Тя просто не ме чува - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя просто не ме чува
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2676 пъти
Здравейте,

Пише ви мъж с дългогодишна партньорка. Отношенията ни са доста добри и все още я има искрата между нас. И двамата работим, но се чуваме всеки път по поне 2-4 пъти. Живеем заедно. Разбираме се добре и не се караме често. Когато го правим, сядаме и говорим, но вече се познаваме достатъчно и даже не се налага в повечето случаи, защото си знаем кой на какво се дразни и защо. :) Всичко изглежда повече от добре и то наистина е. В обкръжението ми на практика няма толкова дълги връзки, а ако има... ами не ми се струват толкова добри като нашата.
Какъв е проблемът? Сексът. Напоследък почти липсва. Последно сме го правили преди месец. Страхотно, нали? Както казах, когато имаме проблеми, ги обсъждаме. Защото тя винаги настоява. С времето се научих да обсъждаме, преди, като представител на силния пол, го смятах за излишно. И вече направих дори няколко опита сам да инициирам обсъждането на проблемите ни в леглото. От моя страна има някои дребни и някои не толкова дребни, за които съм й казвал, но тя обикновено не ми казва нищо по тях или отрича напълно, все едно този проблем го няма. А на практика го има, щом го усещам в себе си, нали така? Правил съм й намеци, предложения за разнообразяване и т. н., които в общия случай са отхвърлени още на обсъджането или са смотолявени, колкото да отбие номера, че ме е разбрала. Изброявам някои моменти, които съм засягал, но остават нечути:

1. Споделял съм, че ако ми пише мръсни съобщения през деня, вечер ще съм доста по-амбициран, така да го кажем. Според нея това са глупости и не иска да ми пише. Иска да правим нещата, за които евентуално пишем.
2. Смята, че еротичното бельо е излишно, въпреки че знае, че за мен е важно. Според нея, ако е чисто гола, трябва да ме възбужда най-много. Аз твърдя обратното.
3. Намеквал съм, че не е добре обезкосмена долу, но ми отговаря, че или съм си въобразявал или какво пък толкова било станало. Не ми е приятно, би следвало да е достатъчно, предвид, че аз се грижа за моята хигиена.
4. За някои по-специални фетиши, които са доста разпространени между другото, пък дума да не става. Опитвали сме, но е такава пародия, че дори на мен ми спада и вече нямам интерес. Но ако я пита човек, да, ние сме го правили. От друга страна, защо било важно за мен, според нея не е нищо особено и няма причина да го искам.
5. Оралната любов е 10 до 30 секунди, а е супер важна за мен
6. Като правим секс, понякога се чудя защо се напъвам изобщо, като уж има някакво желание отсреща, а не го усещам. Чувствам се неловко. Питам всичко ли е наред. Да, наред било. Страхотно било. Но моето шесто чувство друго казва.

И т. н., и т. н. Споделял съм тези неща, тя уж няма оплакване и й харесва всичко, което правя, но емоцията е нула. Честно казано, уморих се да влагам усилия и се пуснах по течението. Вече се затварям в банята, 5 минути и съм готов, без никакви усложнения и условия. Лесен секс. Само, че такъв може да практикува всеки средностатуистически загубеняк. До преди 2-3 години не беше така. Сама предлагаше да разнообразяваме, сама си е купувала секси бельо, пишлето ми се умораваше от половин-часова орална любов. Разбирам ако беше охладняла генерално, бих решил, че липсата на секс е естествено продължение на пропадането на една връзка. Но ние се държим страхотно един с друг, търсим вниманието си постоянно. В леглото обаче е пълна дупка, а аз не съм престарял все още. Иска ми се... Искам само, като последен момент, да отбележа, че първите 1-2 разговора за това бяха белязани от страхотен секс след тях. Единият е може би в топ 3, които съм правил някога! Всички екстри, за които мога да си помисля, беше страхотно. Но защо ефектът е толкова кратковременен? Следващия път е пак пълна скука. Уморих се. 1 месец вече дори не намеквам за секс. Когато се разхожда гола около мен, се правя на разсеян. Идва сама, ах, ох, но нищо сериозно. Не знам вече. Желанието ми се изпарява. Много държа на нея, но все по-малко я възприемам като сексуален обект, което не е добре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 797d49acb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжете само изисквате, а какво давате? Ти правиш ли й орална любов, че да искаш на теб да ти се прави? Защо само жената трябва да ви възбужда, а вие чакате всичко наготово? Не само приказки, но и действия трябват. Нищо чудно ти да си дървото.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0fc7af7052
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, а ти правиш ли й половинчасова орална любов, правиш ли други неща, които тя харесва, или само лягаш и чакаш? Защото ако не се стараеш, и тя е загубила желание да се старае за теб.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6254869b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Така, както си го описал, очевидно либидото ти е намаляло и затова имаш нужда от толкова много допълнителни стимули. Тя го усеща и съответно и нейната нагласа намалява.
Голяма грешка, че се самозадоволяваш. Така все няма да си истински мотивиран спрямо нея и ще ставаш все по-неубедителен и все по-нежелан. Според мен дори гледаш порно. То е скапало между вас всичко.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3c83f4e00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към 1 и 2 от автора:

Правил съм всичко, за което ми е казвала и намеквала! Според думите й всичко е наред и й е много хубаво. Искам от сега да кажа, че няма да влизам в отбранителна позиция спрямо подобни коментари. Това са излишни и безполезни нерви и нямам желание да се оправдавам пред никого, освен към партньорката ми, ако се наложи. Прекалено повърхностно подхождате, право с бутонките от вратата. Защо не попитахте, примерно, дали има стрес в работата й? Да, има... и това е само една от хилядите възможни причини, но вместо това, за по-лесно, изкарвахте мен дърво, въпреки че няколко пъти казах, че съм полагал много усилия.
Изброил съм някои съвсем елементарни за изпълнение неща, които остават нечути от нея и не мога да си обясня защо. Да си сложи секси бельо не изисква никакво усилие, но не го прави! Един СМС не изисква нищо! Да се мине със самобръсначката пак! Коментирайте тези неща вместо да нападате, че съм искал орална любов, която тя ми е давала така или иначе. Много е лесно да започнеш да сочиш с пръст. По-лесно от това няма, трудното и да дадеш наистина полезен съвет.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d50a187830
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   След тия претенции и аз няма да искам секс да правим. Между другото сигурно и на приятелката ти не и харесва да я онождаш, но е възпитана и тактична и не ти излива лайна на главата. Много е отблъскващо , . горката сигурно си мисли докато се таковате за твоите критики и
губи хъс че въпреки всичко пак ще си недоволен

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bd09a421fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До първите 2 коментара:
Доста комплексарски отговори... Това че на вас никой не ви прави половинчасова орална любов не значи че много мъже (включително аз) не го правим.
Не знам защо така нападате човека... определено си личи че той се старае и е готов на всичко.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 59b0ff6f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може друг да ти полива ливадката.
С по-малки претенции и с повечко раздаване отколкото тебе.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9666159ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хм, не зная... Ако те намира за физически привлекателен, няма да й трябва ръчкане и след 20 години връзка... Нещо във външния ти вид промени ли се за това време?
Ако правиш така, че да свърша всеки път когато сте интимни, би трябвало да се нормализират нещата. Явно не свършва, затова й е все тая дали правите секс...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7b1dec2aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Пич, ти си даденост. Решила е, че няма за какво повече да се напъва, никъде не си хукнал да ходиш. Ето, вече се примиряваш с веднъж месечно. Начините са два.

Първият е много директен и не е за всеки. Сядате и и казваш: Разюздан, перверзен секс ще има. Предпочитам да е с теб. Ако обаче не искаш, ще е без теб. Разбира се, трябва да си готов и за отговор от типа на: Прав ти път! В общи линии, трябва да си готов да се рязделите, ако тя не отстъпи, защото ако ти биеш отбой, това ще е края ти.

Вторият е по-цивилизован. Основава се на разменната система услуги срещу ресурси. Спираш всякакви плащания, като почивки, ресторанти, клубове, кино - докато не получиш каквото искаш. Ако тя иска да разговаряте по важен въпрос, трябва твърдо да отстояваш първо да говорите за сексуалния проблем.

Запомни. За жените сексът е средство. Има един такъв лаф, за секс на мъжете им трябва място, а на жените причина.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5e50b973c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе ти никъде не спомена че исзлушваш ТЯ какво иска, ти се интересуваш само от твойте първични нужди
Ако бях на мястото на тази жена, щях да ти посоча вратата
И като жена ще ти кажа че за да не спи с теб има причина и тя най-малкото е че ти си и омръзнал-о да, мъжете също писвате на жените в един определен момент, особено когато се вземете за големите шефове

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 58028223a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Леле авторът е егати досадника, учудвам се как изобщо някой му е пуснал за какъвто и да било секс!! Само изисквания, само условия. Аз като обичам един човек и го желая-без значение дали е с еротично бельо или не. Когато има чувства и емоция и едно обикновено докосване от въпросния човек може да те побърка. Но какво обяснявам, хора като автора са консуматори, които си мислят, че разбираш ли целият свят се върти около тях и трябва да им прави кефа-а те какво дават отсреща освен претенции не е ясно.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a84e54c860
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом има такава драстична промяна в сексуалните навици, отговора е ясен - някой друг я задоволява по-добре. Дали е решила че пред теб не иска да излиза като курва и си пази най-мърснишките идеи за пред други, или просто не те обича - това е друг въпрос. Ти явно я задоволяваш емоционално, докато някой друг се грижи за физическите ѝ потребности.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0fc7af7052
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До Н 9.
Дядо Торбалане, съветът ти може и да е бил добър, но за миналия век. В днешно време, не само приятелката на автора, а и всички жени работим, печелим не по-малко от мъжете, и не чакаме някой да ни плаща почивката и вечерята в ресторанта. Така че, няма нужда да разменяме секс срещу ресурси, както ги наричаш. Така че, авторът ще трябва да се потруди, за да получи по нормален път това, което иска. Но някой път просто не става.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7f62c5cda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Може би просто не си пасвате толкова в тази насока. А и ако си някой запален фен на порното, най-вероятно като немалко хора имаш някакви нереални очаквания и затова оставаш недоволен от сексуалния си живот. А може и просто да не и се занимава да изпълнява разни твои фантазии. Така или иначе всеки си преценява приоритетите в живота и нещата надали могат да бъдат идеални във всяко отношение.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6254869b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Всъщност първото, което ми хрумна е това, че има стрес в работата й... Това, че не иска да си слага секси бельо и не желае да се бръсне пък е доказателство за тотално психическо изтощение.
Твоята задача е да я обсипваш с любов нежно, защото може дори да превърти от още и още изисквания и недоволство.
Аз например бях много сексуална, винаги съм била, но от стрес в работата усещането, че не съм вече достатъчно харесвана и желана от мъжа ми, се изпълних с толкова неприятно усещане, че не желая да правя повече секс с него и не желая да се бръсна, вече извън контекста на секса ми изглежда неестествено и жалко.
Знам, че той се самозадоволява и се сеща за мен веднъж в месеца: действа от вратата за краката. Противно е, дори да успея да се възбудя и дори сексът да бъде хубав после усещам пустота и безсмислие.
При нас нещата са напълно неспасяеми вече, но ако е имало нещо през цялото това време, което е можело да ме възстанови - това е само и единствено внимание, грижовност и нежност. Той го знае, но няма такова нещо, не.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f7725337f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От колко години сте заедно? не ти ли хрумва, че тя иска връзката ви да се развива напред? Иска дете, иска семейство? Ти правиш ли нещо по въпроса? Когато една връзка не се развива напред, тя тръгва назад и започва да се руши. Помисли вурху това. Сексът е само индикация, че нещо във връзката ви не е наред.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 40c38e89a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Има друг в леглото, потърси и ще го намериш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f04ac7fe39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторът:

Радвам се, че има и няколко полезни коментара, които ми помагат да видя ситуацията от по-различен ъгъл. Отговарям по ред на номерата:

Към 3: Всъщност не е намаляло. Това са просто неща, които винаги са ме възбуждали.
Моментът със самозадоволяването е нож с 2 остриета. Едната страна на въпроса вече я казах - няма усложнения и ми минава желанието. Другата, по-добрата, е че при последващ секс мога да издържа много повече. Не знам дали си мъж или жена, но всеки мъж е наясно, че след 1 месец без секс чисто физически няма как да издържиш без семеизпразване. Създава се чисто физически напрежение, освен емоционалното. Дори, да кажем, че някак човек издържи толкова дълъг период, или дори 2 седмици, след това представянето няма да е никак добро и тогава се появяват теми от рода "Той свършва след 3 минути".

Към 5: Доста грубовато мнение, но отсявам смисъла и признавам, че има доза истина. Приеми, че сме различни хора. Ти примерно не излъчваш женственост за мен, вероятно си голяма мъжкарана, което би ме отблъснало. Това не означава, че няма мъже, които те харесват, нали? И съвсем не означава, че трябва да се харесваме взаимно. :) Същото важи и за 11.

Към 6: Мерси за подкрепата! :) Ако бях отсрани, щях да реша, че аз съм си писал сам твоето мнение :)) Не е като да не сме го виждали в този форум като явление. :))

Към 7 и 12: Разбирам, че това е масов проблем и често срещана причина, но за щастие си имаме доверие и такива мизерии не си правим. големи и разумни хора сме. Освен това, една изневяра би си проличала веднага по държанието. И се пак, да, явно имам доста изисквания, което може да е отблъскващо, както каза и 5.

Към 8: Че сме се променили физически е ясно, все пак връзката ни е доста дълга. Но и двамата изглеждаме чудесно за всърастта си, младолики сме. Реално все още сме млади, така че не е голямо постижение. :)
Когато правим секс уж е доволна, след това заспиваме прегърнати и често ми казва, че е било супер, без да я питам. На сутринта подхваща темата отново, така че допускам, че не съм чак толкова зле.

Към 9: И двата варианта не са добри за нашия случай. Но може би съм даденост, да. Ще помисля по въпроса!

Към 10: Прочети пак какво съм написал и си помисли дали не съм я изслушвал. Разбирам, че си чела по диагонал, но просто се излагаш с коментара си, защото е фактологически грешен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f04ac7fe39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Отново авторът:

Виждам, че има някакво общо мнение, че имам прекалено много изисквания. Откога спазването на лична хигиена е някакво неуместно изискване и откога желанието за разнообразяване в секса е нещо грешно? Ако не разнообразяваме, не попадаме ли в рутината?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bd09a421fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Аз направо съм потресен от коментарите тук. Имам чувството че всичките са от някоя сърдита лелка мъжемразка.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 10a0013e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Тя те чува много добре, но претенциите, които ти поставяш, не са в рамките на нормалното - не би следвало омъжена жена (респективно многогодишна приятелка) всеки път да е готова като на филм за това, което ти си гледал и да ти го поднася на тепсия. В живота няма такъв филм. Спирай порното веднага, а също и усамотението в банята, ако не искаш в най-близко време да я загубиш. Не се ли замисляш, че не е нормално тя да не те възбужда като се разхожда около теб гола? Това говори, че по-скоро ти миаш проблем, отколкото тя.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e52d8cc3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Аз съм жена и изобщо не смятам, че изискванията на автора са претенциозни и големи. Напротив, ако не разнообразието и фантазиите, кое ще промени рутината, която е неизбежна? Добрата, интересна, интензивна връзка се прави и от двамата. И се мисли. Не казвам, че всеки ден трябва да е сцена на порнофилм, но нека нещо се разчупи от стереотипа. Само да не се окаже, че друг вкарва головете. Тогава...
Ако сега сте си писнали, какво ще стане като се появят децата? !

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0577ff8e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Авторе, трябва ли да стане като при мъжа чиято жена си слагала възглавница пред лицето при секс, за да се усети човек че може би има друг. Нещата които изиксваш не са прекалено много, а как така тя изведнъж е загубила желание да ги прави, не те ли съмнява нещо? И как така ощя я 'има искрата' пък няма секс. Не е ли точно това искрата на желанието. Постави ѝ ясно въпроса и не ѝ позволявай да се измъква с увъртания.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 077839ed8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   "Когато се разхожда гола около мен, се правя на разсеян. "
Уж дълга връзка, уж я познаваш, но сам саботираш това което пък тя се опитва да прави/ ти намекне.
И продължаваш да изискваш и изискваш... а момичето явно просто иска да я награбиш "импулсивно" (в кавички защото ти подава идеята съвсем очеизбодно) да нашравиш това което иначе изискваш от нея.
Ти се правиш на разсеян... тя ти отговаря със същото. Дано схванеш идеята навреме.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 797d49acb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Ами остави я тогава, от километри ти личи, че си повърхностен и комплексиран тип. Може да има неща, които ти искаш, а на нея да не й харесват. Оралната любов, ако я има, винаги трябва да е взаимна. Отделно, че има игри, пози или изобщо интимно държание, което не се нрави винаги и на двамата. Затова партньорите трябва да се напасват сексуално, а не единият да прави компромиси. По тая логика на нея може да й се прииска да те праска с вибратор отзад (извинявам се за израза), ето ти разнообразие. Ама ти ще приемеш ли, ако не ти харесва?
А може момичето да има и проблеми. Учудвам се как може да си такъв егоист, да не се замислиш за нея и че не си само ТИ във връзката. Ако наистина иска семейство, говорили ли сте за това?
Според мен е по-добре да се разделите, сериозно. И това ти го казва мъж, а не навъсена лелка. По-полека със самочувствието.

Julian

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9666159ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Само с проникване - не се свършва...

Свършва се с ръка, за по сигурно, и то ВСЕКИ ПЪТ... ;)

Тук компромис НЕ трябва да се прави.

Жена съм зная какво имам предвид. :)

Приятно, чудесно, но не съвсем задоволително е, ако липсва оргазъм.

''Свърши'' я с ръчичка, и ГЛЕДАЙ какво се случва.

Вербално да ти казва, че било ''о. к. '' е нормално, дори да не е свършила, защото ако си надарен, усещанията й са интензивни, но! уви, дори да си полов Херкулес, може да изпитва затруднение да свършва, без непременно да ти споделя за това.
Знаеш, че това е деликатна тема.
Може да е възприела маниера да ти спестява истината, за да не те огорчи.
Номер 8-ми съм... :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 38e6e145c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Номер 13, ще ти се :D. Ето малко статистика, когато фактите говорят и боговете мълчат.

http://nordic.businessinsider.com/gender-wage-pay-gap-charts-2017-3?r=US&IR=T

Т.е. белите мъже получават средно 35% повече от белите жени.

Авторе, тук се лансира една възможна теза. Че имаш прекомерни изисквания. Опитай се честно да си отговориш на въпроса, какво даваш и какво получаваш във връзката. Както и какво се изисква и какво ти изискваш.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 797d49acb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Дядо Торбалан, дори мъжете да получаваха повече, не всички жени сме тъпи златотърсачки. Предпочитам да живея в мизерия пред това някакъв си да ме издържа. А и не виждам как жена бизнесдама или лекар би получавала по-малко от мъж шофьор примерно? Съвземи се, 21-ви век е.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1ebf006ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   21, 23, за банята вече обясних, а за разхождането гола, просто не сте ме разбрали. Естествено, че имам интерес, просто влагайки толкова усилия нещата да се подобрят, без резултат, започнах да играя ролята на пасивен, за да видя какво ще се случи. Подчертавам, че това е роля. Един вид, аз отговарям на нейната пасивност, а не обратното. Това е.

25, стана ми жал за теб. И не го казвам, за да се обидя, а просто защото виждам, че си едно кълбо от нерви. Това, че избухваш по подобен начин, спрямо напълно непознат, това че си краен в оценката си и краен в съветите си, не говори нищо добро за теб. Крайностите никога не са добра идея.

22, 26, на вас благодаря! :) На 22 за разбирането, а на 26 за интересния и ползотворен коментар. :)

Щом съм опрял да питам непознати за съвет, явно вече съм опитал всичко, което ми е дошло на ум. Ако не ме интересуваше от какво има нужда, изобщо нямаше да се занимавам да довим диалози нито с нея, нито с вас.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 797d49acb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Коя зодия си, авторе? Знам, че няма общо с темата, ама ми звучиш като рогато. Ти не чуваш хората какво се опитват да ти кажат и пак си на твойто. Момичето може да е в депресия, може да е преживяла нещо. Сексът е важен, но не е най-важното нещо в нашия живот.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fd0a5cf0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   От автора:

Не знам как стана, но от няколко дни не ме оставя да стана от леглото. Реално дори нямах време да реагирам с повечето от съветите тук, но няма да останат неприложени.

Благодаря на всички, които подходиха сериозно и ми бяха полезни с мненията си! Нека смятаме темата за приключена.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0577ff8e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Оставил си компютъра без надзор и е видяла какви си ги писал в сайта. Съответно се е мотивирала, преди да си последвал съветите да я зарежеш. Другия вариант е нейния любовник да я е зарязал, съответно се пренасочва към теб. Дано не е само временна ситуацията.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 077839ed8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Хубаво :) гледай да не се окаже сега, че ти не смогваш...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2f4f427576
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Донякъде си прав, но донякъде пък ме разбиваш с претенциите си. Искаш от нея да се нагажда с теб, а ти с нея?
Не сте един за друг. Остави я да бъде щастлива с друг. А ти си намери жена, която ще те удовлетворява сексуално. Ако другото обаче не е наред - е, не можем да имаме всичко, нали? ;)
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2f4f427576
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Номер 26, аз съм свършвала само с проникване. И то не веднъж или два пъти. ;)

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9666159ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   36-ти: Ти може, визира се тука, очевидно незадоволената приятелка на автора. ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker