На път съм да изневеря, объркан съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На път съм да изневеря, объркан съм
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 3090 пъти
Аз съм на 27 г., приятелката ми е на 24. Заедно сме от 2 години и живеем заедно. Обичаме се, един до друг сме във всичко, всичко е префектно без караници без трети хора, НО имаме проблеми в секса. Под проблеми визирам: тя е голямо дърво в секса. Няма никаква изненадата или тръпка. Лягаме да спим, започваме да го правим, тя лежи като пън, аз свършвам, минаваме през банята и заспиваме. Тя не е активна, а дори и да се опита например да е отгоре - не знае какво и как да прави и дори има моменти, в които когато е отгоре ми спада, защото тя си мисли, че прави нещо - ама не. Налага се пак аз да поема контрола. Това продължава вече 2 години. По време на секс сменяме точно 3 пози, защото другите не и харесвали. Говорили сме на темата, да спрем да правим секс по сценарий да опитаме нещо различно, да спрем да го правим толкова битово по домашни дрехи с разрошените коси, да пробваме на различно място - нищо не се променя. Тя дори няма желание да се научи на нещо ново- да покаже инициатива.

За жалост в главата ми от известно време нахлуват мисли за изневяра. Никога не съм изневерявал, но пък винаги жените, с които съм бил дори и да не са били опитни, са показвали някаква инициатива. Бившата ми, с която сексът беше уникален от известно време ми мъти главата. Често си ми предлага “да я използвам за един оргазъм”. На нея не и пречи като цяло - сама е няма човек до себе ви, може да си го позволи.

Знам, че ако се стигне до там работата ще стане много заплетена. Но пък от толкова време не съм правил секс като хората, че мисълта това да се случи дори и само за една вечер ме кара да откачам.

Знам, че пред себе си имам два варианта - да продължа този скучен секс цял живот или да правя отвреме навреме секс с бившата си като хората, но да изменям на човека до себе си.

Знам, че повечето от вас ще кажат, че съм глупак, че имам човек до себе си, който ми е верен, обича ме до лудост, но разберете и мен. Специално за дамите, които ще ме критикуват - представете си, че вашият човек по време на секс ляга и чака на вас 2 години, а ви се отдава възможност бившия да ви “скъса” от качествен секс. Така ще ме разберете по-добре.

Вие какво бихте направили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: e839f1a249
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Глупак си и още как. Или остави момичето, или остани верен на нея, но не изневерявай заради единия му секс. В крайна сметка, имаш и ръце! И е много грубо да наричаш жената, която обичаш "дърво в секса". Тя може да си пада по романтичен секс примерно, а не порнографски. Ти питал ли си я за нейните желание? Партньорите трябва да говорят и за това! Не само единият да прави компромиси, за да му е кеф на другия. В повечето случаи мъжете сме големите дърва да ти кажа. Винаги трябва да създаваш обстановка и да има предигра, освен ако мацката ти не е по бурния моментален секс (явно, че не е). Така че?

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 28199052e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Погледни от нейна гледна точка, може да не я възбуждаш достатъчно, за да прави това, което мисли. Повярвай ми всички жени имаме големи фантазии, но не знаете как да си ги поискате. Проблема не е само в нея. А до колкото изневярата, естествено, че това е по-лесно от колкото да седнете и да го обсъдите...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 464060949a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Отивай при бившата.
Ще ме извиняваш, но сегашната ти приятелка не те задоволява, какво още чакаш?
Нещата при вас казваш, че са сериозни (живеете заедно), но ми звучи сякаш не я обичаш толкова.
Разделете се и съвсем спокойно си отиди на приключение при бившата приятелка. Дали за една нощ или за повече, сам ще си прецениш с времето.
Ще се побъркаш , ако не го направиш, помни ми думите.
И аз така се забърках с едно момиче почти 2 години.
Всичко й давах, опитвах се да я обичам , да я накарам да се чувства добре... докато не ми писна съвсем да лъжа себе си и звъннах на бившата си приятелка.
Оттогава започнахме да се виждаме за секс няколко нощи в месеца, а отскоро и излизаме на кино, на театър. Опознавам я в по-различна светлина и съм тотално луд по нея!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1fa8febd33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След като сте разговаряли и въпреки това нищо не се е променило тогава ще скъсаш с нея! Приятелю, не може да изневеряваш на приятелката си само заради супер якия секс с бившата, но и в същото време да продължаваш с нея, защото много те обича?!?! Или - или! Ние мъжете, не всички, част от жените също, понякога искаме и да изневеряваме, и да бъдем с гаджето.... Това е отвратително, никога не съм го разбирал. От два стола и накрая на земята. Винаги съм смятал, че когато има проблем в една връзка партньорите трябва да разговарят, заедно да потърсят решение, да направят компромис ако се налага. Ако това е невъзможно, тогава трябва да се разделят и всеки по пътя си.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8c0adde46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ако можеш д аизгладиш нещата, да поговориш - супер. Ако не и ако можеш да направиш компромис с това, направи. Ако не можеш, скъсайте. Това с изневярата е гнусно и по-важното не е решение, а още един проблем.

НИто имате деца, нито сте женени, че да имаш причина да не се разделяте. Като не те удовлетворява, скъсай. Ако от сега си тръгнал да изневеряваш, то какво ще стане после?

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2138f6d3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Каквото и да направиш, ще съжаляваш...
Ако я оставиш - ще ти липсва близостта й, и ще я оцениш и погледнеш с други очи, понеже ще бъде недостъпна за теб. (не за друго ;) )

Ако останеш с нея, ще я унищожиш с неверността си, която тя ще прозре, защото тия неща се усещат, а ти ще се чувстваш хем в капан с нея, хем като престъпник, задето се онождаш апокрифно. Пак ''греда''.

Най-добре е - тя теб да остави, и да не ти даде шанс за реакция.

Сетне ти да влезнеш във връзка с човек, който ще те задоволява само физически, но не и на духовно и романтично ниво, за да си направиш душевна ревизия.

Така ще можеш да почувстваш, кое за теб е по-важно, понеже животецът ако ти предложи жена, която е всичко, от което имаш нужда, най-вероятно ще те разкара, понеже провидението има чувство за хумор, забелязал си, вероятно.

Онези, които имат съвест, па макар и не особено развита, винаги са с трагикомични роли в представлението на живота.
Най се уреждат лумпените без морален компас.
Нямат нищо отвътре, което да ги корегира, затова и нещата им се нареждат все в тяхна полза...

Голяма трагикомедия е навсякъде около нас.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1be2fc2210
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз имах същия проблем и в крайна сметка се разделихме. Според мен това наистина е голяма дилема, понеже просто няма реален начин да кажеш на някого, че е некадърен в леглото, защото това би съсипало дори хора със здрави нерви. Ние се разделихме под друг предтекст, така и не и казах реалната причина. От моя опит поне смея да твърдя, че някои хора просто наистина не са добри в леглото, просто им липсва (или е потиснат, или не му се доверяват) инстинкт. Това с опита са малко врели-некипели, поне по мое мнение. С други думи си прав за едно - най-вероятно приятелката ти няма да стане по-добра в леглото. Останалото го решаваш ти...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9639c26eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не я възбуждаш...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b81b20db2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не се примирявай с положението. И не чакай тя да започне промяна. На нея статуквото и харесва, откъде-накъде ще го променя? Бъди по-настъпателен. Не се уговаряйте сексът да не е по сценарии, а действай.

В краен случай и кажи, че не може така да продължава и предложи отворена връзка. Но не се вкарвай във филм с изневяра, подло е и усложненията могат да са много неприятни.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8f4b066d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Глупости.. ако обичаше момичето нямаше да мислиш за секса с нея..
За теб тя е една везна където секса надделява над любовта..
и е факт.. щом ти е дошла мисълта за изневяра.. значи постепенно се накланя.. не знам какво е момичето ти.. но аз никога не бих оставил моето (ако имах такова) за подобна глупост.. по ми е скъпа компанията..

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cb5ff80f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Понякога, авторе, нямам никакво желание за секс. Ама никакво. За сметка на това приятеля ми цял ден е мислил въпросната вечер и е много навит. Прибира се, преценя, че нещо не съм на кеф, че съм изморена. И накрая на вечерта правим невероятен секс, не благодарение на мен, а благодарение на това, че той ми е дал нужното настроение. Заиграва се повече, когато види, че нямам много желание. Когато наистина успееш да възбудиш един човек до степен, че сам да пожелае да прави всичко, сякаш си спечелил битката. В тези вечери той започва, в началото е по-активен от мен, но когато ми дойде настроението му връщам услугата двойно. Предполагам, че е нещо нормално, защото и обратното се случва. Не знам дали си опитал, дали някога си я карал да свърши преди самия акт и не мога да ти гарантирам, че ще получиш очакваното, но си струва да видиш какво ще стане.
Ако все пак не си доволен, остави момичето и прави каквото искаш след това.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cfdeb67ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък не съм съгласна с горните коментари, обвиняващи автора. Човекът е казал, че са говорили по темата вече и нищо не се променя, не четете ли? ! Една жена като си е дърво, си е дърво, на никого няма да му е кеф. Съмнява ме, че е в него проблема. Авторе, то така или иначе, ако продължават по тоя начин нещата, връзката ви ще се разпадне все някога във времето. То е ясно.
Много си чакал даже. 2 години са преееееедостатъчно време... Тя едва ли ще се промени. Такава връзка няма бъдеще за мен.. А ако изневериш, все някога ще се изпуснеш някак си, дори неволно, и тя ще разбере. Няма такова нещо като скрита изневяра. Направо най-добре е да скъсате просто...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: daab8bbd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм на 29ж и не те упреквам.
Няма да ти пиша да опиташ да я предразположиш, защото за цялото това време няма как да не си опитвал не малко пъти.
Но не ѝ изневерявай, а скъсай с нея. Аз така правя, когато нещо не ми харесва. Просто не е възможно всеки с всеки да си пасва. Само не разбирам при този проблем как така си вече цели 2 години с нея, такива хора като теб има и жени и мъже - просто не мога а ви разбера, като извънземни сте ми. Или може би аз не съм землянка ;)
А и като цяло в България масите обикновено все упрекват жените за това и онова, така че споко.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f084385dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Когато секса дълго не върви, не след дълго нищо не върви. Къде блях и аз преди 20 години та я взех и аз мойта като твойта, та сега е мазало ...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0db1c671a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Като не ти харесва в секса, се разделете. Защо ще я лъжеш? Може и тя да си намери мъж, с когото да си пасват в секса, защото при вас има разминаване. Не я лъжи, разделете се и двамата имате шанс да си намерите подходящи партньори.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 669d369a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Сексът не е най-важното нещо в една връзка. Ти сам вкарваш мотива за бившия тъпкач. Ако се представиш ти в нейното положение, тя да ходи да си наваксва тръпката" с някой бивш полов атлет, как ще се чувстваш? Има мъже, като, например, известният дон-жуан, поетът Пушкин навремето, се възбуждат най-много именно от студени жени, като успяват най-накрай да ги разпалят. Това го е описал даже в едно свое стихотворение. Явно нещо в подхода ти към нея липсва. Сексът може да е груб и отблъскващ, ако не е пронизан от човешки емоции и нежност, ами цели само похотлива наслада и механична смяна на някакви си пози. Същият проблем се разглежда във филма "Последната жена" с Депардийо и Орнела Мути. Според мен, сексът на жената става предимно в душата, а не с тялото.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e69104768b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Според мен приятелката ти се притеснява от липсата на опит и неуменията си, а на всичкото отгоре усеща недоволството ти и вместо да се отпусне, това я "стяга" още повече. Не, че не ѝ харесват останалите пози, а се чувства несигурна.
А ти си такъв отворко, че много знаеш уж, а пък не можеш да накараш една жена за 2 години да се отпусне с теб. Много си добър, дааа.
В едно съм убедена - нанасяш ѝ психически травми. Надявам се да успее да ги преодолее и да усети удоволствието от секса. С теб или с друг!
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e69104768b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   И още нещо искам да ти кажа. С някои мъже съм била "дърво", а други са ми казвали, че в последните няколко години не са правили по-хубав секс. (И не говоря в началото да съм била дърво, а после да съм придобила опит. ) Защо ли?
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 92f4947d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Добре де, според мен една връзка става сериозна когато хората си пасват в СЕКСА и после като приятели и хора. Ти къде си гледал? ! Ако секса не е добър в началото, той просто си остава такъв. Запомни от кака си! Съвет? Разделете се и си намери жена, която ти пасва в леглото. Ама няма да стане веднага, да знаеш.
Това което искаш ти - да си имаш връзка заради сигурността и секс навън е меко казано нечестно и тъпо. И - временно решение.
Ж 45

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2138f6d3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Пък, може да ѝ липсва самочувствие и да се притеснява от тялото си, примерно.
Защо не започнеш да й правиш комплименти, за да се почувства красива, желана...
Погъделичкай ѝ егото малко.
Според мен и най-голямото дРъво ще се разпали ярко, виждайки колко много го желаят. :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 365ae28005
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От Автора:
Прочетох доста неща и понеже доста хора не са ме разбрали правилно ще се погрижа да отговоря на повечето неща:

1. Аз харесвам как приятелката ми изглежда. За мен е красива и сладка и има хубаво тяло и не минава може би и ден без да обърба внимание на това и да ни и кажа, въпреки че вече 2 години сме заедно.
2. Възбуждам я достатъчно, личи си, че получава хубави оргазми почти всеки път. И с това нямаме проблем - малко ласки и става “локва”...
3. Достатъчно се старая да е предразположена, като когато сме изморени и не ни е до това - не настоявам.
4. Никога не съм и казвал, че е “дърво” и по никакъв начин не съм и накърнил никога достойноството. Дори и понякога тя да прави нещо, а всъщност да не се получава си мълча и сменяме позата например, за да не се почуства лошо.
5. Сексът може да не е най-важното нещо, но и без него не може. Не съм казал, че трябва да е богина и фурия, но тя дори няма желание да се помъчи, научи или да покаже инициатива.
6. Говорили сме за разнообразие. В резултат си взехме клитор стимулатор (вибратор) по нейно желание. Използвахме го няколко пъти и сега събира прах.... не и харесвало.
Тя явно си е такава. Съдейки от факта, че НИКОГА не е мастурбирала дори и като малка. Това за мен не е много нормално. Това ми говори доста неща... Сега в секса. Ляга и чака на готово без да прояви никаква активност. Исках да пробваме скуирт - не и харесва. Обичам да я галя по клитора в пози, които ми е удобно докато го правим - дърпа ми ръката... не и харесвало. Реших един ден да и вържа ръцете, за да е по интересно... не и харесва.... Исках да правим секс навън - отидохме на място където няма жив човек и беше адски приятен летен ден - през цялото време мърмореше да свършвам, че някой щял да ни види... а нямаше никой, а и мястото не беше опасно да кажеш да е страшно...

Няма никаква тръпва, никаква изненада... нищо. Само секс в 2-3 пози, по един оргазъм набързо и това е. Говорили сме преди как е било и тя казва, че в други връзки го е правила най-много веднъж седмично, а мен го правела много щото сме го правили по 2 пъти примерно на седмица. Твърди и че с мен оргазмите и са най-хубави и че преди и е било много трудно да достига оргазъм.

Много хора ме нападнаха за желанието към бившата ми. Ами с нея наистина сексът беше удоволствие, беше маггия. Обожавах начина, по който тя правеше всичко специално. Нямаше задръжки, позволяваше ми на практика да и правя всичко, да опитвам каквото аз искам, да експериментираме, не само ми даваше например да я галя по клитора ами и сама го правеше и получаваше по 2-3 оргазма сама докато съм в нея и това ме побъркваше от кеф.. Пращаше ми постоянно някакви секс неща, казваше ми когато е възбудена, абе разбрахте ме. От сегашната ми приятелка веднъж не съм чул “възбуденя съм, айде да правим секс”.... с бившата ми Беше като сериал без край, от който искаш само да гледаш и гледаш и гледаш. А сегашното с приятелката ми е по-скоро като Титаник - гледал си го 100 пъти и ти е интересно ама знаеш какво се случва накрая...

Знам, че приятелката ми е страхотен човек и че във всяко едно отношение е номер 1... освен секса. Чувствам се виновен дори и без да съм изневерил, защото от както съм написал тази история вече няколко дни си лягам до приятелката ми с фантазии в главата ми за друга, сънувам друга и правя секс в главата си с друга.

Ще се побъркам....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8c0adde46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   "Не съм казал, че трябва да е богина и фурия, но тя дори няма желание да се помъчи, научи или да покаже инициатива."

Авторе, хората имат различна сексуалност. Някои са супер сексуални, други като приятелката ти дори нямат и желание. Това е въпрос на хормони, природа и т.н. Не можеш да изискваш нещо от нея на сила. Тя и да иска, като не и идва от вътре, няма как да ти го даде. Така че спри да я притискаш по какъвтои да е начин или айде не да я притискаш, а да изискваш от нея нещо, което на нея не и идва.

Аз по-горе ти го написах и пай ше ти го напиша. Тук няма виновни, просто сме различно. Така че ако можеш да направиш компромис, направи. Ако не се разделете, защото така само ще се мъчите взаимно и колкото и да ти харесва в останалите отношение, това винаги ще ти тежи.

Но да изневеряваш, не е решение и е гнусно. А и тя с нищо не е виновна, че имате различна сексуалност и нямаш право да я нараняваш. Така че или-или. Или се примиряваш и спираш да я притискаш, или късаш. Средно положение няма. Но такива като изневяра си ги избихй от главата. Нищо хубаво няма да последва от това. Ще си загубите и доверие, и всичко. И най-важното ще я накажеш за нещо, което тя няма вина. И ако имаш съвест после ще намразиш сам себе си. И изобщо ако разбере, ще можеш ли да я погледнеш в очите и да и кажеш "ти не можеш д а ме задоволиш и затова се търкалям с чужди жени зад гърба ти и те целувах със същата уста, с която съм целувал и други и съм им правил кунилунгус" Осъзнай се.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2138f6d3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Това момиче по описанието ти, е бая свестно... Я по-добре преди да изневериш я остави, за да не те намрази, че ако пожелаеш да се съберете няма да те докосне.
От личен опит го пиша това.
Бившият ми келеш се усети, но толкова жлъч преглътнах заради изневерите му, че...
Прави каквото пожелаеш, сексвай се с когото пожелаеш, животът и тялото ти, са само твои, но пази момичето, това е бисерче, бижу. Такива жени трябва да се третират като съкровища, защото куцо и сакато се ''оножда'', и мизерства за сметка на някой балък.
Ако я нараниш ще повехне, красотата й ще залинее...
Вътрешната имам предвид. ;)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fba96201a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ами авторе, то е повече от ясно, че не си пасвате в секса. Както някой каза по горе "тук виновни няма", просто имате различна сексуалност и това няма да се промени в бъдеще. Това не се учи. Разделете се навреме, не си губете времето защото незадоволеността ти ще расте все повече, а и приятелката ти ще започне да се чувства притисната и тормозена от твоя страна всеки път когато обсъждате този проблем.
Жена съм на 32г и имах същата ситуация с приятеля си, който не беше никак сексуален. И аз изгубих няколко години в тази връзка докато не ми светна, че той просто си е такъв и промяна няма да има. Моят съвет е: разделете се навреме!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 84ccfd960f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Приятелката ти няма да се промени. За мен е скучна. Ако един ден иска да има деца сигурно ще отиде на доктор да я оплоди, защото нея я мързи.
Щом си написал тази тема и ти минават мисли за други жени значи между вас е свършено. Вие сте едни приятелчета, съквартиранти, които не си подхождат сексуално. А може би не е влюбена в теб вече и о прави насила, за да ти угоди. Обаче на един млад мъж веднъжседмично е супер недостатъчно. Всеки ще я разязва щом мъжът трябва да й се моли за секс.
Според мен се разделете и не се мъчете.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f0abc54813
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Изневерявай. Попаднах в същата ситуация, но не с бивша а с колежка. Единствено трябва да внимаваш да не се появят чуства, и другото гледай да изневеряваш с омъжена. Ако жената с която изневеряваш е свободна имаш голмям шанс да си навлечеш куп неприятности.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f084385dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Не можеш да промениш момичето, пък и не е нужно. Ще се помъчиш още 3 г. и ще се разделите. Само че, ще си загубил вече 5 години от младостта си. Стига разбира се да не се появи бебе, тогава вече ще си "вързан" и секса ще идва по-рядко от Коледа. От опит. Раздялата е ужасен край, но е по-добре от ужас без край.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 503e0a7ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ами, авторе, то ние със съпруга ми така се събрахме. Това, което описваш ти по адрес на приятелката ти, съм го слушала от мъжа ми по отношение на бившата му жена. Даже в по-драстичен вариант, но те все пак са имали 10 години брак, а вие сте едва на втората година. Проблемът започнал почти веднага и с времето само се задълбочавал. Той твърди, че бившата му съпруга дори не му позволявала да я целува по устните. Ляга като риба, разтваря си краката и гледа в тавана. Оргазъм получава (или имитира) само ако той я стимулира с ръка. И да - по клитора не може да бъде пипана, по гърдите също, по шията да я целуват също не може, а най-интересното е, че за целия им съвместен живот никога не са правили орална любов - мацката не обичала. Е, да, ама мъжът ми обича! И други неща също обича! И да се гушка обича, и да се целува обича и така нататък. При мен пък беше още по-зле - моят благоверен не беше правил секс с мен 12 години. Никакъв! Нито хубав, нито посредствен, нито лош, просто никакъв. И така в един хубав ден със сегашния ми мъж осъмнахме като любовници. Не се крихме дълго. И двамата се разведохме и сега си живеем щастливо. Но никога не забравяме, че именно липсата на пълноценен секс ни тласна един към друг, така че на тази част от съвместния ни живот обръщаме специално, да не кажа изключително внимание: в леглото нищо не е забранено, всичко е интересно да се опита, няма табута, няма задръжки и колкото повече, толкова повече, както е казал Мечо Пух. За жалост аз ще подкрепя онези изказани по-горе мнения, че тази връзка е обречена. Само ще загубите ценно време, в което всеки може да си потърси истинската половинка. По-добре няма да стане, по-зле ще става. Но засега все още сте в романтичния период и затова си затваряте очите пред взаимното интимно несходство. След още няколко години отношенията ви ще са катастрофални. Приятелството и интелектуалното общуване няма да ви спасят, повярвайте ми.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e5e2bb9ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Здравей авторе. Според мен жена ти Асексуална. Порови из нета и ще видиш за какво говоря.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5b6ada2cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   *Много правилно са те разбрали останалите коментиращи, но ти си лицемер и егоист.
Искаш да имаш 2-те наведнъж, едната за секс, а другата просто ей така да сте си заедно като двойка, само че трябва да направиш избор.

*Какъв дълг имаш към сегашната ти приятелка?
Не сте женени, нямате деца, нямаш чувства...
Най-лесното, ми напусни я, какво се чудиш и маеш, никой от тук не може да ти помогне.
2 години сте заедно, а се оплакваш все едно сте от 12 години, ти не си говорил достатъчно с нея, защо не й каза че ако продължава имаш потенциал за изневяра?
Защо не й каза всичко в прав текст, а не увъртайки с мили думички?
Ех, ех и това ми било мъж - тц, тц.







-Maryjane

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker