Дете, брак, изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дете, брак, изневяра
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2386 пъти
Здравейте. Жена съм, малко под 30 годишна. Женена съм с едно дете. Не знам от къде да започна, ног главата ми е адска каша. Първо от семейството си. Имам прекрасно дете и любящ мъж, но нещата от както се роди детето нещо куцат. Станали сме мълчаливи, открито аз понякога не го понасям. Дразни ме, криво ми става, но понякога всичко е ок. За романтика в нашето семейство не можед а се говори грам. Секса е малко по задължение, аз съм длъжната. В определени периоди съжалявам горчиво, че избързах толкова с детето. Но не ме разбирайте грешно, детето ми е смисъла на живота ми и в никакъв случай не съжалявам, че го има. Що се отнася до мъжа ми той е чудесен човек, всеотдаен, грижовен, не е конфликтен, винаги поставя нас пред всичко останало. До тук всичко е ок, но идва едно голямо но. Преди години, преди да се вземем с мъжа ми имах друга връзка. Мога да кажа най—голямата ми любов. Много го обичах, до ден днешен е специален за мен, но тогава нещата не се случиха, той замина за чужбина след като се разделихме, а аз се омъжих. Та, с този човек се срещам от година, връзкат ни е просто секс два пъти в месеца, но за мен нещата се крият много по—дълбоко. Аз го обичам, много го обичам. Това е осъзнат избор, ясно ми е, но тези два часа, в които се виждаме аз съм друга — чувствам се щастлива, спокойна, усмихната. Не съм сигурна, че бих напуснала мъжа си заради другия, защото все пак има дете, което с нищо не е виновно за грешките на родителите си, най—вече на майка си, но понякога имам чувството, че ще полудея в собствената си каша. С другия мъж многократно сме говорили на темата, и двамата осъзнаваме, че между нас не може да имасе нищо повече, но виждам, че и неговите чувства не са напълно заровени. Споделих си драмата, която сама си създавам и някакви глупави илюзии. Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1a88c735fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубаво, кво пък?! Щом мъжете твърдят, че няма лошо настрани/извън семейството да се забавлява човек, предполагам, че подобни забавленията от страна на жените трябва да приемат нормално.
Тракай си на воля.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 988e2f6958
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ако съм в мъжа ти, ще те осъдя да плащаш издръжка за детето и правото да го виждаш 1 път на два месеца. И после ще ти счупя главата, защото не знаеш как да държиш на човек, който се грижи за теб, нищо, че и ти сама се грижиш за себе си. Ако съм на негово място, много бой ще ядеш, сериозно.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8ca5910edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е как да е добре бракът след като ти му изневеряваш?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2b2eadc7d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен си за лудницата, както и аз, но това е друга тема.
Потърси консултация с психолог и/или психиатър. На колко години е детето? Кой и как се грижи за него? Ти можеш ли да се грижиш за него, а се срещаш с други мъже?
Потърси консултация с психолог! Ако си от София ще ти дам координати.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ed6bb78a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Любящ, мил, грижещ се, вероятно обръщащ ти и внимание, и хоп - айде голямата любов другаде и секс два пъти в месеца. Хем да те обгрижват, да ти дават сигурност и стабилност, хем да се.... другаде. Може и някой трети да намериш, дето да те извежда(да има романтика). Не съм никой да ти кажа, че не заслужаваш такъв мъж, но ще го кажа.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9fa7c47100
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Какво да ти кажа, не е престъпление, но е тъпо от твоя страна. Накрая заслужаваш да останеш без нито един. Жените сте ужасни, аз също съм като твоя мъж, е явно за вас не е достатъчно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 48f4032573
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Когато всеотдайният ти мъж разбере, илюзиите ще се изпарят. По трудния начин. После ще ревеш за компенсация за тези 2 часа в които се чувстваш щастлива, спокойна и усмихната. Пито, платено, само дето за 2 часа кеф, после ще плащаш цял живот. Кой - каквото сам си направи и цяло село не може да му направи.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7c81cc14c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Житкай между двамата. Какво ти пречи, ни акъл, ни образование? Прави кеф на любовника. Той ще е доволен до време. Възползвай се.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8560a5e695
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Тъй като ПЕРФЕКТНО те разбирам, бих искала да ти кажа, че е добре, че осъзнаваш, че не може да имаш нищо повече от това, което имаш с другия в момента.И дано остане така, а да не си създаваш излишни илюзии.Че и той.
Моята ситуация е подобна на твоята.Само който няма дете, не може да разбере, че появи ли се то, всичко се променя.ВСИЧКО. Милие жестове и думи, нетърпението да видиш любимия човек, пеперудите в стомаха...животът се променят до там, че тези малки красоти, които са ни накарали да се влюбим, не са сякаш изчезнали, а сякаш никога ги е нямало!
И тогава и при мен се появи човек, благодарение на който аз поддържам семейството си семейство.Не правим секс.И не мисля да го правя.Но разговорите ни, докосванията и онези наши моменти, безобразно грешни, са нещата, които ме балансират, карат ме да се чувствам спокойна и щастлива.И тези неща пренасям вкъщи. И това ми помага много.
Аз съм обичана жена.Вярно, че не е от когото трябва, но съм обичана.И това е прекрасно.И ако някога мъжът ми разбере и ми поиска обяснение, бих му го дала. И дано тогава успее да види най-накрая себе си.
Стискам ти палци-бъди обичана и щастлива, без значение от кого.
И тегли една майна на моралистите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0a65b6a3ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Съжалявам, но не бих искал да съм на мястото на мъжа ти... Ужасна история.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6c02212bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ти не би напуснала мъжа си, защото не изпускаш клона, като повечето, но а. не се знае любовинка дали ще те вземе и то с детето
б. знае се, че мъжа ти като разбере, ще поиска да го напуснеш и едва ли тогава ще можеш да избираш, както си въобразяваш, че правиш сега.
Да питам все пак - защо се жените като не сте сигурни в човека, а после ох ама аз обичам друг, защо забърквате такива невъзможни каши? Продължавайте да се жените за пред обществото, пък после кой ми... в гащите.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 721e0b86d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Защо повечето (надявам се не преувеличавам) жени постъпвате така - спонтанно се заражда нещо във вас, правите гo без да обмисляте достатъчно нещата, и накрая се жалвате че сте сгрешили? Давате ли си сметка какво причинявате на децата си? На човека до вас? На родителите си? На вас самите? Всяка втора тема в сайта е за изневери! Имайте срам!
Не го казвам с лошо, но вие жените, докато не си зададете въпроса "Как ще се почувствам ако изпитам болката, с която съм наранила някой", никога няма да бъдете истински обичани. И именно това е причината повечето мъже да ви гледат като парчета месо. Вие сами си го правите така.

1017 Brick Squad

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7fbe62516d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Сама казваш, че сте говорили с другия, че между вас не може да има нищо. Значи ще е много глупаво да напускаш мъжът си. Ако с другия много се обичахте и 2-мата той даже щеше да настоява да зарежеш мъжът си. Но той като ти говори, че нищо няма да се получи, не очаквай нищо от него. Изяснете се очи в очи, какви са му намеренията. А децата са тъпа причина да стоиш с някого. Стой с човека който обичаш, но който и той те обича.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 98df899319
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Докато обичаш другия няма как брака ти да върви. Какво би те накарало да спреш да го обичаш? Може би е само тръпка, може би мъжа ти също има някакви притеснения. Ако толкова се обичате, разведи се и заживей с него. Ще приеме ли той детето ти и виждаш ли се с него? Как ще се чувстваш ако спрете да се виждате?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 225948fb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   17, един мъж трябва да е бъде със стотици жени, за да може да си позволи да генерализира.
И тогава ще бъде субективна генерализацията...

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0b55ea2aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 17 много си прав. Аз съм от тези жени, които описваш и в момента много ме е срам. Не съм достойна и готова за деца и едва ли някога ще бъда предвид миналото си. Аз съм на 30, без деца. Много дълго време чаках неподходящи мъже и сега сърбам попарата си. Обвинявам само себе си и моето падение, но аз съм си виновна да остана сама в живота. Аз съм като недоразвита, толкова мъже са ме използвали, с мое позволение, че никога няма да стигна до нормалния ход на живота - брак, деца и т. н. Живота е суров.
Преди се отказах по собствено желание от детето си, сега и някога да искам (въпреки, че съм възрастна вече), никога няма да се престраша предвид манипулациите, на които се подложих. Примирих се с факта, че ще си умра сама. Явно такава е волята... Човек като мен не заслужава да има деца, предвид мизериите, които сътворих преди години, когато бях млада и необуздана. Сега просто се радвам (доколкото мога) на децата просто като ги видя покрай мен.
Почти не излизам от вкъщи, за да не се сблъскам с деца и да изживея вътрешно отново страданият си. Знам, че не съм добре и съм за лудница. Няма какво да ми го казвате вече.
В момента си чета една книжка " Жените, които обичат твърде много" и си плача заедно с героините вътре. Съвсем скоро ще се запиша в група за взаимопомощ. Пожелавам ви лек ден и се надявам всеки да намери призванието си в този свят и живот. Аз все още не съм го намерила и се питам защо съм се родила. Поздрави и на вас.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fec2febf12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Ако любовникът те обичаше, щяхте да заминете заедно за чужбина. А не да се разделите. Има и много двойки, които са на разстояние един от друг, но пак са двойки. Според мен ти го обичаш, но той теб-не. И сега си рискуваш семейството заради мъж, който не те обича. Защо? А ако утре мъжът ти разбер, ще паднеш от два стола на земята. Мисли за последиците преди да правиш нещо.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 60f9333573
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Това е живота и всички го знаете, приказките са друго нещо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2b2eadc7d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Така е. Това е живота. И приказки не съществуват. Поне лично аз се убедих. Или поне не вярвам в това. Приказките са за наивните, които обичат без да познават същността на мъжете си. А те в повечето случаи са използвачи или с нечисти мисли и намерения. Това е от моя опит.
Според мен любов не съществува. Истинска любов! Всичко друго са триъгълници, измами, сплетни.
Любовта е имагинерно чувство, подхранвано от нашия мозък и птеживявания. Добри или лоши.
При истинската любов, ппне това което съм чела се отделят ендорфини в кората на мозъка, които променят нашите възприятия.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e01aa88e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Незнам какви чувства имаш към бившия си, но със сигурност НЕ и към мъжът ти.
Найстина си направила каша, но рано или късно мъжът ще усети твоята тайна по начина по който ти ще се издадеш с твойте постъпки, нервност, студена спрямо него, изкуственото ти държане спрямо него и детето, твоята разсеяност докато мислиш за бившият ти.
По нагоре ти споделиха, че бившият не те обича, щом не е пожел да бъде с теб заедно с детето ти. Нищо няма да се получи между вас, единственото което ще направиш е ЩЕ РАЗБИЕШ два живота, един на мъжът и един на детето ви. От два стола право на земята, тогава ще го осъзнаеш и ще блужеш раните. Мисли за последствията, притегли везните мила, виш плюсовете и минусите.
Поздрави и дерзай!!!!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker