Относно погледите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Относно погледите
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1429 пъти
Здравейте читатели, предполагам сте забелязали хората днешно време колко неучтиви са станали. Дори като се усмихнеш на някой от противоположния пол или пък си малко по учтив с него той си мисли, че го сваляш или пък другия случай като се притесняваш пак си мислят същото, а просто има хора, които са малко по-притеснителни и се притесняват от всеки, другият случай е ако се загледаш в някой малко по-продължително време пак си мислят същото, а не си дават сметка, че просто може да са ти е интересен с нещо друго, а понякога пък си мислят, че имаш нещо против тях, особено ако не си на кеф и си малко по-намръщен и т. н
И да реших да пусна тази, защото ми е писнало от болните мозъци, които все си въобразяват разни неща.
И честно казано понякога се чудя дали аз правя нещо нередно или пък хората се филмират прекалено много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 069e5d8aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оооо и аз съм имала същият проблем и още го имам. Казва ли са ми да не гледам хората в очите, когато говоря с тях. Не знам, мила си, че просто имаме нещо странно в погледа. Дори и с безизразен кратък поглед в движение се стигна до там да ме преследват по улица да да се запознават с мен. Жените си мислят, че ги гледам злобен, а аз както казваш ти съм се за гледала в нещо, което ми е направило впечатление, прическа, грим, тоалет и т. Н Един пък ми каза, а бяхме на маса и си общува с всички, че когато говоря с него, много се притеснява от мен как го гледам. Е как го гледам, като човек, дори не ми харесваше за нещо повече. Старая се да имам безизразен вид, но не ми се получава. Когато дори се усмихна и на хората им става нещо. Казва ли са ми, че сексуални то излъчване и чар ми е природна даденост и дори и без грим и със затворени блузи и дълги панталони, както ходя, пак ще привлича хората.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 408dca46b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тоталната липса на емоции ги хвърля в небесата от един поглед само. Най-закъсалите го приемат за половин е•ане, други ще помислят, че виждаш негови/нейни си комплекси- визия, кг, дрехи т.н Спокойният, в мир със себе си и обичащ се члвек ще отвърне на усмивката и продължи по пътя си, без да си прави филми в главата.
А това което казва Н 1, че и препоръчвали да не гледа хората в очите, така действат психиатри с психопати и в затворите с високо рискови затворници- психпати, серийни убийци т.н.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 962eadb17f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката: Номер 1 и аз съм пробвала да съм с безизразен поглед, но пак няма голям ефект. Просто ми се е случвало и с приятели на баща ми дори и просто от цялата ситуация аз се чувствам неудобно като някой си мисли за мен нещо, което няма нищо общо с реалността и не мисля, че трябва да се червя за нещо, което дори не правя и точно това ме дразни. Понякога дори като видя някой си гледам телефона, за да не ги гледам в очите, а оня си мисли, че аз го харесвам и се притеснявам от него. Ни това да гледаш някой в очите помага, нито тоя да не ги гледаш. Ни така, ни онака. Радвам се, че ти поне ме разбираш. Явно просто всеки си мисли това, което му оттърва, но просто това понякога ме вбесява и ми причинява адски голям дискомфорт и после никой не те разбира като се ядосваш, всеки си мисли, че си въобразяваш нещо..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f274d146fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами не обръщай внимание толкова кой какво си мисли. Гледай си и да не ти пука.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 54723466bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами от мъжете се очаква да направят първата стъпка. И ти как по-точно предлагаш един мъж да разбере дали си падаш по него или не, освен по погледа и държанието ти спрямо него? После да не ревеш "никой не ме заговаря"?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker