. И не, няма да го потърся, не мисля да се унижавам още.

Жалко само, че заспивам всяка вечер с тази вина.. Виновна пред съвестта си. Виновна, че потъпках достойнството, честта и невинността си. Виновна, че се обезличих като жена..

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a422e68b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Не, не, мило момиче, не се упреквай и измъчвай по този начин! Аз съм по-възрастна от теб, имам голям опит и със срещи, и с връзки, и ми се иска да те успокоя малко. Не си направила грешка с това, че си легнала с него на първата среща. Ако ставаше дума за опитен мъж на 35-40 години, за него това нямаше да има никакво значение. В някои случаи зрелите хора дори са си благодарни един на друг за това, че няма театър, няма размотаване, а просто без всякакви условности са си доставили удоволствие един на друг. Излишните пози и фалшивото вирене на носа, за да не те "помислят за уличница", не те издигат в очите на опитния мъж. След първа среща и прекарана страстна нощ, мои приятели са се женили и имат чудесни семейства. Какво говоря? ! То и аз така се омъжих. Съпругът ми ме ухажваше толкова плахо, че в началото даже не разбрах, че има някакви по-особени намерения. То не бяха "случайни" пресрещания на улицата, не бяха на крак изпити кафета, не бяха дребни услуги "по съседски". Най-голямата волност, която си позволи веднъж, беше да ми стисне ръката за довиждане. Отне ми доста време, докато заподозра, че може би пък ме сваля. Накрая реших да проверя как стоят нещата и точно като теб го поканих на питие у дома. Бре, този човек седи срещу мен на дивана, водим някаква умна беседа и нито ме докосва, нито намеци някакви прави и аз се чудя какво става и какво в крайна сметка тоз джентълмен иска от мен. Накрая аз самата седнах до него и страх, не страх го целунах. Реакцията беше мълниеносна: сграбчи ме като прегладнял вълк. Естествено, нощта прекарахме заедно. Следващата също. А от четири години всяка нощ заспиваве един до друг вече като съпрузи. Питала съм го дали не съм го изплашила тогава, а той казва: "Ако ти не беше взела инициативата, аз кой знае колко още щях да се въртя около теб, без да зная как да започна, и може би накрая просто щяхме да се разминем". Защо ти разказвам, авторке, тази лична история? За да те наведа на мисълта, че просто не си случила на човека. Момчето е прекалено младо. В главата му кой знае какви стереотипи има - например, че момичетата, които са освободени в леглото, са "леки". Или пък са му внушили родителите, че девойките трябва да са недостъпни. Или пък е искал той да е активния във връзката ви, пък ти не си му дала тази възможност. Това, в което обаче те подкрепям, е в намерението ти да не му звъниш повече. Повярвай ми, няма да се получи. Ти си по-зряла от него, а на момъка му трябва още малко да порасне. Що се отнася до поведението ти в такива ситуации в бъдеще, естествено, че най-безопасният вариант е да оставиш мъжа да направи първата крачка. Но понякога ще се наложи и ти да действаш. Не си навивай на пръста, че жената трябва да стои като кукла и да чака великият мъж да посегне към нея. Не съм чула досега мъж да се е обидил от това, че една жена го желае.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 58794cf39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Хaххaх, ти си му взелa aкълa. Консумирaлa си го и си го изпрaтилa по живо по здрaво! И си му стъпaлa тaкa нa мaлкото или никaкво сaмочувствие. Не бих ти препоръчaлa дa търсиш връзкa с. него, ще имaш проблеми с тaкъв човек. Той доброволнa си е зaел позиция нa невинно момиче, ти си билa "мъжкaря" и зa кaкво ти е мaмин слaдък, че и тънкообиден.
Имaлa съм подобнa случкa. Извикaх си го у домa (след 2 месецa излизaния, рaзговори и опознaвaне) изч*кaх си го и после се опитaхдa го изпрaтя дa. си ходи. Явно също е бил остaнaл без силички, но ме грaбнa, върнa ме в леглото и пуснa в действие други чaсти от тялото си кaто пое изцяло доминирaщa роля :)
Aко беше си тръгнaл тогaвa кaто послушнa момa, нямaше дa остaнев животa ми 8 г.
Товa момче е просто "нежнa душa" a ти си "огън" ще го сдъвчеш и изплюеш зa отрицaтелно време (a може и вече дa е стaнaло, толковa е крехък горкият) не се зaнимaвaй.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7f07d92e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Много си го харесала физически, затова се е получило така.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 21ca3823d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Чакай да обобщим.

Били сте си приятелчета, споделяли сте си, писали сте си и така сте се опознавали емоционално. Създавали сте някаква връзка на база на характерите ви, защото и сте преживели едни и същи неволи в любовта. Чудесно, до тук добре. Оказва се, че ви е било ясно, че ще правите секс. Добре. До тук бих си помислила, че сте самотни и искате само секс един от друг. Та, правите го, всичко е прекрасно, но някак ти очакваш, че той го приема като начало на някакви отношения, той явно не мисли, така (човека не те целува, говори си с теб, но не е топъл към теб). Според мен двамата сте били с различни впечатления от отношенията ви. Грешката не е, че си спала с него, голяма работа, всеки има правото да реши дали да е интимен с някой друг, грешката е била, че си създала интимна обстановка, още в чат си допуснала да се разбере, а си очаквала някакви продължителни отношения. Няма как. Приятелят ми веднъж ми каза, че след първата си дълга връзка е оставял да го зарибяват, спал е с момичета, но при условие, че никой няма сериозни намерения. Просто не е искал да гради нова връзка, искал е примерно една вечер с някоя, но не тя да му бъде приятел за секс или приятелка за живот, всичко е било ясно от началото. Повярвай ми приятелят ми няма голяма бройка и не е женкар. Когато се е почувствал готов за връзка, отношението е било различно, от самото начало се е знаело, че ако ще има нещо, няма да е за една вечер. Мисля си, че си оставила момчето с грешно впечатление за намеренията ти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bf4778121a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Авторке... стига си драматизирала, сякаш кой знае какво толкова си направила... казва че срещата е била уговорена с цел секс.... е.. какъв е проблема... и двамата сте се насладили на момента... и, как изобщо можеш да си мислиш че не му е харесало.. три пъти ли... ще ти се обади... ще видиш... изчакай

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 128c1a64b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   24, поне си го осъзнала.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ba1c75fb72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Ами така е, авторке. Миг удоволствие може да ти коства години страдание. Жалко за теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 58661b2cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Леле, наистина, прекалено лесна си била. Аз също съм си говорел в пубертета с разни мацки, как ще правим секс и т. н., но никога не ми се е случвало на първа среща, при това след само 2 седмици писане. :) После си видяла, че се притеснява и затова си го изгонила? ! Не схващам логиката. Трябвало е да го накараш да се отпусне, а не да го сдухаш допълнително. Ти си му казала все едно, че не струва в леглото. Как да ти се обади? !

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4c872272aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Аз лично не съм по секса на първа среща, но ти не си нито първата, нито последната, която го е направила. Не драматизирай излишно. Не ти е потъпкано достойнството, просто си направила грешка. Важното е, че си осъзнала, че това не е за теб и в бъдеще ще постъпваш по-разумно.
Горе главата и умната. Случило се е, кофти е, но е минало вече, колкото и да се обвиняваш и да страдаш, нищо не можеш да направиш. Не е нужно да задълбаваш и да се измъчваш. Забрави я тази случка и продължавай напред. Ще срещнеш правилния. :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6f8daf2938
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Аз ли само не хващам драмата в целия филм не знам. Всичко което се е случило си води логично до липсата на по-нататъшен контакт. Авторката като типична представителка на модерната еманципирана жена си дава постоянно смесени сигнали, и не си ползва устата по предназначение - свирките не са основното и предназначение. Особено с по свити младежи като този в историята, трябва да си поемеш водещата роля до края. И няма да е лошо да се слагате и от другата страна. Колкото и да сме различни мъжете и жените, все пак сме хора и имаме достатъчно общи неща. Та да ти дам един пример - ако те извикам в къщи и въпреки че си знаеш че ще правим секс, ако ти се нахвърля, изчукам както ми е кеф и на края ти кажа да си ходиш, дали ще ме потърсиш пак?
В крайна сметка или си му смачкала и малкото самочувствие което е имало момчето, или просто не те харесва особено физически, но пък на секс никой мъж не отказва като е на сухо. Пък ти си го играй жертва колкото искаш. Голяма работа че са те изчукали на първа среща. Така или иначе 99% от жените нямате и малко от морала на бабите ви, по чието време това е значело наистина нещо.
И някой друг жокер за в бъдеще - не разчитай само на сигналите които даваш на мъжете, особено пък като не си ги следиш и сама. Мъжете сме си зле в разчитането на сигнали обикновено. Като по-прости създания обичаме всичко да се казва в прав текст, възможно по най-прост начин. Без разни намеци, увъртания и от сорта. Като ти е харесало нещо - кажи си го, като не ти харесва друго - пак си казвай. Като изгониш някой след като сте правили секс принципно е най-нормалното нещо да си помисли че не ти е харесало и да не те потърси отново.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6212b0e3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Не е проблема секса на първа среща, а това че ти си диктувала всичко: ебан- ебан, ходи си - отива си. Ти въоще попита ли го той какво мисли??? Диктатор.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6212b0e3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Не е проблема секса на първа среща, а това че ти си диктувала всичко: ебан- ебан, ходи си - отива си. Ти въоще попита ли го той какво мисли????? Диктатор.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 17234b972e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Авторке ако ти беше момче щеше ли да искаш сериозна връзка с момиче което ляга на първа среща? Ако искаш сериозна връзка и сериозно момче, прави секс с него СЛЕД 1 месец...

Момиче на 20

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 695c0bd9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Съжаляваш, че си повярвала на грешния човек. Какво беше грешното в него и какво беше безгрешното в теб. Аз мисля, че цялото твое поведение в дома ти е било най-голямата ти грешка. Вие жените и специално ти не сте способни да си прецените поведението. Ако бях на негово място дори щях да се радвам, че си ме изгонила. С такава като теб втори път не бих се срещнал.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4a3354274f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Ти кво очакваше да стане? Да ти звъни след като си го изгонила от вас ли? А ти защо не му писа, след като искаш да го чуеш? Като искаш да говориш с някой, потърси го ти, не го чакай него. Няма нищо унизително в това и ми се ще повече жени да го осъзнаваха.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e75e5689ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   От авторката
Здравейте, отново. Мина почти месец от историята, която съм публикувала. Искам да ви кажа, че наскоро, разбрах, че въпросният мъж се е сдобрил с бившата си приятелка. Кажете ми, ЗАЩОООО?? Защо се е върнал при нея? Ако някой може да ми даде разумно обяснение, моля, нека да пише. Дори и да не ме е харесал, защо се е върнал при нея. Твърдеше, че никога не се е чувствал обичан. Не мога да разбера с какво аз го тласнах към нея. Ако някой е изпадал в подобна ситуация, нека си каже мнението, ще съм му много благодарна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0d6a6960b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Аз съм 25 и те предупредих, че нищо няма да излезе от тази работа. Върнал се е при приятелката си не ЗАРАДИ теб, а заради себе си. Теб почти те е забравил - извинявай, че така откровено ти го казвам. Просто си е направил равносметка какви са плюсовете и минусите да бъде обвързан или свободен. Преценил е, че му е по-добре със сигурна половинка, пък макар и емоциите да са по-обрани, отколкото с мимолетни връзки, колкото и страстни и спонтанни да са те. Повечето мъже биха направили същия избор. Момчето пораства... Ами представи си, че теб те изпъдят посред нощ след като са те употребили сексуално. Няма ли да изпиташ желание да се метнеш на врата на бившия си приятел, каквито и кусури да му намираш иначе? Аз, че съм на 46 години и би трябвало да се владея, всеки път, като се скараме с мъжа ми, изпитвам непреодолимо желание да се обадя на бившия ми съпруг, нищо че самата аз го напуснах навремето.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 18dbf786d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Здравейте! Аз съм авторката на тази история. Пиша ви след 1 година. Това момче така и не ме потърси. А аз не съм спряла да мисля дори и за миг за него през тази година. Аз също се върнах при бившия си приятел /не знам защо/, но това момче не излиза от главата ми. Той също си има приятелка. Дори публикува песни, с които казва, че я обича в социалните мрежи и отбелязва името и, сякаш на пук на някого. Това ме наранява толкова много.

Изобщо не му писах повече. Страх ме е да призная чувствата си, за да не ме отхвърли. А толкова искам да отида при него и да му призная всичко - колко ме е боляло през тази година, как с часове съм гледала снимките му.. и неговите и тези с приятелката му.. което още повече ме нараняваше. Сякаш не искам да продължа напред. Искам да се отърва от този спомен, но не мога. Аз даже не мога да повярвам на себе си, как мога да се влюбя в човек, с когото съм била само за една нощ.. Това е. Даже не искам съвети какво да правя, защото нищо няма да направя.. Просто исках да споделя, защото и до ден днешен не съм казала на АБСОЛЮТНО НИКОГО за това. И едва ли ще кажа някога.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 017274cbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Момиче, не му пиши, не му се обаждай, не му признавай през какво си преминала през тази година. МОЛЯ ТЕ! Запазени си достойството.
И аз съм изпадала в подобна ситуация като твоята. Така и не разбрах какво му е минало през главата на момчето, но резултатът е налице- той си е с приятелката и много се обичат- поне в социалните мрежи. Но в крайна сметка- какво значение има това? Прецакали сме си шансовете за истинска връзка с тези хора. Малко сме се изложили, но айде поне малко от малко уважението им да си спечелим, доколкото е възможно.
Препоръчвам ти вместо да му звъниш, да му напишеш едно писмо- там всичко си кажи- как си мислела за него постоянно, как не ти излиза от главата. Пишеш и хвърляш, пишеш и хвърляш, докато не ти поолекне.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6eeabf37c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Ако тази нощ означаваше нещо за него до сега шеше да те е потърсил. Не стига, че си му пуснала на първа среща, ме стига, че сте го правили три пъти а и си искала още, помислил те е за някаква разгонена лека жена. Не го търси, не му пиши и не му се обаждай ще пропаднеш още повече в очите му.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker