Все едно съм във филм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Все едно съм във филм
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1545 пъти
Здравейте хора, нека ви разкажа за едно момиче, към което наистина не знам какво да чувствам... искам едновременно да я удуша и да направя щастлива. Та така, въпросното момиче ми е съседка, буквално всеки ден се виждаме със нея. Тя си няма приятел, не е правила секс също от известно време, както и да е. Казвала е, че не се нуждае от мъж до себе си, което също не вярвам да го мисли и да е на 100% сигурна, понеже просто се вижда, че нещо в цялостната картинка не е наред. Скоро се бяхме събрали във един съсед да пием и на по лафче, обичайното... седнахме с въпросното момиче един до друг, което не е за първи път, аз не пих тогава, докато тя беше пийнала доста, което също не е за първи път :D. Тя се забавляваше, дали просто под въздействие на алкохола, дали просто имаше настроение, не е от значение, но... неусетно просто бяхме допуснали другия близо до себе си, да кажем, че се беше облегнала на мен. Музиката си вървеше, тя ръкомахаше в такт с нея, готино й беше, като цяло... и ме побутваше от време на време докато ръкомахаше. Когато ставах, малко да намаля музиката на около 6-7 пъти, тя веднага ставаше след мен, с цел да не ми позволи да го направя, като ме прегръщаше, дърпаше ме, оставяше ме аз да я прегърна и след което ме хващаше за ръка и отново се връщахме по местата си. Имаше момент в който просто се погледнахме, никой нищо не казваше на другия, просто седяхме и се гледахме в очите, бих казал леко неловко даже, и тя ме погледна в устните. Към края на "купона" така да го кажем, тя видимо пийнала се насочи към нейната стая, след което аз и взех нещата и я последвах. Изчаках я, докато тя... просто беше пила прекалено много алкохол и това не й понесе. та така, изчаках я да излезе от банята в стаята й. Помогнах й да си легне, и се върнах при останалите. На другия ден всичко си беше нормално... отидох за кратко да я видя, попитах я как е, главата й боли ли я, помни ли нещо от снощи, обичайните неща, при което тя ми отвърна, че всичко е наред, на вечерта от съквартирантката й разбрах, че цял ден била с кисела физиономия, вероятно не заради мен, надявам се... на пръв поглед ще си кажете, нищо нередно и изненадващо няма в тази история, но това, което не съм ви споменал още е, че иначе поведението й спрямо мен не е такова... случвало се е по други събития пак някоя друга прегръдка танци а у, но така да я гушкам, устните ми да са на врата й а тя да не ме избутва(до сега не ме е избутвала всъщност), или това с неловкия поглед и лекото поглеждане на устните ми... достатъчно съм филмиран :D предполагам и вие вече го забелязахте... всички наши познати твърдят, че между нас сякаш има нещо, че сме си отивали адски много... просто всичко е за това, да сме "един с друг" само че, тя като че ли не го показва когато е трезва, също не сме говорили и на тази тема... та искам да чуя всякакви мнение по въпроса, приемам всичко... пак ви казвам, осъзнавам, че малко съм се филмирал, но поне искам да чуя още няколко гледни точки.
П. С. наясно съм, че под въздействие на алкохола, на някой хора задръжките им падат, че пияните и малките деца говорят истината, наясно съм с фактите, но имам чувството, че това момиче говори едно, опитва се да ни убеждава в правотата на това, което казва, но вътре в нея, е съвсем на другия полюс... и мисля, че не греша за това.
Благодаря ви, че отделихте време за да прочетете това, оценявам го!!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7ebbbbe7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Явно си пада по теб, ако ти харесва изчукай я, но явно си малко по-свестен и не ти се иска да се възползваш от безпомощното състояние на подпилата мацка. Изразявам се грубо защото очевидно не я уважаваш като човек, за теб тя е по-скоро потенциален сексуален обект, а сексуалните Ебекти се... Съвсем отделен е въпроса ако искаш да се пазиш за "голямата любов" - от личен опит знам, че такава няма или по-точно е само в главите ни, останалото е секс и не е нужно да се лишаваш от него в името на празни идеали.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d89bde76a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, вместо да си усложняваш живота и да четеш коментари, в които едва ли ще намериш нещо полезно, ще ти кажа какво е най-добре да направиш, Съвсем сериозно.. просто поговори с това момиче /когато е трезва разбира се/, не си усложнявай живота с някви други неща.. събери смелост ако нямаш и говорете по този въпрос. :))

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 47c46d57c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Подкрепям N 4 по-добре поговорете, кажи и всичко точно и ясно.. Все пак си мъж трябва да имаш кураж.. Аз лично не си падам по мъже които не могат да направят първата стъпка..
Завъртии главата автори и пиши кво стана

Ж 19г.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fd2a125e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не сме говорили за това, но днес, тя ми каза, че съм бил някакъв странен, различен... гледната ми точка била различна, по всеки въпрос... това са нейни думи... благодаря за помощта хора... имам нещо към нея... но просто си давам сметка, че от нея към мен няма нищо, освен, че съм различен... благодаря ви за мненията все пак...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1de8c8a25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От N 5
Защо по дяволите не бъдеш директен, престани да гадаеш и я питай директно. Кво губиш? Просто се подготви и за двата отговора, за да не останеш разочарован.
Ако наистина я харесваш, ще я попиташ поне, иначе така губиш и двата случая.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker