Когато любовникът стане легален - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато любовникът стане легален
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2776 пъти
Имам проблем, ама голям, даже бих казала огромен, ще бъда максимално кратка, защото историята е дълга, ако имате нещо неясно ще обеснявам в коментарите, моля не ми правете отценки на правописа, пиша от телефона и бързам при това.. Та, уф, значи, омъжих се млада, на 22, той ме боготвореше и искаше семейство, по-голям е със 7 години, живеем в чужбина, ама тази далечната чужбина, зад океана. Идилия, романтика, голяма любов от негова страна, удобство и не толкова бурна, но все пак любов от моя. Сватба, детенце, жилище, и т. н. Живеех си царски- приятелки, шопинг, ваканции по целия свят.. пренаситих ли се, изчезна тази любов ли не знам, но срандартно, се появи друг. Красив, красив, супер секс, романтика, сини очи и звезди.. влюбих се жестоко, той също.. След една година тайна връзка заявих на мъжа ми истината и отидох при любовника ми с детето. Драмата мина някак си, всички приеха ситуацията, НО.. любовника си има бивша жена с дете.. Детето започна да вижда някаква заплаха в мен, когато идва при нас настъпва тегава атмосфера, сърди се, задава гадни въпроси от типа на " тате ти обичаш ли я, а защо я прегръщаш, ще кажа на мама " и тем подобни. Бившата и тя уж сгодена, но не спира да си бута носа при нас, да разпитва коя съм, почна да не пуска детето, което изнервя приятеля ми, с една дума драмите тепърва започнаха. Друго, намерих снимка на бившата му, него и детето в портмонето му, а сега и намерих свитъче със снимки на двамата, когато са били заедно в шкафче, което съм чистила преди и където нямаше такива снимки, явно ги е донесъл скоро от апартамента на бившата му, където живее детето с нея. Брачната и халка до скоро стоеше на ключодържателя му, и това казах, че не ми се нрави, махна я и каза, че тя му я върнала и той забравил даже че е там.. когато детето дойде при нас спи с него в нашето легло, а аз спя при моето дете, това също ме вбесява, защото той си взема детето често, и когато тя дойде аз се чувствам като на гости. И така това дето го мечтах една година, бавно, но сигурно се превръща в един кошмар.. все още не съм се развела, мъжът ми страда по мен и не го крие, иска да се върнем при него с детето и когато отида при него в своя дом, се чувствам защитена и спокойна, напоследък почнах често да си намирам причини да ходя, което не е добър знак сподер мен. Обичам приятеля си, обърнах света за него, но някак си не ми оправдава очакванията, а те бяха да бъда най-важна и единствена след като направих тази огромна жертва да си разваля семейството, в името на тази голяма любов. Кажете ми добри хора, вашето мнение какво е, кажете ми съвети, какво Дан правя, вие накъде бихте поели? Какво означават тези постоянни напомняния, че бившата му е била там преди мен, не се ли усеща че наранява с тези снимки и неща, как да създам на чисто една връзка с толкова минало от двете страни? Помагайте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 28d888c54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е н-тата такава история. Имате си хубави семейства и хвърляте всичко на боклука и изведнъж се усещате, че преди не е било толкова зле. То е минало само една година и ти вече си разочарована, хващай си парцалите и се връщай при мъжа си.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0c8f100420
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена си, млада си, кръвта ти бушува, но запомни от мене, една възрастна дама: по важно нещо от спокойствието в един брак няма, това е особено важно и за децата. След като те обича съпруга ти е готов да ти прости - възползвай се! В случая си голяма късметлийка. Отдай цялото си внимание на съпруга си и детето, роди си още едно, и се отдай на севейството си. Не забравяй, че милиони жени по света страдат от реални проблеми в семействата си, докато ти сама си създаваш проблемите. Възползвай се от добрината на съпруга ти, поискай му прошка и загърби това влюбване, то не е любов, защото съпругът ти дълго сам няма да остане и тази, която ще го хване няма да го пусне, да знаеш. Накрая да не паднеш от два стола на земята.
Била съм в подобна ситуация и знам какво пиша. Слава Богу навреме се освестих и си седнах на задника, и преосмислих много неща във взаимотношенията си с моя съпруг, и разбрах, че не мога да съм вечно център на внимание и няма по - голямо благо за една жена съпругът и да се грижи и да работи за нея и децата и с любов и от любов.
Успех,
Ж 51

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ea242982af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И да се върнеш, няма да е същото. Година си била с друг, на практика няма да ти го прости - унижението, чакането. Ти си завършен егоист. Заслужаваш да си сама години, да се бориш с живота сама, да ти дойде акъла.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 984c0d22b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти се глезла с нереалистични очаквания. Слез на земята.
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 984c0d22b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   И в цялата ситуация ми е мъчно само за мъжете и децата. А най-тъжно ми е за бившия ти, защото е много вероятно да се върнеш при него, а той заслужава жена, която да го обича.
Ж29

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e75fdacbdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Детето му, госпожо, трябва и ще бъде номер едно за баща си! А твоето дете за теб, кой номер е? Стана ми интересно, мислила ли си по този въпрос. Свиквай с това и се дръж добре с детето, ако някога те приеме добре, ако ли не, нищо не можеш да направиш. Винаги обаче, гледай да си по средата и не действай с лошо. А за твоето дете, мисля, че би се чувствало идеално в неговият си дом, при неговият си татко, особено щом е свестен. А и новият ти, още има чувства към бившата си, така мисля. Не е случайно, това с халката и снимките.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: efc1528bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Доста чалгарска история. Мисля, че си неспасяема. Такъв ти е манталитета. Каквото и да предприемеш, все няма да си доволна. Има такива хора. Никой не може да ти налее акъл. Оправяй се сама!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a52f046fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   няма помощ за теб, от филм на филм си.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8e328543b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Уважаема госпожо, няма да стане нито със стария, нито с новия. Със стария - защото счупените грънци не се лепят, с новия - защото след идилията идва битовизма и реализма. Най-добре пробвайте с трети и ако и с него не се получи, вече ще сте самотна, увехнала и нещастна мома в критическата, която мечтае за поредният красив принц на бял кон. По същество: ако бившият въобще приеме да се съберете отново, хващайте се здраво за него като удавник за сламка и не го изпускайте за нищо на света .... или поне до следващият красив принц на бял кон.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b22048c395
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   На човек егоист, как да му помогне. Айде ти ни кажи? Голяма любов с мъжа ти, но любовника по добър бил, защото си намерила, кой да ти обръща по голямо внимание и е нещо ново. Сега в сметките ти пък не влиза неговото дете и ти се дразниш. Вариант едно - продължаваш си все така и преставаш да се дразниш или не, или се връщаш при мъжа си ако те вземе обратно разбира се. Каква ти е драмата?

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 284f52de66
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хората сме ужасни. Дори когато нищо не ни липсва, пак сме недоволни. И аз така едно време - нищо не ми липсваше с жена ми и въпреки всичко пак не бях доволен. Пробвах с тази-онази и в крайна сметка разбрах, че никоя не може да стъпи на малкия пръст на жена ми. Добре, че се вразумих на време и осъзнах, че тя е моя човек. Любовта ми се възроди и сега сме по-щастливи от всякога. Благодарен съм и, че не отхвърли боклук като мен. Благодарен съм на Бог, че вразуми на време боклук като мен. Мисля, че хората трябва да оценяваме повече това, което имаме. Дано някога платя греха си, който направих спрямо моята невероятна женица. До края на живота си ще съм и благодарен и направя всичко за нея.

Бих те посъветвал да се върнеш при бившия, но ако не го оцениш като мъж и не осъзнаеш това, което аз осъзнах, ще е безсмислено.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b368af739c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   1, ти пък що реши, че мъжа й ще я прибере обратно? Трябва да е много тъп, за да го направи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b189926c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Коментар Нр.8 е точно в десетката! Мога да се обзаложа, че си почитателка на чалгата и реалити формата. Историята ти е противна и глупава. Слава богу след някоя и друга година няма да си вече толкова млада и безобразията ти няма да минават...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ad84db1e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Авторке, ти си майка, и сама знаеш, че когато човек има дете, то винаги и при всякакви обстоятелства е най-важното за него. Нереалистично е да очакваш, че този мъж ще пренебрегне детето си, за да се чувстваш ти единствена. Но ти знаеш, че това е друг вид любов, и не виждам защо се тревожиш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d1db2e57af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Гледам че бая са те насолили, с право, или не, е без значение, искаш съвет, давам ти го.

Направи всичко възможно, с бащата на детето ти, твоят бъдещ-бивш съпруг, да потдържате нормални, приятелски отношения, това ще ти е най-голямата победа в живота, от това зависи бъдещето, на общото ви дете. От там нататък, или ти сама ще разбереш какво да правиш, или живота ще ти покаже.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6b9ea2a6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ами има такива мъже, с ниско самочувствие, на принципа друга няма да ме вземе. А авторката ще продължи да търси любовта и да украсява главата на благоверния с рога. Се ла ви. И отвън това ще е едно хубаво семейство. Много хора имат такива гнили семейства, живеят си, не искат да са сами. Въпрос на избор дали адът да е отвън или отвътре. Аз съм разведена, сама съм, тежи ми често, но не бих живяла с някой който не обичам и не харесвам, само за да имам статут и да не съм сама. И - никога не бих изневерила. Обаче хората сме различни.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5c0299c3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Още държи халката си и снимка на бившата си. Влюбен е много ясно. Мойте родители веднага след развода майка ми запали снимките на баща ми и той нейните. А халките са продадени. Бързо се връщай при бившия ти докато е време. Аман от жени като тебе. Не знаете какво искате. Каквото сам си направи човек, никой друг не може да му го направи.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 52626ccf84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Виж, авторке, тук малко несправедливо те нападат. Аз разбирам как се чувстваш. Ти си действала с добри намерения, проявила си смелост, каквато малко жени биха си позволили, последвала си сърцето си и си се опитала да започнеш живота си отначало. Сега си разочарована. Мисля, че зная от какво. Просто не си сигурна в избора си. Това е цялата истина. Аз също напуснах богат мъж, за да последвам любовта си. Любовникът ми остави жена и дете заради мен. Но никога, ама никога, не съм искала от него да забрави за тяхното съществуване. С бившата му жена намерихме път една към друга, често се виждаме по дамски на кафе, забавляваме се, споделя ми проблемите си, говорим за детето, правя й услуги, особено по отношение на образованието на дъщеричката. Настоявам мъжа ми да прекарва повече време с детето си, тъй като той е доста зает и все забравя, че една тийнейджърка има нужда от присъствието на авторитет, какъвто е той в нейните очи. С бившия ми съпруг поддържаме приятелски отношения, чуваме се, гостуваме си. Т. е. опитваме се всички да живеем заедно по един или друг начин. Разбери, че когато има деца, такова нещо като "бивши семейства" няма. Всички участници във филма сме свързани завинаги. Начинът този филм да има хепиенд е да проявяваме толерантност един към друг. Ти всъщност не си изправена пред избора "новия мъж или предишния", а чисто и просто не искаш да допуснеш други хора между вас двамата, защото не можеш да понесеш, че човекът, с когото живееш, може да обича и друг, освен теб. Сама казваш, че си искала да си "единствената". Защо? Любовта към детето е една, към съпругата - друга, към приятелите - трета, към родителите - четвърта. Човек обича по много различни начини, което не принизява нито един от тях. Отвори сърцето си не само към любимия си човек, а към всичко, което е скъпо за него. Да, предишното му семейство му е носило и хубави емоции, с които той не иска да се раздели. И с какво това те обижда? Нима ти не си спомняш приятни моменти от ваканциите ви с бившия ти съпруг? Това е нашето минало - добро или лошо. Ако не успеем да го интегрираме в настоящето, няма да имаме и бъдеще. Надявам се, ако не съм ти била полезна, поне да съм те навела на някои мисли.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 58fd8f0cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Той също е направил огромната жертва да развали семейството си.
Естествено е, при положение, че липсва на детето си ежедневно, за уравновесяване на липсата, детето да спи при него. Ти на негово място как би постъпила? Родителят, напуснал детето му дължи двойна грижа. Защото децата са преди всичко. А той е редно да каже на детето си, че обича и теб, и че обича теб повече от бившата. Това е истината, и детето е редно да я знае, приеме и се примири с нея. Бивши съпрузи има, но бивши спомени няма. Миналото присъства винаги и е неразрушимо. Да го ревнуваш от миналото му е глупаво, освен ако той не се връща често към него и да има посока да се върне отново към бившата. С прекален стремеж да си еднствената и да го откъснеш от детето му можеш да го отблъснеш. Естествено е бившата трудно да си намери нов мъж, още повече е с дете, и при положение, че причината за раздялата им не е неразбирателство, да гледа да си го върне.
Същото важи и за съпруга ти.
Номер 20 ти предлага правилното решение - взаимно разбиране, уважение и зачитане на чувствата и мислите. Разбира се, съсъ себеподобни. Ако започнат с интриги, съответен отговор.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6007791b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Нямате бъдеще! Махни се от него. Прочети номер 2. Някои глупачки се залъгват, че като родят дете от любовника нещата ще се опроват, ами не се оправят. Те още повече започват да държат на децата от предишните си бракове. Просто "бивши деца" няма.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 648bfda0c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Поредната подведена от чувствата си. И какво стана в крайна сметка?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b9fefc3038
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Аз не разбирам, защо създавате семейство и задържате някой, когато чувствата ви към него не отговарят по сила и сигурност на неговите? Какво очаквате да се случи? Такава връзка е обречена на провал.

Най-доброто, което можеш да направиш сега, е просто да си тръгнеш и от единия и от другия. Противно на очакванията няма нужда задължително да си във връзка, за да живееш пълноценно. Единия трябва да го напуснеш, защото явно бившата му е между вас и ще остане там. А бившият ти съпруг трябва да напуснеш, защото дори и да те приеме обратко, как ще уважаваш човек, който те е приел, след като си му изневерила и си се държала с него като с парцал? Вероятно ще останеш при него докато не се появи следващия със сини очи и не ти завърти главата.

Лола

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker