Колко много боли, когато няма никой до теб - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко много боли, когато няма никой до теб
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 4447 пъти
Добър вечер. Мина много време откакто писах история тук. Слагам историите в категория любов и изневяра, защото общо взето съм поредната наранена от любов. Не съм на 15 - на 20 години съм, не съм някоя тийнейджърка с неясни чувства. Минаха доста месеци, откакто той ме остави. Общо взето почти се примирих, как за миг цялата му любов изчезна и се превърна в омраза и ненавист към мен.

От известно време пиша с друго момче, което уж харесвам. Не сме се виждали все още, но вероятно и това ще стане скоро. Въпросът е, че и той се държи лошо. Не казвам, че аз винаги се държа идеално, но сметнете сами, щом плача по няколко пъти на ден.. Просто не разбирам защо имам такава съдба? От години страдам и продължавам и в момента. Чудя се защо за мен няма любов и щастие? Защо няма усмивки и хубав живот.

Защо винаги хората се отнасят зле с мен - къде заслужено, къде незаслужено.. Толкова много страдам, а няма на кой да споделя. Т. н ми приятелки се сещам за мен само когато нямат какво друго да правят.. Защо всеки, който харесам се държи толкова надменно и гадно, защо винаги аз съм унижаваната и наранявана. Колко трудно ми беше да приема, че човекът който уж даваше живота си за мен, за един ден просто ме забрави и това беше. От тогава няма позвънявания, няма писма.. просто няма нищо.. Ще си кажете сигурно има причина, замисли се - причини винаги има, но понякога не сме ние виновни за дадените обстоятелства. Страдам вече толкова много месеци... всъщност не мисля, че можете да ми дадете някакъв съвет, не зная.. просто имах нужда да споделя с ваш огромната си болка, имах нужда да кажа на някой, че умирам бавно и бавно.. че не зная за какво живея и дали изобщо има смисъл да се боря... прекалено много болка и предателство, прекалено много сълзи...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 220ba2e90c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз отчасти се чувствам като теб, но с изключение на любовните неразбирателства. Иначе и моите ''приятелки'' се сещат за мен, когато няма какво друго да правят.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 4fea10bb1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Напълно те разбирам :) и аз по-същия начин толкова много страдах и то не само от лубов а и от семейни проблеми.. развод... баща ми изневеряваше на майка ми 13 години тя беше във депресия не можеш да си представиш.. гледаш майка си.. собствената си майка на която не и се живее плаче по цял ден, не иска да се храни а аз.. аз бях доста малка.. и аз плачех с нея вече са пред развод майка ми се оправи аз пораснах започнаха лубовните преживявания опознах лубовта искаше ми се да не я опознавам повярвай ми :) предстои ни местене аз и майка ми в друг град там не познавам никого трябва да сменям училище приятелли и т. н. от страната на баща ми имам само баба която се държи отвратутелно с мен... ;( Постоянно ми крещи кълне ме и какво ли още не и накрая вс го докладва на майка ми за и за пореден път за всичко съм виновна аз и кво ся детството ми свърши.. аз не усетих че имах детство през цялото време тънех в агония.. никъде не сме отишли като семейство на почивки или нещо подобно нищо.. ;( вече съм младо момиче и какво.. пак продължавам да страдам.. съжалявам ако ви отегчих но просто исках да споделя с някой :) благодаря ви че прочетохте коментара ми:))
***Ттт***

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e3b628921a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно те разбирам и аз и за мене няма грам щастие в живота ми на 15 години съм и също тоя човек който обичам си показва безразличието, но аз съм наясно с чувствата си. Имам един голям проблем в живота който проблем не мога да споделя на абсолютно никой и цял живот ще страдам :(( не знам защо така се е получило и при мен и при теб и при много други хора :((

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 81d4bad3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Момичета, човек като ви чете изповедите да му дожалее... , а аз не мисля, че трябва да падате духом. Преживяла съм по-няколко пъти дори вашите историй та и по-неприятни неща, но не съм се отчайвала така! Препядствията в живота, трябва да правят хората по-силни. Да се влюбиш в някой, който е безразличен-това са нормални неща, тръпката отминава и продължаваш, но да обичаш някой, който те отблъсква и наранява е смешно. Извинете ме, но това не е ли вид мазохизъм? Малко ли мъже има? Или пък приятелките ми ме използват-използвам ги и аз, пък и аз вече съм наясно какви са... Какво ми пука? Допълнително ли да страдам да им направя готиното? !!! ХА-надали... А колкото до родителите там е малко по-сложно, защото не малко пъти те са виновни за слабохарактерните си деца, който вместо да насърчават и амбицират, подтискат и нагърбват със собствените си проблеми, за които детето няма никаква вина. Гледайте винаги напред, през призмата на гордоста. Заредете се с положителна енергия и нагласа и живота ви тутакси ще потръгне, проблемите свършват, после пак идват това е живота-малко сълзи, малко смях.! Успех на всички!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 485b40655e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Съчувствам ти, защото те разбирам. Но ми направи впечатление, че "пишеш" с другото момче, което предполагам означава, че той е виртуален. Повярвай ми, прекрати взаимоотношенията си с него и се насочи към нещо от реалният живот. В нета е пълно с комплексари, които се чудят как да смачкат самочувствието ти, само защото така се чувстват значими. Сигурна съм, че ти си много по-хубава, по-добра и по-умна от него. Не се оставяй да те разиграват разни смешници. И запомни - за да те уважават другите, първо трябва ти самата да се уважаваш!

Хирошима

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a7cc7d03c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз знам колко е гадно. И мен ме отблъсква човека, който харесвам, нямам истински приятели и съм самотна. Не знам какво да те посъветвам.. :(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e3f227336f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей! Всъщност има смисъл да се бориш! Има човек, който те чака, има смисъл в живота ти! Любовта идва, някой има нужда от теб, ти си значима!! Уникална си по своя характер, просто се замисли над нещата в живота си, кое за теб е важно, защото ти диктуваш правилата, никой няма право да те обижда, нито да те съди-да те съди може само Бог, но вярвай ми Той и прощава. Хората не умеят да ценят и това е проблема, научи се да знаеш коя си, научи се да се уважаваш, научи се да казваш на мъжете, че не са те диктатори, а ти, защото те са в твойте крака! Аз вярвам в теб! Повярвай и ти!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b477d38047
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момичета, светът около вас и хората с които се занимавате са ВАШИ ОГЛЕДАЛА - в момента в който го осъзнаете това нещо ще започнете и да се променяте към по-добро. Всеки смята себе си за идеален, и че другите "му правят" нещо лошо - повярвайте, това не е така - всеки заслужава съдбата си и ако не успее да я промени, то трябва да си я доизсърба до дъно.
Боли, смъди, трудно е, но това е положението.
Търпение, положително мислене, искрено добри намерения и приемане на другите с всичките им предимства и недостатъци - това е рецептата за успеха в любовта и в живота.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ef974119e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И аз съм като тебе, в отчаяние. На мен никога момичетата не са ми обръщали по-така, голямо внимание и това ме наранява, тъй като хем те искат някое добро момче, хем не ми обръщат внимание. Чувствам се много гадно и съм се отказал да се опитвам да правя впечатление на което и да е момиче, тъй като до сега не се е получавало никога, а уж съм се правил и на олигофрен, и съм бил и себе си в същото време, но незнам просто. И аз съм отчаян и всякаш няма любов за мен и никога не е имало дори. А много искам да си имам приятелка и да й докажа че не всички момчета са олигофрени, но както казват, за всяко нещо си има време, тъй че недей да се отчайваш, защото въпреки че и аз съм наранен като теб, не чак толкова де, но все пак вярвам че един ден ще открия половинката си, тъй че недей да тъжиш много, защото и ти ще откриеш своята половинка. :) Просто може би това, тези раздяли са се случили за да осъзнаеш колко боли от любовта и така във следващата ти връзка да не нараняваш другия и да бъдеш по-внимателна. :)
Горе главата, всичко ще се оправи. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fd88900db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мили момичета, така се получава когато си падате по " лошите момчета". Искаш да не се държат гадно с теб - ми не се занимавай с идиоти. Нагласи се да мислиш позитивно и всичко ще е ОК.


Princetonboy91

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 189e0f3b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Живей, радвай се на моментите с любимите ти хора, търси специалния човек - може дълго да го търсиш, но по-добре един път да целунеш грозната, но правилната жаба отколкото хиляди пъти грешните крастави жаби. Опитай се да се промениш, опитай се да не забелязваш, че приятелите ти те търсят само тогава, потърси ги ти! Ето ти една историйка...


В часа по философия професорът застана на катедрата, изпълнена с различни предмети и зачака студентите да утихнат. Тогава взе голям празен буркан от майонеза и го напълни с топки за голф. Попита студентите дали съдът е пълен. Те отговориха утвърдително.

После професорът взе една кутия с камъчета и я изсипа в съда, разклати го леко и камъчетата се наместиха между топките за голф. И отново попита студентите дали съдът е пълен. Те пак отговориха утвърдително. Сетне професорът взе кутия с пясък и я изсипа в съда. Естествено пясъкът запълни всичко. Той попита още веднъж дали съдът е пълен. Студентите отговориха с единодушно "да". Тогава професорът взе две кутии с бира от бюрото и изсипа съдържанието им в съда, което изпълни празното пространство сред песъчинките. Студентите се разсмяха.

"Сега, каза професорът, когато смехът утихна, искам да ви кажа, че този съд представлява вашият живот. Топките за голф са важните неща във вашия живот - семейството ви, здравето ви, децата ви, приятелите ви, страстите и предпочитанията ви - все неща, които ако загубите всичко друго и ви останат само те, животът ви ще бъде достатъчно пълен. Камъчетата са другите неща - работата ви, къщата ви, колата ви. Пясъкът е всичко останало - малките неща. "

И продължи:

"Ако най-напред сложите пясъка в съда, няма да има място за камъчетата и топките за голф. Същото се случва и с живота. Ако губите времето и енергията си за дреболии, никога няма да имате място за нещата, които са важни за вас. Обръщайте внимание на нещата, които застрашават щастието ви. Играйте с децата си. Излезте с партньора си навън, на вечеря. Винаги ще се намери време да изчистите къщата и подредите. Погрижете се най-напред за топките за голф, за нещата, които наистина си заслужават. Подредете приоритетите си. Останалото е само пясък. "

Една от студентките вдигна ръка и попита:"А какъв беше смисълът на бирата? " Професорът се усмихна. "Радвам се, че ме попитахте. Исках просто да ви покажа, че няма значение колко пълен е животът ви, винаги ще се намери място и за две бири. "

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: fa34467e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До авторката:
Омъжи се за мен :)
Сериозно, ако си наистина толкова добра, чувствителна и ранима колкото се описваш, омъжи се за мен.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 064920f3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   За пръв път виждам предложение за женитба във виртуалното пространство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker