Какво мислите за приятеля ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво мислите за приятеля ми?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1852 пъти
Здравейте,
Имах връзка, която продължи 8 месеца, бившият ми приятел ме тормозеше и едно момче, което познавам от години ме защити. Благодарение на него този тормоз приключи. След известно време същото това момче ме попита дали искам да се съберем. Аз в действителност не знаех какво искам, тоест, хем го исках, хем не. И предпочетох да му кажа, че засега искам да остана сама и той ме разбра. Очаквах да продължим да си пишем, но той не ме търсеше повече, защото моята дума за него беше закон и явно не е искал да ме притеснява. Започнах след няколко дни да усещам липсата му и реших, че го искам в живота си.

Накратко за него: Той се държи супер мъжкарски, каже ли нещо, държи винаги на думата си и се държи с мен наистина прекрасно. Наистина е страхотен и винаги е бил такъв, защото го познавам от доста време. Наистина всички го уважават и не съм чула лоша дума за него никога.

Реших да си го върна и говорих с него. Той ми каза, че от една страна е хубаво и се е зарадвал, че го искам, но от друга не държа на думата си, защото съм казала, че не искам връзка. В крайна сметка му обясних и той ме разбра.

Вече ходим малко повече от половин месец, тук-таме се караме, но единственото, което ме тревожи е следното: Той живее в друг град, на около 150км. от мен, учи в университет и работи. Виждаме се по-рядко, предимно през почивните дни, но не винаги успява и тогава да се видим, заради работата му. Миналата седмица леко се направих на болна, той си беше взел отпуск една седмица, аз се прибрах на село, както и той. Виждахме се през цялата седмица всяка вечер. Но вече си замина, аз започнах пак училище и най-вероярно ще се видим чак за коледните празници. Както аз така и той искаме да се виждаме по-често, мислим, че разстоянието укрепва връзката ни и ни държи по този начин, за да не си омръзнем. Както той, така и аз излизаме с приятели и си вярваме ужасно много, както и че никой от нас не би изневерил, защото си имаме достойнство. Държи се прекрасно с мен, понякога ми казва, че отива при "курви", но аз знам, че не би го направил, но въпреки това се цупя и той ми казва, че съм сладка ревнивка.

Въпросът ми е какво мислите за тази връзка и има ли тя някакво бъдеще, защото ако връзката ни се задълбочи, обмисляме вече той или аз да ходим да спим или у тях или у нас, а вече го запознах с баща ми и той го хареса. Надявам се да изкажете мнение за това разстояние, което ме дразни понякога защото ми липсва много, но той все пак ми казва, че трябва да бъда силна.
Благодаря предварително. :)
Ж16

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 088514e570
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен имате бъдеще. Но ти все пак го изненадай някой ден, отидив университета му или в квартирата му, за да видиш как стоят нещата. Иначе изглеждате много сладки.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9d5f7edb46
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не го харесвам. Типичният женкар! По-добре се отърви от него по бързо. Иначе ще ти ходи по нервите цял живот и няма да можеш да си починеш от него. По-добре да умреш стара мома, отколкото с тоя курвар!

Жечкя, женска с опит, 34

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 69b06c1dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като те запознае с майка си предприеми нещо по-сериозно с него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 28ecfbd180
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поведението му, съдейки по написаното, е много хубаво, но от разстояние е трудно да прецениш човек. Имай предвид, че може да се окаже съвсем друг типаж или просто по някакъв начин нещата да не се получат, както ги мислиш. Ти си и малка още, той учи и работи, възрастовата ви група е различна и това винаги оказва някакво влияние. За момента сте млади и зелени, за половин месец нищо не може да бъде ясно. Щом имаш желание и чувства, опитай, то ще се чуе каква е работата. Може да се разделите до седмица, а може след 4 години да живеете заедно. Кой знае. Важното е само да си внимателна и да не се хвърляш с главата надолу.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9da08bbc79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Изглежда точен както го описваш, но е трудно да се прецени. Това, че се базика с теб по този начин изобщо не означава, че е курвар. Аз също се базикам с моята така, но не бих направил нищо реално, просто се забавлявам като я карам леко да ревнува по този начин.
Малка си още и като съвет мога да ти дам да не търсиш прекалено много чуждото мнение и одобрение. Не забравяй, че завистта и злобата почивен ден нямат и има достатъчно хора, които бълват змии и гущери само на базата на собствените си провали в живота. Нямам предвид само ком. 2, но тези неща ще ги срещаш и в собственото си обкръжение. Като съвет за връзката ти с това момче мога да ти кажа да гледаш най-вече да е искрен с теб и да те цени, да не те пренебрегва системно заради някакви други хора или странични занимания (изключвам някое излизане с приятели или на риба). Ако тези неща са така при него, просто прави и ти същото с него....

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f743248cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Твоята история наистина леко ми напомни на една история на приятелка. Аз лично съм против връзките от разстояние. Причините са много пред тебе е един, пред другите е друг такива са мъжкарите.
Иди изненадващо при него без да очаква може да се натъкнеш на голяма истина... а понякога човек като си прави майтап не знаеш какви истини казва..

-Помисли после действай

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 21f6751be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не искам да те обидя по никакъв начин, авторке, но сте малки за връзки. Разбирам да си на 18-19 нагоре и да знаеш кво искаш, но вие не знаете кво искате. Детски истории.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker