Дългите връзки,любовта и съменията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дългите връзки,любовта и съменията
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2139 пъти
Здравейте, имам голям проблем, който не знам дали е реален или само в моята глава. Имам приятел от 5г. и адски много го ревнувам на моменти. На скоро едно момиче дойде да работи в магазина, където той пазарува и ми е страшно неприятна. Гледа го някак си влюбено и много се ядосвам. В началото не го приех толкова зле, а съвсем нормално, но нещата се влошиха. Той ми се кълне в любов, обича ме, грижи се за мен, но имам странно чувство. Напоследък започна често да ходи в този магазин, а преди беше по на рядко.. Когато излезе от магазина ми е някак си странен, някак си по-щастлив. Толкова много го обичам и ревнувам, че вече започнах да сънувам как ми изневерява с това момиче. Не знам дали аз полудявам или има нещо между тях? От няколко дни съм тъжна, плача всеки ден, защото се скарахме заради моята ревност. Признах му, че го ревнувам от нея, защото ми е странен, а тя го харесва... Той ми каза, че всичко е в моята глава и все още сме скарани и не ме разбира. Той по принцип е против изневерите, не харесва леки момичета, иска да живеем заедно, но защо моята интуиция казва друго? Имам чувство, че няма никога да излезна от тази дупка, в която се намирам... Много съм влюбена в него, но не знам дали той би ме наранил по този начин. По принцип не се доверявам на никой, но реших да се доверя на него и ето какво се случи. Дали всичко аз си го измислям или той наистина е влюбен в нея? Дори само като го пиша ме боли душата...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8370f1d463
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интуициятa ти не те лъже. Но ти сaмa буквaлно го прaщaш в ръцете и с твърдението, че ТЯ го хaресвaлa. Тaкa щом и нa него му е симпaтичнa, имaйки в предвид и че 5 г ви е връзкaтa, си му подaлa новa илюзия/тръпкa.
A пък с ревносттa си сaмо му потвърждaвaш, че действитешно според теб имa шaнсове тaм, a принизявaш себе си кaто смятaш, чеможе и би те зaменил с нея или поне би "пробвaл" тaм.
Сменяй рязко поведението- рязко!
Излизaй БЕЗ него и бъди мaлко по- потaйнa, дa се чуди зaщо. Прaщaй го сaмa в мaгaзинa и с усмивкa дaже. Aко нещо попитa, сaмо кaжи, че животът е весел и стрaнен.... нищо повече, ще го изпънеш нa 200%. Поръчвaй му дa ти купувa от тaм шоколaдче или другa дреболийкa. Смени нещо във визиятa си рaдикaлно- прическa, стил нa обличaне, дългогодишен пaрфюм. Подaвaй му съмнения. Aко те рaзпитвa, смей се зaгaдъчно и му кaзвaй, че просто човек се променя. Товa също ще го включи в режим-ВИСОКО внимaние. Зaглеждaй с усмивкa и с няколко секунди повече от нормaлното други момчетa. Огледaй дaли нямa някой симпaтичен продaвaч/бaрмaн/ сервитьор нaоколо о стaни редовнa клиенткa. Предизвиквaй внимaние нaвън когaто си с него, той дa зaбелязвa, но не се дръж открито предизвикaтелно, a ти бъди дискретнa, той дa виждa ТЯХНОТО внимaние, a не че ти си подaлa.
Не подценявaй себе с никогa, зa никой мъж!
Кaквоъо и колкото дa могaт те, ние винaги можем повече ;)
Усмихвaй се широко от тук нaсетне!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 14e8eebea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има нещо тук, гаранция. От честотата на посещенията и държанието му ще разбереш, макар че ти вече си го разбрала, надявайки се да се заблуждаваш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 982f924df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами, не се филмирай, нормално е да го ревнуваш, но поради факта че си жена е много вероятно да си въобразяваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7818618e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има вариант, ако си по-отракана да отидеш и директно да говориш (сама, без приятеля си) с момичето. Да я извикаш примерно за консултация за нещо в магазина, да ѝ покажеш снимката му и да я питаш познават ли се, има ли нещо към него, дали се виждат и т. н. Да я помолиш да ти влезе в положението, като жена към жена, да ѝ кажеш: "Как би се чувствала ти ако беше в същата ситуация? " Важно е тя да усети, че лично към нея си безразлична, просто искаш съвсем открито да ти каже, за да знаеш за себе си и по възможност да не казва на приятеля ти че сте се виждали двете, ако излезе че се познават.
По-този начин от първоизточника ще научиш каквото ти трябва. А приятеля ти и да има нещо с нея и да няма, ти ще разбереш на по-късен етап, (ако това с питането на момичето не го осъществиш) той да продължава да отрича.

Ж, 25

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 70236d1f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей. Разбирам те, понеже съм същата като теб в това отношение. Все търся под вола теле, както се казва, дори да нямам смислен повод за това. Знам, че е глупаво да се вкарваш във филми, и досадно за другия да му натякваш, но просто ти идва от вътре, не можеш да контролираш това чувство на ревност. Ако мъжът, с който си се поддаде на евтина провокация ( макар че от написаното не се разбира за такава) то трябва да преосмислиш просто защо си още с него..

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b1c143413a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом си го сънувала, сигурно имаш основание, защото женската интуиция (шестото чувство) е много силно! А щом сте скарани заради това, ще разбереш съвсем скоро и развръзката, защото той има удобен повод да се почувства свободен и да действа :( Съжалявам!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b1c143413a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом си го сънувала, сигурно имаш основание, защото женската интуиция (шестото чувство) е много силно! А щом сте скарани заради това, ще разбереш съвсем скоро и развръзката, защото той има удобен повод да се почувства свободен и да действа :( Съжалявам, дано не съм прав!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f6e8922ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ти си болна!
Ако наистина обичаш някого желаеш неговото щастие, а не да е твоя собственост и да не поглежда никого другиго...
Ако съм на мястото на приятеля ти отдавна да съм те зарязал и да съм тръгнал с момичето. Толкова е вълнуващо с всеки нов човек и сексът, и отношенията, и всичко!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 268f5369d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Спри да ревеш. Сълзите няма да помогнат .
От опит ти го казвам. Изчезне ли тръпката и любвта нищо няма спасение освен раздяла.
Замисли се дали не водите скучен живот .
Вие сте от 5 г. кое е последното нещо , което сте правили заедно?


В.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: edc1ea2bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Послушай съветите на н. 1 и на целия кокошарник и гарантирано на 100% ще си скапеш връзката... След което спокойно можеш да започнеш да обясняваш на другите в подобна ситуация колко не греши женската интуиция. Имаш сериозен проблем с ревността и просто се вкарваш в разни филми. Най- лошото което можеш да направиш е да почнеш да прилагаш дребните женски номера както те съветват. Ако приятеля ти се държи добре с теб, няма промяна в поведението му, не си крие телефони, соц. мрежи и подобни, ясно ти казва и показва, че държи на теб просто спри да се вкарваш в тези филми. Разбери, че живеем в свят, където непрекъснат и ти, и той ще контактувате с хора от другия пол, често пъти с нещо повече от вас самите и това е нещо нормално да се изпитва някакво привличане на даден етап. Ако той се поддава лесно на подобни изкушения като това момиче в случая по-добре да нямаш бъдеще заедно. Обаче тази ревност е способна да съсипе всяка една връзка. Това е

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7d8bc2cbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами, то си е пълна досада с вашата 5 годишна връзка. И 5 дневна да беше, се тая. Мъжете непрекъснато регистрират чуждо женско присъствие и с наслада биха се възползвали. Докато глупавите жени се чудят как да се лепнат са някой да да си живейкат вечно с него. Твърде наивно!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a62a699621
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо се обръщам към коментар номер 4- не съм чела по отвратителен сценарий от този, който предлагате на авторката! Как е възможно 25-годишна жена да има такова мислене? ! Толкова е унизително, подло и долно това!
Към авторката- ние за кой път трябва да пишем тука, че ревността е болестно състояние? ! Ревнува не обичащия, а този който иска да бъде обичан, този, който е неуверен в себе си и прекрасно разбира, че партньорът му има право на по-добър избор! Проблемът във връзката ви си ти, не приятелят ти! Осъзнай, че ти трябва промяна и я направи, иначе той ще си тръгне и с право! Ти какво би направила, ако беше на негово място?

Ж, 2х25

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 56ea08650d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Благодаря за коментарите, той все отрича, че няма друга, но съмнението е страшно нещо, което не го пожелавам на никой. Надявам се да си въобразявам, но ще се види.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5a27e5fcd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Слушай номер 1, напълно подкрепям!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 56ea08650d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От авторката до номер 9- Ние не живеем все още заедно и всеки път, когато се виждаме има тръпка между нас, даже понякога хората ни се чудят как се обичаме толкова много след 5 годишна връзка, понеже в нас винаги има страст, но за съжаление недоверието убива малко по малко. А до номер 10 съм съгласна с написаното, много е правилно и разумно. До колкото го познавам той не се поддава на такива неща, но винаги трябва да имаме едно на ум. :)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 27d8c99d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Да, влюбен е в нея и даже вече може да са имали нещо интимно заедно. Погледите не са случайни явно, а твоята ревност е най-голямата глупост, която е усетил. Сега единият вариант е да си ви има и двете, тебе ще те държи, за да си го обичаш и ревнуваш, а тя винаги ще е по-силната, избраната след тебе, ще е по-хубавата и неговата утеха, като му писне от теб.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 56ea08650d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 16, не мисля, че е сигурно това, което казваш, чак и интимни отношения да са имали е малко вероятно, както се казва познавам си стоката. Дори един човек да избере някой след теб, това не означава, че е по-красив, по-силен и тн. Всичко е от глупост.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker