Той е неуверен и това ме отблъсква - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е неуверен и това ме отблъсква
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 3054 пъти
Здравейте мили посетители на сайта, жена на 20 години съм и от няма й месец съм в нова връзка, а вече имам съмнения. Още в началото не бях супер хлътнала, но той е сладур, стояхме да си говорим до късно и имахме интересни дискусии. Сега обаче сякаш връзката ни се изчерпва, а тя едва е започнала. Той работи в град на час от моя, а аз уча (в чужда държава сме и двамата и си говорим на английски). Не очаквам с нетърпение времето, когато ще се видим. Когато се видим има моменти се радвам, но през по-голямата част правим секс и се натискаме и може би е резултат от ендорфините и сексуалното преживяване? Напоследък нямаме много за какво да си говорим и се чувствам подтисната. Имам чувството, че му липсва емоционална интелигентност, защото реакциите му от това което му казвам са странни и не стига до същността. На външен вид не е голям красавец, но това никога не е било водещо за мен. Най-много ме дразни липсата му на увереност, винаги оставя на мен да реша къде да ходим и какво да правим, извинява се постоянно за неща, за които не е виновен и пред приятелите ми се държи като подплашено зайче и ми е малко неудобно да го представям. Английският му е развален, прави доста грешки, преди не обръщах такова внимание, но започна да ми влияе. Освен това няма амбиции и планове за бъдещето си, а за мен е много важно приятелят ми да е устремен към някакви цели, защото самата аз съм си поставила високи такива и ги следвам. Пита ме дали е мъжествен, дали го нямам за приятел-заместител (ядосах се малко, не съм му давала поводи за съмнения). Той е много добро момче, съобразява се с мен, сладък е, сексуалният ни живот е задоволителен, но за разлика от бившите ми не е увереният мъжкар, който съм свикнала да имам до себе си. С тях също не беше перфектно, защото бяха прекалено самоуверени и ме потискаха. Според мен в една връзка е важно мъжът да има самочувствие, но не за сметка на жената и подсъзнателно да й вдъхва усещането, че с него е в безопасност. Мислите ли, че аз имам прекалено високи очаквания или може би просто не съм срещнала правилния човек и е нямало баланс? Дали да скъсам с него или да се опитам да предприема нещо? Объркана съм, пеперудките липсват, както и времето, прекарано да мисля за него, да анализирам ситуациите и т.н, които съществуваха в предните ми връзки. Ако скъсаме, знам, че ще ми е гадно, може би с времето ще се привържа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6d58857639
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пеперуди в стомаха, секс, ти взимаш по-често решенията... Това не е любов. Или по-скоро не сте стигнали до/изградили такава.
Това че той ти дава да взимаш решенията, не значи че е неуверен, а че се съобразява с теб, а на него не му пука къде ще ходите на вечеря примерно.
Вашата връзка, е просто едно приятелство наситено със забавления ( в това число и секса ) И ти явно това търсиш - още забавления. Но в един момент, нещата се нормализират и всеки показва характера си и от там вече започва да се гради една връзка и се разбира кой кого колко обича и дали обича. Или просто един от двама ви, е привърженик на пеперудите в стомаха, забавленията заедно, букетите цветя и секса. И тея неща като омръзнат или приключат и стане време за изпитания и трудности във връзката, КРАЙ. Много хора си мислят, че любовта е изчерпана и е време вече за нов партньор, с тоя не се е получило и т.н.

Едно Момче-25

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fc18d0c291
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямате угодия вие ей... Като е мачо и има самочувствие е лош, като е без такова пак не ни харесва....

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b24c5bce5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Симпатичен ти е, може би го харесваш по някакъв начин, но нито си влюбена, нито го искаш за твой приятел.

Може би тук ще срещнеш критика, това е обичайна практика, не изключвам и приятеля ти да срещне критика, но според мен никой от вас не е виновен за нищо. Просто не ти пасва като мъж, не изпитваш това, което би искала да изпитваш и всичко е една измъчена история. За всеки влак си има пътници, нали знаеш?

Не го обвинявай за това, което е, той просто не е твоя тип мъж.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a9f5b1f003
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо правиш секс с него като е неуверен и не те привлича?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 060f534d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей,

мисля, че разбирам добре за какво говориш, защото и аз имах един такъв приятел преди време. Изкарахме доста време заедно- 8 месеца, само че беше трудно с него. Аз го обичах и ме болеше най-вече от това, че не можех да му споделям. Тоест каквото и да му споделях все едно, че говорех на стена- точно едни такива странни реакции, за каквито и ти говориш. Всичко беше доста монотонно и връзката ни нямаше развитие. Той хич не беше инициативен и нямаше особени амбиции в живота- така че все аз трябваше да измислям къде да отидем, какво да направим, да помисля как евентуално да разнообразя връзката ни.

За мен в една връзка двамата трябва да са ПРИЯТЕЛИ, докато за него интимността беше по-важна. И не мисля, че на него му е пречело това, но аз имам нужда на първо място от приятел до себе си, другите неща си идват сами след това, така мисля...


Съветът ми е: щом не се чувстваш добре, по-добре прекратете отношенията си възможно най-скоро. Послушай интуицията си и си задай въпроса искаш ли наистина да си с този човек? Как си представя бъдещето си с него? Сигурна съм, че знаеш отговора! Успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 490f03ab4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   И аз бих те питала защо му даваш секс, ако той не се старае спрямо срещите. Ако те ценеше малко повече повярвай ми щеше да организира поне от време на време нещо.
Молила ли си го за някакви неща? Помагал ли ти е с нещо?
"Щото аз отивам да правя секс с теб когато ми е удобно.. но дори не огранизирам каквото и да било за теб" не е връзка.

Харесай нещо-боулинг/ зимни кънки/театър/кино/ обяд или каквото би ти харесало и ми кажи " Миличко.. на еди коя си дата съм свободна, моля те заведи ме на... ( съответно каквото искаш). Ако не го направи или не ти каже някакво задоволително препятствие което го спира- не се виждай повече с него.

Имай стандарти и не приемай каквото му е удобно. Нека да се постарае малко, за да те има.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ee3c58e8de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Явно и на теб като на повечето момичета(жени успяват да станат някои като прехвърлят 30-те) ти трябва "мачо" който си прави каквото иска с теб. Ти да се мъчиш да го превърнеш в милото момче което към момента си хванала. И ако успееш евентуално да започнеш да се чудиш за какво ти е такъв "питомен".
И да ти издам една публична тайна непонятна на повечето жени все още, особено по-младичките - самочувствието(амбиции и т. н. ) на един мъж зависи най-много от жената до него. За жалост все по-малко са жените които могат да изкарат на яве потенциала на един мъж - както са малко и тези способни да отгледат и възпитат дете. Но с тая консуматорска култура така са се научили - всичко трябва да идва на готово. Нищо не идва на готово, но има време докато го разбереш. До тогава може да разкараш това момче и да си търсиш "принца с белия кон" да ти падне от небето. Че алтернативата - да помогнеш на момчето да поработи върху слабите си страни и да подобри силните си, си е трудоемка работа.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9f3592661f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Отчаяно девственяче е тоз номер 2, не пропусна шанс да си избие комплексчето от жените. Жалко, че цивренето онлайн не е лек за импотентност.

Като не ти харесва, тогаз просто не продължавай. Това просто си е жалко, такива хора дори за приятели не стават. Търси според нуждите.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7db5b8b677
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи бившите ти били мъжкари и са те карали да се чувстваш потисната, което не ти е харесвало, а този не е мъжкар и е неуверен и пак не ти харесва? Е какво ще ти хареса бе джанъм? :)

На 20 е добре да почнеш да свикваш, че не е нужно в една връзка да има драма и да има какво да анализираш. Ти искаш някаква драма, нещо да се развихря и да те кара да го мислиш. Примерно той да излезе със свои приятелки и да ти даде повод за лека ревност или нещо такова... Ами свиквай, че нормалните връзки е по-добре да са без излишна драма.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b34965358f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   И аз съм така, мразя слабохарактерни и неуверени мъже. Ако ти не искаш да доминираш в една връзка, значи той не е за теб.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ef57ca4f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто е - поради липса на силно увлечение (а. к. а. пеперуди в стомаха), си започнала отрано да забелязваш слабите му страни. Това обикновено се случва на по-късен етап, но нещата вече са сериозни и хората си казват "е, к'во пък толкова? ".
Той пък от своя страна се стреми всякак да ти угоди, което не означава автоматично, че е неуверен. Просто сте в началото на връзката и иска да става твоето, може би от страх да не те изгуби. (Предполагам, че си out of his league, така както го описваш :).
Мисля, че не сте един за друг, но ти вече го знаеш.

П. П. Всеки има недостатъци, ще се наложи да се примиряваш с някои неща, както и отсрещният човек - с твоите. Струва ми се, че имаш непоносимост към слабостите, помисли върху въпроса.

П. П. 2 Тези сравнения с бившите не ти вършат работа. Гледай да ги избягваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker