Проблеми с Wi-Fi-я - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблеми с Wi-Fi-я
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1245 пъти
Здравейте. Може да ви прозвучи странно, но използвам смартфони от само 1 година. Преди хич не ги харесвах. Майка ми ми купи едно простичко леново (нарочно с малка буква) и аз яко се зарибих. То работеше добре в началото, но след месец-два бъгяса здравата и не можеше да хваща интернет вкъщи на едва 5 метра от рутера. Показваше ми, че има уайфай, а то нямаше и това ме вбесяваше. Накрая не издържах и го строших със злоба и после за капак го бих с метлата, защото ми изпили нервите. После вуйчо ми ми подари стария си телефон самсунг (отново нарочно с малка буква). Той беше същата работа, като леновото, само където не бъгваше толкова. Един ден се опитвах да отворя един сайт и бях седнал точно до рутера и тъпия боклук не можа да хване интернет сумати време и аз се вбесих и го врязах в пода. Изтърпя месец след това и после тъчскрийн функцията му спря. Нашите ме наказаха без телефон за 3 месеца. После пак щях да си взимам самсунг, но видях един телефон Xiaomi Redmi Note 4X. Той имаше по-добри характеристики от самсунга, който аз бях намислил да си взема и то втора ръка, понеже според самсунг парите растат по дърветата. И пак Xiaomi-то беше по-евино. Взех си го. Беше супер в началото. После малко по малко след два месеца употреба започна да създава проблеми. Изваждаше ме от по-силните приложения и това ме вбесяваше. Проблема с интернета в последно време пак започна и съм на косъм да го строша и него, защото вече не мога. Както си гледам клипче или играя на игра или се браузвате нета спира. Този проблем вече ми скъсва нервите. Не знам дали понеже съм карък все ми са падат телефони, които не хващат малко подобие на интернет или проблема е в рутера. Моля, ви, дайте някакви предположения. Ще съм ви много благодарен. Вече смятам да се върна към Нокията с копченцата. Забравих да кажа, че рутерът ми е за към 20-на лева. Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: a14bb66a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, проблемът най вероятно е от рутера и преди да си оправиш проблемите с телефоните, оправи си тези с гнева

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ebc0ff6a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Доста приматско е държанието ти. По скоро проблем с нервите трябва да се казва историята ти. Според мен по скоро трябва да треснеш у земята рутера вместо телефоните, ако си държиш на твоя метод с тряскането де. Иначе има и други методи, като например рестартиране на рутера и телефона, връщането на телефона в заводски настройки и изчистването му от всичко, също обаждане до интернет доставчика.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1dcfbcbb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Като имаш проблеми с интернета от къде пишеш? Интернета не е най-важното нещо хора, преодолейте го. Кефиш ме какъв тъпанар си. Ако се познавахме сигурно щяхме да сме много гъсти. Продължавай в същия дух и скоро и Нокията ще се повреди при теб и ще бъдеш в списъка на Гинес :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: dbf6e6e318
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как може да се впрягаш толкова заради един телефон! Можеш да живееш и без него

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: dbf6e6e318
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защо по дяволите историята ти е в любов и изневяра???

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 31353f7f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами много вероятно е проблемът да е точно в рутера ти. Преди да си счупиш поредния телефон, първо опитай да рестартираш рутера (изключваш го за поне 10 секунди и го включваш пак), да си рестартираш телефона и ако пак не става - пробвай друга мрежа.
Рутер за 20 лв. обикновено е доста некачествен и даже е очаквано да прави такива проблеми.
А и още един съвет - опитай се да си контролираш гнева, защото ще си навличаш проблеми в живота така. Канализирай енергията в търсене на решение на проблема и ще видиш колко по-добре ще ти се получават нещата. :)
Успех ;)
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 83ea162c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "рутерът ми е за към 20-на лева" - Това отговаря ли ти на въпроса? А на бас, че и iphone x да вземеш ще ти спре нета, пък троши с метлата ;)
Иначе аз съм с Xiaomi Redmi 4X и по-як телефон за тия пари няма.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 35be6d12b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Проблемът не е в телефона, а в телефониста. Гарантирам ти, че и чудото на телефоните да си вземеш, пак така ще свърши - на пода, убит от метлата. За мобилния интернет нищо не пишеш, подозирам, че положението е същото. Тези телефони са компютри, изискват известна грижа и поддръжка. Рестартираш ли го редовно, чистиш ли ненужни файлове? Кой знае с колко излишни приложения си го задеъстил. Вместо да се тръшкаш и да трошиш, направи си труда и си въведи телефона в ред. Ако съм ти родител, никакъв телефон няма да получиш от мен.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0bf3a96ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Леле, ти си максимален тъпанар.
Аи строши го и тоя да ти стане благо (отново) на душата.
Сори ма си ламер с главно Л.

Дори да се оправи рутера ти (което е повече от очевидно че е проблем)(е може и интернет доставчиката ти да е кофти), ще продължиш с детинските ти изпълнения.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 79cb26001b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кое е по вероятно да е скапано: рутер за 20 лв или смарт телефон за 200 лв.?
Смени си рутера!

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 82fef2055e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Моето момче/момиче проблема не ти е в рутера, а в това, че телефоните, които използваш са очевидно слаби. Моят телефон никога не ме изхвърля от което и да е приложение, отлично работи с wi-fi, както и с интернета, който ми влиза в конкретния план. А с изказването, че според Самсунг "парите растат по дървета" (предполагам това значи че телефоните на самсунг са скъпи) изобщо не съм съгласен. Телефонът ми е вече на година и половина някъде. Като цена беше 300 лв (не е с план, а отделно), което е доста евтино, ако питаш мен, за смартфон и е чудесен!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: df1e260ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   А ти пробва ли дали те не ловят безжичен другаде примерно в някое кафене или в парка ? Защото ако другаде хващат нет без проблем а у вас не то проблемът е в рутера ти, а не в телефоните и ти си ги потрошил напразно . Колкото до наказанието , което са ти дали вашите малко ти е аз на тяхно място щях да те напердаша, да ти забраня да излизаш и да те оставя с телефон за 10 лева макар , че и това ти е много сигурно и него ще потрошиш ! Също така подкрепям горните коментари да вземеш мерки за проблемите ти с гнева , защото с такива нервни изблици не виждам коя жена би те търпяла! Днес си изкарваш нервите на телефоните а утре на жена си и на децата си .

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 10e24f840e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

14.   Ти с тея нерви няма да останеш и с този телефон за дълго. И аз съм с леново и става това с wi-fi удома да не хващам интернет, но аз си имам и мобилен интернет и си ползвам само него. По-добре и ти си плащай за мобилен интернет отколкото да трошиш още телефони. Че родителите ти едва ли са милионери.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 292502a2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Влез в настройките на рутера и смени на първо време канала, на който излъчва и честотната лента. Най-добри са 1, 6 и 11 канал, но пробвай и с някои от останалите. Възможно е ефирът да е прекалено претоварен.

Не мога да повярвам какви нелепици изчетох. Пак е добре, имаш някакъв смътен проблясък, че проблемът би могъл да бъде и в рутера. Сигурно ще трябва да изпочупиш поне 20 телефона за да си сигурен?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker