Бившият ми приятел ме тормози - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият ми приятел ме тормози
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1431 пъти
Здравейте, момиче на 16г. съм и имах връзка с момче на 20г., която продължи 8 месеца. С детайли искам да ви разкажа каква беше причината да се разделя с него.

Понеже се "зарибявахме" цели 10 месеца, когато тръгнахме буквално вече си бяхме влюбени един в друг. Понеже бяхме от два различни града ( аз учех в неговия град и се прибирах в моя в петък след училище ), бях свикнала всяка вечер да излизам с приятели ( цялата ми компания се състои от близо 10-15 човека, с които съм заедно от дете, като имаше и момчета и момичета), той се цупеше, когато кажа, че излизам с тях. В началото му минаваше, но след няколко дни ми забрани да излизам с тях, поради причината, че някой щял да ме закача или нещо от сорта. В действителност никой от приятелите ми не ме е докосвал, а и брат ми, който е на 19г. също винаги е там. Впоследствие започнаха забрани да излизам дори с момичета, цялата си лятна ваканция прекарах на улицата с малките деца и бабичките и лелките, които ги гледат, само и само да не бъда затворена между четири стени вкъщи. Забрани ми да нося определени дрехи, да ходя на определени места и всеки път, когато излизам да му звъня по телефона, а когато се поздравя с някого по улицата, докато говорехме следваха въпросите "Кой беше това? " " Защо я/го поздрави? " и т. н. Не си пишехме във фейсбук, само когато спяхме буквално. На мен започна да ми писва меко казано, защото се чувствах в клетка, дори не ми даваше да отговарям на никого във фейсбук и ме накара да махна всички мои приятели момчета от там, защото " Щял да ме смачка ". В последствие чувствата ми малко по малко се губеха. Веднъж излязох с приятели без да му кажа, но понеже не мога да лъжа му признах на следващия ден и той много се ядоса и последваха още повече забрани. Вече бях решила, че ще скъсам с него, но една вечер преди това започнах да си пиша с момче от моят град, което харесвах преди и излязох с него. Без да очаквам той ме целуна и аз нямам представа защо отвърнах, може би наистина съм го искала. На следващия ден му признах за предната вечер, в която излязох с друго момче, а той се разплака. Наистина ме обичаше, но не можех да търпя повече. После се ядоса и ме нарече курва. След това започна да ме преследва след училище, докато се прибера до вкъщи, иска да сме заедно и наистина не спира. Баща ми говори с него, но без резултат. Обмислям да пусна жалба в полицията или не знам какво друго да направя, но не го искам в живота си, а той не спира да ме преследва. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4c3a971bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Комплексираните мъже на 20 г. Затова ходят с по-малки момичета, още полудеца, защото могат да им заповядват, контролират и забраняват. Твоят бивш приятел има комплекси за малоценност и е неуверен в себе си щом ти забранява едва ли ен да дишаш. Ходи си с момчета на твоятата възраст и не се занимавай с батковци. А иначе може да се обадиш в полицията. Другото баща ти трябва да го уплаши. А ти не си разказвай целувките с други на гаджето си. Всички мъже на негово място биха побеснели.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 50d1fcf087
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Харесвам мама! Знам че не можете да повярвате и аз съм такаМоля ви помогнете ми. Искам я! Просто като си помисля за онези неша които мама и тати правяг късно вечер след като аз се легна и ми става много хубаво. И чурчето ми се изправя незнам защо! Вие можете ли да ми кажете? Как да я спечеля без тати да разбере?

Ради 7 годишен

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0e131c689b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кажи на баща си да поговори с него. Но този път да бъде по-твърд, защото този катил очевидно не го е разбрал какво е имал предвид първия път.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker