Мъжа скорпион - дали има чувства към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжа скорпион - дали има чувства към мен?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2683 пъти
Здравейте, реших да напиша моята история и да поискам съвет от някой, който познава скорпионите, защото вече се побърквам и не знам дали има чувства към мен или не.. Момиче съм, на 22г, а той е на 40 (знам, че разликата е голяма, не ме нападайте! ) Всичко започна през Август, когато аз още бях с бившия си приятел. Откакто се запознах с него, нещо в мене се преобърна, постоянно имаше закачливи погледи, провокативни въпроси и т. н. На рождения ми ден през септември месец бяхме пийнали, позволих му да ме прелъсти и да спи с мен.. От тогава чувствата ми се усилиха много и се разделих с тогавашния ми приятел. Въпросния скорпион обаче се покри след прекараната ни нощ заедно, нито пишеше, нито ми вдигаше. След няколко дни пак се събрахме на един купон, понеже ние имаме общи приятели и доста често се засичаме. Накрая на вечерта отново спах с него, но през останалата част от вечерта, той се държеше студено, не спираше да ме разучава и разпитва. И така до сега вече 7-8 пъти сме спали заедно. Един път му казах, че искам да бъда с него, но той категорично ми каза, че не иска да си има приятелка и сам му е добре, след което няколко дена ни вест, ни кост от него. Но ми направи впечатление, че от няколко дена той започна да се държи по друг начин, държи се собственически и се дразни, ако говоря или седя до друго момче. Поинтересувал се е и е разбрал всичко за мен и за миналото ми, дори неща, които не го вълнуват, например кой ми е бил първия партньор, с кой кога и къде съм се запознала и т. н. Дори последния път ми каза, че няма да си легне докато и аз не дойда в стаята, направо заспиваше на масата горкия, но не отиде да си легне, докато аз не отидох, каза, че не искал да ме оставя сама, след като има други момчета около мен. Започна да ми споделя неща, за които даже не съм го питала, например за проблемите в семейството му. Намира си причини да ми звъни и пише, макар и рядко, но преди изобщо не го правеше. Ако обаче го попитам отново дали иска да бъдем заедно и да разкрием отношенията си пред другите, пак ще избяга и ще се покрие. Не знам какво да правя, надеждата ме убива а аз се влюбвам все повече и повече. Винаги излизаме в компании, не сме излизали само двамата досега, но винаги накрая на вечерта си тръгваме заедно и.. знаете какво следва. Два пъти вече се е сбивал с други момчета заради мен (разбира се твърди, че не съм аз причината, а нещо съвсем различно, но според мен и според всички около мен, аз съм причината да се държи толкова ревниво и собственически) МОЛЯ ВИ кажете ми какво да правя??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 499812dfe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също съм Скорпион (6/11/75), но не съм от тези, описаните като секс маниаци, злобари, егоисти и т. н. Не казвам, че той е, не знам до колко това със зодиите е вярно, но според мен той или има чувства към теб, но заради разликата в годините ви не иска да започвате връзка, един вид мисли, че тя е обречена, или просто те приема като вещ, любовница, която винаги трябва да му е на разположение. Говори с него и му кажи директно, че искаш да се изясните и го попитай какво точно иска от теб, за да спрете с игрите. Но мъж на 40 да се държи като инфантил, съмнява ме малко. Не му угаждай толкова.

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5a73bc0c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжете скорпиони са голяма мистерия. Не можеш да ги разгадаеш, но щом се дърпа, значи има нещо, което го притеснява. Допускам, че е започнал да се влюбва или привързва, а това много ги плаши скорпионите. Обичат свободата. Иначе са най-страхотните мъже. Много интелигентни, магнетични, остроумни. Харесват сериозните жени. Бъди естествена. Той ще го оцени.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a3fcc0ab26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Просто го попитай точно и ясно дали има чувства към теб и дали може да се получи нещо между вас. Така като гледам, едва ли, но все пак от скорпионите всичко се очаква. Те са различни и мистериозни, не се знае какво може да стане. Най-добре ще е да го попиташ точно и ясно, все пак той така само те обърква.
~ момиче скорпион~

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cf07066caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам дали защото е скорпион или защото ти непрекъснато си на разположение, но поведенето му към теб е на използвач и непукист. Може би поради младостта ти се примиряваш с тази пародия на връзка, една сериозна жена не би го допуснала.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f575c5d82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Толкова ли ти харесва да те контролира и да те използва само за секс? ! Няма какво да му се обясняваш, както други те съветват! Зарежи го на секундата, после ще ни ревеш тука!

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e3fca2f658
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Тоест той има семейство. А ти какво правиш с по-възрастен и женен мъж? Ще остави ли семейството си заради теб? Едва ли, щом се покрива така. Според мен си губиш времето и чувствата. На него му е добре да има и семейство, и млада любовница. А за теб добре ли е да си втора цигулка и да си губиш времето?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e6d7befab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Примат, за малко секс вече тръгнал да се бие с другите в джунглата и заради самката, която дори не желае за нещо повече. Типичен комплексар, да не те награби някой на твоята възраст, че ще го направи смешен..

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 51c3ed698d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Този човек на този етап иска от теб само и единствено секс. А ти с поведението си си му показала и че е лесно да те получи за това. И изобщо не е въпрос на зодия. Малка си още - ще опознаеш мъжете. И себе си.
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b115eaea51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ДО НОМЕР 2
И аз мисля, че е започнал да се влюбва в теб, за това изчезва изведнъж, за да остане насаме с чуваствата и мислите си, с мъжката си компания. Мъжете скорпиони много се плашат, когато тръгнат да изпитват нещо към даден човек, а не са сигурни в него!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b115eaea51
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката
Вижте, той няма семейство, нито деца, но може би сте прави, че това е една пародия на връзка... Но тогава защо се държи така собственически, хем не иска да е с мен, хем и на друг не позволява да бъде с мен..? И защо ми е разучил цялото родословно дърво, щом няма интерес към мене?

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ba453a7fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Освен ако не са с една и съща авторка, от вчера има вече 2-3 теми за това как жени се съгласяват на “неангажиращ секс” с надежда за повече. Жена съм и за мен “неангажиращ секс” е нещо непонятно. Прощавайте за израза, но никога не бих позволила един мъж да се държи с мен като с изтривалка. И никога не ми се е случвало. За една жена е важно да е грижовна и обичлива, но само за правилния мъж: този, който избира да е с нея и да я обича. Нека не забравяме, че много от нас ще бъдат съпруги и майки един ден и по тази причина нека се държим с достойнство и подобаващо. Няма по-сладко от това да се отдадеш на един мъж, с когото споделяте еднакви чувства. Всички сме имали случаи, в които чувствата са не съвсем споделени. Това няма нищо общо със стойността ти като човек и жена. Но това да се оставяш да те използват, пък било то и обичайки, вече е нещо, което говори за недостатъчно уважение към себе си. Поработи над това.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 67b8878316
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм мъж скорпион. Не съм на 40, но все пак мога да ти кажа какъв му е случая на този хубавец. Като начало ти си направила голямата грешка да спиш с него докато си във връзка, да му се отдадеш лесно и да предадеш приятеля си. Това директно му говори, че може да му направиш същия номер и на него. Има съмнения към морала ти, а за нас ( скорпионите) това е нещо много важно. Както едно момиче по-горе каза, жените трябва да имат достойнство и да не си лягат ей така с всеки, на такива жени какво да им уважаваш? Не казвам, че си лягаш с всеки, но си си легнала с него докато си била във връзка... Това ясно говори за това какъв човек си. Аз лично не съм изневерявал никога и тия работи не ги приемам. Дори да съм с човек, който не обичам и тн, по -скоро ще приключа всичко с него, а след това ще правя каквото си искам. Все пак става дума за неща много по-важни и сложни от плътските... Филма на твоя избраник е дали си струва да започва сериозна връзка, или да те има само за забавление. Разучил е миналото ти и тн за да види за какъв човек става дума. Нещо като изследване. Бъди сигурна, че това, че си била с него, докато си във връзка му говори много лошо за теб. Имал съм такива случаи, в които дори да съм имал симпатии и не само физическо привличане към дадено момиче, след като съм разбрал какви ги е вършила и какво е правила с хората, директно съм спирал всичко. Има чувство за притежание, защото все пак сте били заедно, а това, че те ревнува до някаква степен, е така, защото знае, че може да си легнеш с някои друг, просто така... Той не знае какво е в главата ти, разбира се, че ще мисли всякакви варианти... Общо взето си си изиграла картите грешно от началото. Аз лично не бих започнал връзка с момиче като теб, нищо лично, просто ти казвам скорпионска гледна точка, даже и асцедента ми е скорпион също. При нас нещата с чест, достойнство, принципи и тн, играят много важна роля. В днешно време, да намериш жена, която държи на себе си и хората около нея - трудно се намира. Под това да държи на себе си имам предвид да не се раздава на ляво и дясно на всеки, който й се стори сладък и тн. После ще срещне правилния мъж и какво? Той да цени това, което си дала просто ей така на всякакви льольовци? Е, няма как да стане. Много е сложно. Може да ти звучи много консервативно и смотаняшки, но ти казвам как стоят нещата при сериозна връзка... За другото, не ти пука

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b115eaea51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   НОМЕР 12
И как да постъпя сега? Какво да правя за да му покажа, че само той ме интересува? Постоянно му показвам как други момчета ми пишат, но аз ги отрязвам. Даже подаръци му правя, какво още?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a19483b7e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   разликата ви е твърде голяма и е възможно, но малко вероятно да заживеете заедно завинаги
изживей любовта си с него, събери житейски опит и си намери по-млад
след като изживеете любовта си
раздялата ви ще си стане сама, без усилие от ваша страна

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9abd597c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ще порастнеш и ще разбереш че мъжете като цяло събират информация за жените с изобщо не чак толкова чисти намерения, колкото ти се иска за да се поласкаеш, че този има интерес към теб-Събраната информация за теб ще се използва срещу теб, пиши когато това се случи!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker