Голяма разлика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Голяма разлика
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2264 пъти
Здравейте, ще бъда кратка аз съм едно обикновено момиче на 24 с малък проблем. След една особено болезнена раздяла бях изпаднала в дълбока депресия и бях загубила цялата си сексуалност и страст. Сега за първи път от толкова години усещам, че започвам да изпитвам страст към един мой колега, но той е на 47 и не знам какво да правя. Разбирам че не бих имала връзка с него, защото е голям има дъщеря на моите години и е изживял живота си, а аз тепърва ще градя моят, но тази страст и мислите които ми нахлуват в главата не могат да бъдат укротени (възбуждам се само като го гледам :))Моля виза съвет какво да правя, защото съм объркана и наистина не знам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4546976efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако човекът не е женен, не виждам проблем. Аз самата си падам само по зрели мъже и никога съм нямала такива скруполи като теб. Гледаш само човекът да не е обвързан и даваш знак, а той ако има интерес ще си покаже. Глупаво е да си ограничаваш сексуалността заради някакви глупави скруполи. Няма гаранция никога и в нищо - дори да се хванеш с млад мъж винаги може да те зареже или да умре при някакъв нелеп инцидент с мотор примерно. Зрелият мъж поне е открил себе си, знае точно какво иска, не си мени характера и мнението през час и знае как да достави удоволствие на една жена в леглото. Също щом те привлича този мъж, той най-вероятно излъчва и самочувствие, увереност, така че съветът ми е да пробваш пък каквото стане. Ако и двамата сте свободни и той също те харесва, ти проблем нямаш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 589131fbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, много е важно да знаем дали този господин е семеен.
Ако е така, повярвай след време ще се измъчваш и ще страдаш още повече. За семейните мъже на тази възраст една такава авантюра с младо момиче като теб е добре дошла. Ти ще си неговото сексуално развлечение. Ще те търси, когато на него му е удобно и когато той иска.
Винаги ще си някъде там, но не и най-важното. Докато си така влюбена си мислиш, че това е преодолимо, но в следващия момент...
Започваш да се чувстваш използвана, обидена, пренебрегвана, ти си просто забавлението му. Би ли искала да си в такава позиция?
При условие, че той е свободен и можете спокойно да се отдадете един на друг, нещата са различни, но не чак до там...
Със сигурност има какво да научиш от връзка с по-зрял мъж. Трябва само да знаеш, че голямата разлика в годините ви неминуемо ще се отразява във всичко. Може би само секса ще е вашето взаимно удоволствие и това ще е до време. Ако този господин, обаче е достатъчно разумен изобщо няма да се впусне в такава връзка, а ти не търси причини в себе си той знае, защо не трябва.
Още много бих могла да ти пиша по темата и всичко ще е в посока-помисли много добре, какво искаш, на какво си готова а какво ще получиш!
Освен житейския си опит, дъщеря ми е почти на твоите години а съпругът ми на неговите. Не виждам нищо, което може да ви свърже дълготрайно.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6d6397926e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Уважаема авторке,

Въпреки че по принцип остро не одобрявам свалките между колего, не е женен (или по някакъв начин обвързан) и аз не виждам проблем да опитате. Стига разбира се той да споделя чувствата ти.

Желая успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5c62324d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, не се забърквай с разни такива драстично по - възрастни от теб. Проблема не е, че е на 47, то всички ще станем на 47, здраве и живот и на повече, но проблема е, че сте от различни поколения - това означава различен начин на мислене, различни виждания за живота. Той като по - голям ще иска да се нагаждаш според неговите желания, неговото мислене, неговия начин на живот като цяло... но пък знам ли те.. може да си човек, който точно това иска.. за всичко да се съобразява и подчинява на някого.
Виж, излез напълно от депресията и мислите за миналото като цяло и тогава вече скачай на нов мъж. Сега си емоционално лабилна.
Но ти си знаеш в крайна сметка твой си е живота..

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 26a5780809
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Зa сериознa връзкa е прекaлено възрaстен зa теб. Предстaви си се с едно дете от него, ти мaмa, той дядо....
A зa жиеотa ти с мъж който е вече със зaлязвaщa енергия във всеки смисъл- от нaй-простичкото ежедневие, по-aвaнтюристични преживявaния, тa до сексa всичко ше ти е мнохо под ниво.
Ти си знaеш, но помисли добре преди, a не после.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3de137152e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   4 имаш предвид, че сега сме от малоумното поколение, което освен да си зяпа телефона и да се оплаква, друго не може? Даже си мисля, че е добре, човек да черпи опит от другите...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c3bc8e85a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако човека е семеен имаш възможност да се отдадеш на страстта,само гледай да не хлътваш,че жените като хлътнем ставаме смешни в очите на големите играчи,постарай се да си направиш кефа и бягай,а ако не е семеен и имате шанс за връзка,няма от какво да се срамуваш.Ще ви поговорят ден два,ще ви оплюват,някои ще ви завиждат и така.Никой няма да живее твоя живот.Аз съм на 31 и почти всичките ми връзки,колкоо и малко да са били те,са били с по-големи мъже.Не е лошо,не е страшно.Все още не сме се научили да заповядваме на сърцето си.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d8847ffe06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Подкрепьм те н5. Така е. Наскоро мернах снимка на хубавицата Катрин-Зита и стареца Майкал Дъглас. Направо я ожалих. Тя изглеждаше като болногледачка до него. Не е добра голямата разлика. Виж, момиче, ако е семеен твоя колега и иска да си направи кефа с теб, може. Ти решаваш за какво ставаш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3d1528a787
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   номер6, ти като се смяташ за малоумен си е твой проблем, а и май наистина си такъв, след като си позволяваш да обиждаш така толкова много други хора..
И какво общо има коментара ти с темата?
Като спомена телефони теб никой не те кара да ползваш телефони и никой не те спира да запишеш например едно висше образование, да започнеш работа и да научиш някой занаят даже, а не само да си зяпаш телефона и да се оплакваш. Ако за да постигнеш някое от тези неща ти е нужно да те чука 47 годишен, а всъщност какъвто и да било друг, значи наистина си за тотално съжаление.
Също така сегашните 47 годишни хора не са чак толкова извисени колкото си мислиш.. и също много обичат смартфони и фейсбук си направиха повечето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2b751b4921
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ето това сте(сме) младите, и особенно жените, фетишисти от класа.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6440860a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Няма нищо да се получи между вас гарантирам ти, освен един СЕКС! Той е стар за теб не ми е ясно какво си харесала в него? Аз съм на 20 и съм влюбена в 34-годишно но това не значи, че ще искам връзка с него.
Голямата разлика между двама е ПРЕЧКА! Остави ги онея дето казва " за любовта няма граници" За всичко ИМА граници или поне трябва да има.
Според се занимавай с мъж който е по голям от тебе 5-6 години нагоре недей! Избора е твой но... според мен ти заслужаваш по-добро.

Лейди Гага

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: de66a7d397
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами знаеш ли, ние с жена ми имаме едни такива приятели - тя е на 45, а той миналата година навърши 65, обаче е много спортен и точен мъжкар, отворен за новостите. Като го гледаш повече от 50 не можеш да му дадеш. Заедно са откакто се познаваме, т. е. от поне 20 години. Дъщеря им вече завършва висше.
Така че това с годините е вече отдавна отживелица. Дамата е споделяла насаме, че през целия си живот с него се е чувствала като принцеса, и със стабилен мъж до себе си, без да бъде глезена прекомерно обаче.

Та разните Лейди Гарги дето ти пишат тук на по 20 години и без никакъв житейски опит по-добре да се скрият някъде. Пожелаваме на Лейди Гарга най-добрият... гарван. Но колкото и добър да е той, тя винаги ще заслужава нещо по-добро ;) За нейната "любов" все ще има някакви граници - я в годините, я в дължината на пениса, я в дебелината на портфейла, я... абе все ще се намери нещо... И така, докато я "изядат прасетата", дето има една приказка за хубавите ябълки.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 19fd415d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   След като те привлича сексуално, защо не? Много хора коментират разни проблеми, които биха могли да възникнат, ако нещата станат сериозни, само че няма как да знаеш без да си пробвала какво ще излезе. Аз не мисля, че разликата във възрастта трябва да се драматизира толкова. Може да е приятна авантюра, може и да не е, може и да прерасне в сериозна връзка, може и да се разочароваш. Житейският опит се гради на реалните преживявания, а не на фантазиите "какво би станало ако". Аз съм на принципа: по-добре да съжаляваш, че си направил нещо, отколкото да съжаляваш, че изобщо не си опитал. Единственото притеснително е дали е семеен.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0dc49dd0da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ако е пич той изобщо няма да се занимава с "дъщеря" си. Независимо дали е женен, разведен, задоволен, самотен, ако му се иска нещо по-младо ще си намери проститутка защото ще е наясно, че няма какво толкова да ти даде, но в замяна на това може още по-жестоко да те нарани. Не казвам, че такава връзка е невъзможна, но рисковете при нея са в пъти по-големи и ти трябва да си наясно с тях. Твоето увлечение е нормално и разбираемо, но той е "бащата" и той трябва да те възпре - не му се сърди ако те отхвърли, година-две след това ще си му благодарна!
Казвам го от позицията на човек минал през брак, развод и с 2 деца по-големи от теб. Ако искаш послушай кака си под номер 7, все пак тя е на 31 с поредица от неуспешни връзки с чичковци.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 532d580c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз пък съм на 47, а мъжа на живота ми е на 29. Заедно сме от почти 10 години. Уж беше за малко секс, а се оказа любов. Следвай сърцето си.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a42bfe4f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Те колегите ти дават съвети предимно дали да имаш връзка с него. Пък ти си писала, че те привлича сексуално. Тогава проблем нямаш чукнете се и толкова.
Като не ти хареса няма да повтаряш.
Не си писала, че се влюбваш а че изпитваш страст.
Различни работи са.

Мен пък обратно привличат ме по - млади.
Така няколко години имам връзка с едно момиче значително по младо.
Обичаме се даваме всичко един за друг.
И не слушаме никого който ни критикува дори родители. Не се колебаем изобщо.
Защото когато си истински влюбен поставяш другият преди теб другото е без значение.
Възрастова разлика, години, роднини, доходи тези работи нямат значение.

Една влюбена жена ти не си просто ти се иска да се чукнете. Нямаше да пише, че не вярва в бъдещета връзка
Нямаше да търси съвети тук.
Тя щеше да вижда една цел да бъде с любимият.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker