Въпрос към изневеряващите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към изневеряващите
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 4383 пъти
Имам въпрос към хората, които изневеряват на съпругата си-или съпруга. Променят ли се по някакъв начин чувствата ви към постоянната ви половинка? Възможно ли е хем да обичаш човека до теб, хем да му изневеряваш? Попитах, защото мъжът ми имаше кратка връзка, за която разбрах. Имахме дълъг и тежък разговор. Оказа се, че е приключил с нея още преди да разбера. Твърди, че никога не е преставал да ме обича. Готов е на всичко само да остана с него. Моля ви, помогнете, мога ли да му вярвам? Тази жена я отряза от всякъде. Кажете вие как мислите. Уважаеми модератори, надявам се да публикувате историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4a6ffdc5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Че кaкво друго ще ти кaже? Не е престaвaл дa те обичa, но "топил" инa друго място. Според неговите рaзбирaния може дa си те "обичa" но товa не пречи дa боцкa и другa. Сегa кaто мине бурятa, утре пaк. Имa мъже които кaзвaт "мир и любов в домa, другото нa вън" той явно е от тях.
Кaжи му, че имaш симпaтии към някого и вече нещо сте позaпочнaли тaм, кaто се "ревaнширaш" пaк дa си говорите колко се обичaте и виж колко ще е съглaсен, че ти можеш дa го обичaш също, но друг дa те... тогaвa ще ти стaне ясно кaкво точно мисли.
Aко си готовa зa истинaтa, виждaм кaк нaблягaш, че той приключил с нея... много искaш дa му повярвaш нa глупостите и ще си зaтвориш очите и лъжеш себе си до следвaщият път.
И го знaеш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c79671d178
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Природата е програмирала мъжа да си разпръсне семето в колкото се може повече жени, докато жената е програмирана да намери най-качествения мъж и да го задържи... така, че винаги мъжа ще иска чужди жени и винаги жената ще се тревожи дали мъжа й не изневерява...
но това са животински инстинкти, ако сте зрели хора би трябвало да сте наясно с тях и да ги потискате, ако държите да сте заедно.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a7320f1e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Много зависи, ако инцидентно преспиш с някой иди дойди да простиш, но ако имаш паралелна връзка с друг човек която продължава с месеци, тогава има проблем във връзката. Повечето изневеряващи след като бъдат разкрити се опитват всячески да баламосат човека до себе си че било грешка, че всичко ще направят за да оправят нещата, защото човек оценява това което има след като почне да го губи, но вълкът кожата си мени но нрава не. Това е липса на уважение майанта й на любовта, не те уважава което е най-важното, какво като ти казва че те обича, действията показват реално колко те обича. Опитвал съм се да простя изневяра, не си заслужава, не може да живееш с тази мисъл. Ставаш прекалено бдителен губиш всякакво доверие, вместо да се наслъждаваш на живота ти се чудиш всеки път като закъснее дали не си го слага с някой/я. Отговора на въппроса дали може да те обича и да изневерява е относителен, но повечето пъти е не. Може да има още някакви чувства, но любовта отдавна се е превърнала в битие и човека до теб в даденост. Но ти си знаеш кое е най-добре за теб ако си мислиш, че може да живееш с тази мисъл и ако е толкова незаменим за теб му прости, и живей в измама цял живот. Но хората казват живота е кратък така, че прави това което на теб ти доставя удоволствие. В крайна сметка е важно сама да прецениш кое е добре за теб и кое не.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e88c6ea6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами изневеряващите обикновено имат някаква нужда, липса, или дефицит за да го направят. Не е от келешлък.
Човек има нужда и да се влюбва отвреме-навреме. 10 пъти и да го подтисне, на 11-тия ще изгърми. Ако пък реши да се прави на много як и принципен, може да наруши психическото си равновесие и да се побърка.
Не знам дали би предпочела верен, но побъркан мъж, вечно в някакви депресии и мании, или един здрав, стабилен и понякога кръшващ мъжага.
Освен това хората имат различни потребности - едни са асексуални и нямат нужда от близост, и така си им е добре. Други пък не могат така, и за тях липсата на тези неща е равносилно на психясване. Трети винаги търсят "по-добрата възможност" и ако я открият са готови да зарежат и семейство, и всичко.
Та всеки случай е различен и уникален. Не вярвай на никого - прави винаги най-доброто на което си способна като човек, жена, съпруга и майка, пък каквото ще да става. Насила човек до себе си не можеш да задържиш. Но можеш да направим много неща за да отблъснеш, ако не внимаваш, не проявяваш разбиране, прошка, не вярваш в добрите му намерения и т. н.
Понеже работя в тази област, познавам жени, които отдавна са се успокоили и са приели дребните забежки на мъжете си, понеже са видели че постъпват отговорно и не си развалят семействата заради някакви случки. Мнозина са и в пълно неведение, разбира се. А и не забравяй - рядко има изневеряващи мъже без изневеряващи жени... не могат да го правят само с ученички, студентки и несемейни.
Наша добра дългогодишна семейна приятелка, със семейство, мъж и деца, веднъж ме целуна по бузата, докато пътувахме в асансьора. Е, познай какво се случи след това. И така цели 2 години. И сега, 4 години по-късно, пак сме си приятели, макар че сме си поомръзнали вече в "оня" смисъл. Някои ще кажат че това е върхът на подлостта и предателството. Аз обаче ще кажа, че това ни е донесло само вдъхновение и хубави мигове в живота, със сигурност ни е спестило поне по една депресия, а и в края на краищата никого не сме наранили, нито нещо сме развалили.
Чувствата, страстта - това са преходни неща. Някои бъркат влюбването с любовта, с обичта. А те се променят, преминават едно в друго.
Един съвет към тебе - опитай се да опознаеш живота, такъв какъвто е, а не да се опитваш да го вкарваш в някакви твои (или обществени) представи. Впрочем смятам, че тази ти тема е крачка точно в правилната посока.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ccb6fc9c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Веднъж простиш ли изневяра, този човек пак ще се изневери. Аз НИКОГА не съм изневерявал, но съм прощавал няколко пъти и резултатът беше повторна изневяра и лъжи. На всичкото отгоре те приемат за даденост. Иначе не мога да кажа дали обичат или не, но за мен любовна и верността вървят заедно, така че... Ако нямате деца е доста по-лесно.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d3304eb668
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На първо място трябва честно да си каже какво му липсва с теб и да се опитате да го оправите ако имате желание за това и двамата. Това че е преспал с друга не означава непременно че не те обича. Има хиляди други причини, които трябва да изясните по между си.
Има много случаи в които партньорите не са сексуално съвместими т. е. не са с еднакви вкусове и потребности и остават незадоволени в брачното легло но пък се обичат и всичко останало си е на ред. По някога просто си омръзват и охладняват един към друг.
Варианта е разнообразяване, заедно или по отделно но с предварителна уговорка и знанието на партньора. Все пак никой никого не притежава и е редно да се зачитат нуждите на най-близкия човек. Все пак секса е едно от малкото удоволствия в този живот и всеки сам си преценява кога как с кого и колко и дали да си го достави или да се лиши. Всичко това ако изневярата е само чисто физиологична не би трябвало да навреди на другите ви отношения.
Има обаче друга една - емоционална изневяра. Тогава чувствата вече не са същите и ако случая е такъв, тогава всеки си търси щастието другаде и брака се разпада. Във всички случаи обаче прямия разговор е за предпочитане пред лъжата и криеницата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: cde887f284
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами аз лично не мога да спя с двамата едновременно. Хвана ли се с другия, отказвам секса с първия... ии това е краят, обикновено.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c12fd73657
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не съм изневерявал, тъй като смятам това за непочтена и подла постъпка, но съм на мнение, че изневерите в повечето случаи стават поради спонтанен (подсъзнателен) нагон. За добро или лошо, хората сме животни и през повечето време не мислим рационално, а се поддаваме на инстинкти и емоции. Самият изневеряващ може да е раздвоен вътре в себе си - част от него иска да изневери, а от друга - не. По тази причина само ти можеш да кажеш дали все още те обича, тъй като познаваш половинката си най-добре..

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 929316da1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво общо има съпругата с някаква, която забавлява за своя сметка съпруга? Никой мъж няма да откаже на жена, която му се вре в ръцете. Бъди сигурна, че те обича и няма да престане да те обича, заради някаква к... а. При нас, мъжете едното няма нищо общо със другото. Не си го слагай на сърце. Забрави това моментно увлечение на мъжа ти. Не му придавай голямо значение. Наистина е маловажно и преходно. Гледай си семейството. Не си ли чела статистика? Само 5% от изневеряващите мъже напускат семействата си. Няма да крия, че броят на господата, позволили си подобна волност е значителен. :D

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e5004236b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз имам същия казус и ще следя с удовоствие темата и коментарите, от месец го изгоних сега съжалява и реве, но година търпя обиди и скандали. Хванах го с по младо момиче. Сега се сетил че имал семейство и дете, а не е ли твърде късно, АЗ НЕ СЪМ СКЛОННА ДА ПРОСТЯ мисля че преобърне ли се каруцата, връщане назад няма.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 395d6e7f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Специално за нас мъжете е възможно, за вас жените не знам.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 929316da1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   'Слабият мъж има любоница, силният има семейство'.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 813620fa3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Наивна си до глупост. Не казвай, че си повярвала. А ако си повярвала, ще повярваш ли другият път като ме се прибере навреме и ти каже, че е на питие с някой приятел. Съмнението винаги ще остане в тебе. Приеми го, че си му омръзнала, някоя млада мацка му е врътнала главата и така.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4a6ffdc5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Стигa с товa кaкво му липсвaло в нея, БЕ!!! Пaк тръгвaт някои с тънко нaсочвaне към винa в невинния в случaя, естествено женaтa. Aко беше обрaтното щяхте дa я оплюете зa курвa.
Aвторке, хубaво си нaпрaви изводите и aко ще остaвaш със същият, то поне си знaеш, че НЕ си в моногaмнa връзкa и имaш същaтa свободa. Но и тaкa изгубеното доверие-НЯМA дa се върне.
Можеше поне първо дa ти кaже, че смятa дa си боцкa нaсaм-нaтaм и ти дa решиш дaли искaш или не с него дa продължиш, или пък поне дa знaеш, че нямa зaщо и ти дa се лишaвaш от същото с други.
Къде го вре-в женa! Просто е другa! Е, и нa теб може друг дa ти го...и нищо лошо не се е случило в тaкъв случaй!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c2a46541d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Като мъж ти казвам, че е възможно и да те обича по някакъв си негов начин, но едно е сигурно - от нещо не е удовлетворен във вашата връзка. Може и той да не осъзнава какво точно, но обсъдете какво му липсва и се опитайте да решите проблема. Ако азва, че е било само секс, не му вярвай, защото дории така да е, нуждата от секс с друга е само симптома на проблема, а корена е неудовлетвореност във вашата връзка.

На времето и аз така си мислех, че искам само разнообразие в сека и от дистанцията на времето си дадох сметка, че всъщност нещата са много по-дълбоки и изобщо секса не причината. Обаче трябва да е открит с теб.

И не му прощавай с лека ръка, направи се малко на наранена, ако трябва, за да осъзнае какво всъщност е направил и какво ти е причинл. Иначе ще остане с впечатлението, че не е кой знае какво да изневери и вместо да гледа да реши проблемите в брака, завбъдеще ще му е по-лесно, просто да си търси отдушник навън и ще мисли, че е невинно. Дай му да разбере, че това е сериозно и не е решение, а напротив задълбочава проблема. Защото вместо да се изясните, започват лъжи, интриги, прикривания и в един момент се оказва, че вие водите съвсем различни животи.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a9a161fa68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Приключил е с нея преди да разбереш. Или поне така ти казва.
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a9a161fa68
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Оф, природата била програмирала мъжа да си разпръсква семето. Да, но пък е програмирала жената да търси най-добрия самец. Тъй че нека той да пръска, ти пък си търси! ;)
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c15e5ce615
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Сложна ситуация. По принцип щом ти е изневерил веднъж, вероятно ще го направи отново. Не се самозалъгвай, че няма да го направи. И ти трябва да решиш-дали да си затвориш очите в името на семейството имдецата. И да страдаш. Или да му покажеш вратата. Аз бих избрала второто. Защото иначе ще си разбиеш психиката, мислейки всеки път като закъснее къде е и какво прави. Ако избереш да си запазиш семействтото ще теябва да спреш да го обичаш и да го приемеш като съквартирант. За да не ти пука къде ходи и какво прави.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 13b660bee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Номер 2 го е казал точно. Въпреки че му давате ниски оценки на коментара, той е прав. Всичко е заради естествения отбор и еволюцията на мъжа и жената.

Ген, който подтиква мъжа, който го притежава да прави секс с много жени, бързо се разпространява в генофонда на популацията, защото такъв мъж би забременил много жени и би имал много деца. Така всички тези негови деца от мъжки пол биха имали същия ген и същото желание за секс с много жени.

От друга страна жените имат ограничен брой яйцеклетки, могат да раждат по едно дете на всеки 9 месеца, след което трябва да губят време и ресурси в отглеждането му. А когато самотен родител отглежда дете, има вероятност то да остане недохранено и да не доживее до полово съзряване и така няма да успее да предаде гените на майката. Докато през това време мъжът може да е оплодил още 20 жени и шансът неговите гени да продължат живота си е много по-голям, защото все някоя от тях може да се справи със задачата по отглеждането на детето сама. Следователно успешни са тези жени, които избират внимателно мъж, който да остане с тях и да им помага при отглеждането на потомството.

Това е фундаменталната разлика между мъжете и жените.

А относно въпроса на авторката, макар че не съм изневерявал, имам мнение. Чувствата се променят - обичта става по-силна, докато трепетта от влюбването отслабва с времето.

Може ли един мъж да да прави секс с една жена, а да обича друга? Може, разбира се. Едното е полов нагон, другото е обич. Едното е търсене на разнообразие, а другото е привързаност.

Може ли мъж да обича две и повече жени едновременно? Може. Полигамията при хомо сапиенс е въпрос на култура и традиции. Дори и в съвремието има мъже по света с повече от една законна жена, както и жени с повече от един мъж.

Да му простиш ли? Това си зависи изцяло от теб, а не от група случайни хора в интернет, повечето от които вероятно не са попадали в такава ситуация, хора, които нито познават мъжа ти, нито теб и хора, които може да нямат добри намерения към теб и хора, които не познават човешката природа.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 80c48ac2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Номер 4 е поредното доказателство, че изневеряващите си имат собствена теория за стойностите в живота, в което няма нищо лошо, стига да не парадират с техния си морал или казано с други думи да не се опитват да убеждават вегетарианците, че месоядните са по-качествени.
В твоя случай авторке имаш пълото основание и право да зададеш въпросите си в прав текст, а от отговорите да си направиш изводите за човека срещу теб. Примерно за мен би било интересно да разбера кога, къде, как са се запознали любовчиите и как се е стигнало до изневярата. Важно би ми било с кого са ми изневерили, семейна, мома, млада, стара. Още по-важно би ми било защо са се разделили, той ли се е осъзнал, тя ли го е сритала. Започне ли човечето да шикалкави, да отклонява темата на разговора, да мънка, означава, че не се е осъзнал и ще има следващи забежки, но тогава просто ще е по-предпазлив. Тук се изказаха много мнения, че изневеряващият ще започне да закъснява, да се оправдава с излизания с приятели, риболов, бране на гъби и т. н. - това изобщо не е задължително, един бърз и вълнуващ секс трае не повече от 15 минути и може да се осъществи практически навсякъде, в офиса, във фитнеса, на задната седалка, в кенефа, в обедната почивка.
Не съм сигурен дали някога ще си възстановиш доверието, ще си във вечно напрежение, ще си в постоянно очакване на следващия удар.
Ако мислиш, че можеш да продължаваш да живееш по този начин - волята е твоя! Ако мислиш, че от такъв човек ще получиш сигурност - пак твоя воля! Кривналия веднъж ще кривне и още веднъж, особено ако първото кривване му се е разминало. Очевидно ти си му удобна с нещо, разбери кое е това нещо и ще имаш коз, който да размахваш профилактично.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e88c6ea6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   №8, на 20 години е много лесно да се действа по твоята схема. На 40 обаче, със семейство, деца, болни родители и пр., е много трудно човек да живее както си иска и да постъпва както му отърва.
Разберете, че има и друго случаи, и хора в друго положение, и живот различен от вашия.
Много лесно е да осъдиш, да отхвърлиш. Щом някой не постъпва като тебе, а ти нямаш склонност да постъпваш като него - отхвърляш го и заклеймяваш! Доста по-трудно е обаче да влезеш в положение, да се опиташ да разбереш, дори и да не си съгласен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e88c6ea6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   15, силният мъж има всичко и по много, нещастникът няма нищо или ако си мисли че има е под чехъл и всеки момент могат да го изхвърлят...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 57b10b8436
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   НЕ, не е възможно да изневеряваш и в същото време да обичаш постоянния си партньор. В такъв случай просто тайно се подиграваш с него, и се криеш като мишка. Изневярата е присъща на слабите, и не трябва да се прощава. И хайде спрете с тъпите коментари, че видиш ли такава им била природата на мъжете, като маймуни слезли от клона. Твърде примитивни сте !

" Никога една изпусната ръка не може да бъде уловена пак същата ! "

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c9f308ec03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Един път простих изневяра и то поради една единствена причина- човекът дойде и ми каза всичко сам, не се криеше, не излъга за нито една дребна подробност. Дори не ставаше въпрос за секс. Каза ми, че е било моментно увлечение, че разбира грешката си и не ме помоли да му простя, каза ми, че това е лично мое решение. После продължи да залита, не веднага, отне му няколко месеца, но в крайна сметка се случи да изпитва влечения, за мен това си беше край. Не се е старал да крие, да маже и да лъже, опита се да се оправдае, че такава му е природата и куп клишета, но... от човек до човек. И до днес знам, че ако имам нужда от каквото и да е било, той ще застане зад мен. Предполагам, той ми го е и казвал, че ме обича по един крив за света начин и не може да обясни нищо, бил влюбчив, обичал ме, но му било приятно да флиртува, а това излизало от граници. Поговорих с него, зададох му въпросите, които и ти си задала тук. Отговорът беше, че игрите не променяли чувствата му към мен, но той не можел да стои на едно място повече от 5-6 месеца (толкова). Изборът си е твои, да простиш един път иде-дойде, нормално, но ако се повтори, остави го, ще се и потрети даже.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4a6ffdc5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Н 2, грешиш :) винaги женaтa ще искa дa пробвa дaли друг не е по-добър ген във всеки смисъл. И aко мъжът искa дa следвa мaймунaтa в себе си е редно дa кaже нa женaтa и тя дa реши дaли искa дa бъде с мaймуни или дa продължи в търсенето.
Толковa упорито се нaричaте мaймуни aлфи, бети, че дaже и гaми, aв същност следвa след бетa- омегa. Дори идея нямaте зa кaкво иде реч, просто ви се виждa добро опрaвдaние. Нямa лошо. Но следвa :" женa, aз съм мaймунa aлфa, бетa, омегa (кaкъвто бaбуин тaм смятaте, че сте) и ще търся и други, че природaтa ми (мaймунaтa) нaдделявa и не могa дa контролирaм кaто хорaтa/човеците, тaкa че, aко и ти си мaймунa ок, търси също aко искaш други бaбуини, горили и т.н. и където природaтa ти кaже, тaм дaвaш, aко друг бaбуин е по-добър от мен, ще трябвa дa отстъпя"!
И тaкa нямa дa имa недорaзумения, сълзи и сополи.
Между другото към бaш "aлфи-те" БЕТA е по-новият подобрен вaриaнт в еволюциятa. Все пaк мисля, че ще е по-добре дa се връщaте из пещерите, по джунглите, кaчвaйте си се по клоните и всякa мaймунa дa си знaе мястото.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 98afb80990
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Не можеш да му вярваш, авторке. А дали ще останеш с него въпреки всичко, можеш да решиш само ти. Ако за теб е изгодно във финасово, емоционално, или друго отношение, стой си в брака, но вярност от този мъж не чакай. Дори и в момента да няма извънбрачна връзка /имай си едно наум, че може не той да е инициаторът на раздялата с любовницата си, а тя да го е разкарала/, ще започне нова такава при първа възможност. Ти просто си му удобна, това е. Може и да те обича по някакъв свой начин, но тръпките и емоциите си ги търси навън, и ще продължи да го прави.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d92df31b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Ако мъж предложи секс на 100 жени на улицата - 100 жени ще му откажат. Това го гледах на едно видео. Ако жена предложи секс на 100 мъже, повече от половината ще се съгласят и това го гледах на съощто видео.

Жените не могат да правят секс със случаен мъж, защото влагат чувства и емоции в секса. Мъжът може да прави секс със случайна жена, защото за него това е като да изяде едно парче торта. Удоволствие без емоционално обвързване.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6d15039c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   От авторката-Благодаря на всички коментирали за споделените мнения. Като написах историята си се подготвих, че ще прочета всякакви мнения, някои от които няма да ми харесат. Не мислете, че не разбирам в какво жалко положение съм, че каквото и да напиша винаги ще се намери някой да ме подиграе, че съм тъпа, наивна, че вярвам че всичко е приключило, че вярвам на твърденията, че съм единствена за него. Трябва да ви кажа и то съвсем честно, че винаги съм имала подкрепата му, винаги е бил безкрайно внимателен с мен, наистина съм усещала любовта и грижата му към мен. Точно затова съм изумена, затова съм в шок и точно затова попитах-може ли мъж да изневери заради секса, заради това как е да опиташ при чужда жена. В реалния живот съм чувала от много познати мъже, че изневеряват без грам чувство, просто за спорта, а иначе си обичат съпругите. Исках да чуя от повече хора дали това е истина-не че кой знае колко ще ме успокои. И да поясня-повече от убедена съм, че връзката е приключена и то от страна на съпруга ми. А на №16 ще обясня, че не ми е изневерил с младо маце, а с по-възрастна жена. Не знам какво става и отсега ли е тази мода млади мъже да се забъркват с лелки-всеки втори случай, за който чета тук е с по-стара жена, това ме изумява. Още не съм му простила, няма и да му простя скоро макар, че сме заедно, лази ми в краката и ме моли да не го напускам. Смятам, че всеки може да сгреши еднократно и трябва някак да се преглътне, но много грешат тия които мислят че ще допусна втора подобна грешка. Благодаря ви още веднъж, че отделихте от времето си за да напишете какво мислите..

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 64ebe0b5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Доказано е че мозъкът на жената и мъжа работят по различно, което означава че може да има различни причини за възникването на подобна ситуация. Аз смятам че за възникването на изневяра си има причина. Като жена която е изневерявала мога да кажа че нищо не е без причина и никога само едната страна не е напълно невинна или напълно виновна.
Липсата на на пръв поглед незначителни неща могат да се окажат причина. Като жена, която никогаа ама никога не е гледала на друг човек с подобна мисъл се оказах в тази ситуация. Липсата на личностна свобода ме докара до там да се сближа с човек с когото мога да говоря свободно и имам свободата да правя каквото си поискам и когато си поискам. Минах през трудни периоди за избор, но трябва да си много смел и може би егоистичен за да предпочетеш моментното увличане пред семейството си. Не крия пред себе си, че се влюбих във втория човек и страдах и страдам от това. Опитай се да разбереш партньора си, дали е изпитвал моментално увличане, утеха в друга или е съвсем друга причината. Ако не намерите вече разрешение на проблема едва тогава мислете за край на отношенията си.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ccb6fc9c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Номер 31, не генерализирай, моля. Аз съм мъж и с тъпа жена, която не ме привлича емоционално, не бих правил секс, дори да е най-голямата красавица. Познавам жени, които правят секса за спорт и изобщо не влагат чувства. Стига сте делили по полове и стига сте оправдавали животинските си инстинкти, че ми се гади. После говорете пак, че човекът бил най-умното същество, а не може да си овладее оная работа... Неверниците за мен са боклуци и точка. Лъжците също. А в тоя живот всичко се връща, има карма - помнете го.

Julian

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d92df31b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   До 35: Млад си още затова говориш такива глупости, но ще поживееш и ще поумнееш.

Ето ти видеото: https://www.vbox7.com/play:6f26e008a0 70% от мъжете са съгласни да преспят с жена, която виждат за пръв път и то са я видели за 5 секунди. Само 30% от мъжете не искат. Докато 100% от жените отказват на мъж, който са видели току що. Никъде не съм генерализирал. Просто обобщих фактите и направих извод от тях.

Нищо в живота не се връща. Никога вече няма да е 2016 година. Никога вече прадядо ти няма да е жив. Ако счупиш чашата си, никога вече няма да е като нова. Никой не ти е длъжен за нищо. Няма сила, която да следи за справедливостта по света. Ако направиш добро или зло, то няма да ти се върне. Ето примери:

https://www.youtube.com/watch?v=s7cqKSYj-GE
https://www.youtube.com/watch?v=TQg-tqbQ6CI

Ако имаше карма, нямаше да има нужда от съд и от полиция, защото всеки щеше да получава веднага заслуженото си и всички хора щяха да вършат само добро и никога зло. Излез от измисления си свят.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 83d01f57e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Не знам , кое е правилната формула. Простила съм не една изневяра . Резултата е , че си разбих само моята психика. Алфа - маймуната си е много добре . Станала съм толкова параноична , че не мога да се позная сама. Това е резултата от прошката.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f21e550fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Да, обобщаване и генерализиране са синоними. Не познаваш всички хора по света - има различни държави, етноси, традиции. Дори в различните семейства хората биват възпитавани по най-разнообразни начини - семейството, преживяванията и приятелската среда имат по-голямо значение от пустите полове, измисленото "програмиране", като че ли сме роботи и такива хипотези. Светът е колело, което се върти. Не, времето не се връща, но съм ставал свидетел, че има карма рано или късно. Ако си изневерявал - и на теб един ден ще изневерят. Наранил ли си - и теб ще наранят. Това не е измислен свят. Едно видео, дори 10 видеа не могат да опишат светогледа на всеки мъж или жена на този свят. Аз мога да кажа, че до себе си имам стойностна жена, на която никога не бих изневерил! Ако тя изневери, ще си събира багажа. Човекът е създание с интелект, ама явно бая от нас са си останали на ниво маймуна. На 42 не се имам за млад...

Julian

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 23e7ccff2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Ти ще постъпиш както чувстваш нещата. Никой не може да постъпи по начин, и който е извън него, без да чувства нещата така.
Очевидно искаш да си с него, личи си от 100 км... Това, че ''лази'' в краката ти, не е добре, човек трябва да има достойнство, дори да е кривнал от пътя. А това, че ти го подчертаваш лазенето, също не е добре. Чувства се превъзходство. Една връзка се гради от равностойни хора. Единият пълзящ, другият гледащ високомерно отгоре-не става! Дай шанс на любовта, не си играй на велика и предадена. Мисли, че няколко разговора с психолог ще са от полза за теб. В момента поведението ти не е градивно. Просто мнение, ти ще го разбереш според нивото си.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f12c80e034
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Няма оправдание.... за такова нещо.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6d15039c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   О, 39, или аз не съм обяснила както трябва, или ти не си ме разбрала. Опазил ме Бог да си играя на велика, а предадена-наистина съм. Не съм искала да подчертавам, че ми коленичи в краката-и на мен ми е болно като го гледам, за какво превъзходство говорим. Та аз просто го обичам. Просто разказах откровено как стоят нещата-за да получиш адекватен съвет нали трябва да кажеш истината...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 98afb80990
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Ами ето ти и отговора на въпроса, авторке, сама си го дала. Казваш: "Аз просто го обичам. " Би ли му изневерила? Ей така просто, за спорта, без да преставаш да го обичаш....?
И много ясно, че ще пълзи и ще се моли - явно не си му в кърпа вързана и го знае. Да беше се сетил колко много те обича, преди да си извади оная работа от гащите, мисля аз.
Не се предоверявай толкова лесно, че много ще страдаш. Винаги си имай едно наум, а в този случай - поне три наум.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6d15039c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Към 42-Не, не бих му изневерила.... никога не съм-дори през ум не ми е минавало....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker