Срам от момичета. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срам от момичета.
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2453 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 22 и имам проблем (смятам го за сериозен на тази възраст) с момичетата. От малък винаги съм изпитвал срам от момичетата, който харесвам и не знам как да действам с тях, че да ме забележат. До сега не съм спал с момиче, имал съм само веднъж приятелка, когато бях на 18 и беше за много кратко. Това ми беше и единствената уж приятелка, която не аз си хванах, а тя си хвана мен. От тогава не съм имал връзка с момиче, по простата причина, че почти винаги когато си харесам дадено момиче се отказвам от нея защото изпитвам срам, имам ниско самочувствие, чудя се какво да й пиша или как да я заговоря, а ако евентуално се реша да й пиша(случвало ми се е 2-3 пъти), то много трудно намирам общи неща за чат, а дори и да намеря в края на краищата винаги стигам до френд зоната. Преди време се престраших да си пиша с момиче което харесвам. Бяхме от една компания, излизахме всеки ден заедно, държах се винаги добре с нея, джентълменски. Един ден просто реших че е време да призная чувствата си и й казах че я харесвам. След което тя тактично ми каза че много ме обича, обаче само като приятел. След тази история все пак си останахме приятели и в крайна сметка моите любовни трепети с времето застинаха. От тогава насам съм имал симпатии към други момичета, но не мога да се престраша да се запозная с тях или да им пиша, просто може би подсъзнателно се страхувам от поредния провал. Вече не знам какво да правя, че да успея да завържа връзка с момиче, което харесвам. Чувствам, че никога няма да успея да си хвана приятелка, а да не говорим евентуално да създам семейство...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 74300a3287
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Почни фитнес ако те е срам почни у вас упражнения . Купи си тежести от нета - евтини са. Трябва да се отличаваш. Жените обичат нацепени момчета. Както и ние обичаме готини мадами с крехки тела така и те харесват големи ръце рамена и гръб.Обличай се кат тарикатче но бъди мил джентълмен но не и мек щото жените обичат ние да сме водещите. Една жена надуши ли слабост и неувереност веднага бягат. Искат си закрилник и някой да ги носи на ръце абе както кучето като има бълха..ние сме кучето хаха. Не гледай порнони спри чикиите. Учените са доказали че порното ти влияе на мозъка и чувствата и те прави сдухан срамежливец които да не може или да няма желание да общува. Като си удариш пък една злобарка тестостерона ти спада а той влияе на доброто настроение. Тва си е индивидуално за всеки човек... но не е нормално човек да изпитва срам заради нищо. Моли се на Бог всеки ден.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 604e7d6f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Същата работа и при мен , само дето аз съм на 19 . Така.., трябва да свикнеш да ти казват не . Ок, общо взето ти е казала , че няма чувства към теб , няма да е първата - нито последната ! Получава се с много опити , самоувереност и хъс . Както са казали хората : срам п*тка не е*бе . Момичетата харесват уверени мъже , не срамежливи момченца ( не че има нещо лошо в това ) . Вземи си нови дрехи , направи си нова прическа , излизай по-често , прави нови приятелства и така . Пробвай да общуваш с различни момичета , забрави това колко си срамежлив , отпусни се и всичко ще се получи стига да не си тотално дърво .Решението на проблема си ТИ . Айде лека вечер , че нещо много взех да пиша П.С : Пиши ако има развитие по темата

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 871ea98b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако е възможност намери начин да общуваш с колкото може повече момичета, дори и да нямаш интерес към тях. В магазина се реди на касите, обслужвани от момичета, излизай често с тези, които са те френдзоуннали - контакта с повече дами малко по малко ще те разчупи и ще прогони твоя срам. Освен това, прекалената стеснителност не ти печели точки пред момичетата - ако нямаш смелост да я заговориш, тя как да очаква да правиш големи крачки във връзката ви по-напред във времето. Иначе продължавай да си джентълмен - това се цени много!!! Всяко момиче би ти се усмихнало, ако задържиш вратата за нея.
Надявам се да съм помогнала :) желая ти успех

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f5525c6bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За да се отпуснеш да говориш с момичета трябва да започнеш да ги възприемаш като човешки същества, които също имат срам за някои неща, също имат комплекси, също изпитва трудности за някакви неща - точно хора като теб, мен и всички хора изобщо. Проблема ти на теб и на други момчета (също и момичета) като теб е, че прекалено много идеализирате човека, който сте си харесали и това ви кара да се чувствате като по - нисши хора, а не е така. Също, когато някоя ти откаже, в смисъл не те възприема сексуално не трябва да го възприемаш като провал, а просто като факт, че не изпитва същото, което и ти към нея. Някой ден може да ти се случи точно обратното - теб та те хареса някоя и дори и да изглежда добре и да е приятен човек, то по необясними за теб и за когото и да било причини ти да не я харесваш по сексуален начин и ще ме разбереш тогава какво ти казвам, ако сега не можеш. Номер1 е прав, че външния вид е важен, всички първо това забелязваме, но винаги ще се случва да имаш откази, независимо как изглеждаш, колко пари имаш и. т. н. както винаги ще се случва и на всеки друг човек. Просто е невъзможно всеки с всеки да се харесва и да си пасва. Търси момичета, които имат сходни на твоите харесвания - музика, филми, книги, хобита - така ще има за какво да започваш да си говорите. И като цяло гледай да се запознаваш с нови хора постоянно. Различните хора няма да те виждат под една и съща светлина, няма да те оценят и възприемат по един и същи начин.. примерно неща в теб, които на някои не им се струват съвсем интересни и готини за други пък ще са точно обратното и точно заради тях ще те харесат. Хората са много, много различни и цветни.

Жена.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b28206cf23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма от какво да те е срам ако можеш да говориш със същия пол можеш и с другия. С момиче се говори като на човек, а не все едно си на разстрел и си казваш последните си думи. Ако ти допадне момичето започваш да търсиш обща тема и то нещата ще се подредят, но има едно НО никога не трябва да я претискаш, защото ще избяга. Аз така правя и нямам никакъв проблем, но пак съм си сам щото оцелвам някакви използвачки и такива дето са с детски акъл.
Моят съвет е говори свободно па кво ще да става.
Успех ;-)

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 83d29f8214
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Този страх се преборва само като се излагаш на него! Звучи страшно и непосилно, но така е! В началото вероятно нищо няма да потръгва и ще се отчайваш, но не бива да се пречупваш! Бори се, излизай, заговаряй по улицата всякакви жени ако щеш! Помагай си и с четене на книги, статии, гледай някакви клипове по въпроса за срамежливостта и стеснителността. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker