Има някакъв вроден мазохизъм при българската омъжена жена с любовник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има някакъв вроден мазохизъм при българската омъжена жена с любовник
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 4272 пъти
Здравейте,
На 34 г. съм женен с детенце на 1 г. и 4 м. - момче, съпругата ми е страхотен човек и се надявам да сме щастливи. В момента е бременна във втория месец с второто ни дете.
Защо поставям така темата: за да споделя едно мое преживяване и поради това, че много теми вече има в сайта поставени от мъже, които имат връзки с омъжени жени и са влюбени в тях, но те не искат да се развеждат.
Преди 5 години прекратих връзка с омъжена жена, в която бях влюбен, това е преди да срещна настоящата си съпруга. Мисля, че беше и тя влюбена в мен. Тя беше на 30 г. с дете на 4 години. Бях готов да я приема и нея, и детето и да заживеем заедно. Давах си сметка, преценявах ситуацията и т. н. Тя твърдеше, че е нещастна с мъжа си - не и давал нужната обич, внимание, сексът не бил на ниво, държал се грубо с нея понякога, но тя търпяла заради детето. Детето било много привързано към него, а и тя трябвало да се съобразява с други редица по дребни обстоятелства, които трудно щяла да преодолее. Тогава я попитах аз къде съм в цялата тази схема? Какво става с моите чувства, с моето бъдеще? Не получих никакъв отговор, освен това, че много ме обичала и времето щяло да покаже какво ще се случи. Зададох и и друг въпрос: какво би се случило, ако мъжът и разбере за нашата връзка? Отговорът беше-това в никакъв случай не трябва да става, ама в никакъв. Зададох и и трети въпрос - как има воля да търпи отношението на съпруга си към нея? Отговорът беше пак заради детето и да престана да и задавам повече такива въпроси защото не съм семеен и не мога да я разбера. Тя носила отговорност за детето си, тя не била сигурна дали то ще ме приеме, а и аз сега съм говорил едно, но след време, като ми роди наши деца можел съм друга песен да запея. Казах и така: "вече ходим година и половина рано или късно мъжът ти ще разбере за нас и тогава не искам да бъда свидетел на дандании и грозни сцени. Аз съм дотук, а това, че ти си мазохистка и търпиш е твой проблем, аз разбирам страховете ти, но те са и мои страхове, но струва ли си заради тях да не си дадем шанс. Явно за теб си струва. " Разделих се с нея с много сълзи, но разбрах едно, дори и да ме обича, аз съм и само за разтуха. Накрая и казах: "Намери вариант да закрепиш брака си или бягай, докато не е късно". Прекратихме всякакъв контакт. След две години я видях случайно в МОЛ-а и пихме по кафе (тогава жена ми беше бременна с първото ни дете). Тя продължава да живее със съпруга си, но си има нов любовник. Е, докога така? - я питам. Вече спрях да мисля - ми отговаря. Тръгнах си и осъзнах какъв съм късметлия...
Жени, осъзнайте се бе, мама му стара, щастието ви е във вашите ръце и вашите ГЛАВИ! Нещастието си с любовник не може да го излекувате, а то може да стане само по - голямо. Живейте с човек, когото обичате и сте обичани!
П. п: горното е мое мнение и не го натрапвам на никого.
Милен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: afb855807e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Ти не се грижи толкова за любовницата, ами гледай жена си. Защото както си тръгнал не е изключено тя да ти покаже след време кое е мазохистично. Тогава ще си отговориш на много въпроси.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ded546a8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

2.   Човек, в толкова голяма грешка си, че не можеш да си представиш. Сигурно се мислиш за принц на бял кон, който спасява горката пепеляшка? Това е приказка. В реалния живот жените не са нито принцеси, нито пепеляшки. Нормално е жената, като физически слабо същество, да търси за партньор силен и доминантен мъж. А силните и доминантни мъже бият - това не е тайна. На нея може да не й харесва като я бие, но още повече няма да й харесва ако мъжа й е слабо мекотело и не може един тупаник да удари като мъж.
Ако не ми вярваш ми кажи - тя що не напусна мъжа си, лошия побойник, и не тръгна с теб, добричкия спасител? Сега и жените ще почнат да ми обяснявяват как не съм прав, но просто ги е срам да си признаят защото после такива като теб ще им викат мазохистки и ще ги обиждат.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 38c5e600b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Авторе, ти просто не осъзнаваш нещата. На такива жени обикновено мъжете са прекрасни хора. Всичките приказки колко нещастен е бракът им, как изобщо не им обръщат внимание и още други подобни, в 90% от случаите нямат нищо общо с истината. Както виждаш тя веднага си е намерила нов любовник, а и много често любовниците са няколко едновременно. Подобни жени нямат абсолютно никакво намерение да се развеждат и не го и правят, освен, ако не ги хванат. Не се залъгвай и не мисли за нея. Имаш си семейство, грижи се за него и се радвай на живота. По-хубаво от това няма.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1638e02b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   За много жени с любовници е само дежурно оправдание пред любовника, както мъжете си имат, че вече дори не спят с жените си и е въпрос на време да се разведат. Лъжат докато могат, като вече не може, сменят със следващ/а.
Да, късметлия си, ще си се отървал. Не я мисли, така си и харесва положението.
Ж.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8bff958b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Тя може да е преценявала различни неща-стабилност, материално положение, навик, отворен брак, рискове, които да поеме. Иначе си прав, че щом не вървят нещата, не е решение да си има любовник. Но тя така си е избрала. Може и мъжът й да си има любовница и така да си живеят....

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a873052fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Виж сега тук вече случаят може да е друг, тя не го обича, амаа сигурно той и дава пари, издържа детето и цялото домакинство ( не си написал дали тази жена има работа и образованив) Като го напусне кранчето ще спре, ще дава издръжка около 200-300 лв само за детето. Тя не е сигурна в теб, че ще я издържаш и нея и детето както мъжът и. Това автоматично значи, че ще трябва да работи, да си прави сметка, дори да пести. Тези мисли в ума на една жена са по-силни и могат да наделеят над всяка любов.
Затова предпочита да си седи при мъжа си, да му харчи парите и да си има и един любовник за забавление.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3c0d876f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Така е защото не искат да рискуват. Искат от единия стол да седнат на втория и да са сигурни че няма да останат на земята накрая.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c22295b910
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Скъпи... добре че си намерил сили и си я зарязал и си си подредил живота... защото имам новина за теб-тя НЕ Е нещастна със съпруга си. Освен това съм сигурна че веднъж месечно/седмично правят секс. Това са фрази и театър за пред теб-ти си просто за забавление. Питаш се от къде знам? Защото и аз съм я играла тая игра. Не го е зарязала защото се чувства добре в брака си. Никоя жена не стои във връзка ако не и покрива поне 60% от необходимостите.... мъже има твърде много.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: adb100fd12
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   №8, твоите "необходимости", както ги наричаш се различават от небето до земята с необходимостите на автора.
Авторе, направо си се отървал!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ae39772afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Номер 2, изказваш най-голямата глупост - силните мъже биели... Един силен мъж никога не би ударил жена, дори тя да посегне първа! Това го правят комплексарите, по-големи п*тки от мекотелите, които описваш. Защо даваш само двете крайности - слаб мъж и животно? Златната среда е най-добре, за жалост на Балканите рядко се среща. А пък жените, които стоят с такива мъже за мен също за комплексарки. Една истинска дама никога няма да търпи това. Разбери значението на понятието “силен”. Нямам думи. Много изкривено мислене. Колкото до автора, от къде е сигурен, че не го лъже? Може пък тя да е виновната и това да и е оправданието. Ако истински беше тормозена жена, най-малкото, че нямаше да посмее да си хваща любовник, камоли двама. Тази жена е изпечена лъжкиня и егоистка. Гледай си своята и забрави за миналото, авторе.

Julian

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 373f5a0d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   1. С какво твоята бивша любовница е точната представителна извадка на "българската жена с любовник"!??
2. С какви очи човек тръгнал с омъжена жена има наглостта да раздава морални рецепти на жените, че и да ги псува отгоре на всичко!?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0fb165d459
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ми такива станаха брат. Мъжете са много по-склонни на компромиси от жените. Ако една жена е с един мъж и той не и дава нещо, тя ше си го търси от друг. Докато ако мъжа не получава нещо от жена си ще си трае. Я заради брак, я заради чувствата, я заради детето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a37932e3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Изненадва ме по-голямата част от коментарите. Аз често съм си задавала същите въпроси като автора. Защо, аджеба, като си нещастна в брака си и си срещнала човек, който обичаш, не се разведеш и не създадеш ново семейство? Отговарям си така: тези жени не вярват в себе си, а не вярват в себе си от страх. Зная какво говоря, защото бях в подобна ситуация. Между нас с бившия ми съпруг искрата беше угаснала, чувствах се самотна в брака си, появи се друг мъж, влюбихме си, връзката се задълбочи и се изправих пред дилема. Осъзнах, че нямам никакво право да си играя с чувствата и бъдещето на този човек. Както и нямам право да мамя съпруга си. Трябваше да избирам между рутина и сигурност с компютърен гений (мъжа ми) и страстна любов с работник в завод (другият мъж). Ще споделя момента, в който взех решението. Вървях си по "Витошка" в София и зяпах витрините. Харесах някакво костюмче и аха да вляза да го премеря, си казах: "Ако се разведа, никога повече няма да мога да стъпя в този скъп магазин". Но тогава ми мина и друга мисъл: "Абе, мацко, ти толкова ли си некадърна, че да не можеш пари за една пола да изкараш". И решението беше взето. Разведох се и заживях с голямата си любов, без да имам каквито и да било финансови очаквания към него. По-скоро аз се стегнах: освен постоянната ми работа, започнах и втори проект, записах и докторантура в университета. Работя здраво, но се чувствам напълно удовлетворена от живота си. Е, никой няма да ме води в Париж за Нова година, както беше преди, но пък и пламтящата камина у дома ми стига. Особено в прегръдките на любим човек. Какъв е този мазохизъм, авторе, и аз се чудя. Ако знаех, щях да ти кажа, но не знам.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1c36afd33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Около 2/3-ти от жените са изневерявали и голяма част от разводите са заради това.
Обяснението е просто, голям процент от тях са егоцентрици и маниакални на тема контрол (както има много майтапи по тази тема какво, тоест какво става след брака с мъжа), когато психически се изнервят от липсата му, отиват в крайности, почти всички психически крайности на жените свършват със сексуална възбуда, при мъжете не е така.

Още един факт е, че половото неравество, което от известно време, вече мъжа е втория пол в една връзка и в обществото като цяло, като единствено (в някой професии) финансово седят по-добре. Това основно идват от западните разбирания.

Невероятната сила на феминистките организации, който хипнотизират жените как всичко трябва да почва от тях, как моногамноста не съществува, как жената е на пиедестал и заради нея империи падали.

Районът.
Балканите е най-известния район с мутри, наркотици, алкохол, секс туризъм и всичко от сорта, така че е нормално тук процента да е по-голям от нормалните държави.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e4b58f8e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   На 27, мъж от София.

Понеже съм от по-бедно семейство, доста пъти съм попадал в ролята на любовника. Отначало се връзвах на нещата които ми говореха, както автора е направил. Със времето забелязваш как историята е една и съща, как е лош, но си седят с него. Истината е че има доста жени които им харесва да имат повече от 1 мъж в живота си. За това има постоянно търсене на любовници. В много малко случей даже основната им връзка има каквито и да е пречки, просто си ги кефи да имат нещо на страна.

Ако любовника е по богат и щедър към жената в доста случей тя може да зареже основната си връзка и да остане с любовника, но само се разменят ролите и започва търсенето на нов любовник не след дълго.

Имам познати с по няколко омъжени любовници. От една страна е яко, понеже през ден си с различна жена правите секс и почти никакви финансови отговорности нямаш към нея (освен храна и дребни излизания), но е подходящо само за период от време докато не търсиш сериозна връзка и не очакваш нищо друго освен просто хубаво ебане от нея.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 36c1400908
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   С извинение, но - всичките са с този софтуерен "дефект". Аз макар и отскоро (посл. 4 месеца) завързах отн-я с обвързана жена, като до скоро и аз имах 8г. връзка, но я прекратих защото не можех да лъжа а и имаше неща които ми липсваха там. По същия начин тя - недоволна там където е, не получава това от което има нужда, но вс втора дума й е "не съм наясно със себе си", "не знам какво искам" - оначе сериозно момиче. Подчертавам - нито аз имам брак или деца, нито тя, условията са по-лесни за смяна отколкото биха могли да бъдат - но тя се натиска там където е въпреки емоциите които споделихме и въпреки възможността за щастие помежду ни. Говорим често за това и все един и същ отговор и положение. Разказа ми се играта за посл. 2 месеца откакто сме интимни. Виждам обаче че това е омагьосан кръг в който се гониш с едно неосъзнато същество, което само може да ти причини дълготраен тормоз и нищо повече и му изнася от една страна от домашния си уют при овехтелия си навик, а от друга да прибягва до теб само за вълнението.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d986a352f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ами съпругът е сигурността за жената, а любовникът - емоцията и "глътката въздух" от проблемите вкъщи и ежедневното еднообразие. Жените имат нужда и от двете. Те са предвидливи същества и знаят, че да напуснеш съпруга, с когото вече си изградил дом и семейство (дори да не е бил най-добрият избор), е изключително рискована стъпка и ще е на принципа "Всичко или нищо", т. е. ако новият избраник след време се окаже, че не е на ниво и не може да ти даде това, от което като зряла жена имаш нужда, ще се окажеш от два стола на земята и тогава вече става много тежко положението. Една жена не пуска един клон, преди да се е хванала за друг. Просто е твърде рисково.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 64bb072c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Жена съм и донякъде съм съгласна с автора, но това, състояние си има своите психологично - психически измерения. Искам обаче да кажа, че една жена, която е обичана, желана и се чувства спокойна в семейството си ТЯ НЕ ИЗНЕВЕРЯВА. Ако все пак го прави то тя има сериозни емоционално психически отклонения и има нужда от помощ, а не от любовник.
Коментарите на 1, 2 (особено) са абсурдни, а н 8. с тези 60% ме шокира. Ако последната прочете колко теми има в този сайт на презадоволени жени, които изневеряват ще си промени отношението.
Късмет и весели празници!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c31f6323af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Виж сега, от гледната точка на един мъж нещата са ясни, "не си щастлива с него-зарязваш го", но от гледната точка на една майка положението е доста по-различно. Колкото и да е нещастна и съсипана от брака си, тя трябва да мисли за детето си и просто не може да си позволи да действа водена само от собствените си чувства и желания. От там и шансът да разведеш жена с дете става малък, защото преди да каже край, тя трябва да прецени и да премисли много неща, как ще се отрази това на детето, какви ще са бъдещите взаимоотношения с баща му и т. н. и т. н. Не става просто да си събере багажа, да подаде молба за развод и да заживее с любовника си. За това повечето такива жени просто търсят малко утеха извън дома си и се решават на развод чак когато децата им са вече големи. Малко са тези, който биха напуснали мъжа си дете на 2-3-4-5 години. За да го направи една жена, положението наистина трябва да е нетърпимо и да е подлагана системно на физически или психически тормоз. Просто майчиното и чувство и казва, че в името на детето трябва да мълчи и да търпи, за да расте то с двамата си родители, в нормално семейство... друг е въпросът, че това семейство отдавна може да не е "нормално", ама тя си самовнушава, че щом вечер се прибира при мъжа си в общия им дом, те все още са "нормално" семейство, нищо, че понякога са на косъм да се избият. За това става така. Когато една жена стане майка за нея всичко се променя из основи и целия и живот се върти само около детето. Е, после детето пораства малко, но винаги остава най-важния човек в живота и и неговите нужди и желания са най-важните.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 42adf98826
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Номер 19 е най-точен/а!
Когато в уравнението има деца, не можеш да си събереш нещата така лесно. Аз съм майка на 3 момчета. Мислиш ли, че те биха приели друг мъж за баща? Мислиш ли, че някога ще ми простят ако ги лиша от баща им, с когото заедно ремонтират колата, говорят си по мъжки, ходят на риба и тн.? Не, отговорът е НЕ! Махна ли мъжа си, оставам сама! Сама с три момчета, които ще бъдат тинейджъри и трябва да овладея, за да не залитнат. Те просто ще окажат небивал отпор и друг мъж няма да оцелее в дома ми. Знам го, дори не се заблуждавам.
И да, добър баща, но кофти съпруг, с който вече сме доста охладнели. И да, има друг мъж, който ме кара да се чувствам прекрасна. И не, няма да му натреса синовете си, защото няма да го понесе. Знам го, няма нужда да проверявам дали би било друго. Мазохизъм, не! Това е просто живот с цялото си многообразие и арогантно чувство за хумор. Дали ще се справя, да! Аз съм майка на 3 деца, един мъж и един любовник не са проблем!
Гледай си жената и не забравяй да й показваш, че я обичаш! Другите съдби не са твоя грижа.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1c36afd33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Oт 14 до 13, погледни 13 и ще разбереш защо.
Общо взето съм млад мъж и съм батално шокиран от изключително калпавия характер на жени над 35 годишна възраст, изключително крайни и фрапантни сцени на крайно негативни черти на характера на българката и даже не става дума за най-старата таква меркантилността, която в последните години се измества от някаква шизофренично истерична високомерност, независимост от визията на жената. Това също е голям фактор за изневерите, освен нещата цитирани отгоре.
Даже като шаря наляво надясно почти всички хора успели в Чужбината казват че почти изцяло са се махнали от държавата не заради парите, а заради характера на българите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7c258d00c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Всеки има право на лично мнение и никой не може да бъде упрекван защо поставя дадена тема за дискусия.
Да, мазохизъм, унижение и лицемерие е да живееш с човек, когото не обичаш, пък вие си измисляйте всякакви оправдания. А още по - голям мазохизъм е да имаш любовник и да нямаш никакви очаквания от него.. Всъщност печаливш в цялата ситуация е само любовникът, обикновено това е човека, който ебе наволя любовницата си само заради едни сладки приказки, които я карат да се чувства прекрасно. Колко любовници предлагат брак и сърцето си на омъжената си любовница? - отговорът е видим - много малко.
До 20. Явно никога не допускате, че съпруга ви може да разбере, че имате любовник? Ако разбере, тогава картинката доста би се усложнила в много отношения и едва ли щяхте да сте толкова самоуверена, че ще се справите със ситуацията...
Изводът е един: всеки сам себе си знае и защо предпочита да живее по даден начин.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1f83416753
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз също съм съгласна с номер19, но пък съм забелязала и нещо друго - когато някакви хора станат родители и първите няколко години, докато са с бебе(та) и малки деца (често и за дългогодишен, неопределен период от време) започват да се държат така, сякаш всичко трябва около тях да се върти, да уточня само, че имам в предвид не около децата им, а околко факта, че са станали родители и това един вид им действа натоварващо, защото трябва да го съчетават с работа и. т. н абе около всичките преживявания там, които трябва да преживяват... много от тези хора просто не се замислят, че нас останалите хора някак си ни е доста досадно това тяхно поведение.

Смятам, че съм права в това, което казвам, защото те са станали родители сами, по собствена воля - никой не ги е заплашвал с пистолет да кажем и не е нито редно, нито справедливо да натрапват колко им е тежко в живота и трудно (когато им е натежало). Изобщо дали са задоволени, незадоволени - материално, сексуално, дали им пречат, тежат децата им. дали ги слушат, дали им създават проблеми, абе всичките тези неща е крайно време да престанат да ги натрапват на околните и да престанат да си предават чак толкова важност и да си мислят, че всички и всичко трябва да се върти около тях... после защо разни хора казват: 'това дете иска всичко да се върти около него' - ами как защо - защото е попило поведението (а и гените) на мама си и тате си.


Иначе друг тема е (би могло да се отвори), че това положение на/за жените, които описва н19 би могло да се избегне, ако изначално жената не е била с нагласа: 'ам ше съм с тоя, щото по - добър няма да намериаа'. Вкарва се в семеен капан, който сама си изкопава поради комплексите си (е то разбира се не е виновна, че има комплекси, а родителите ѝ и изобщо средата, в която е расла като малка) и след 3-5-7-10 години почва да вижда себе си, хората и света по по - различен начин, но вече е народила 1-2-3 дечица и както казва н19 трябва тях да поставя на първо място. Но както и още казва: ' друг е въпросът, че това семейство отдавна може да не е "нормално", ама тя си самовнушава, че щом вечер се прибира при мъжа си в общия им дом, те все още са "нормално" семейство, нищо, че понякога са на косъм да се избият', което разбира се не във всичко случаи (смисъл такива семейства е така), но в повечето. Също така по този начин на малките момченца им се насажда, че като пораснат и жената, която им стане половинка трябва да им е длъжна да ги търпи за всичко, а на малките момиченца, че като пораснат трябва да са търпят положението си и да се примиряват като мама.

Свободни сте да ме нахейтите, ако не сте съгласни с мен. Напълно осъзнавам, че с коментара си ще създам някаква степен на раздразнение.
Но това е моето виждане.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 45e88a28e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Жена на 45 г. Съгласна съм с написаното от автора! Да, мазохизъм е да живееш насила с човек, когота не обичаш и не те обича. Всякакви опрадания ще се намерят - децата, къщата, родителите, общественото мнение, но това са оправдания за нерешителни, лицемерни и бездушни хора. Само си представете в настъпващите светли християнски празници да празнувате с нелюбими хора (съпруди, роднини и т.н.), рождените дни на децата си с нелюбим човек - съпруг, да остареете с такъв. Представете си колко преструвки и усилия са нужни за всичко това и в същото време да знаете, че този, който ви обича е някъде с друга или пък стои сам. Всичко това не е ли дивотия! Оправданието с децата е толкова изтъркано клише, че отдавна никой нормален човек не го приема за нормален довод, а любовниците не са длъжни да чакат....
До 20. Аз съм майка на 4 деца - момичета от два брака (2×2), с прекрасен съпруг от втория си брак. Децата са ми на 22, 20, 9 и 7 г. Мога да кажа, че се обичат и поддържат много, макар и от различни бащи. Човек от миналото си не може да избяга, но може да промени настоящето и бъдещето си. Не искам да влизам в спор с тебе, но ще разбереш колко не си права, когато децата ти порастнат и поемат по своя път. Тогава ще трябва да живееш сама с охладнелия си съпруг (каквото и да значи това), да стискаш зъби и ще разбереш, че тази саможертва не си е струвала. А с любовник не може дълго да се издържи по ред причини или на него му писва и поставя условия, или пък съпруга разбира и драмата става пълна. Не ме разбирай погрешно - не те поучавам! Желая ти щастие при твоето положение.
За мене обаче мазохизъм е и друго: да крадеш два часа седмично "щастие" с любовника и да се залъгваш, че то ти стига и те прави пълноценна. Не, аз поисках пълното щастие и го получих. Излязох пред целия свят, пред всичките си роднини, пред съпруга си, пред децата си, пред познатите и колегите, бях оплювана, бях заклеймявана, бях курвата, бях неблагодарната, бях лошата, бях алчната (макар, че нищо не взех освен децата си), с една дума бях изрода. Пророкуваха моето падение и скорошно безславно завръщане при бившия, с искане на милост. Е, преборих се, сега всичките всезнайковци или ми имат уважението, или ми завиждат на щастието. Условието, за да постигнете това е едно - любовникът ви не трябва да бъде помияр, а силно обичащ ви човек, а това не се доказва само със сладки приказки, а и с дела. Ако, любовника ви е слабохарактерен или малодушен по - добре без него. Покойният ми баща казваше така: "жена без опора е като река без корито, тя се пилее и разлива, ту наляво, ту надясно, ту напред, ту назад, докато не пресъхне".
Желая на всички здраве и щастие,
Вероника

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ce8e29b4ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   До номер 20 - не вярвам мъжа ти да продължи да е част от сапунката, като разбере за заместника в леглото. И да, ще ти се наложи да си самотна майка с 3 три деца, а любовника ще избяга с 300.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 69161d4480
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   До номер 24-Госпожо,страшно ми хареса коментара ви.Точно това е правилното поведение на една жена-не да се крие като плъх и да изневерява,а щом е решила че обича друг човек да се пребори някак за любовта си.Наричали са ви курва-не,вие не сте курва,с тази грозна дума бих нарекла жена,която се чука тайно с любовника си и после с тия ръце прегръща децата си.А по повод на мъжете любовници сама не знаете колко сте права-сигурно 99% от тях наистина са помияри,които трупат бройки за да се хвалят или пък чукат на аванта.Тежко и на такава дето се влюби в такъв"мъж"Наистина от два стола ще падне болезнено на земята.А ти авторе,ако впрегнеш тая енергия с която се вълнуваш за любовницата си за жена си убедена съм че ще получиш подобаващо отношение и от нея и ще се чувстваш далеч по-щастлив...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9e9065b978
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Любовникът се нарича любовник, защото доставя секс, наслада, органи, той дава любов. Той не е длъжен с нищо на любовницата си, нито да се жени за нея, нито да и гледа децата. Тя си има законен съпруг с всички произтичащи от това задължения.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 25995e8db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Темата е стара, но е и вечна. Изневери има, откакто има семейство и не само в България.
Не съм много съгласна с автора. Малка част са действително непрекъснато битите и тормозените в къщи жени и те, когато стане съвсем нетърпимо, напускат мъжете си. Вярно, има и мазохистки, които продължават да търпят с риск за живота и здравето си, но те не са жените, които се "обзавеждат" с любовници. Според мен, масово изневеряващите са егоцентрични, празноглави, скучаещи и вечно недоволни същества. Колкото и внимание и отношение да получават от мъжете си, на тях винаги им се вижда малко, те си вярват, че са достойни и заслужават повече. Колкото по-добре се отнася съпругът с тях, толкова им е по-скучен и безинтересен. Жените също търсят разнообразие и им се иска да ги чешат различни мъже и правят секс само за удоволствие, макар че рядко го признават. Повечето предпочитат ролята на жертви на бездушния и безчувствен съпруг, вечно неоценени, неразбрани и недоклатени, лишени от тръпка, любов и прословутите пеперуди в стомаха. А каква по-голяма емоция от това да се чукаш скрито и тайно, като рискът носи допълнителна тръпка!? Иначе самият акт може и да е по-зле, отколкото в къщи, но пък е с чужд мъж...
За никакъв мазохизъм не иде реч, ами за чист егоизъм. Затова и стоят при мъжете си и не напускат "зоната на сигурност и комфорт", а оправданията заради децата са само поредната лъжа.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: dbd403b144
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Абе недей много се изхвърля, да не дойдеш на мястото на мъжа на любовницата един ден. Това, което ти е разказала тя е едната страна на историята, не си чул другата гледна точка.

Изобщо човек, който изневерява системно и обижда половинката си пред любовника, няма как да е читав, радвай се че си избегнал куршума, щото кръшкачът си е кръшкач и такива рога щеше да ти сложи, че ти е бедна фантазията.

Самият аз като бях в дълга връзка изневерих еднократно, не се гордея, и не бих казал, че проблемът е бил някъде извън мен. Тия работи "не ме обича, слаб в леглото, ама то заради детето" не ми минават. Съгласен съм че много хора в дълга връзка се занемаряват, което много дразни особено жените, но не вярвам преди да се оженят да е бил секс-машина, а в един момент да не става...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 14763bebff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Забелязал съм един парадокс. Не знам колко хора ще се съгласят с него но...
Най големите измекяри и мошенници са мъже със семейства. Често прости и тъпи и нагли, гледащи да си подсигурят битието със всевъзможни мошеннически способи.
Едни от най големите курви са жените им. Ако не са такива доста често склонни към изневяра.
Поколението и им продължава да се върти в същия порочен кръг.
Дали е случайност вие как мислите.
Наблюдението ми се базира на около 4такива семейства, при условие че знам за отдавна разтуряни други подобни и то в малък град.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e417b72411
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Аз съм млад мъж. На 22 съм и както казвате, че мъжа е сигурност, а любовникът е забавление, направо цялото желание за брак вътре в мен изчезва. Не бих искал и да съм любовник на нечия кръшкачка. Опасна работа, фокусирай се върху кариерата си и толкова..

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 580469d03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Може би, има нещо вярно в това, което казва авторът. Просто тези жени са свикнали със законните си съпрузи, познават ги и предпочитат да живеят с тях отколкото да се развеждат и да потъват в неизвестното. Объркан живот.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 0eb7ab1678
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Понеже съм минал по този път, когато съпругът разбере за изневярата (повярвайте ми, усеща се и без явни признаци), тогава нещата придобиват съвсем друг характер. Дори и да се скрепят нещата, вече не е същото.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: d953f1aca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Честно казано, аз вече не вярвам, че изневеряват мъже и жени, защото били нещастни, нямало секс, някой ги държи насила и прочие.

Его, разнообразие, брачна скука, бягство от битовизмите, много свободно време, финансов интерес - това е по-вероятното. Или мързел и увереност, че рано или късно всяка връзка стига дотам. Зает човек просто няма да има кога да го направи.

В наши дни кой те спира да си търсиш щастието? Кой те кара въобще да се обвързваш с неподходящ човек и те връзва в брак завинаги? Който не е щастлив, си тръгва. Детето си има двама живи родители, ако го обичат, пак ще се грижат за него.

Всичко друго е оправдание.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 9fe57c88d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Браво, еволюция наблюдаваме при теб. Осъзнал си се. Как въобще ти мина през главата, че веднъж създала "своя рай" не ад както го представя ще го замени с нещо неясно със статут "временна употреба"!? Твоите страхове не са нейни, при нея е начин съществуване. Гледай си семейството и не позволявай картинката да се повтори и при теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker