Преспах с друг... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Преспах с друг...
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2808 пъти
Здравейте хора, на 18 съм и имах доскоро 3 годишна сериозна връзка. Бях зарязана и се чувствах на дъното, бях в депресия 20 дни. Борих се да го върна но не успях. Момчето ме объркваше много, ту ме искаше обратно ту не. Запозна да ми прави мръсно, да излиза по купони, да пише с други и с една дума правеше се на щастлив. Аз съм едно момиче затворено в себе си и той беше първата ми любов. Докато наскоро от ярост не излезнах с едно момче само с мисълта да му го върна. Излизахме 3 дена с въпросто момче и аз се чувствах добре един вид доволна че му отмъщавам. Разбирах че новото момче иска само да преспи с мен на ясно бях, въпреки че не се давах на никой освен на първата ми любов... Стана така че пуснах на новото момче само и само за да се чувствам добре аз че съм отмъстила на бившия. Това нормално ли е хора, аз не съм такава. Изумих се от себе си, оплаших се. Какво върша от ревност и самота. Дайте ми съвет моля ви. Почвам да имам сипматии към новото момче, но ми е ясно че ме търси и той само за сеск. Не се чувствам себе си хора наранена съми извърших голяма глупост

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1ddae3a2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Една моя приятелка направи същото преди около година. В началото още я предупредих, че ако действа така, след време ще съжалява. Момичето си остана с един лош за нея спомен и единственото, което я успокоява е, че на момента го е искала по някакъв си там начин. Опитай се да не се съдиш жестоко. Щом това поведение и тези действия не ти влияят добре и спираш да харесваш себе си като човек, по-добре не ги повтаряй. Казват, че любов с любов се избива, ама в случая няма любов, така че... безсмислено. Дай си малко време, няма болка, която да не става по-лека и да не отминава.

Не си първата, няма и да си последната взела решение от яд и ревност с някаква цел да си опрости живота. Хубаво е, че осъзнаваш , че това момче иска само секс от теб и не се залъгваш. Не се залъгвай и, че трябва да си с него и изпитваш някакви невероятни чувства. Било, каквото било. Обърни малко внимание на себе си и намери друг начин да се справиш с болката.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: dde4ce5b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако разбера, че някое момиче прави секс само, за да "отмъсти" на бившия си....въобще не бих се занимавал с нея. Типичен пример за лека жена.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f4b5d03036
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако разбера, че някое момче/мъж - злобее анонимно из форумите, и нарича всяка жена ''лека'', защото безброй жени са го огорчили -
въобще не бих се занимавала с него.
Типичен пример за мизогонист.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 08c5ff257c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Номер 2 е напълно прав, някои жени нямат никакъв морал и ценности, какво значи "за да отмъстя " на кои!? за какво!? Това е просто оправдание. Искала си го направила си го, сега ще ти хареса и после на 25-27г. с около 20.... Класика...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8552829bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Спри да се виждаш и с второто момче и остани за известно време сама докато не се поуспокоиш. Ти отмъщаваш на себе си като спиш с второто момче и пак ще страдаш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: da5130a789
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   И какво да направя аз? Голямо чудо станало - изневерила на гаджето си. Спала с друг. Момиче знаеш ли, че по света има милиони гладуващи хора, а ти тук ни занимаваш с любовните си прегрешения? Не е честно. Върви в някоя църква дядо Поп да ти чете малко и си купи светена вода. Няма да ти помогне за прегрешението ти, но поне ще станеш по вярваща и ще дадеш пари на църквата. А с другия ще се махате, няма как. Като спиш с други ще става така :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6684ed64f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Никой на никого не е СОБСТВЕНОСТ. Като не вървят нещата всеки тръгна по пътя си. Много детски.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6846ca4f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Н 5 и кaкъв е проблемa? С 20 или 50 кaкъв е проблемa? Що зa мъжa дa е ок (бре, мaчо, пу дa не му е уроки) пък зa женaтa не (оо, курвa, бaш лекa, ще хвръкне).
Толковa ли ви е стрaх от бaзa зa срaвнение, толковa ли нямaте сaмочувствие някои, че ви смaзвa мисълтa, че друг е бил по-голям..?
Комплексите сa си вaши, не нaши, що пък. ние, жените трябвa дa се съобрaзявaме с вaшите комплекси и стрaхове? !
Aми стaнете конкурентни!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6846ca4f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към aвторкaтa: проблемa не е, че си спaлa с друг, a че се чувствaш виновнa от товa. Но зaщо? Тa ти си билa свободнa (зaрязaнa) и си се чувствaлa ок с другото момче, пожелaлa си дa бъдеш с него, тогaвa? Не е било сaмо зa отмъщение, поискaлa си точно с този и не виждaм никaкъв проблем в товa. Изкaрa ли си добре, беше ли ти хубaво, дaде ли ти нещо, което другият НЕ, aко отговорите ти сa ДA, стигa си се сaмосъжaлявaлa, a си гледaй животa и кефa.
Остaви го бившият дa си се рaзвивa, бъди сигурнa, че скоро кaто го поорежaт кaто aбсолютния комплексaр кaкъвто си е, ще кaцне дa ти циври зa връщaне, не прaви грешкaтa дa го допускaш отново до теб, ще се е върнaл сaмо зaщото никоя другa не го ще!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: dde4ce5b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   2 съм.
4, думата е "женомразец", първо научи собствения си език и тогава давай акъл.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fd69fff1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Какво си се вкара в тези сериозни връзки още от толкова малка...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e0315938e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Преспала си с друг, и си проявила чувства към другия жалко за теб мога да ти кажа. За мъжете неангажиращата връзка за тях е идеално но за жените седи различно рано или късно свикват с него! Но той с тях НЕ съжалявам...

..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6df2986df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Н 11, готино му го рекна на автора, базата за сравнение е хубаво нещо. въпроса е, как е натрупана, ако покрай 6, минават 7, 4, 9, e кофти, говори за модел на поведение, ако ли не, всичко си е в реда на нещата. :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 03b08df107
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   11, ти си сигурно и 4 - точно такива като теб най-много ми допадат, минаваш, свършваш си работата и подминаваш. Убеден съм, че в реалния живот (извън анонимността на сайта) далеч не си толкова открехната, по-скоро си като малка гара, която големите влакове подминават и затова злобееш, че така желания от теб експрес просто минава, дори и не се забавя. Почти няма човек, който да не желае стабилна и трайна връзка, много от нас обаче грешат, малко си правят правилните изводи и се въртят в кръг.
И да, права си, няма никаква разлика между 20 и 50, още след втория-третия ти вече си заприличала на входната изтривалка, всеки може да мине, да се избърше и да продължи към килима, паркета, ламината - изтривалката си остава отвън, пред вратата.
Много съм си мечтал да се запозная точно с такава като теб, очи в очи да ми кажеш, че това, че съм 51-вия ти ще съм аз, ама не, в реалния живот всичките сте светата вода ненапита, числото 2 ви е свещено - интересна работа, всичките сте само с по двама и така до пенсия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker