Със съпруга ми вече не сме интимни и дори не се целуваме. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Със съпруга ми вече не сме интимни и дори не се целуваме.
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2390 пъти
Здравейте, не знам откъде да започна. Със съпруга ми вече не сме интимни и дори не се целуваме. И двамата сме на 30г. Имаме бебе на няколко месеца. Последно правихме секс когато забременях. След това намираше причина в това, че тряба да ме пази за да не се прекъсне бременността по някаква причина, накрая се страхуваше, че ще родя, ако правим секс, бебето се роди и после повече нищо. Опитвала съм да говоря с него и като причини изтъква, че животът е такъв – работа, ангажименти, това го скапвало. Аз съм в перфектна форма след раждането, единствено нямам много време за грим и прическа. Но съм в приличен вид. А и той винаги ми е казвал, че нямам нужда от особено старание за да изглеждам добре и това ме успокояваше. Прибира се след работа и иска да приспя бебето, защото искал тишина... просто не знам. Така ли ще е занапред? Толкова ми липсва романтика, някой /той/ да ме погледне с влюбен поглед, да флиртува с мен... започвам да се изнервям, да чувствам, че нещо ми липсва и постоянно живея в свой свят, в който си представям, че нищо не е такова...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: ed67cc6455
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говори с него, бъди винаги открита и по-категорична, но не натрапчива!
Предразположи го с някакви действия, все пак и той е човек, с емоции, не е робот. Опитай да го предразположиш...за разговор, за действие...разбира се, деликатно, пак казвам: не натрапчиво! Ако не се получи вече...има проблем и той трябва да се изясни, "напомни" му какво има, "напомни" му, че има СЕМЕЙСТВО, трябва да е наясно, че ти НЕ си даденост, трябва да знае, че може да те изгуби, че трябва да те цени като жената до него, партньорката в живота му, жената на сърцето му (предполагам те е "спечелил" достойно и е полагал усилия), майка на детето му...Може да е просто в труден период, да преживява нещо, не го познавам и си нямам идея! НО това НЕ значи, че ти заслужаваш по-малко внимание, по-малко отделено време и никаква интимност, ако това продължи много дълго, събери смелост и се разделете, просто не си пропилявай живота, той е само един! И съм сигурна, че си и ще бъдеш страхотна майка


Ж, 20

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 260ef6dd7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да не би да има друга жена?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 90c2ce42f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:
Поговорих с него, стана му неудобно и ми се извини и каза, че не е подозирал, че се чувствам така. Прегърна ме и ме целуна, после цяла вечер играхме с бебето и ми се усмихваше много. Знам, че сивото ежедневие, натоварената работа и не особено високите доходи сигурно го притесняват и му е трудно да се отпусне.
Надявам се да намерим начин всичко да е както преди.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 84e4b1447d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Без да те вкарвам във филми, но почти на 100% твоят съпруг си има любовница. Всеки грамотен мъж е наясно, че ако бременността не е проблемна, няма абсолютно никаква причина да не се прави секс в този период, като изключим последните седмици.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: db80d833ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, този период с бременността е по-особен за сексуалните отношения на партньорите обикновено. Това, което е възможно да се е случило е мъжът ти да е започнал да маструбира сам, което на пръв поглед изглежда безобидно, но не е така. Това е един коварен навик, който с течение на времето причинява проблеми с ерекцията, сънят, стреса, социалните и сексуални отношения. Това примесено с ежедневната работа, стрес, умора могат да вкарат мъжа в един капан, от който не се излиза лесно. Ако това е проблемът, то ще трябва да му помогнеш. Моят съвет е да не говориш с него дикретно за това, че не правите секс и да го осъждаш - това може да увеличи стреса и напрежението за него. Вместо това опитай да го съблазниш със секси облекло / бельо, чупки, стойки а-у, смях и закачливи погледи и докосвания. Друго важно нещо е да обърнете внимание на съня си и храненето. Освен това при следваща бременност не прекъсвайте сексуалните отношения - има как, например фокуса да е повече върху мъжа. Сексуалните отношения се градят с постоянство и отдаденост.

Поздрави и успех,
М 28

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: df18c4ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, причините може да са няколко. Като за се започне от трансформацията ти по време на бременността до стреса, че е станал баща и отговорностите да го плашат и се стигне до любовница. Това последното ще го оставим като краен вариант.
От разказа ти ми направи голямо впечатление, че иска да приспиш детето, когато се прибира за да си отпочива.
Как изобщо го приема това дете, радва ли му се, и планувано ли е това дете, как приема бащинството?
Не знам как точно седят нещата, но си мисля че този човек е стресиран и се нуждае от някакъв вид подкрепа, да усети, че не всичко лежи на неговите рамене.
Не съм ставал баща все още, но си представям каква отговорност е и колко трябва да си силен.
Разбирам, че и на теб не ти е лесно с това малко дете, и че и ти имаш нужда от голямо внимание, но намери начин с нещо да му показваш че сте заедно, правете си някакви планове за бъдещето съвсем елементарни и неангажиращи, просто събуди чувствата му.
Иначе ти като негова жена, най-добре трябва да знаеш кое ще събуди апетита му към теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0e47c1ed24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторке пише ти мъж на 38г. Аз съм в почти същото положение. Казвам почти същото защото откакто се роди нашето дете а то е на почти 3 г. правим секс по-малко от веднъж месечно. През последната година стигнах до там да си записвам кога сме го правили защото минава толкова време че забравям датата на предишният път.
По същество моята съпруга също изтъква подобни причини - изнервена работа, умора, липса на време, но за мен ако човек има желание ще намери 1 час време за любимият си. Всичко друго са оправдания. Не искам да те плаша но съдейки по моят случай времето минава а ми остава само надеждата нещо да се промени. Уви засега не се случва. Всички ще те съветват да поговорите да уточните. Всичко съм опитал но уви нищо не се променя.
Няма да те съветвам нищо. Човек сам трябва да стигне до вярното решение. Пожелавам ти успех.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0f5dcaf202
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Общо взето това е обстановката в повечето семейства, след като се роди детето. Поне първите няколко месеца.

Ние даже не се и сещахме за секс, тъй като мъжът ми активно участваше наравно с мен в отглеждането и храненето вкл и през нощта. Толкова изнемощяли се чувствахме, че всяка свободна секунда гледахме да поспим, което повече от 3 часа накуп не се случваше първите 3-4 месеца.

Важно е да съумеете да запазите добрите си отношения в тези нелеки месеци. Постепенно нещата ще се уталожат и успокоят.

В много семейства точно жените не искат секс, защото мъжете си спят в отделна стая и се чувстват отпочинали и свежи, готови за емоции. Лишат ли ги от тях, обаче има вероятност да си ги потърсят другаде.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 93d622c19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   M 38
Незнам как се получи, но и при нас се получи така, но жена ми няма никакво желание за интимност, винаги има някакво оправдание, сигурен съм, че не изневерява, и аз съм така. А постоянно и показвам, че е желана, и не настоявам зада не се утекчи. Много се надявам нещата да се оправят, но съм вече отчаяна. Незнам какво да те посъветвам, но не прави сцени на ревност ако не си сигурна, че има наистина.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker