Влюбвам се в известни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбвам се в известни
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1164 пъти
Помогнете ми, моля ви!
От известно време изпадам в така наречените манийни състояния, в които се вманиачавам по някого, различен от половинката ми.
Не се влюбвам от снимка или нещо свързано в реалния живот, а да речем в някой актьор от някоя уникална сцена във филм и почвам да мечтая как ми се случва. Последно се влюбих в един актьор като гледах как танцува на жена...
От тогава не мога да си го избия от главата. Губя интерес към половинката си и започвам да го сравнявам с него.
Половинката ми е добро момче, но напоследък ме отблъсква, защото не флиртува вече с мен, не си обръща много внимание на външния вид, макар че има добри гени и е слаб и дори да яде много не става дебел и мазен.
Не знам какво ми става, после като мина манийното състояние вече дори да видя актьора нищо не ми трепва, но има 1 - 2 месеца, в които само за това мисля и се депресирам, не искам да излизам, нищо навън не ми е интересно, дори не искам да си направя прическа, защото не мисля, че има за кой...
Относно годините - да, на 26 съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: da04a73655
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами липсва ти флирт, закачки, т'ва е. И като не можеш да си ги набавиш със случайни хора / защото би се брояло за изневяра/ гледаш филми и ментално се задяваш с човека, който ти е грабнал вниманието и фантазията :D. Няма лошо, нормално е. Има хора, които са по-навътре към себе си ориентирани и често пренебрегват физическия/ реалния / живот за сметка на вътрешния, ти явно си от тези хора. Нямаш проблем, просто ти липсват приключения :–). Сподели с приятеля си, че имаш нужда от оживление във връзката ви и че трябва да направите нещо по въпроса!!!!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 196f7dfa41
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И как така на 26 като се "влюбиш" в известен не искаш да излизаш по няколко месеца? На работа не ходиш ли? Ако ли не - това ти е част от проблема. Разполагаш с твърде много свободно време и мозъкът ти се чуди какви глупости да измисля, за да ти създаде някаква емоцийка. Говори с приятеля си да се постегне, но не критично, а с любов.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 756c0337b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам какво да ти кажа човек, защото и аз така съм се влюбвала в актьори от разни филми, което наистина си е леко маниакално, но аз тогава бях на 13-14 още, никога не бях си имала гадже и. т. н.

Просто кажи на приятеля ти, че имаш нужда от повече сексуалност от негова страна. Има и мъже и жени с твоя проблем, само че те директно излизат навън и изневеряват. Ти явно имаш много силно развито чувство за лоялност и за това така във филмите се влюбваш в разни, което си е маниакално състояние както и сама си установяваш, вреди ти, носи ти депресия. Даже те тези в твоето положение, които дирекно излизат и изневеряват правят всъщност добре, макар и само за себе си, защото си задоволяват емоционалната и физическа нужда от ласки. Затова говори с приятеля ти да започне да ти дава от това, от което имаш нужда, а ако не (му) се получава направо го оставяй.

Всеки човек си е в правото да си набавя от това, от което се нуждае, независимо дали става дума за любовни или някакви други неща (от духовно естество, които не са тема тук, но все пак мен това ме вълнува сега и затова го вмятам).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker