Скорпион и Рак - проблеми във връзката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Скорпион и Рак - проблеми във връзката
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1246 пъти
Виждам, че тук феновете на астрологията започнаха да пишат, та и аз искам едно мнение. Вярвам в нея, не съм фанатик и знам, че не се състои само от слънчевите знаци (те са само малка част от наталната карта). Но аз лично имам Слънце, Венера и Меркурий в Скорпион, Луна в Рак, Марс в Лъв (октомврийски Скорпион съм).
Мисля, че си отговарям на зодията. Затворена и артистична личност съм, понякога си изграждам свой собствен свят. В живота и кариерното развитие искам да съм лидер, амбициозна и трудолюбива съм, винаги честна. По принцип съм мила и дружелюбна, но малко хора ме спечелват, материалистичните и практичните хора ме дразнят. Макар че имам мъжки характер, външно съм много женствена (не се хваля, не казвам, че съм красива тъй като красотата е въпрос на гледна точка и предпочитания), но обичам да съм нежна и се грижа за себе си. Много уважавам амбициозните хора, които не са груби обаче. Критична съм към себе си, а на другите винаги прощавам и гледам позитивно (така че това за отмъстителността не е вярно).
От доста време съм с мъж Рак, живеем заедно, имам предложение за брак от него, което още обмислям заради неговото поведение. Преди си мислех, че това са глупости, ама сега точно в него виждам образа на типичния Рак. Той е много емоционален, човек на настроенията, но е галантен, романтичен, не е сексист или простак, вкъщи не ми дава да пипна нищо - всичко той оправя. Мъж мечта! Наистина го оценявам и обичам. Изкара ме от дупката, наречена депресия, преди 3 години. Винаги ще съм му задължена. Но има един голям проблем, който забелязвам чак след като заживяхме заедно. Влиянието на леля му върху него! Тъй като той е бил оставен от родителите си (има баща алкохолик и нехаеща майка), сестрата на майка му го е отгледала. Обикновено Раците са много привързани към майка, баба или жената, която е била до тях в детството. При него това е лелята! Той гледа на нея като на някаква висша сила и го разбирам, но не ми харесва това, че тя се бърка в нашия съвместен живот, внушава му разни идеи и се опитва да промени мен, цялата ни връзка!
Например критикува облеклото ми (не е разголено, но е по-различно), бърка ми се в сметките (аз харча мои собствени пари, така че аз решавам какво ще правя с тях), постоянно ми дава зор да стана майка по-скоро. Ние го карахме бавно, но под нейното въздействие и той прихвана "бръмбара", затова толкова бързо ми предложи брак. Аз съм само на 23, а той е на 26, има време... Не мисля, че съм й противна, защото явно ме иска за снаха, но се опитва да ме моделира да бъда като нея, налага този модел и над него, иска да контролира животите ни. И тя е Рак, иначе, те двамата са се впили един в друг и имам чувството, че омъжа ли се за него, тази жена ще ми изпие енергията с нейното намесване. Той винаги застава на нейна страна! Не се кара с мен, но ме убеждава да отстъпя и така. Последно тя мина границата като дойде у квартирата ни и изхвърли моите противозачатъчни, казвайки - "Няма да пиеш такива боклуци! ".
Обичам приятеля си, но ако ще ме променя, по-добре да си вземе друга. Преди ме искаше такава каквато съм и гледахме в една посока. Не искам да се кара с леля си, но ми писна аз да съм потърпевшата. И знам, че трябва да съм благодарна за прекрасния мъж, но не е като и аз да не съм направила стотици компромиси досега. Аз не позволявам на нашите дори малко да се намесват, а неговата леля завзе живота ни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4880a50fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само не разбрах какво общо имат покемоните (пардон, зодиите) с дисфункционалната ви връзка?

Въпросът е прост: искаш ли ги и двата рака или не? Като са в комплект, то или ще трябва да се научиш да търпиш лелката, надявайки се че един ще спре да досажда, или просто няма да има морски дарове на масата.

Аз лично бих приел ситуацията по-насериозно, да търсиш смисъл или решение сред животните във фермата на МакДоналд си е слаба ракия.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 51a274e72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако можете заминете да живеете в друг град, изобщо надалеч от лелята.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker